269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #239616 -
crosspeet #239615 Nézze Miki kollega!
Vh greenlight
-
crosspeet #239614 Jó lenne egy ilyen.... :)
De még mennyire!
-
crosspeet #239613 ha érted mire célzok...
-
crosspeet #239612 szerintem biztosan van a Modelissimoban, vagy a Modellcarworld-ön... :D
Szép, én a helyedben ki nem hagynám! :))) -
crosspeet #239611 de te Stigbe szerettél bele, kockaladás! 
-
crosspeet #239610 van egy érzésem nem vezettél még off-road teherautót... nem szimplán kamion, ennek ott kezdődik a fülke fellépője, ahol a többinek már véget ér, ergo súlypont iszonyat magas, a kerék kb válmagasságig ér, stb.. ezt két kézre tervezték! emlékszel milyen hangja avan egy Nivának a gumik miatt..? na, szorozd be tízszer, még a turbo hangját is elnyomja...
És most nem fényelni akarom magam, de maradjunk abban, hogy ehhez már sofőr kell.
nyasgem, mellékesen..XD
Amúgy igen, beírtam magam a halhatatlanok soraiba..
-
Én e kép hatására szerettem beléje:
-
Jaja,na majd meglátom mi lesz:)
-
Annyiért nem drága!
Meg szerintem szép is!
-
Ez a piros most 48 ojjroért fut...Szal lehet kellene:)) -
Ilyen kellene nekem is verseny változatban föld közeli árban! 
-
Lehet vennem kellene egy ilyet is?
Most még jól le is van akciózva.
-
-
Jó napot!:)
-
Akkor ha jól értem, te valamiféle hős vagy?! XD Csabán hősként ünnepeltek? :D Szobrot mikor állítanak neked a város főterén? XD "Az EMBER, aki mától egy kézzel tépi a budipapírt!" XD XD XD
Jólvan, ügyes vótál', bár mifelénk mindenki mindent fél kézzel kormányol! :D Bal kéz kormánykeréken 12 óra magasságban, felsőtest jobbra megdőlve 75 fokban, jobb kéz a váltókarba kapaszkodik! XD -
crosspeet #239600 Szal egy a lényeg..:
MODELISSIMO or MODELCARWORLD !!! -
crosspeet #239599 ja, és a kuplung is ezzel a levegővel menne, ment vóna... XD
na, ezért köll 100kilósnak lenni, és rendesen táplálkozni!!! XD -
crosspeet #239598 De faca vót ez a nap... :)
Sikerült hazahozzak egy váltóhibás Iveco-t Bfüredről.., na de hogyan, hogy a rohadás állna rá a digóra... két körös levegő van benne. egy kör a fék, ebben hiba nélkül benne volt a bennevalónak, legalábbis a műszerfalat sűrűn sasoltam. A másik légkör pedig a gép lehajtása és a váltó.... Na ebben nem volt luft túl sok...
lehajtás kardánja leköt, és bal kéz kormányon, jobb kézzel rátart a váltóra, mert kiugrik a fokozatból.... a problem hogy ez a terepes dög, nagyobb széltében hosszában,súlypontban, mint egy kamion, szal bedurrant a kezem rendesen..(a kerekei darabja kb140kg, és ha nem sikerült rátartsak a váltóra, akkor fokozat kidob, és máris az 1500-as ford.helyett 500, és fele szervó, kontra nyomvályú.....) Na, ilyen élményekben vót gazdag a modellgyűjtő társatok.. Hogy szeretem én ezt a szakmát.. XD
Modelissimo und Modellcarworld..??? :D -
crosspeet #239597 Grat! ;) 
Meg Dácinak is a szélvédőért, meg Fannak, hogy némi bepillantást engedélyezett a gruppen-szentélyébe!
Namivanmáitten, mindenki alukál..? :D -
Megjelent...erre szerencsére nem kellett 4 évet várni, mint a pirosra :D
-
-
Ja-ja! :)) A piros nekem csak a belseje miatt tetszik, nagyon jól mutat azzal a belsővel! ;) De valamiért engem a sárga fogott meg... :D
Egyébként szerintem már ebben a színben is egyre nehezebb lesz beszerezni, amiket én láttam szinte mind valamilyen hibával kűzdöttek.
-
Voice27 #239593 Akkor most már megnyugodtál. :)
Szép. A modell is, meg maga a típus is.
A sárgával eddig nem tudtam megbarátkozni, nekem kicsit vad színű.
Egy pirosat szerettem volna, barna ülésekkel.
Akkor lecsúsztam róla, ma meg már szinte beszerezhetetlen. -
Én is így gondolom! ;) Nekem nagyon megtetszett, igaz nem egy könnyen emészthető a formavilága, van aki nem is Ferrari-ként tekint rá, számomra viszont az "annyira csúnya hogy az már szép" kategóriát jelenti! :D -
ko1122 #239591 akkor nagyon korrekt helyről vetted. pompás kis Dino. grat hozzá. nekem még mindig a 250GT Berlinetta Lusso az etalon -
Kicserélte az eladó, rendes volt, én voltam megijedve...
-
ko1122 #239589 a hibásat sikerült elpaterolni? :) -
Majd el felejtettem! Csomag gyütt'! 
Ennek már hibátlan a szélvédője!
-
Nálunk az a gond, hogy pl. a szobámba van egy ágy hossznyi üres falfelület, ahová lehetne falra rögzíthetős valami keskenyebb féle-fajta vitrint tenni (bár én 4-5 sor keskeny bútor lapban gondolkoztam, és azokra csináltatni búrát) de az a gondom, hogy délután pont erre a falra süt a nap. Jól gondolom hogy az erős fény, meg nyáron az erős hő nem tesz jót a modelleknek? -
Valamikor régen,kettő sor volt benne:) Az simán elfér. -
Azon gondolkodtam pont, hogy a tiédbe egy "polc" még elférne, és akkor két sor autó lenne egy kalap alatt! Na majd egyszer én is fordítok erre egy kisebb összeget, mert azért nem volna rossz dolog kiállítani a gépeket! :)) -
Azért ez sem picike:)) De,nyilván kisebb helyet foglal mint egy vitrin.És mivel körbe üveg,láthatóak benne az autók minden oldalról:) Ha elég magasra csináltatod,akkor lehet benne polc.Akkor egészen sok autó belefér.
Az enyém 90 cm hosszú,42cm mély,és 38 cm magas:) Szal nem kicsike:) -
Igen, nekem is ezért tetszik, meg talán a helykihasználása (főleg panelban) mert ezeket a lakás több pontján is el lehet helyezni, míg a vitrinhez egy elég nagy szabad terület kell. (de mondjuk lehet hülyeséget beszélek, mindenesetre nálunk ez a búrás megoldás jobban működne) -
Így van,az egy sima 5 ös üvegből készített "búra" de egy tuti,az 100% pormentes. -
Jaaaa! Ez zsííír!
De egyébként a "búrás" megoldás is tetszik, ahhoz végülis csak egy lefordított akvárium szükséges.
-
Így vannak abban bent.sok nem látszik belőlük:)
-
Neem,van ott egy,csak már nagyon sok nem látszik belőle. -
A háttérben a vitrined nagyon hasonlít a sajátomra! :D -
:DDD Így van:))))
De tessék,a vitrin a háttérben van:DD