269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#1803 [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#1802 [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#1801 1:18-as, gondoltam nem irom oda, mivel korábban is irtam már néhányról...1:43-ban van pár darab, küldök róla holnap infókat... -
Huncolin #1800 engem érdekelne pár modell, de lemaradt, hogy 1/18-asokat adod el vagy a kisebbeket?
1/43-as kifejezetten érdekelne -
#1799 NM :D -
#1798 Van ám még modellem, amitől megszabadulnék....Ford, BMW, Aston Martin és Range Rover, Porsche, Ferrari, Dodge Viper. Lamborghini rajongók irjanak privit....Vagy akiket érdekel... -
mohuska #1797 értem...kössz -
#1796 A kép nem a legjobb, egyébként nagyon igényes és részletes darab, gyakorlatilag ugyanaz a modell, mint a Revell 1:18-as Bogár, csak ez 1:43-as... -
mohuska #1795 tök műanyag hatású -
#1794 Fém.....Egész jó kidolgozású és olcsó is... -
mohuska #1793 ez műanyag? -
szilikee #1792 ja igen vagy az ebay:) -
#1791 ebay...hirtelen ott kerestem képet, de elvileg sok helyen lehet kapni... -
szilikee #1790 www.vatera.hu.... -
#1789 Ez egy rohadt nagy off.
De azt a képet te csináltad vagy találtad valahol a neten?
Mert érdekelne hogy hogy került oda az a kis fényképezőgép a jobb alsó sarokba. -
#1788 hozzám már így került valami tömeges csere, vagy beszámítás által
hogy letörik az lehet csomagolási, szállítási hiba.De láttam már zsír újat is,amiről a kínaiak egyszerűen lefelejtették a tükröt... -
#1787 Doboza nincs.
Bogár sincs sajnos... -
#1786 A korábbi képeken szereplő bogárban nincsen letörött tükrő példányod? Érdekelne az is horror áron -
#1785 Elgondolkodtató, lehet hitelt kell majd felvennem egy bankban, hogy kifizessem, de legyen :P Esetleg doboz is jár a horror ár mellé vagy bunkó dolog lenne ezt is beleveni? :)
Amúgy mért van az, hogy baromi sok Minichamps-t árulnak letörött tükrökkel? Ennyire gagyin van rátéve? Vagy pl: ennek, hogyan sikerült elvesztenie a tükreit és kilincseit?
Megfordult a fejemben, hogy valami gagyi autóról le lehetne szedni a tükröket, s azokat rátenni, bár ez függ attól is, hogy hogyan törött le... -
#1784 Ez megfelel?
Természetesen sajnos azon a horror áron tudom csak adni, amit írtam...[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG]IMG]/forumkepek/2007_11/golf3.jpg[/IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#1783 Én ezt ajánlom, ez csak 600-700 Ft, van nagyon sok szinben és kivitelben...
Hogy hol lehet kapni pontosan, nem tudom, mivel én is keresek ilyet, de nem nagyon találok :( -
#1782 Meg persze szerencsével, mivel limitált kiadású, 1000 valamennyi készült csak belőle... -
#1781 Modellboltban.... Kb 8000 Ft :( -
mohuska #1780 mert ha már a kertben áll egy akkor legyen az asztalon is -
mohuska #1779 tényleg nagyon szép a bogár megmondod hol jutok hozzá? kösszi -
#1778 Örülnék, ha lenne ilyen gyengus részletességű Bogár 1:18-ban....Mert ez legalább formailag rendben van, nem úgy mint mondjuk a Revell, ami bár összességében nagyon gyönyörű, de igazából minden részletébe bele lehetne kötni... -
#1777 nem baj az, csak meglepődtem volna, ha 1:18-asok (ahoz képest a bogárnak gyengus a részletessége, kidolgozása) -
#1776 Igen, rossz szokásom, hogy 1:18-asok mellett más modellautókat is szoktam mutogatni itt.... -
#1775 ezek 1:43-asok nem? -
#1774 Jól mutatnak :P
-
labdacs #1773 örülök, hogy tetszik. írtam privátba, majd jelentkezz. -
#1772 Super a modell , köszi . -
#1771 -
#1770 [IMG]http://ferrai model[/IMG] -
#1769 hali.akor holnap?meny a paripá ...599es elite? -
mohuska #1768 fú ez nagyon komoly!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1767 Egy GMP:[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#1766 GMP, Highway61, Precision Miniatures -
labdacs #1765 CMC, BBR, Exoto..
A megfizethetőbbek közül AutoArt, Kyosho, Minichamps, a HotWheels-től az Elite széria
szerintem -
#1764 szerintetek melyik modelgyártó adja a legszebben kidolgozott modeleket?