269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
zx280 #235463 modellissimóhoz én is. -
Nismo GTR #235462 Most nézem , van jópár ausztrál ebayen :D
-
Nismo GTR #235461 Ne is mond, meg se mertem még nézni, mennyit érhetnek:
-
crosspeet #235460 Ck-modelcars.de vagy Modelissimo.de rendeléshez csatlakoznék... ;) -
zx280 #235459 igen, azok igazi kuriózumok. azokból egy sincs. amik meg nekem tetszenszenek (tetszenének) nagyon, azok az ausztrál bathurst-ös modellek. -
Nismo GTR #235458 Télleg a matrcisák tudják megdobni durvána számokat :D
1ből általába sokat kiadnak, meg akár évjaratba is kicsit másak, viszont amiket nagyon nehéz lehet megkaparintani, azok a BBs felnis japán sorszámozott darabok. -
zx280 #235457 tévedsz, egy fajtából, én is csak egyet veszek. és természetesen mind 18-as. mondjuk ha más a matricázás, az nálam már más fajtának számít.keresek még vagy 30 nissan modellt a gyűjteményembe. -
zx280 #235456 régen, 25-30 évvel ezelőtt én is sok bingát barkácsoltam. azok más idők voltak, nem volt még mb, csak "versenybicikli" akkor a szputnyik volt az alja, a csepel a közepe, és a favorit a teteje. de hát azóta más szelek fújnak, és én se lettem fiatalabb. mikor két éve hozta ezt egy haverom, egy adósságba számítottam be. igazából, a műszaki megoldások tetszettek, nem is a bringa. tárcsafék, meg teleszkóp, meg ilyenek. de azóta rájöttem, hogy nem nekem való. hegyen meg nem bringázok, mert nincs hekk, és nehéz tekerni..... -
crosspeet #235455 az utolsók meg mint egy Nissan Maxima, vagy egy Lexus... :) -
Nismo GTR #235454 Igen, sokból még kombi is készült... :D
Meg az első Skyline úgy nézett ki, mint valami Chevroler az 50-es évekből :D -
crosspeet #235453 Maradjunk még a Japánoknál azért... ;)
-
crosspeet #235452 Tudtad (bár gondolom igen..:), hogy 4ajtós Skyline is létezik, illetve full családi verziók is, ami rohadtul nem hasonlít ezekre az AA-gépekre..? -
Nismo GTR #235451 Csak Skyline-okat gyűjtök Nissanok közül 1/18-ba kb 2és fél éve jöttem rá h választanom kell 1 csoportot, amit gyűjtök, met úgy sokkal jobb, azóta 16fajta van, mind más féle 15 AutoArt 1 Kyosho.
Ilyen maisto szarok persze szóba se jöhetnek.
Ami nagyon tetszeni ha kiadnának pl R31 R33 LM vagy a 2011-es R35 -
crosspeet #235450 neked hány Nissanod van? "Csak" Skyline? -
Nismo GTR #235449 Hű az igen 1/18 mind1 ?
Gondolom ha igen akkor 1ből van több féle szín is, én egy fatából mindig csak 1-et veszek, amelyik legjobban tetszik. -
crosspeet #235448 De van "nem Nissan" is a gyűjteményedben..? -
crosspeet #235447 konkrétan az nekem egy kissé öreguras gép, de kinek a pap, kinek a paplan, nekem a lánya.. ;)
Nekem a városi Krúzerem is aluvázas, agyváltó meg sárvédő, kosár, duplafalú szegecselt alufelni, amolyan kissebb tanker jellegű, használtan vettem 40ezerért a Bikemag.hu apróján 4-5 éve. pont az ilyen laza bevásárlós-fagyizós városnézésre..
A XrossCountry bringám pont az ellentétje, vágja a seggem, ha kevés az "edzés, viszont patent könnyű, de csak a hegyekre jó, városba gáz, mert rendes cipőbe tekerhetetlen pl..
Érdekes dolog ez nálam, volt amikor egyszerre 4bringám is volt, más-más stílusban persze..
