269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Stét!
-
romboni #241254 Hello!Nem tudja véletlenül valaki,hogy milyen gyártó készít,vagy készített 1:8 as autómodelleket? -
Konkurenciát jelentenek? XD Na jól van, befejeztem. :)) -
crosspeet #241252 nem igazán szeressük mi errefelé a búzákat... ;) -
Aszittem Kék osztriga... 

-
crosspeet #241250 nem tom.. XD
Minden esetre van itt egy disco, narancs a neve.. :DDD
-
crosspeet #241249 Fotózz dupla üvegen keresztül!!! :D
-
Szerintem az ajtóban várja a narancsot! Vagy már megkapta?! Narancs...FIDESZ-es ez??! 

-
crosspeet #241247 Hol lehet MiseMen..? Biztos otthon takarít, meg törölgeti a mosatlant.. 
-
crosspeet #241246 ezért cserélődött idővel nekem is, most az eredeti kb 40%-a van meg, a másik 60% már újjabb darabokra cserélődtek, de nyilván nem véletlen.. -
Ahha, azaz!
Ez e:
Dehát ezt még karácsony előtt hírdettem, Győrbe vettem meg egy anyuka a fiának, ajándékba. -
crosspeet #241244 nekem idővel alakul ki, h melyik is tetszik igazán, melyik minőség tartható polcon, de megmondom őszintén volt olyan is, h csak azért adtam el modellt, mert kellett a pénz másra, akár modellre, akár mosógépre... ;)
Pénz beszél, kutya szarik.. ;))) -
Hát igen, az utolsó eladás után én is ezt mondtam, hogy az nem gyűjtés, ha mindig csak cserélődik a készlet...így több idő, ritkább a változatosság, de van gyűjtemény! Nehéz dolog ez. -
crosspeet #241242 ja tom, ami nekem van kombiban, "hasonló" kasznis.. -
crosspeet #241241 az melyik is..? -
De amúgy a srác a Spengler-eset kérdezi, a csupa szárny star wars-os 2007-est, nem a Kung Fu pandást, azt nem hirdettem meg soha, meg remélem nem is lesz rá precedens ez után sem, hogy annyira rászoruljak egy huszasra... :)) -
crosspeet #241239 venni, ecsém venni!!! Nekem azt mondta asszem h MókaMiki, h nem is vagyok igazi gyűjtő, mert én el is adok! XD
De lehet h az asszonyom mondta.. :D -
Mindent vinnének, csak épp azt nem ami eladó (bár nem is tudom hogy el akarok e adni egyáltalán bármit is... :D). -
crosspeet #241237 Ecsém, vinnék odaát a DTM Mergád is.. ;)))
Észnél légy, ne legyél farok! ;))) -
crosspeet #241236 thx.. XD -
De Te nem csak akkor voltál farok, hanem úgy általában MINDIG!!! :DDDD
Amúgy tényleg szép, a nagy felnis nekem jobban tetszik.
-
crosspeet #241234 beszépek is ezek...
-
crosspeet #241233 ejjj, de faca lenne egy ilyen Z-tune is...
még azt se bánnám ha a gyári papucsok lennének csak rajt....
Mikor árulta Ronnon, de farok vótam, hogy nem mentem rá....

-
-
Az mondjuk előfordulhat! XD -
crosspeet #241230 oszt fel is törik még az éjjel érte... XD -
Mittudomén, kibaszod a Punto műszerfalára, oszt' örülsz neki!
-
crosspeet #241228 még ha esetleg egy Esprit lenne.... ;) -
crosspeet #241227 mi a pöcsömet csinyájak egy Lótussal..? 
Én csak rendes modellautókat gyűjtök!
-
Vagy Lublin! Az se piskóta, aszem együtt árulták az új fülkés Avia-kkal
-
Vegyél helyette egy fasza piros Lóóótusz-t! Óccsón adom, bukta rajta, leszarom amúgy, az se érdekel ha nem kell! 

-
crosspeet #241224 vagy Aviaaa, neeeem..? 

-
crosspeet #241223 MiseMan addig mutogatta ezt a fos McLaren F1-est, hogy kezdek elgyengülni... 
csába...
-
Olyan kéne nekem is, vagy legalább valami fos Barkas ami tudja húúúnni a trénert'!
-
crosspeet #241221 ja, igen... A bordót saját autómentővel hordjuk, abba 3személy elfér.
Komolyak a Wankelek, bár úgy tudom drága móka felújítani, ha egyáltalán lehet a blokkot...
Az RX7 mesefaca gép, nagy kedvencem!
-
Én a multkor egy RX7-est nézegettem, kintről lett behozva, nem volt itthon forgalomba helyezve, de kinti papírjai megvoltak, tiptop állapotban 900-ért.
Az a gond, hogy nekem nincs tréller-em se ami húzza, így ha minden megmozduláskor bérlek egyet, többe van, mint egy rendszámos kocsit építeni. Viszont, rendszámot csak olyan kaphat, aminek van gépkönyve, gépkönyvet meg olyanra adnak, ami szabályosan van megépítve. A legolcsóbb és a leglazább feltételek RTE (Rally Túra) vannak, de azért ott is költeni kell a pénzt. -
Látom! -
crosspeet #241218 így óccsú(bb) is lehet... -
crosspeet #241217 Ha bömbibe gondolkodsz, kintről kell hozni, aztán nem kell rá regadó meg semmi, ha persze rendszám nélküli gépet akarsz építeni... no persze nem utcára... ;) -
Játékra is, meg a Zsiguli is fogva tart... Szerintem ezt nem is fogom kinőni, én elég szerencsés embernek tartom magam, bízok is a szerencsémben, ha összejön a jó meló, akkor akarok venni egy utcai E36-ost a Lada mellé, aztán ha tetszik, akkor elkezdeném építeni, de ezek csak tervek, jelenleg még orosz épül, bízom benne hogy egy fél éven belül talpon lesz! :)