269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    nekem nincsen semmilyen kifogásolható színű modellem... XD
  • mikeman
    akkor mindenki hibás :))

jó a kép, mondjuk a te írásodba külön jó hogy ledigoztad szegény Enzo papát
  • crosspeet
    Te, annak a balosnak elég nagy karvaj orra van..? XD
    Zsidó a ferrari..? :D
  • BMW FAN

Majd keresünk egy olyan színűt:DDD Ettől függetlenül,ha nekem valaki valamelyik vacka nem tetszik,nem szoktam ócsárolni.Sőt a színét sem.:D De teszek majd egy próbát valakin:DDD

Kár,hogy a Tuskó nem fotózz le semmit:Lehet,a könyvtári net,nem elég gyors a képfeltöltéshez:DD
  • mikeman
    Szép napos, konfliktusmentes napot mindenkinek

Peet basszus nem igaz hogy nem érted a fotót??
    te kis fehérmájú :))
  • 355
    Mármint zx...
  • 355
    Balról Enzo Ferrari.

Mit mutat be? Hogy nyugisan meg lehet beszélni a dolgokat.

ZS szerintem elvetette a sulykot, Fan meg túlreagálta.

Én meg beleugatok
  • dinoenzo
    Szerinem Enzo bibsi volt :)
    Igen nagy volt a nózija!
  • crosspeet
    írjál csak, most tettem be egy fehéret!!
    Abba hiba nem lehet.. ;)
  • BMW FAN
    Jó,majd legközelebb meglátjuk:) Lehet írok valamit próbaképp az egyik autódra ilyen stílusban:D

Kinek milyen szín tetszik,valakinek a kék,valakinek a piros.Nekem is van olyan autóm,amiről tudok,hogy másnak feketében van meg,nekem pirosban.Legközelebb ezt tegyem szemrehányásnak:Az ilyen Embert mint Zx az eszéhez szokták mérni,de az nincsen neki.:) Erről ennyit:)

• crosspeet
    a jobbos fószer eskü, dettó nagyapám!!! XD
  • crosspeet
    és ki is az a digó..? ? ?
    Illetve mit is prezentál voltaképpen ez a fotó..?
    Lehet tudatlan vagyok... ;)
    Vicc nélkül, csak nem Enzo Úr..? :D
  • BMW FAN
    Ezt nem én írtam Tuskó:D
  • crosspeet
    Én nem éreztem annyira nagy problémának azt, hogy Zx-kollega számára a piros a szín a Ferrarik terén, én viccesnek találtam a színvak kijelentést, de sorry, inkább nem is szólok bele...
    De nem rágok én be emiatt, Te, vagy ti se én rám... ;)
    Peace!

• zx280
    Kedves Fan, Drága Barátom!
    Vérzik a szívem, hogy ilyen elmeállapotban látlak. Összefüggéstelen, és értelmetlen szövegedet látva, rendkívüli szomorúság önti el szívemet. Leromlott mentális állapotodat látva, könny szökik a szemembe. Ne add fel, van remény! A gyűjtés nem lesz eredménytelen, és remélem, hogy mielőbbi felépülésedet fogja szolgálni minden egyes adomány.
    Örülök, hogy érdeklődsz az egészségi állapotom felől. Sajnos fogytam 12 dekát, de ezt mindenképpen gyorsan pótolni fogom. Mostanában kitűnően alszom, éjjel 7-8 órát, ebéd után meg szoktam szunyókálni még 1-1 órácskát. Kérlek, ne aggódj az anyagi helyzetem miatt sem, sikerült kifizetnem a lakást, és vettem egy új autót is, a következő sivatagi túrámhoz. Remélem, a következő rajtnál, már egy kicsit megerősödve, felépülve, téged is megláthatlak az engem búcsúztató tömegben.
    És igen, milyen jól látod! Tényleg örülnék egy Duci Torna videónak. Van egy barátom, aki már régóta keres ilyet, segíthetnék rajta.
    Ezennel zárom soraimat, és mégegyszer köszönöm a kitüntető érdeklődésedet. Kívánok mielőbbi gyógyulást, drága barátom.
    Szeretettel ölel: ZX
  • 355
    Uraim, béke! Ha nekik ment, nektek is fog:

Gyk: az ott jobbról Alfred Neubauer, a Mercedes-Benz egykori sportigazgatója. Balról meg valami digó, aki jött a hüje kis vétizenketteseivel, amikor a Merci már egy hatvanéves autógyár volt.
  • BMW FAN
    Peet!

