269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
-
Estét!
-
upsz
most nézem, a GMP gyárt ilyet de nem csekélység az ára
úgy néz ki mégsem lesz ilyenem :(( -
naaaa, ez az
ez ilyen kéne
jól menne a Jaguar XJ13 mellé -
Boldog húsvétot minden kedves SG-s kollégának. -
Szavanna-túra 
Ha már 1:43: a Kockalada-átalakítással hogy haladsz :)? -
ga71bor #235937 Üdv mindenkinek!Bmw [/IMG]
-
Szép napot az uraknak! 
1:43-aztam...
-
dinoenzo #235935 Tormás napot!
-
inkább rakjál fel a képeid közül :))
330 P4-es nincs pirosban rajtszám nélkül??
egy olyat elfogadnék -
a megint szó a FCF-al megkezdet beszélgetésre utal :)
a DTM-nél meg -mint a fotók is- a régebbi korszakokról beszéltem, amikor is test-test ellen küzdöttek egy jobb pozícióért
a WTCC-ről már korábban is írtam, hogy nem volt téma, azt hagyjuk, teljesen nevetséges mikor egy utcán nem is létező motorizáltságú cruze veri a mezőnyt, holott az a sorozat pont arról szólna, hogy az utcaiktól nem messze álló gépek versenyeznek
persze jó nézni corvetteket meg lambokat, de az a GT versenyek világa, nagyon szeretem azokat is, csak épp most nem azokról beszéltem, ennél fogva nem értem hogy jönnek ide a golfok???
de hagyjuk a témát mert tök különböző dolgokról beszélünk és ehhez most nincs kedvem -
Megint..? Mikor beszéltünk mi ilyesmiről korábban?
Amúgy a teljesítmény teljesen másodlagos. Tökmindegy, hogy minden gép 200LE-s vagy mindegyik 800LE-s, a versenyzők ugyanúgy küzdenek egymással. A különbség az autók dögösségi faktora. Az Avensis, a Cruze, vagy a Golf akkor sem lesz istenkirály, ha egy méter szélesítés meg 6m2 légterelő kerül rá.
A DTM belterjes. M3, A5, C Merci és vége. A WTCC a párja: León, 320, Cruze, meg két Fikusz. A BTCC már jobban tetszik, de nézd a japánokat: F430, R8, 911, HSV, GT-R, SLS, Corvette, Gallardo és még baromi hosszú a lista.
Miért jobb az utcától elrugaszkodott technika? Mert az utcai autókat bármikor láthatom. Kicsit sem érdekel, hogy jobb-e a pályán a Cruze mint a León, vagy jobb-e az A4 mint a Golf, mert az utcai változatuk teljesen közömbös. Van a benzinégetésnek sokkal élvezetesebb módja is. -
-
-
egyébként meg miért jó egy ilyen életszerűtlen autók versenygését nézni?
nem jobb valami valószerű, az utcaihoz legalább hasonlító gépért szurkolni?
-
tegnapi napsütés szülöttje
-
érdekes ez nem tűnik olyan allroad-osnak :))
bár lehetne laposabb azért -
te most megint a teljesítményről beszélsz
én meg az öldöklő csatákról :))
az izgalmas versenyeknek semmi köze a teljesítményhez, nézz meg egy gokart versenyt, majd rájössz :))
ezért voltak a legjobbak a 80-as évek DTM-je meg a brit bajnokság, ott volt adok kapok, ma meg kicsi kocc oszt jön a bünti
egyébként a mai WTCC-t egyikünk sem említette, így ehhez kár is hasonlítani -
A mai adag:
さよなら Sayonara!
-
'napot!
No meg a JGTC. Az őrült sofőröket japánban kell keresni :) Hol van egy Chevy Cruze meg egy hármas Bömbi egy ilyen vadállathoz képest?
photo by CarsRoute.com -
nem az számít milyenek a gépek
a mai DTM gépek sokkal jobbak mint bármikor, még sincsenek sehol sem a régi versenyekhez képest (youtube-n számtalan videót találsz) azok magasan vertek minden szériát, függetlenül attól milyen erős gépek mentek benne
de lehet elfogult vagyok :)) -
Kicsi volt a karton, egyben csak így fértek el :) -
A Super Production gépei sokkal jobbak voltak, mint a DTM, vagy a BTCC. De nem csak franciák mentek, volt Audi, BMW, Porsche is.
A nevek is sokat mondanak nekem, de számomra sokkal nagyobb egyéniség Ragnotti. -
amúgy a modell meg kocsi szép, csak abból a tömegbalesetes képből nem sok minden látszik belőle :))) -
a világ legjobb Túrakocsi bajnoksága a francia lenne????
hmm....kétlem...
valószínűleg elkerülte a figyelmedet a DTM meg BTCC
ezek nem szerintem ha nem az autós társadalom általánosan elfogadott legjobb szériái
kicsit túlárad benned a franci mánia
lehet jó pilóta volt ez a Ragnotti, de csak hogy néhányat említsek a több tucatból akik híresebbek ennél a franciánál: Kankkunen, Toivonen, Röhl
nem tudom mondanak-e neked valamit eme nevek???? -
http://french-car-fan.vsg4.hu/2012/04/08/jean-ragnotti-tortenete-118-ban/ -
dinoenzo #235917 FÜGGÖNY VAGYOK :)
-
dinoenzo #235916
-
Bocs, azt hittem a 375-re írod. A fekete tényleg a tiéd, de akkor még nem volt az :) -
Voice27 #235914 És már rá is kérdez.
Te tényleg függő vagy. :)
Nem eladó egyébként, örök darab marad. -
dinoenzo #235913 Eladó ?! :)
-
dinoenzo #235912 Az enyimé!
-
Voice27 #235911 Igen. -
Csak szeretnéd, öcsisajt :-) -
dinoenzo #235909 Ez az én modellem :) -
dinoenzo #235908 Ez ELITE ?!
-
dinoenzo #235907 Estét!
Ha szép Ferrari-s képeket szeretnétek látni,akkor a Facebook-on DINOENZO OLD'S COOL CLUB (HUNGARY)-t kell keresni :)
Vagy BELLOVICS LÁSZLÓ-t :)
-
'estét!
Csak hogy a mai ki ne maradjon... Klikk a képre nagyobb felbontásért.
-
zx280 #235905 ajaj, most gondolkodom, hogy erre mit mondjak.... -
Az lesz, 43-ban a Minichamps kiadta két nekem nem különösebben tetsző színben, de valamikor érkezni fog sárgában is. Az sem az igazi, de arra lehet beruházok!
Ami a bogárhátúakat illeti, nos van a C3-asom aminek többé-kevésbé hasonló a fara, remélem lehet valamiféle módon akkreditáltatni :P
Porschékkal modellek tekintetében elég rosszul állok, pedig tipikus gyerekkori kedvencautó és ez máig sem múlt el, de odáig nem jutottam el, hogy pénzt is adjak érte, viszont eme NEO közel járt a hódításhoz
Mentségemre legyen, hogy egy Artega GT-m van ami majdnem Porsche, viszont 1:18 :)
[/IMG]