269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Jó napot!
A raklap 1:43-ban is sikerült:
-
Naaaa! Tudsz te ha akarsz! 

Ezerszer jobban mutat így szerintem! Már csak a rácsokat kéne eltüntetni, dehát az a Te védjegyed. 

-
crosspeet #238656 erre szerintem csak a Shelby-nek van jogosultsága...
szal más nem fogja kihozni, szerintem, így a feladat adott, probléma megoldva, dilemának helye nincs! ;)
Mázlista! ;) -
crosspeet #238655 igen, Kitt-kolega beduplikációzott belőle... -
crosspeet #238654 rátaláltam.. ;)
Kíváncsi vagyok élőben hogy sikerült.. a 997-es dealer-esnek is ez a szine asszem, norevből.. ja, és az Turbós persze.. -
crosspeet #238653 nocsak...
-
gado67 #238652 Elfelejtettem mondani hogy kék. :)))))) -
crosspeet #238651 vennék is ilyet egy kéket még, ha valakinek lenne ajánlata, bátran..! ;) -
crosspeet #238650 nesze, fehérháttérútáló! ;)
-
Szép ez a gép, csak kár hogy fehér a háttér is, de tudom hogy itt nem a fotó a lényeg, facca gép! 
-
gado67 #238648 Minichamps Porsche dobozos. Dealer kiadás. Pénteken jelent meg az ebay-en. Azonnal vettem is egyet. Képeken nagyon tetszik a 991-es kiváncsi vagyok milyen lesz a modell. :) -
crosspeet #238647
-
crosspeet #238646 fotózgattam kicsit, a kis boxerkémet.. ;)
-
ko1122 #238645 Hát sajna én le is maradtam a KITT-dről. Pedig milyen jól mutatott volna KARR-ként a vitrinemben (persze KARR szürkefestés előtt) -
crosspeet #238644 én nemrég adtam el egy KITT-et, doboz nélkül, töredékéért. nekem nincs pofám ötszörös áron árulni valamit. másrészt ha valakinek annyit megér, hát vigye.. :)
Szerintem nem fog az elkelni, ráadásul ismét kidobja valamelyik középkategóriás gyártó.. -
crosspeet #238643 na ne szopass...! 1:18-ban??? Azt sem tudtam hogy létezik! mesélj, van info, de iziben! :) -
ko1122 #238642 főleg most, hogy az öreg már a túlvilágon nyomja a pedált... maradandó munkásságot hagyva hátra -
Ez a dúrva.
Rajta van Caroll Shelby aláírása, és 57 rongyról indul az amúgy 12k Ft -os verda... -
Az oké de egyik sincs AA kivitelben:
Ha tudtok a Shelby Collectiblesen kívül még valakit aki gyártja ezeket, és esetleg jobb minőségben, állok elébe. -
Ehhez hasonlóan jártam én is a az AUTOart M3 DTM-el. Mikor én lecsaptam rá tavaly, 79 euro volt újonnan a CK modelcars-nál, rá egy hónapra már 129 euroba került modelissimo-n. Szóval mindig a kereslet határozza meg az árakat, illetve a modell beszerezhetősége. Ha nem kell a kutyának sem, illetve könnyen hozzá lehet jutni, akkor nem lenne értelme horribilis áron adni. És bár én még élőben nem láttam Ertl KITT-et, de képek alapján azért az se akkora durranás hogy 40-50 ezret érjen. De ezek ellen nincs mit tenni, van aki bizniszt lát bennük, van aki életre szóló kincsként őrzi a már egyszer megszerzett féltett autót. :)) -
ko1122 #238638 közben csak annyi jutott még eszembe, hogy ha feltenném a KITT-m Vat..rára, csak annyit kérdezne tőlem hitvány hangon: "what is it Michael?! " :):):):): -
Az tuti! Én még egy 599XX verseny verziót szerettem volna HW Elite kiadásban, de embertelen 20-24 e ft-os ára nonszensz... Ráadásul a mai első közvetlen HW találkozásom után nagyon elment a kedvem attól a modelltől is, félek hogy az se lesz különb... -
ko1122 #238636 Egyszerűen nem ér annyit a KARR, mint amennyiért árulják. Ha az Elite előhozza a sima KITT-t, aztán rákonkurál egy KARR szériával is, az ERTL modellek eladhatatlanokká válnak. Hasonló a helyzet az ECTO1-l. A KARR-nál 15-20e kb arányos lenne egy ilyen modell árával. Nekem egy sima KITT-m van ERTL-ben, 5 éve vettem újonnan 12ezerért. Doboza is megvan, így én is árulhatnám 40ezerért? :) Eszemben sincs. Jól mutat a Shelby KITT mellett a vitrinben :) -
ko1122 #238635 Sajnálom a Dinodat, főleg amennyibe kerülhetett. Szerintem sem érnek annyit az új HW Elitek, mint amennyibe kerülnek. A max 15e értékhatár még bevállalható volt korábban, de ez a 20e fölötti szegmens nagyon túlárazott... -
Sziasztok! 
Én az alábbi témához csak annyit fűznék, hogy bár nem tudom hogy a Hot Wheels gyárt e Mustang-ot, de az biztos hogy én a mai nap után messziről kerülni fogom e gyártó termékeit...