Megpróbálom úgy elmagyarázni,hogy megértsed.

Tehát tegnap Este Zx (Nevezzük gyűjtőtársnak) Lefikázta,sőt elég csúnya szavakkal jellemezte a kék Ferrarimat,később pedig már a fotóimat.:)

Tehát ezzel a beírással:#234996 késtél majd egy napot! Nem így gondolod? Nem tőle kellett volna elsőre megkérdezned hogy ha nem tetszik miért nézed?Nem,sőt Smájlikkal adta is alá a lovat.Nem írtál neki semmit rá.Adott helyzetben,én hasonlóan reagáltam,és nem tetszésemet fejeztem ki az ügyben,én is belerúgtam:(Nevezzük gyűjtőtárunkba) Erre Te ma,felhívod rá a figyelmem,hogy ez nem szép dolog,elgurult a gyogyó.Ezt úgy hívják hogy részlehajlás:D

De,leírom neked hogy megértsed:D

Egy szórakozóhelyre belép valaki,oda megy valakihez belerúg:D Te ott állsz mögötte kajánul mosolyogsz.Amikor a megrúgott személy feláll,és megrúgja a kedves kezdeményezőt,te előugrasz hogy ezt nem szabad,nem szabad verekedni,nem szép dolog:DD Erre legközelebb figyelj oda,ha te ilyen nagy békítő emberke vagy,hogy vagy mindkét félnek szólok,vagy egyiknek sem.

És emiatt nem kellene most berágnod,ha lehetőség van rá:)

Itt jelzem hogy akinek nem tetszenek a fotóim,vagy az autóim.az legyen olyan kedves ne nézze,vagy ha mégis,akkor a véleményét tartsa meg magának:D

Köszönöm!

Ezzel én ezt befejeztem.Remélem,Nevezzük:(gyűjtőtársamnak) is:)
  • crosspeet
    gáz.... :(
    Részvétem....
  • dinoenzo
    Nem :)

Csak a Ferrari 250 GTO fekete gépet szerettem volna megvásárolni,de..... :(

Exoto?!

Le is kommunistáztam őket már :)

Miattam le is fogják állítani a Facebook-os a beírogatásti opciót az Exoto oldalán az üzifalon :)

Pedig az igazi harc csak most kezdődik el!

Azt is letagadták ,hogy ők hívták vissza a csomagomat a UPS-től (még a UPS hivatalos oldalán is fent van a kódom,és az hogy törölve)!
    Misztikus,és nagyon érdekes nekik a történetem .Kérdezték,hogy melyik modellt rendeltem tőlük (kb 3-4. alkalommal már).Melyiket?!?!?....azt a szerencsétlen 1 fajtát ecsém.

Lehet,hogy HUNGARY helyett Hondurasba küldték a csomagomat ?!

Még ők vannak besértődve!

• crosspeet
    Minek az neked..? ;)
    Félre olvastad..? XD Nem Ferrari, hanem Nissan! :D
    Végre megjön neked is az eszed, és Japánokat is elkezdesz gyűjteni! ;)
    De a végén rájössz, hogy Porsche-ra kellett volna "pazarolnod" a pénzedet.. ;)
    Mizu a kedvenc autómodell gyártóddal, lesz belőle valami....? Részvétem a gyökerek miatt, remélem megkapod azért lassan, illetve épségben persze!
  • Miskota
    válaszoltam
  • dinoenzo
    Hello mindenki!

Küldtem e-mailt :)
  • Miskota
    Sziasztok!

Eladó egy ezüst Autoart Nissan GT-R R35 modell. Érdeklődni p.ü-ben lehetséges.
  • crosspeet
    Nincs baj a helyesírásoddal, csak van egy olyan érzésem, messzebbre gurult ma a gyógyszer.....
    Na, majd később, Peace!
  • BMW FAN
    Akkor Tuskó barátod írásában is fellelhetnéd a hibát.

Tehát:Eggyütt Ez mi?

