269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • w77d
  • mikeman
  • crosspeet

Na, lécelek Urak, további kellemesebbet!

• crosspeet
    a tiéd lemaradt a pakkból.... ;)
  • zx280
    Vitaraaaaa!!!! van valami híred?????
  • Harly18
    61-es ez is, mint a modell maga.

Megvan, de van az a pénz egyébként :D
  • mikeman
    áhhh az a E34 M5 az még modellbe is nagyon kéne
    na meg persze a XKR-S is elférne
    sokkal jobban mint egy bogár
  • crosspeet
    piros helyett, talán inkább bordónak mondanám azt a JL-t.. ;)
  • crosspeet
    Ez is nagyon szép "korlátos"!
    Milyen évjárat lehet ő..???
    Amit tőled irígylek az a piros korlátos JL, és a szürke Minichamps.
    Azokat remélem megtartottad?!
  • crosspeet
    mondjuk én sem preferálom a sok leszedhető mozgatható bizbaszt, soha nem "használjuk" ezeket a funkciókat, és csak az illesztési hézag rovására mennek leginkább...
  • crosspeet
    Áááá, vazze, megfogtál... XD
    Hívjuk akkor őt csak tiszteletbeli boxernek!
  • crosspeet
    Nem tárgyalok Buzogányokkal... XD

• w77d
    a havi plusz 10 kocsi is pénzes, de mindegyik egytől egyik mestermű és mindig van meglepi, hogy nnnna pont erre a verdára nem gondoltam hogy lesz :D

itt a legújabb pack tartalma...
  • mikeman
    na mondjuk ilyen téren a Sony nagyon fukar, csak plusz pénzért ad néhány újdonságot, mérges is vagyok rájuk
  • w77d
    peersze XXD

naná hogy van. Olyan CTS is van mint az enyém, meg az újabb is... többszáz verda van benne, elsorolni lehetetlen, de havonta még jönnek 10-esével :D
  • w77d
    elég durván szimulátor ez, minden segítséget kikapcsolva... szoktam Rfactorozni meg Race On-ozni is, semmivel sem szimulátorabbak azok, mint ez
  • mikeman
    vagyis a GT5-el :))
  • mikeman
    fogadjuk te a punytoval nyomatod és tartod fel a ferkákat
    Cadillac van a játékba?
  • Nismo GTR
    Szimulátorral kellene játszanod nem árkáddal :D
  • mikeman
    Kedves Crossos Peti!

Itt mindenki előtt kijelentem, hogy eddig sem kellett egy sem, de ha ingyen adnád se kéne, hülyén nézne ki a sok Ferrari mellett
    bár most ahogy elnézem őket, egész jó fogásuk lehet, tehát ha ingyen adnál egyet, akkor egész messzire tudnám hajítani, akár a szomszéd halas tóba is áthajíthatnám, és ha ezen felbuzdulva te is kedvet kapnál a dobáláshoz, egye fene megengedem, hogy te is dobjál innen tőlünk egyet, biztos jó hangja lehet ahogy csobban
  • Harly18
    A SunStarral az a fő bajom, hogy egy 1:12-es modell a mérete miatt azt igényelné, hogy kicsit részletesebben kidolgozott legyen, mint egy 1:18-as. És ez pont nincs meg náluk. Így minden apró részlet jobban kivehető, a hibák is jobban látszanak. Az szemfényvesztés, hogy a dísztárcsák levehetőek, hisz azt ki szedegeti le?! Senki...Inkább az apró részletek lennének szebbek, főleg, hogy 150 euro nem kis pénz...Ennek a 61-esnek is a hátsó lámpáját nagyon elszúrták, több kis, bár nem olyan zavaró hibát nem említve....De ettől függetlenül szeretnék egy ilyet és remélem, hogy lesz még ilyenben akár olyan, ami az enyémre jobban hasonlít.
  • w77d
    hogy kötekszenek a kiccsávók XD

• Harly18
    Eredeti...

