269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #236503 igen, ki vannak éhezve a kissebségrendűséggel rendelkezű lófrálunk és félünk "őrei" az ilyen napi nyalánkságokra... XD
És akkor majd MI, megmutatjuk! :DDD -
Egyik komámmal megcsinálták itt...szegény azt hitte, hogy ő Brájen Ó Konor, az élet meg egy Fászt end Fúriusz, de a helyi erők hamar észhez térítették!
-
crosspeet #236501 ja, most is rejtett minimáláras... -
crosspeet #236500 bár időről időre bepróbálkozik egy-két fiatal a környéken a has alá.. :) -
Azzal az a baj, hogy rá licitálok, és kiírja folyamatosan hogy nem éri el a minimál árat...mondjuk 5-6ezerig nyomtam a múltkor ha jól emlékszem, mondom tovább nem nyomom, mert a végén többe lesz, mint amennyit ér.
-
crosspeet #236498 kint nincsen, csak bennt.. ;)
Azért letérdeltetnének ezek a csabaiak, és csőre töltenék a fegyvert.. XD
-
crosspeet #236497 tényleg, kb 6éve benne van a neon, mindig megy, bár általában folyamatos bekapcsolásra van állítva, és azért látszik ám kivülről is, még soha nem szóltak érte... -
Jaaa, félre értettem, azt hittem kint is van, küszöb alatt, a rozsda mellett!
-
crosspeet #236495 megint van fennt Vaterán egy ilyen, csak E46!
Szerintem ua mint a multkor.. -
crosspeet #236494 Nekem a beltérben van a neon, semmi köze hozzá sem a rendőrnek, sem az autófelügyeletnek. Nem mondja ki egy jogszabály sem, hogy nem lehet, csak annyit hogy nem zavarhatja a közlekedést. A külső fényforrásokra van szabályozás csak. Amúgy állítható a neonom, ki/be/stroboszkóp, és a zene frekvenciájára lehet hangolni, mennyire legyen ütemes/szabályos, mélyre mozduljon, vagy magasra...
-
Ez ha egyszer eladó lesz, én vevő lennék rá! ;) -
Erre mifelénk, a rendőr is leszedeti, beléd még nem kötöttek? Jóóó, tudom hogy kurv@ kemény vagy, meg arra felétek Te vagy a Ghost Cross Rider, szóval nem nagyon mernek, de hátha van ott egy bátor rendőr.
-
crosspeet #236491 Egy kis friss kedvcsináló neked! ;)
-
crosspeet #236490 nekem a kék neon a küszöböknél fut végig belűl, nehogy a kpm becójjon, az is csajozós, mikor világít.. :D -
Ezt én is így gondolom! ;) De persze nem nézem le típust, viszont tény, hogy nekem sem az agyoncicomázott tuning jön be! A led sor viszont csajozós (legalábbis az én páromnak tetszik) de mint tudjuk: a lányok hülyék!
-
crosspeet #236488 tényleg, neked az új prodzsekt 1:1 -es terén..? -
crosspeet #236487 Most aztán jól visszavágtál.. ;)
De megérdemlem, mer' gonosz vok... :D
Nem rakok ilyen műszar buziságokat, szerintem égő egy szar ótvar olcsó kisautót túl "tuningolni"..
Nekem megállt ott hogy lecsüccsentettem elől-45 illetve hátul-30mm-t, 15-ös kerekek ráfeszítve a kisgumák, króm dob, katalizátor kivételével nyitott rendszer, kis zene... ja és Momo bőrkormány, sportszűrő, meg egy kis beltéri stroboszkópos neon... XD
De igazából semmi feltünő, csak ízlésesen! :)
De az már ciki, mikor fel vannak spoilerezve, az enyémen semmi plussz műanyag.Csak minimal clear style! ;)
Ja, meg a GT Turbo gyári kagylóüllései elől..
Kis szolid lowrider! -
Az Audi-ban voltam biztos! ;) Meg nem akartam írni hogy a ratyi tuningolt Punto-k (és társai) gazdái szokták használni, hogy hátha akkor ők is megkapják a nagy gyártók autóinak kijáró tiszteletet... 

Remélem a Tiéd nem ilyen, de ha mégis, akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit!
-
crosspeet #236485 és bőnyállal miii...??? ;)))
-
crosspeet #236484 te hol laksz, hogy csak az Audik lámpájában van nállatok nappali-fény..? :DDD
Majd minden nagyobb márka elején ott van már egy ideje..
No meg a kocka lada is sűrű nállatok.... Gyanus vagy te nekem! Vissza a jövőbe..?

-
Viccen kívül nagyon tetszik! Én a tehetséget egyből kiszúrom! 

-
crosspeet #236482 ja, mint a nappali-fény a verdák elején, mehet oda is, mert vízálló kültéri ledszallag-ledfüzér. -
Ez olyan led, mint amit az autók lámpáiba is lehet tenni, nem tudom mi a neve, ilyen led fűzér, mint az Audi-k lámpájában is van? -
crosspeet #236480 ejj de jól esik, na ne má.. ;)
Amúgy élőben eskü, tényleg ilyen érzésem volt ahogy megláttam először bekapcsolva a helyén! :) -
crosspeet #236479 Eléggé, nekem speciel ingyen.. ;)
Amúgy ha jól rémlik kb 3-4ezer/méter, nekem 2.5méter ment bele, 5cm-enként darabolható, ezekben az egységekben 3led van. kb vagy 6 féle színben van a fehér...
Plusz egy trafó kell bele, az enyém kb 8ezer lehetett, erre fel lehet fűzni kb 6métert akár.. -
Ahogy csillognak a fények az autón, tisztára olyan mintha valami autó kiállításon készült volna a kép! :)) -
crosspeet #236477 Nehogy szó érje a ház elejét, nagyobb motoros gép is van.. ;)
-
Nagyon facca!
Ledet honnan vettél, drága volt?
-
crosspeet #236475 -
crosspeet #236474 -
crosspeet #236473 ja, és éjjel... ;) -
crosspeet #236472 csalogató.. ;)
Full csak a ledes vitriny pilács, no vaku, no rendes lámpa, plusz kompakt gépecske, no meg Én! :D
-
-
crosspeet #236470 ja-ja, de kell rája, mer de csak megéri, óccsúbb az biztosítgatás.. ;) -
Még nincs kifizetve rája a regisztrájcijós' adó, aztán addig nem adja meg a magyar állam...
-
crosspeet #236468 OT rajtszám meg hun maradt..? ;) -
-
Csabán...hát ott az elit lakik! :D Mentalisták, útépítők! XD Azok nem fognak paraszt Mercibe űűűűni'...
-
zx280 #236465 VITARAAAA!!!!!!MODELLISSIMO!!!!!!!! -
zx280 #236464