Akkor
    Jó naposat az Uraknak!
    Zx, te nappal szoktál inni..? Mondjuk gépelés előtt, közben..?
    Vagy szedsz olykor-olykor valamit..?
    Ne mááá......
    Ne háborúzzunk, szeretkezzünk inkább! Persze külön-külön... ;)
    Bár itt nem sok a lány.... :((( Krisztike leléptével.. XD

Akkor ez nála is helyes szerintem:)
  • BMW FAN
    Ez,a Te helyesírásodról régebben elmondható volt.Bezzeg,ha én írok valamit félre.Jössz te:D Nevetséges.
  • BMW FAN
    Felhívás!!!!

Kollégák, sporttársak! Gyűjtést rendezek szerencsétlen sorsú Zx tuskó nevű gyűjtőtársunk megsegítésére! Keresek számára Járókeretet, vastag szemüveget, vérnyomáscsökkentő, és lázcsillapító gyógyszereket.Mert a sivatagban elszerencsétlenkedett pénzét,nem tudta vég törleszteni.Hízik mint a disznó azóta,álmatlanul forgolódik. Duci torna videó is jöhet:D Nem tehet róla paraszt szegény,(nem mezőgazdász értelemben)segítsünk rajta. Szegény már félre is beszél......
    Fogjunk össze!!!! Ne hagyjuk, hogy szeretett gyűjtőtársunk az enyészeté legyen!!! Győzzük le a rettenetes kórt eggyütt, a szeretet erejével!!!!
    Felajánlásokat várok p. ü.-ben.

Mi az az Eggyütt Tusóóóóó:DDDD
  • crosspeet
    Jó naposat az Uraknak!
    Fan, te nappal szoktál inni..? Mondjuk gépelés előtt, közben..?
    Vagy szedsz olykor-olykor valamit..?
    Ne mááá......
    Ne háborúzzunk, szeretkezzünk inkább! Persze külön-külön... ;)
    Bár itt nem sok a lány.... :((( Krisztike leléptével.. XD
  • zx280
    drága egyetlen barátom! mi az a tosó?
  • zx280
    Felhívás!!!!

Kollégák, sporttársak! Gyűjtést rendezek szerencsétlen sorsú BMW FAN nevű gyűjtőtársunk megsegítésére! Keresek számára Járókeretet, vastag szemüveget, vérnyomáscsökkentő, és lázcsillapító gyógyszereket. Szegény már félre is beszél......
    Fogjunk össze!!!! Ne hagyjuk, hogy szeretett gyűjtőtársunk az enyészeté legyen!!! Győzzük le a rettenetes kórt eggyütt, a szeretet erejével!!!!
    Felajánlásokat várok p. ü.-ben.
  • BMW FAN
    Minek nevezne egy sz@r csapat,egy ilyen jó névvel.Minek erőlteted ami nem megy:D Nem kell nekem gyűjtést rendezned:D Nem vagyunk mi olyan jóban:DD Sőt,nem szorulok a segítségedre sem.Szerintem inkább kössed fel magad valahova,már ha találsz olyan fát ami elbír.Mindenki jobban járna:D

Tosóóóó:DDDDDDDDD
  • zx280
    ezt viszont tényleg nemértem.
  • zx280
    nahát, ez tetszik. lehet hogy lenyúlom az ötleted, és jövőre sivatagi tuskók néven fogom nevezni a csapatot!
    utána meg gyűjtést rendezek idős, beteg, félvak béjemvéfanok javára.
  • Töky 007
  • BMW FAN
    Igen,ezt még kifelejtettem."Barátid" :DDD TusiX
  • BMW FAN
    Rájöttem,minek jársz te Bamakóba.Nincsen tuskó a sivatagban! De akkor minek jöttél vissza?Van itthon elég. Meg még te is.
  • zx280
    látjátok barátaim, hogy az idő előrehaladtával mivé lesz az ember.... szegény fan is elkeseredetten próbálja eltalálni a színt, de megint nem sikerül.... borzasztó. tiszteljük az időseket, és ne haragudjunk rájuk, ha néha tévesztenek.
  • BMW FAN

• BMW FAN
    Anyukád hogy van?Most szólt a doki,vegyen iszapfürdőt! Hogy szokja a földet!:D
  • 355
    De nem. Ez egy nagyker standja volt.