Sőt, sokszor nem tudok dönteni mivel menjek akár melóbe, mert jelenleg van két bringám, két motorom, és egy autóm.... És én rendkívül nehezen tudok dönteni, akár két dolog közül is... XD -
zx280 #235446 asszem kb 75 nissan modellem van, meg most jött még hozzá 5 a miskota féle gyűjteményfelszámolásból. ezek zömében nissan z, zx, és gtr modellek. -
zx280 #235445 azaz, olyan kell. ki is néztem egyet, az a neve, hogy csepel schwinn ranger. várom a véleményedet. -
Camaro96 #235444 ment privi fekete 365 GT4 BB ügyében. :))) -
Nismo GTR #235443 Keresek még 1-2-t a nevedből ítélve te is hasonlókat gyűjtessz, hány Skyline GT-R-ed van ?
-
crosspeet #235442 nagy rugós babetta üléssel, meg üléscső-telóval, hogy bizi kényelmes legyen az a 10perc a hekkig a krúzerrel.. ;))) ! :) -
crosspeet #235441 ja, az más tezsvírem!
Megmonnom én mi kell neked erre a célra:
Cruiser, kényelmes ülés, kosár elől a sörnek, meg eceterá-eceterá.. ;)
Nekem van egy komolyabb gépem az Űberkedéshez, mint amit leírtál.. ;)
Illetve van egy városi alu cirkálóm, mint ami neked is kő, amolyan tatás-járgány! :D ;) -
zx280 #235440 és azt még el is felejtettem mondani, hogy a keskeny nyereg széjjelvágja a nagy seggemet. szóval, akárhogy is nézzük, szar az egész. -
zx280 #235439 faszom. veszek valami egyszerű, de masszív csepel bringát.
bringázási szokásaim: áttekerünk az asszonnyal a római partra, (10perc, 3 km) ott megiszok 5-6 sört a nagy fáradságra, meg ha már ott vagyok, eszek hekket is, meg lekvárospalacsintát. utána hazatekerek, de ahhoz már nagyon nincs kedvem....... a múltkor például este a 8. sör után, odarendeltem az emberemet furgonnal, hogy vigyen haza engem meg a bicajt. minek ehhez öszteleszkópos, tárcsafékes übercsodabicaj???? -
crosspeet #235438 Az ezüst R33 és kék R34 Nyuszmók előlröli közös képek facák! ;) -
crosspeet #235437 ezért válassz légrugós felfüggesztést állítható olajcsillapítással, súlyodhoz belőheted telópumpával! ;)
No pattogás! -
zx280 #235436 végre rendes autó!!!! még, még, még!!!!!! 

-
Szia!
250GTO fekete/piros
308GTS
512TR
árai érdekelnének! -
zx280 #235434 az a baj, hogy egy ilyen bringán, az én testalkatommal, nagyon hülyén nézek ki. mondhatjuk, röhejesen. az összteleszkóp meg pattog alattam, mint kecskeszar a kősziklán. -
Nismo GTR #235433 Sziasztok, ma volt szabadidőm, fotózgattam kicsit :D
Kicsit sok, de én úgyis ritkán teszek fel képet :P
-
zx280 #235432 ja -
crosspeet #235431 színhibás..? 
-
zx280 #235430 az a baj, hogy a misi mindenféle elbaszott színt összeszedett. most meg nem lehet eladni, mert persze mindenki a pirosat keresné......
nincs véletlenül 512bb-d pirosben? -
crosspeet #235429 ja, neked ment volna a Scion info.. -
crosspeet #235428 Lock.. -
crosspeet #235427 Nem lokkolhatóak rajta a telók, azok már magasabb árfekvésűek azért.. -
crosspeet #235426 nem is tudtam a létezéséről.. XD
Miféle verda ez?? Kicsit Micsu Eclipse, kicsit Hyu Cuope... -
zx280 #235425 valami shimano cucc. a telót nem tudom. állapota kitűnő, újszerű. alig használt -
crosspeet #235424 a dobozon piros, nem jóóó..? :)