Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe>
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
látom humorod a régi <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
csak a modellekkel nem foglalkozol 😄
csak a modellekkel nem foglalkozol 😄
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
most ilyen pillével nyomatom, ha nagy ritkán idõm és energiám is van rá... 😄
ez csak 100mm..
ez csak 100mm..
Ááá, csak egyet, de adnak hozzá ajándékba egy vödör narancsot, meg Aldi-s hungarocell bukósisakot, hát végülis úgy ahogy Dino képén is látszik (megjegyzem, szerintem az említett kereskedelmi egység honlapjáról töltötte le a fotót) <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
nana
elsõnek a csabai kollégák válogatnak (azaz én)
majd utána a többi<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
elsõnek a csabai kollégák válogatnak (azaz én)
majd utána a többi<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
<#bohoc>#bohoc><#awink>#awink><#gunyos1>#gunyos1>
Ha távozol akkor ird meg a végrendeletben hogy a Porsche gyüjteményt Bencinek adományozom XD
:) Semmi okosság :P
és kettõt adnak anyiért, neeem..? XD
Ugyan ilyen van most az Aldi-ban, 12990-ért leakciózva 13000-rõl! XD
Amúgy jóestét! <#wave>#wave>
Amúgy jóestét! <#wave>#wave>
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
mán csak XC, DH régen, Buda fele 200km, Románia 130km, Eger környéke 230km, nincs itt messze semmi... 😉
Gyengélkedik... röntgen nem sokat mutatott, némi ínszalagproblem, zúzódás, ez-az-amaz, meg miegymás...
Valami igen komoly gyógyszert kaptam, már most jobban vagyok. remélem ez csak jobb lesz. Múlt héten eldobott egy Husquarna, és bár krosszcsizmában feszítettem, de így sem tett valami jót.. XD
Valami igen komoly gyógyszert kaptam, már most jobban vagyok. remélem ez csak jobb lesz. Múlt héten eldobott egy Husquarna, és bár krosszcsizmában feszítettem, de így sem tett valami jót.. XD
és itt a környéken holl lehet Dh-ni??
a büdös nagy síkság közepén 😄D
a büdös nagy síkság közepén 😄D
jaja látom 😄D
te, mi van az avatart képeden?
egy Carrera GT segge?
te, mi van az avatart képeden?
egy Carrera GT segge?
Stab DeLuxe... 😉
Monhatni, jobbat nem is lehet nagyon találni erre a célra... 😉 <#eljen>#eljen>
Monhatni, jobbat nem is lehet nagyon találni erre a célra... 😉 <#eljen>#eljen>
Sziasztok!

1:18-as??
tökre mint egy igazi<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
tökre mint egy igazi<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Tesókám...itt a szekerem 😊
DH forever!!
DH forever!!
meg pipszi! 😄 XXXD
na ez már okés így<#nevetes1>#nevetes1>
mégis lehet közös fotózás 😄DD
mégis lehet közös fotózás 😄DD
nem baj az, a lényeg hogy láttuk, jó kis gép, grat, majd dobsz szép idõben ráérõsebbet is.. 😉
tegnap még priviben térden állva könyörögtél, vazzze.. 😉))
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
nyasgem, te erõltetted ezt a fotó dolgot én mondtam elõre hogy ilyen lesz<#beka3>#beka3>
felejtsd el a közös fotózást<#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
nyasgem, te erõltetted ezt a fotó dolgot én mondtam elõre hogy ilyen lesz<#beka3>#beka3>
felejtsd el a közös fotózást<#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
nem, csak ilyen esti fénykörülmények között már nem tudok jobb képet csinálni, de a #227980 hsz-nél jól látszódik hogy milyen igazából, nálam a vaku mindent elbasz, a csillár fénye meg kevés
egyébként a Reventon az ilyesmi matt szürke, de itt nem errõl van szó<#nevetes1>#nevetes1>
egyébként a Reventon az ilyesmi matt szürke, de itt nem errõl van szó<#nevetes1>#nevetes1>
ez még az én képeimet is ûbereli.. XD 😉
Hogyan csinálod?? 😄 😉))
Hogyan csinálod?? 😄 😉))
grat! a szine szép.. 😉)
nem rossz ez! direkt szürke a gumija?? No, azért ne várjunk többet egy Maistótól.. 😉 😄DD
továbbra sem sikerülnek, de most már a türelmem is elfogyott, mára ennyi:
biztos szép a Norev verzió is, meg fele enynibe lett volna, de nem bántam meg hogy ebbe fektettem be
kurva jól néz ki, különösen a részletei szépek
fõleg a belsõ tere
nagyon tetszik a a kárpiton, meg az ülésen végig vonuló "tyúklábnyom" minta<#nevetes1>#nevetes1>
kurva jól néz ki, különösen a részletei szépek
fõleg a belsõ tere
nagyon tetszik a a kárpiton, meg az ülésen végig vonuló "tyúklábnyom" minta<#nevetes1>#nevetes1>
kösz
próbálok valami épkézláb fotót csinálni róla, de szerintem hétvége lesz belõle😊)
próbálok valami épkézláb fotót csinálni róla, de szerintem hétvége lesz belõle😊)