Ma meguntam a várakozást, és kiszabadítottam a Dino-t a dobozából, nagyon szép részletek vannak rajta, de azt kell hogy mondjam, feleslegesen túl részletezett! Pl. a két oldalsó-hátsó ablaka alulról is egy és körben is egy hajszál vékony fotómaratás fog közre, ami ma az első törölgetésnél le is ugrott a helyéről... Marha igényes, addig a pillanatig míg bele nem akad valami. Persze, figyelhettem volna jobban is, de amíg le nem esett, észre sem vettem hogy ott van! :D Természetesen, maradéktalanul visszaragasztottam, csak egy ilyen értékű Elite modellnél, azért nem ezekkel akar kínlódni az ember. Arról nem is beszélve, hogy ugye a szélvédője mint már korábban említettem, hibás volt......... Utálom a hozzányúlhatatlan kisautókat! Hasonló helyzet volt már a Kyosho-nál, hogy a fotómaratott felirat olyan hajszál vékony ragasztással van rögzítve, hogy elég egy rossz mozdulat és ugrik is le róla (szintén tapasztalat).
Idáig én még az AUTOart-okban csalódtam a legkevesebbet! Ezért is vannak itthon túl nyomó többségben a lakásban! XD -
Arról tudtok mondani valamit hogy az ERTL Pontiac "Knight Rider" Trans Amnak hogy emelkedett 50k fölé az értéke ? Egy csávó árul egy fekete / szürke verziót a Vaterán 45 rongyért doboz nélkül, az ebayen meg mindenki 50k felett, az egyik ráadásul igen vakmerő módon 70k Ft felett. Teljesen véletlenül láttam ezt meg amúgy, mert Shelbyből most egy KR verziót szeretnék, csak nem tudtam eldönteni még hogy kell-e a fekete Super Snake mellé még egy fekete "KITT" csak KR verzióban, vagy inkább legyen a klasszikus szürke kék csíkkal. Ez számomra csak azért érdekes, mert én ha jól emlékszem 15 rongyért vettem a sajátomat, most meg majdnem két AA mustangot vehetnék az árából ha eladnám, de természetesen nem fogom. -
gado67 #238632 Útban van felém a legutolsó 911-es Porsche a 991-es. :)) -
gado67 #238631 Sziasztok.
Én azt javasolnám neked,hogy vegyél egy Autoartot is és hasonlítsd össze a kettőt élőben és utána döntsd el, hogy a különbségek érnek -e annyit amennyivel az Autoart többe kerül. Igaz nem ismerem az áraikat. -
Nekem ez pont elfogadható lenne más színben, akkora fan szerintem soha nem leszek hogy minden porszemre figyeljek. Ezért is hangsúlyoztam ki hogy engem a kaszni pontossága, motor viszonylagos pontossága, és a beltér pontossága ami érdekel. Bár a Shelbymen zavarónak tűnt számomra az aránytalanul vastag embléma az elején és a két oldalán, de összességében megvagyok elégedve vele mert tudom hogy a kaszni az pontos. Még a motorháztető légbeömlőjének a középső merevítője is pont olyan amilyen kell legyen, nem nyúlik ki egy mm-t se a lemez alól, ez egy 2008 -as Super Snake verzió ami a KR továbbépített változata, a KR -en meg a merevítő előrelóg valamennyit és úgy olvad bele a motorháztetőbe. Ha még erre is figyeltek és nem csapták össze akkor np. -
crosspeet #238629 Hát, én Autoartban nem csalódtam még, kivéve egyben egy picit.. és az pont egy Mustang volt. De Shelby-m volt, és kissé játékautósnak tűnt számomra. nem lebecsülni akarom, mert szép az az Eleanor, de minőségileg lejjebb van.
Szóval nagyritkán lehet AA-ban is csalódni, de én csak kétszer tapasztaltam, nem is szereztem be, éppen ezért őket (hűtőmaszk..)
Impreza kereklámpás, és ez:
-
Akkor ez a két dolog csak a + egy AA -ban ? Nem karos az ajtó és több belül a kárpit mint a műanyag ? Mert bizony a kaszni és a motor stimmel a Shelby Collectiblesnél is, és a beltérben sincs egyel több vagy kevesebb kidolgozott részlet mint amennyi kell oda, ezt a sajátomról szűrtem le, de más fórumon kb közép kategóriába sorolták a Shelby Collectiblest.
Nem kifogásolni akarom a tapasztalataidat, viszont számos típus nincs meg AA -ban, így nem marad más mint a Shelby. Viszont a 2010 -es GT 500 -at azt biztos AA -ban szerzem be. -
crosspeet #238627 meg számomra, bár kukacoskodok, jó ha a hűtőrács, az igazi rács... most ha jól láttam pont van egy a veterán. de ha kitartó vagy, ilyen árban ki lehet fogni olykor-olykor akciósan pl egy Autoart-ot is.. -
crosspeet #238626 Ez meg egy árát igen megérő modell! ;)
Bár most már lehet drágult, vagy vissza fog drágulni... -
crosspeet #238625 Igazából a kérdésedre hogy milyen gyártó, a pontos válast ennyi:
Ha már kárpit van benne, már jó.
Ha a motorháztatő vagy a csomagtértető nyitómechanikája nem "karos", hanem az eredeti hű mása, már nagyon jó!!! Természetesen függ a tárca vastagságától a kérdés jogosultsága.. ;)
Én személy szerint a régebbi autókat részesítem előnyben, a Mustangok közt is, de kinek a pap ugyebár... Több az úgynevezett pillantást-vonzó részlet a veteránokban! ;) -
Napot.Ha már Ford Mustang:)
-
ko1122 #238623 nagyon szuper a Mustang, nekem is nagy kedvencem... :) -
Mellesleg rossz a videó mert ez egy igazi verda, viszont hasonlókat modellen is fel lehet lelni a tubeon, sry a sok posztért. -
Tud valaki valami helyet ahol be lehet szerezni mindent, vagy mindent magamnak kéne legyártani ? -
Amúgy érdekelnének az efféle dolgok is:
Legalább is a jelenlegi Shelbynek csinálnák valami világítás félét előre. -
Első ránézésre viszont ez qrwa jól néz ki. (Bár nekem nem annyira tű a szemem a modellekhez.)