Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Exoto ügyben küldtem e-mailt!
Imádom az 123-as gépeket 😊
deee.... XXXD 😄
Nem értem, mit vagytok úgy oda. Nektek nem megy össze ekkorára egy hideg fürdõtõl? <#nevetes1>#nevetes1>
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Csak nem bírtam a röhögéstõl magammal, amikor megláttam ezt.. 😄
De látom otthon maradt a humoros ódala miszter, nem védenék én ennyire egy nemi erõszakost, majd odabennt rendezik a sorsát azért.. 😊
Sorry... 😉
De látom otthon maradt a humoros ódala miszter, nem védenék én ennyire egy nemi erõszakost, majd odabennt rendezik a sorsát azért.. 😊
Sorry... 😉
Azért ilyesmit nem kéne ide betenni.<#levele>#levele><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#ejnye1>#ejnye1><#falbav>#falbav>
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
irígy kutya mind, aki nem szólal fel a következõ percekben! 😉
XXXD
te perverz állat <#boxer>#boxer><#gun>#gun><#guluszem1>#guluszem1>
kár hogy nem találok egy okádós smile-t
ilyen képekre gerjedsz
ezek után hogy menjek veled erdõre????
kár hogy nem találok egy okádós smile-t
ilyen képekre gerjedsz
ezek után hogy menjek veled erdõre????
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
az én fejem szép, anyukám is megmondta! <#crazya>#crazya><#action>#action>
a fejed a csúnya <#action>#action>
nekem nagyon tetszik, különleges
fõleg a sziluettje

nekem nagyon tetszik, különleges
fõleg a sziluettje

ez csúnya.... 😞
perverz Mik-Lee... 😊
hááát mondjuk még az is jobb mintha együtt mennénk el <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2>
csörgök, vagy csörögsz!
ja, tényleg neked kissé közelebb van, azt hittem együtt megyünk ki.. XD
ja, tényleg neked kissé közelebb van, azt hittem együtt megyünk ki.. XD
Na, ezeket a Noreveket adom a te Norevedért.. 😉))
ja, szeretünk kijárni
nekünk egy köpésre van, de elvannak õk ott nélkülem is ha csapatunk egyet, bár én sem vagyok a régi, meg mázsa fölött már nem repked az ugartokon már annyira 😊)))
mehetünk délelõtt is
nekünk egy köpésre van, de elvannak õk ott nélkülem is ha csapatunk egyet, bár én sem vagyok a régi, meg mázsa fölött már nem repked az ugartokon már annyira 😊)))
mehetünk délelõtt is
oda is adom akkor az én két Norev 997-esemet ezért a kis egérszürkéért! 😊
az a nagy igazság, én szerintem nekem már valószínûleg délelõtt mehetnékem lesz...
Akkor családosan nyomod majd..?
Akkor családosan nyomod majd..?
100-on felül is vótak azok azé' a fénykoromban... 😉
hol van az a napi 100 km, amit emlegettél vazze????
ez csak egy tizes!!
ez csak egy tizes!!
Azt cimbik csinálják általában, örülök ha kijutok odáig, esetleg vissza, nemhogy még vagánykodjak is bennt.. XD
Eszeden legyél má', láttad milyen dagadt vagyok, tavasszal csak módjával az ilyen jellegû edzõkörökön! <#vigyor>#vigyor>
Eszeden legyél má', láttad milyen dagadt vagyok, tavasszal csak módjával az ilyen jellegû edzõkörökön! <#vigyor>#vigyor>
csak nekem már be van szervezve a család is
de mondjuk kora délután
állítólag készül valami bringa pálya a mókus mögött
de mondjuk kora délután
állítólag készül valami bringa pálya a mókus mögött
na, mikó ákrod az kerekezést..?
nem azért tartok fiatal lánykát, hogy õ legyen alul.. <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
akkor nálam az hatványozottan igaz
3 csajszi jut jómagamra <#vigyor2>#vigyor2>
3 csajszi jut jómagamra <#vigyor2>#vigyor2>
neked, nekem jó az SS, szebb szerintem..
Részletkérdések... <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
Asszonnyal menni dupla kõccség, fele szórakozás! De rutintalan vagy.. XD
Õ melózik, meg még izomláza lenne az éjjelre.. 😄DD
Õ melózik, meg még izomláza lenne az éjjelre.. 😄DD
http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/porsche_356_kyosho_1_18_1569005819.html
? 😉
? 😉
nagyon kreatív voltál ma <#eljen>#eljen>
látom nálad az 1:18 területi képviselõk ádáz harcot vivnak a beszállításért, így történhet meg hogy snap on csápon würth törölközõ pihen<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
látom nálad az 1:18 területi képviselõk ádáz harcot vivnak a beszállításért, így történhet meg hogy snap on csápon würth törölközõ pihen<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ja, benne vok! 😊
meg a pucérnõs képek.. <#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
hi!
Ez mind szép és jó, de hogyan került az e30-as a csáposra..???
Ember!!! Há befalaztad a mûhelyajtót, miután beállt a vas..??? 😄DD 😉
Jó lesz a, csak a mûhelyajtó hiányzik, mint ki/bejárat.. XD 😉
Ez mind szép és jó, de hogyan került az e30-as a csáposra..???
Ember!!! Há befalaztad a mûhelyajtót, miután beállt a vas..??? 😄DD 😉
Jó lesz a, csak a mûhelyajtó hiányzik, mint ki/bejárat.. XD 😉
Szép estét az uraknak! <#wave>#wave>
Ma kreatívkodtam egy kicsit... <#vigyor>#vigyor> A mai rohanó világunkban minden olyan gyorsan történik, nincs ez másként az 1:18-as világban sem, így készült el ez a "gyors építésû" garázs az egyik szekrényem polcára! <#nyes>#nyes> Nem kell hozzá más, csak - a már említett - üres polc, 4 db méretre vágott papír lap, vagy 1 méter piros (vagy tetszés szerint más színû) szigetelõ szalag, némi cellux, pár régi autós újságból kivágott reklám felirat, illetve néhány kiegészítõ + 1 db modell oszt' jóvan'! <#nevetes1>#nevetes1>
Miután végeztem, mindent szépen visszaszedtem, a polc is megmaradt eredetiben, a papír háttér meg bármikor újra felhasználható! Mert hülye azért nem vagyok! <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Ma kreatívkodtam egy kicsit... <#vigyor>#vigyor> A mai rohanó világunkban minden olyan gyorsan történik, nincs ez másként az 1:18-as világban sem, így készült el ez a "gyors építésû" garázs az egyik szekrényem polcára! <#nyes>#nyes> Nem kell hozzá más, csak - a már említett - üres polc, 4 db méretre vágott papír lap, vagy 1 méter piros (vagy tetszés szerint más színû) szigetelõ szalag, némi cellux, pár régi autós újságból kivágott reklám felirat, illetve néhány kiegészítõ + 1 db modell oszt' jóvan'! <#nevetes1>#nevetes1>
Miután végeztem, mindent szépen visszaszedtem, a polc is megmaradt eredetiben, a papír háttér meg bármikor újra felhasználható! Mert hülye azért nem vagyok! <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
Kár, hogy ilyeneket nem hoznak ki fémbõl (értsd: HW Elite):

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net