269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ez nálam is így van sajna -
-
Szerintem élőben egyik sem ilyen piros, élénk ugyan, de sokkal sötétebb (legalábbis az én Ferrádim egyik képen sem olyan mint a valóságban). -
de csak trükk után :))
PS nélkül csak fakók -
Pirosak ezek, mit akarsz???
-
egy formás gép :)
-
Áááá, én még a jó képektől nagyon messze állok, pedig veretem rá a képszerkesztőt!
-
-
kösz
ha javul az idő, megcsinálom a fotódobozom sötét hátterűre meg belerakom az aszfalt imitációt, és akkor még jobb is lehet, persze olyan jó mint a tied biztos nem
-
Itt már sötét, fel van lőve a pizsama!
-
hát Barcikához képest nagyon messze :))
itt még világos van, és nálatok :)) -
Ez tökre tetszik ez a kép!
-
én csak ott készítek képeket :))
csak utána kicsit javítgatok rajta :)
-
Nincs el felejtve, mondtam hogy hétfőn, mikor család mentes az övezet!
Ma még mi nálunk csak vasárnap van, nem tudom a csabaiak melyik időzónába esnek. 

-
dinoenzo #231216 Szépek a shop-os képeket is (szeretem),de szerintem egy modell alakja-fényezése-részletei a napfényben jönnek ki igazán :) -
Próbálok minél jobbat, de nem mindig vagy inkább úgy mondom, az esetek nagy többségében nem igazán úgy sikerül ahogy szeretném! :D -
egyébként ígértél nekem egy környezetes fotót -
a fizetség az ilyen képek, csak így tovább -
dinoenzo #231212 na ott kaptam rá a piára :D !!!!
nem ment nélküle a penci,de reggel néha könnyebben ment a kaksi XD -
-
én voltam katona
akkor az E kategóriásokra azt mondtuk E-lbaszott :))
a múltkor berakott képeden nem úgy néztél ki, mint aki E-s, gondolom ez olyan korrumpálós dolog volt :)
egyébként meg az milyen hatás, mikor egy köztudomásúlag modellről olyan képet csinálsz, MINTHA igazi lenne, az meg olyan barbi a babaházában effekt
de hangsúlyozom nekem mindkét stílus bejön, csak most szar idő lévén a stúdió verziót nyomatom, ennyi -
crosspeet #231209 részvétem.. XXXD -
dinoenzo #231208 Lájkolom a lájkod :)
szupcsi! -
Az aszfalt az tényleg patent! 
1000 köszönet is érte!
-
dinoenzo #231206 Fú ne is mond.....3 hónapig laktam egy ratyi tisztel a hajón!
de nekem csak 1 hónap után mesélték el a társaim!!
Na az volt a "meleg" téma ,amikor összerekod azokat a furcs pillantásokat,helyzeteket,és rá kell jönnöd,hogy az a fasz miért is pillantyúzgatta a joystickomat,és miért is bömbölt a Demjén Rózsi a szobában nonstopp,és miért is mesélt annyit Tájföldről,és miért nem azt mondta,hogy az asszony -csajom-kurva,dugni kufizni stb,hanem a PÁROM jelzőt emlegette elég gyakran így meg úgy !
és bartender voltam a hajón,de nem a KÉK OSZTRIGÁBAN XD -
na erre meg egy -t

-
na, már jó ideje nem adtam + ot, de most nyomtam neked egyet
ez über fasza

főleg az aszfalt a gép alatt :)) -
Öööööööö... 
-
crosspeet #231202 Ebben az országban igen... :DDD
Sőt.. XD -
dinoenzo #231201 Mert ugye addig mindenki ártatlan amíg be nem bizonyosodik bűnössége!!!
-
Camaro96 #231200 és még ő monjda, hogy szétbomlasztom a fórumot...cöhh... -
crosspeet #231199 ez egy kicsit búzásan cseng.. ;))) -
crosspeet #231198 ááá, én most asszem full ártatlan vok... asszem.. ;) -
Ilyen kis pöcsökkel simán! Az ágyban a helyed taknyos!:DDD -
:DDD Na végre valaki,aki nem kezdett el sírni ha megkóstolják:DD -
Camaro96 #231195 hagyjuk, egy szánalmas kis nyomorék vagy, semmi több...néha kételkedem, hogy tényleg olyan idős vagy, mint amilyennek mondod magad. 30 egynehány éves ember nem lehet ekkora bunkó...bár mégis... -
dinoenzo #231194 Igen :)
mert aki a joystickot szereti az rossz ember nem lehet! XD -
Kötekedés: Lehet viccelt? :DD -
Crosspet,legalább olyan szinten kötekedett mint én.Szerintem.De megint én vagyok az oka.Jajj Tee:DD Meg nem is szeretnek engem.Jújj most mi lesz:D
Te meg egy kis pöcs vagy:DD Nekem meg bent marad a kedvencek között:D
Jó éjt:D -
dinoenzo #231191 A modell jó :)
Nekem az a bajom a shop-os fotókkal,hogy Anyámék eskövői retró képére emlékeztet!
Illetve bölcsis-ovis koromba készített a fotós rólam ilyen képeket:
pöttyös lasztis,lovacska a hónom alá,műanyag telefonos csendéletes témaválasztásos kis Pikkászós remekműveket
Majd ez a fotó bekerült egy vörös PVC-s tojás alakban enyhén kivágott tartós tokba ,ami irdatlan CCCP-s szocreál proli agyleépítős dizájon volt.
kb ennyi :)
Ja...., és természetesen egy durva Anyósnyelv (növény-virág) azért ott figyelgetett a háttérben a képen!!!
elég frusztrált gyermekkorom volt azt hiszem,és még macskákat is kínoztam :)
hát nem véletlenül kaptam a katonaságnál "E" kategóriát,ami nem egy Merci osztályba sorolását jelenteti (bolond vagyok) XD