Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d

mikeman

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

<#eplus2>
Na, lécelek Urak, további kellemesebbet!

<#integet2>
a tiéd lemaradt a pakkból.... 😉
Vitaraaaaa!!!! van valami híred?????
Harly18
61-es ez is, mint a modell maga.

Megvan, de van az a pénz egyébként 😄

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

mikeman
áhhh az a E34 M5 az még modellbe is nagyon kéne
na meg persze a XKR-S is elférne
sokkal jobban mint egy bogár <#nevetes1><#nevetes1>

piros helyett, talán inkább bordónak mondanám azt a JL-t.. 😉
Ez is nagyon szép "korlátos"!
Milyen évjárat lehet õ..???
Amit tõled irígylek az a piros korlátos JL, és a szürke Minichamps.
Azokat remélem megtartottad?! <#ejnye1><#papakacsint><#finom>
mondjuk én sem preferálom a sok leszedhetõ mozgatható bizbaszt, soha nem "használjuk" ezeket a funkciókat, és csak az illesztési hézag rovására mennek leginkább...
Áááá, vazze, megfogtál... XD
Hívjuk akkor õt csak tiszteletbeli boxernek! <#vigyor><#nyes><#nevetes1>
Nem tárgyalok Buzogányokkal... XD

<#vigyor3><#gunyos1><#eplus2>
w77d
a havi plusz 10 kocsi is pénzes, de mindegyik egytõl egyik mestermû és mindig van meglepi, hogy nnnna pont erre a verdára nem gondoltam hogy lesz 😄

itt a legújabb pack tartalma...

mikeman
na mondjuk ilyen téren a Sony nagyon fukar, csak plusz pénzért ad néhány újdonságot, mérges is vagyok rájuk

w77d
peersze XXD

naná hogy van. Olyan CTS is van mint az enyém, meg az újabb is... többszáz verda van benne, elsorolni lehetetlen, de havonta még jönnek 10-esével 😄

w77d
elég durván szimulátor ez, minden segítséget kikapcsolva... szoktam Rfactorozni meg Race On-ozni is, semmivel sem szimulátorabbak azok, mint ez

mikeman
vagyis a GT5-el 😊)<#eljen>

mikeman
fogadjuk te a punytoval nyomatod és tartod fel a ferkákat<#eplus2>
Cadillac van a játékba?

Szimulátorral kellene játszanod nem árkáddal 😄
mikeman
Kedves Crossos Peti!

Itt mindenki elõtt kijelentem, hogy eddig sem kellett egy sem, de ha ingyen adnád se kéne, hülyén nézne ki a sok Ferrari mellett <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
bár most ahogy elnézem õket, egész jó fogásuk lehet, tehát ha ingyen adnál egyet, akkor egész messzire tudnám hajítani, akár a szomszéd halas tóba is áthajíthatnám, és ha ezen felbuzdulva te is kedvet kapnál a dobáláshoz, egye fene megengedem, hogy te is dobjál innen tõlünk egyet, biztos jó hangja lehet ahogy csobban <#hehe><#hehe><#hawaii>

Harly18
A SunStarral az a fõ bajom, hogy egy 1:12-es modell a mérete miatt azt igényelné, hogy kicsit részletesebben kidolgozott legyen, mint egy 1:18-as. És ez pont nincs meg náluk. Így minden apró részlet jobban kivehetõ, a hibák is jobban látszanak. Az szemfényvesztés, hogy a dísztárcsák levehetõek, hisz azt ki szedegeti le?! Senki...Inkább az apró részletek lennének szebbek, fõleg, hogy 150 euro nem kis pénz...Ennek a 61-esnek is a hátsó lámpáját nagyon elszúrták, több kis, bár nem olyan zavaró hibát nem említve....De ettõl függetlenül szeretnék egy ilyet és remélem, hogy lesz még ilyenben akár olyan, ami az enyémre jobban hasonlít.

w77d
hogy kötekszenek a kiccsávók XD

Harly18
Eredeti...

Nekem modellben jobban bejönnek a fiatalabb modellek, mint a régebbiek, mert egész eddig minden gyártó csak a régieket csinálta, az újabbakat alig.

schumimodells
A New Beetle mióta boxer?<#smile>

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Kedves Mikeman fórum/gyûjtõtárs!
Felhínám a figyelmét itt is a nagy nyilvánosság elõtt, amit leírtam százszor is priviben, ismét hadd nyomatékosítsam benned..:
Nem eladó egyik bogaram sem!!! <#hehe><#nezze><#eplus2>
De, mindazonáltal egy utolsó képet felteszek kifejezetten neked a babakék boxereimrõl....<#vigyor3>

bár szerintem a Sunstar-ok közül nyálcsorgatóbbak a régebbi évjáratok, a perec ablakos, vagy az ovál! 😉
Itt kettõnkön kívül hidegen hagyja a sok nyomit ez a faca kis boxer.. 😉
De nem tudják mi a jó! 😉))
itt olyan pisztáciás színû, szép darabok ezek.. 😉
Igaz, én nem bogaras szemmel nézem, szóval nem látom a tipushibákat, de biztos nagyon mutatós lehet! 😄
Viszont a kabrió vászonteteje képrõl nem az igazi.....
Harly18
Még képek róla itt!

Egy ismerõsömnek pontosan ilyen bogara van, minden megegyezik szinte, csak annyi, hogy nincsen fehér gumiperem rajta, és a belsõ kárpit sem ennyire türkizbe hajló zöld, hanem inkább szürkés-liba f*sos zöld, mint az eredetiben.

Harly18
Sok évjárat jelent már meg, a legutóbbi 58 vagy 59-es kék kabrió volt az egyik legszebb, az is gyári színben, ez pedig egy 1961-es Beryl Green színû darab, viszont elég sok "hiba" van rajta, de az összes eddigi SunStar bogáron volt hiba. Ez is igazából egy mix, sok nem 61-esre jellemzõ része is van, viszont élõben biztos így is baromi jól mutat...

nagyon szép ez, jól látom, ezeknek is tekerhetõ ablaka van, leszerelhetõ kerekek stb...
van még kép róla?
Ez más évjárat mint az eddigi SunStar 1:12-esek..?
Majd minden nap elmegyek itt Csabán egy babakék mellett, be kell szerezzem azt a másik dobozos példányt... 😊
Ahogy beszéltük, ha tudsz majd... 😉
Hi!
Nem rosz-nem rossz, tetszik ez a klasszik szín! 😉
A múltkor amit dumáltunk fészen, az az 1:12-es SS kabrió, asszem 26-ért ment el a Vaterán...
Nagyon várom az AA-verzióját, szigorúan ebben a bézs-beige színben! 😊
Harly18
Kár, hogy nem 1:18, hanem 1:12. Mindig ilyesmire vártam, viszont látva, hogy az AutoArt mit tud egy régi bogárral, valahogy ezen a SunStar-on jobban feltûnnek a kis hibák. Kicsit hanyag módon csinálják ezeket, nagyon rámentek a bizonyos évjáratokra, eredeti korabeli színekre, de magán a típuson viszont elég nagy hibákat vétenek, ami bogaras szemnek fájnak sajnos...De szerzek ilyet, amint megjelenik erõsen el fogok gondolkodni rajta, mert amúgy szép darab 😊

bency
Logo 😄

:) Semmi okosság :P

mikeman

Töky 007
Az biztos. De csak Renault-ok vannak 😊

mikeman
azok közt is van szép, meg drága is 😊)

mikeman

Töky 007
Kell a pénz a Twingo-ra meg a motorra xD Igy hát hogy ne hagyjam abba a modelles hobby-mat ezért 1:43-at gyûjtök.

mikeman

mikeman
hiba 😊)
kigyógyultál?? 😊)

Töky 007
<#crazya>

2-3éve..? 😉
Töky 007
Fhuuu mikor volt már amikor én 1:18akat gyüjtöttem <#rinya>

mikeman
és miért csak volt??

Jóest!
Épp most volt a NatGeo-n a Gyárórjások-Bugatti Veyron.
apám....milyen egy csodajárgány!!Mindene ûrtechnológia.
Töky 007
Nekem is volt ilyen 😊 Szép volt nagyon.

mikeman
oh yes <#nezze>

nagyon tetszik a modell ezen részének a kidolgozása is
egyik kedvencem

Töky 007
Lótusz 😊

mikeman
na ez minek az alja? 😊)