Nekem modellben jobban bejönnek a fiatalabb modellek, mint a régebbiek, mert egész eddig minden gyártó csak a régieket csinálta, az újabbakat alig.
  • schumimodells
    A New Beetle mióta boxer?
  • crosspeet
    Kedves Mikeman fórum/gyűjtőtárs!
    Felhínám a figyelmét itt is a nagy nyilvánosság előtt, amit leírtam százszor is priviben, ismét hadd nyomatékosítsam benned..:
    Nem eladó egyik bogaram sem!!!
    De, mindazonáltal egy utolsó képet felteszek kifejezetten neked a babakék boxereimről....

• crosspeet
    bár szerintem a Sunstar-ok közül nyálcsorgatóbbak a régebbi évjáratok, a perec ablakos, vagy az ovál! ;)
  • crosspeet
    Itt kettőnkön kívül hidegen hagyja a sok nyomit ez a faca kis boxer.. ;)
    De nem tudják mi a jó! ;)))
  • crosspeet
    itt olyan pisztáciás színű, szép darabok ezek.. ;)
    Igaz, én nem bogaras szemmel nézem, szóval nem látom a tipushibákat, de biztos nagyon mutatós lehet! :D
    Viszont a kabrió vászonteteje képről nem az igazi.....
  • Harly18
    Még képek róla itt!

Egy ismerősömnek pontosan ilyen bogara van, minden megegyezik szinte, csak annyi, hogy nincsen fehér gumiperem rajta, és a belső kárpit sem ennyire türkizbe hajló zöld, hanem inkább szürkés-liba f*sos zöld, mint az eredetiben.
  • Harly18
    Sok évjárat jelent már meg, a legutóbbi 58 vagy 59-es kék kabrió volt az egyik legszebb, az is gyári színben, ez pedig egy 1961-es Beryl Green színű darab, viszont elég sok "hiba" van rajta, de az összes eddigi SunStar bogáron volt hiba. Ez is igazából egy mix, sok nem 61-esre jellemző része is van, viszont élőben biztos így is baromi jól mutat...
  • crosspeet
    nagyon szép ez, jól látom, ezeknek is tekerhető ablaka van, leszerelhető kerekek stb...
    van még kép róla?
    Ez más évjárat mint az eddigi SunStar 1:12-esek..?
    Majd minden nap elmegyek itt Csabán egy babakék mellett, be kell szerezzem azt a másik dobozos példányt... :)
    Ahogy beszéltük, ha tudsz majd... ;)
  • crosspeet
    Hi!
    Nem rosz-nem rossz, tetszik ez a klasszik szín! ;)
    A múltkor amit dumáltunk fészen, az az 1:12-es SS kabrió, asszem 26-ért ment el a Vaterán...
    Nagyon várom az AA-verzióját, szigorúan ebben a bézs-beige színben! :)
  • Harly18
    Kár, hogy nem 1:18, hanem 1:12. Mindig ilyesmire vártam, viszont látva, hogy az AutoArt mit tud egy régi bogárral, valahogy ezen a SunStar-on jobban feltűnnek a kis hibák. Kicsit hanyag módon csinálják ezeket, nagyon rámentek a bizonyos évjáratokra, eredeti korabeli színekre, de magán a típuson viszont elég nagy hibákat vétenek, ami bogaras szemnek fájnak sajnos...De szerzek ilyet, amint megjelenik erősen el fogok gondolkodni rajta, mert amúgy szép darab :)

• bency
    Logo :D
  • mikeman
  • Töky 007
    Az biztos. De csak Renault-ok vannak :)
  • mikeman
    azok közt is van szép, meg drága is :))
  • mikeman
  • Töky 007
    Kell a pénz a Twingo-ra meg a motorra xD Igy hát hogy ne hagyjam abba a modelles hobby-mat ezért 1:43-at gyűjtök.
  • mikeman