269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#1363 Neten ilyet találtam.
-
labdacs #1362 BBR.. szép álom. majd egyszer talán. -
#1361 Jó képek.Olyanom volt nekem is GTO anno csak a költözésnél eltünt :( -
labdacs #1360 egy és egynegyed vitrint már sikerült berendezni. most arra várok, hogy elkészüljenek a hiányzó polcok.
polcok.
polcok.
polcok.
de a többség még ilyen állapotban van mindenfelé, ahol szabad polc van:
polcok. -
#1359 Egyben baromi jól fognak mutatni. BBR is van? -
labdacs #1358 egybefotót sajna nem tudok róluk, mert még összevissza vannak a lakásban, mindenféle dobozokban. de ez nemsoká megváltozik, költöznek vitrinbe a gépek. -
#1357 Huh nem aprózod el grat!!!
Jól mutatna egy kép róluk :P -
labdacs #1356 van kb 50 1:18-as Ferrarim. -
#1355 Szuper köszi!
Jól ki van dolgozva.Van más verdád is vagy most kezdted a gyűjtést? -
labdacs #1354
Nem vagyok egy nagy fényképész, de talán élvezhető valamennyire. -
#1353 Tehetnél be még képeket kicsomagolt állapotban :) -
labdacs #1352 HotWheels -
#1351 Nemrossz Gyártó? -
labdacs #1350
ma reggel hozta a posta. -
#1349 Ismerek olyan embert aki egy ilyen 1-es golfba tett bel 1.8 T motort valami 200 le vel így is nagyon dúrva de még tuningolva lesz :D Tud ám meglepetést okozni vele :D -
#1348 De ez se rossz...Sun Star...
-
#1347 VW Rabbit Cabriolet.......Nagyon tecc :D
-
#1346 Ezekről sajna nem tudok de lehet ,hogy kijöttek 1:43 ban.Ami elég dögös az R8 ami nekem is megvan ill. az RS4 ami elég tuning. -
#1345 Audi S1??? Pikes Peak? Lehet kapni? :) Esetleg valami tuning Audi? :D -
#1344 -
#1343 Csak érdekesség képpen S-osztályos pullman merci a Sun Star tól:
-
#1342 Naja én is tudnék összeállítani egy kosárral :D -
#1341 hát én ezen az oldalon annyi mindent találtam ami kéne, pláne BMW, Porsche standon :D -
#1340 Elég sokat költöttem rájuk de mostanában nincs semmi új és most stop van nálam :D
Amúgy meg vannak a normális emberek és vannak a gyűjtők :D -
#1339 nem megy rá inged gagyád ezeknek a gyűjtögetésére?:D -
#1338 Még az Exoto is nagyon drága és kidolgozott kategoriába tartozik.A CMC MCLAREN SLR nél annyira ragaszkodott a merci az élethűséghez ,hogy a modellen ugynaz a festék mint az igazin.Ami azért nem annyira jó némelyik színben mert a szemcsemérete a nagy kocsihoz van méretezve.Volt ilyen a kezemben cirka 45 rongy és a tulajjal megjegyeztük ,hogy a gumik peressége nem tűnik olyannak mint az igaziban . -
#1337 Talán a CMC, BBR amik nagyon részletes és jóminőségű dolgot hoznak ki de baromi drágán és kevés félét.Amik még nagyon jók Minichamps ővé a Bentley sorozat ami nagy álmom ott a Kyosho ami baromi jó minőség és az Auto Art is ami szintén kiváló van még sok gyártó a Norev pl. nemrég jött a piacra és némelyik autója minősége mint ennek a porschenek kitűnő van tőle egy A6 kombim Kyosho minőség. -
#1336 10.000 Ft körül van! annyira nem is sok, annyira! melyik cég gyártja a legminőségibb, legkidolgozottabb autókat? -
#1335 Pont ilyet nem találtam de olyan 40 euro körül lehet ez jó ár szerencsére ez a Norev jobb minőségű tagja. -
#1334 néztem én is ma, ára mennyi lehet? -
#1333 Ez a Porsche baromi jól néz ki,Norev:
-
#1332 fujimi.. a tamiya a régebbi verzió,nekem meg az újabbik teccik -
#1331 Tamiya? -
#1330 Én sztem a makettet meg fogom venni -
#1329 kell! -
#1328 -
#1327 1/12
-
#1326 márkánál maradva
-
#1325 Jó oldal és az újdonságok azonnal megjelennek. -
#1324 hát olyanokat találok :D Mach 1 Mustang, Lambo Miura, stb! "ACCESSORY" részben jópofa dolgok vannak :D