269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#1963 jön valaki a modellbörzére?
a közlekedési múzeumban lessz, csak nem tudom mettől meddig -
Mathiasse #1962 Csak egy 1/18 -as Nissan 350Z GT500 JGTC AutoArt test car van!
de az a test car az nagyon ritka!
ha arra jó küldök képet.
-
#1961 Lamborghini Reventon - csodás, és az ára is az lesz... -
#1960 Persze
1/43-as pályaautóra. -
Mathiasse #1959 Cserélni , cserélnél gabamano?
-
Msn helyett egy Kyo Q7 -
#1957 Nincs... -
Mathiasse #1956 Én inkább a Kyosho-t bírom:D
Szép a Ferrari labdacs!
Gabamano van msn-ed?:)
-
#1955 tizenötezer jó magyar forint -
szilikee #1954 ez mennyibe kerül? -
#1953 Évekig nézegetheted,ha egyszer maga a gyártó nem képes igényes munkát végezni... -
#1952 mondjuk én pont ezért szeretem személyesen is szemügyre vételezni a modellt mielőtt megveszem, ezért sem rendelek, hanem személyesen megyek el modellboltokba -
labdacs #1951 nem rossz a minichamps, csak sajna nem gyárt Ferrarit.. :-( marad a HotWheels és a Kyosho a megfizethetőbbek közül. álmodozni ott a BBR, CMC, régiségeket vadászni meg az ebay. -
#1950 Azért tud a Minichamps is fura dolgokat elkövetni horror áron....
Gondolok itt,némelyik modell "öles" ajtó-motorház felfüggesztéseire,belsőterekre...
-
#1949 én az eddigi tapasztalatok alapján a minichamps-re esküszöm! -
labdacs #1948 én is úgy vagyok vele, hogy ha Ferrarit gyűjtök, akkor mindegy, hogy Kyosho, HotWheels Elite, vagy Bburago. Ferrari. Persze, amikor egymás mellé kerülnek, látszanak a különbségek. de azért szívesen látnék a gyűjteményemben egy sárga Bburago 360 Spidert.. -
labdacs #1947
-
#1946 tudom, hogy nem egy autoart... vagy valami hasonló minőségű... meg az is igaz h én nem vagyok olyan komoly gyűjtő mint ti, csak egy amatőr, lelkes amatőr :))) -
#1945 a porsche ... kell???
-
#1944 Lesz talán egy kis minőségbéli javulás, most hogy Maisto szerszámokkal,tervekkel fogják gyártani.... -
#1943 akkor nem szóltam XD -
labdacs #1942 amikor ez a modell kijött, akkor még olyan jó átlagosnak számított kidolgozásilag. sajnos azóta eljárt felette az idő. ahogy nézem, sok fejlesztés nem is lesz ezen a téren. lásd a kínai bburago-kat. -
#1941 Mivel játék ....
Nem modell. -
#1940 nekem nem tetszenek ezek a Bburago modellek, nincsenk jól kidolgozva! nézd csak meg az elejét, nagyon "játék" kidolgozás! -
#1939 erre a gyöngyszemre licitáltam..... ez még nincs meg, csak az sv változata ...
-
#1938 gyorsan beregisztráltam magam a vaterára, s licitáltam a sárga Lambo-ra, nem huzom az időt, kell!, s valamikor el kell kezdeni... -
labdacs #1937 hmm.. jó cuccai vannak neki. -
#1936 Ha esetleg itt van "7karika3" aki a vatera.hu-n hirdet, kérlek irj egy privit. 1-2 napig várok, aztán beregisztrálok a vaterára... -
#1935 thx , irtam mailt. -
labdacs #1934 hello,
a válasz ment privátban.
labdacs -
#1933 bocs mindenkitől, de nem tudok betellni vele:
-
#1932 LABDACS!!! Ricko Lamborghini Countach Anniversary 1:18 (Aukció azonosítója: 280211781) - ha még ez aktuális akkor én megvenném!
teszvesz -
#1931 Audi S1 Q -
#1930 Ma érkezett: -
RDDVL #1929 Hi egy kérdés hogy Audi S1 Quattro-ót mennyiért lehet beszerezni ha lehet és honnan ? -
#1928 Már én is találtam 7-8e ért! :) -
Mathiasse #1927 Hát nem nagyon eladó az Audi Quattro, bocs de ragaszakodok hozzá:D
Szép az Opel Kapitan és a Rekord :) grat! -
#1926 köszönöm! áruk is volt :S -
#1925 Szépek nagyon! -
#1924 délután ezt a képet tudtam elsütni, aztán lemerült a fényképező, holnap veszek elemet azt lessz több kép is: