Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, fiatalok, menek csicsikálni, mer Petibátyó éjjel 2-kor kel, meg kell keresni valakinek erre a szaros kisautókra a lét, nem a szél fújja ide õket.. XD
További kellemEST! 😉
További kellemEST! 😉
fogadjunk még nem is gondolkoztál rajta <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#action>#action>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
nem tom.. <#action>#action><#wilting>#wilting>
meghajolok logikád elõtt, nem tudok vele vitázni <#nevetes1>#nevetes1>
errõl a rozsdásról jut eszembe, ma ott jöttem el a házatok elõtt, és azt néztem mi a fasz az a nonfiguratív szobor a háztömb elõtt??
tuti nem igazi karbon az az 1:12-es sem, oda a rozsdás bökõt.. <#schmoll2>#schmoll2><#eplus2>#eplus2>
a használtautón.hu-n 1,9-ért van a legolcsóbb
mondjuk egy egész lepukkant, törött-kikalapált talán lehet annyi
mondjuk egy egész lepukkant, törött-kikalapált talán lehet annyi
igen.
Szerinted a Nismo-mon karbon a B-oszlop, a koptató..? Ki tudnád azt fizetni??? Nem gondolom, apró kis szar ez ahhoz hogy karbon legyen, szerintem..
Szerinted a Nismo-mon karbon a B-oszlop, a koptató..? Ki tudnád azt fizetni??? Nem gondolom, apró kis szar ez ahhoz hogy karbon legyen, szerintem..
ez nekem is gyanus volt azért, 1gurigáért Boxtert... 😊
el ne higyjétek má... XD
Nem karbon az gyerikök... 😉
pofás ötlet, de ha tényleg abból lesz akkor kár lefesteni, elég lakkozni
legalább is lehetne egy olyan variáció
nem mintha meg tudnám venni 😊)
legalább is lehetne egy olyan variáció
nem mintha meg tudnám venni 😊)
Na megtaláltam,, elég pofás ötlet, mondjuk tényleg drága lesz 😄
Még szerencse, hogy Nissanos vagyok 😄

Még szerencse, hogy Nissanos vagyok 😄

Azthiszik ezzel minden el van intézve xD
Elõkeresem a képet
Elõkeresem a képet
<#nevetes1>#nevetes1>
rengeteg ilyen durva példát lát aki sokat autózik, ilyenkor nem tudom hogy röhögjek vagy sírjak, szerintem szánalmasak
10 éve a cigóknál az volt a divat, hogy a kocka Ladára Merci jelet raktak <#falbav>#falbav>
rengeteg ilyen durva példát lát aki sokat autózik, ilyenkor nem tudom hogy röhögjek vagy sírjak, szerintem szánalmasak
10 éve a cigóknál az volt a divat, hogy a kocka Ladára Merci jelet raktak <#falbav>#falbav>
Néztétek, hogy a Kyosho 1:12-es Ferrari F40-ének a motorháza elméletileg igazi carbonból lesz ?
Leaglábbis nekem ez jött le
Leaglábbis nekem ez jött le
jaja
gondolom a #226232 sz. hsz-emnél lévõ képen ha élõben ott lehetnél el is élveznél mi?? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
szerintem más is 😊)
gondolom a #226232 sz. hsz-emnél lévõ képen ha élõben ott lehetnél el is élveznél mi?? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
szerintem más is 😊)
Ha már olyan emberekrõl bezsélünk, akik többnek akarnak tûnni, ma láttam 1 Audit bal oldalon fel van írva h TDI meg lekonyult kipufogói vannak, de azért a tulja túloldalra felragasztott 1 S6-ot xD kit akar átverni ? 😄
Igen egyébként még aki ért hozzá az el tudja dönteni, ki avagány meg ki nem, de van sok ilyen idiót akik csak így dobálóznak a szavakkal azt se tudják melyik melyik csak látják póse oszt akkor az biztos jó.
Mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor 1 autót egyáltalán nem ismer fel, ezért rámondja, hogy Ferrari, mert piros xD
Mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor 1 autót egyáltalán nem ismer fel, ezért rámondja, hogy Ferrari, mert piros xD
Hát itt a mi városunkba nagyon leharcolt szemetek nem érnek azok annyit, 3ért jó állapotó biztos, de nem éri meg
én nem szidtam a Cayman-t/SLK-t, csak azt mondtam hogy azzal hogy a gyár tök hasonlóra csinálta mint a nagyobb modelljét, ezzel kicsit le is degradálta ezeket, gondolj bele, kicsit hasonlít a nagy drága modellre, de kisebb, gyengébb motor van benne és még jóval olcsóbb is, végig lehet egy ilyen érzése a tulajának hogy "kicsit" hozzá kellett volna még rakni a pénzhez és a nagyobb, erõsebb is meglehetett volna, míg akinek a nagyobb modell van meg az meg lenézheti, hogy amannak nem telt nagyobbra
a második részével a mondatodnak tök egyet értek 😊)
a második részével a mondatodnak tök egyet értek 😊)
Sziasztok.
Ha valahol tudsz egy misiért Boxstert légyszi szólj. Azonnal megyek érte. 3 misi alatt nem nagyon van.
Ha valahol tudsz egy misiért Boxstert légyszi szólj. Azonnal megyek érte. 3 misi alatt nem nagyon van.
ezé' szeressem én a Ferrarit! <#nyes>#nyes>
Tezsvírem, engedd meg hogy kezet fogjak veled, a szívembõl szóltál! <#eljen>#eljen>
Bencyíííí....: <#eplus2>#eplus2>
Bencyíííí....: <#eplus2>#eplus2>
ha szerencsém van akkor holnap megjön, ha nincs akkor hétfõn
mehet a közös kép, de nem tudom mivel kéne csinálni a közös képet, akármihez nem megyek 😊))
mehet a közös kép, de nem tudom mivel kéne csinálni a közös képet, akármihez nem megyek 😊))
Én is beszállok a szarok szidásába, nekem pl tetszik az új Cayman, ha nagy motor van benne, de a Boxster, na az mindennek a legalja.
Itthon van több ilyen suttyó akinek van 1 millió forintja hogy vegyen valami autót, de azért csajozni is akar, ezért vesz 1 régi Boxstert mert a nõk úgyse értenek hozáá.. hátha áttudja verni azzal a szarral...
A Porsche a 911-el történelmet írt, a Boxsterrel az emberek csak lejáratják maguklat, fõleg ha régi....
Itthon van több ilyen suttyó akinek van 1 millió forintja hogy vegyen valami autót, de azért csajozni is akar, ezért vesz 1 régi Boxstert mert a nõk úgyse értenek hozáá.. hátha áttudja verni azzal a szarral...
A Porsche a 911-el történelmet írt, a Boxsterrel az emberek csak lejáratják maguklat, fõleg ha régi....
Ja, Gado most kapta mög! Hnap meg mék a másikér, szal jövõ héten csoport kép?? A te Accented, mikó..? 😉
Egy a lényeg...: Ha Porsche, akkor 911. Az Autó. Ennyi, nem kell túl spirázni a dógot! <#hehe>#hehe><#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2>
látod a Ferrarinál nincs ilyen gond, ott ügyeltek rá hogy pl a 430-as ne úgy tûnjön mint egy olcsóbb 599
egész más karakter, más kinézet, más koncepció, pedig a lényeg ugyanaz
egész más karakter, más kinézet, más koncepció, pedig a lényeg ugyanaz
<#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2>
valószínûleg az ismerõsöd nem volt sznob, és leszarta hogy drágább kocsival is prezentálhatná hogy gazdag, neki pont megfelelt az a jármû
egyébként igen, Clarksontól loptam az elméletet, de elfogadom és el is hiszem hogy bizonyos körökben ez így dívik
egyébként igen, Clarksontól loptam az elméletet, de elfogadom és el is hiszem hogy bizonyos körökben ez így dívik
és akkor én hova tartozom, aki egy Porschét se néz meg? XD <#crazya>#crazya><#vigyor>#vigyor> tudom, a pokolba, amiért ilyet mondok...<#vigyor>#vigyor>
persze, mert ott nyilván olyan sznob gazdagok laktak, mint a viccben Moszkvában amikor az egyik leugatja a másikat hogy hogy lehet ilyen hülye hogy 500$-ért vett nyakkendõt mikor a szomszéd utcában 1000-ért is megvehette volna <#nevetes1>#nevetes1>
nem értetted amit írtam
azt írtam hogy a pénzes körökben, amihez te nyilván nem tartozol, így persze hogy tetszik, és a segged a földhöz vernéd ha ilyened lenne
de nem rólad szólt a példám, hanem a sznob gazdagabb fajta emberekrõl
attól hogy nem értetted a mondandómat még nem biztos hogy baromság, már bocs
azt írtam hogy a pénzes körökben, amihez te nyilván nem tartozol, így persze hogy tetszik, és a segged a földhöz vernéd ha ilyened lenne
de nem rólad szólt a példám, hanem a sznob gazdagabb fajta emberekrõl
attól hogy nem értetted a mondandómat még nem biztos hogy baromság, már bocs
Estét!
Ehhez szerintem elég London is...<#vigyor4>#vigyor4>
Ehhez szerintem elég London is...<#vigyor4>#vigyor4>
Csak nem valami üdülõfaluban jártál, amit a német 911-es klub bérelt ki?<#gonosz1>#gonosz1><#vigyor2>#vigyor2>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
itthon. jártam olyan helyen, ahol Caymant nem nagyon láttál, viszont minden utcába parkolt egy-két 911-es.
http://ferrari18.blog.hu/
persze hogy ugyanúgy Porsche, csak nem olyan fain... <#nevetes1>#nevetes1><#nezze>#nezze>
Szerintem ez nagy baromság.Ugyanúgy megnézek egy Caymant is vagy egy boxtert még ha nem is vagyok pénzes...Szerintem az is épp úgy Porsche mint a 911.
:) Semmi okosság :P
igen, Clarcsonék is ezt mondják. mindazonáltal nekem van ismerõsöm, akinek SLK-ja volt, bár vehetett volna magának bármit, de neki az elég volt.
http://ferrari18.blog.hu/
nekem egyébként az a véleményem, hogy aki Boxtert/Caymant vesz az pénzes körökben azt a hatást keltik, hogy lúzer és nem telik neki 911-re, és ez független attól hogy jó-e vagy szép-e az aktuális modell, ugyan ez igaz az SLK vásárlókra, akik egy kicsinyített SL-t vesznek olcsóbban
mindezt azért mert annyira hasonlóra csinálták a nagyobb tesóval
mindezt azért mert annyira hasonlóra csinálták a nagyobb tesóval