269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Az a minimum! :DD -
Tanítani fogják fotó iskolákban! 

-
Ja értem.Mindegy,az a kép etalon:DD -
Ez az egyik legszebb Alfa.Bár nekem a 155,156,és ezek a kedvenceim:) -
Szép pakkocska, gratzullah!
Külön pirospont, hogy az 1/43-asokat sem szorítottad ki a háttérből :)
-
Abban biztos vagyok! :D -
Nem-nem, az még meg van, csak darabokra van szedve (kellett belőle a vas az 1:18-as cigányoknak :D) ez egy Road Tough vagy Yatming - kinek hogy tetszik - fekete Lecsusz' volt. ;) -
Szép estét! -
crosspeet #241049 amúgy nem is nagy baj, mint említetted, mert már kiszórtam volna a minősége miatt szerintem.. ;)) -
Nekem megvan a Lexus képe:DDD Amin rajta van a segélyezési program is.Ha egyről beszélünk:DDDD -
Teljesen meg vagyok hatódva!
Amúgy úgy emlékszem mind ketten bocsánatot kértünk a másiktól, de akkor én is még egyszer nyilvánosan is bocsánat a dologért, nem volt szép, így alakult, azóta akár hány LS 400-ast látok, egyből eszembe jut! 
-
crosspeet #241046 igen, engem is bántott kicsit folyamatosan hogy akkor úgy "megharagudtam", némileg elbeszélhattünk egymás mellett, így nyiltan nem is tudom kértem-e bocsánatot tőled érte... ha nem, vedd úgy, most megteszem! ;)
zokon vettem, de tényleg félreértettük egymást, mert konkrétan harmadáron adtad el, pöcs voltál.. ;)))) -
Nekem egy esetben fordult elő, hogy másnak adtam valamit, az pedig veled szemben volt, ami mai napig bánt picit, viszont megmentettelek egy fölösleges modelltől!
Jah, és az sem igazán a pénz összege miatt lett a másé, hanem mert a legrövidebb úton akartam pénzt kapni, ergo pont hogy kevesebbet kaptam érte. :)
-
crosspeet #241044 én is jártam hasonlóan már... érdekes gondolkozású egyének az ilyenek.
gáz. -
Én értem,és így korrekt.Ezt nem vitatom.De,nekem is volt rá példa hogy kicsivel többért más vitte:) Pedig előtte egyeztünk meg.Az ember mindig tanul,ez a lényeg:))
Egyébként a Don 10000% korrekt.Nem lesz ott gond:) -
Egész pontosan 304 LE 9250-es fordulatszámon. Nem rossz gépek voltak ezek, főleg ha azt vesszük hogy a 70-es években járunk. :)) -
Vedd meg nyugodtan,nagyon szép modell:)
-
crosspeet #241040 igen.... Részemről többet ér a szavam, bárki pénzénél. Volt hogy eladó volt valamim (nem konkrétan modellről van szó), és beígért valaki más érte majd a dupláját már a végén, nem adtam oda neki, mert már szóban megköttetett az üzlet! Így a korrekt szerintem. A pénz, az csak pénz, bármilyen furán is hangzik.... nem mintha olyan sok lenne itthon belőle.. ;))) -
Azért vannak akik ezt nem így gondolják:)
-
crosspeet #241038 ez korrekt, én is ilyen vagyok, ha igérek valakinek valamim, szarok rá hogy bukok-e, vagy akárki akármit ajánl érte, az ember adott szava minden pénznél többet ér. -
Ugye:))) -
crosspeet #241036 ezt megkaptam.. ;)
Szépek is ezek a Countach-ok, eccer mellé kell majd parkoltassak legalább egyet.. ;) -
crosspeet #241035 hááát, elég bitangok.. :D
Mi pacik szaladgáltak bennük anno..??? -
Ócska, a Kyoban van fémpálca:))
-
crosspeet #241033 ja-jaa, és még folyamatban... ;)))
Thx! -
crosspeet #241032 lehet ő umbauzta, vagy photoshoppplta oda, mindenesetre ha hibát kellene keressek azon az autón, csak azt találnám így hirtelen.. Minden esetre így is nagyon szép, megcsinálhatná az AA az SV bukólámpását is komolyabbra, lassan... -
Estét!
Hát mi van itt:)) Karácsony? Gart hozzájuk:)
-
Nem szeretném! ;) Csak ez a Minichamps spoilerezett modellje igen drága... -
chilisos #241029 Vagy lehet rosszul emlékszem, és nem azért van ott, h megtartsa, de biztos h ő rakta oda. -
crosspeet #241028 el ne add... ;)))
Nem értenélek meg..

-
crosspeet #241027 nekem mindkét ajtó szinte magától felugrik, de a farok AA azzal a köcsög ajtónyitójával.. beszarás. le kell nyomni a gombját, de közben az ellenkező irányban húzni kell felfele az ajtót... ... legalább nem nyílik ki magától.. :) -
crosspeet #241026 ja, fifikás... ;))) -
crosspeet #241025 bár megáll magától a felső állásban az ajtaja, mert valamiféle rugó tartja, de nincs benne teló... hm érdekes.. -
Én nem értek hozzájuk, Májkimen-t kell kérdezni!
-
chilisos #241023 Csak egy kis fém pálcikát rakott oda a fotós, hogy megtartsa az ajtót. Megkérdeztem még régebben ;) -
Egy a gond, hogy most már kelleni fog az E21-esből is egy Rééécing változat, és akkor már egy egész korrekt sorozat lenne a 3-as széria verseny autóiból!
De az utcait nem szívesen cserélném le, pedig lehet muszáj lesz...
-
crosspeet #241021 bár ezeknél a képeknél mintha lenne az ajtókitámasztásánál is teleszkópok a Lambónál, minnyá megsasolom megent... vagy az enyém régebbi lenne..? -
crosspeet #241020 élethű.. ;)
a Diablónál meg gátlók vannak a motor-, illetve csomitetőnél, az ajtóknál sajna nem, ha jól néztem... -
Tetszik a Nissan nyitó szerkezete a motorháznál illetve a csomitetőnél, így kellene minden autón lennie!
-
crosspeet #241018 b@szki, ez nagyon kemény lesz! Irígy vagyok, rohaggyále! 

szerintem az az antenna a legkevesebb, szarni rá, szerintem nem lesz nagy kunszt "megigazítani"... ;)