269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • w77d
    az első merci engem is érdekel
  • greg benz
    Az első mercinek mi az ára?:)
  • gabamano
    ha valaki csillagos autót keres szóljon nyugodtan:
  • labdacs
  • greg benz
    Oké,keress lécci nekem egy ilyen Maybachot 1/1-ben,már ott is vagyok:DDD

Egyébként nekem mind1 milyen méretarány,ez van ráírva és én ebben a tudatban éltem,hogy 1/18-as.. de így is akkora mint a ház,szóval..:)
  • labdacs
    tényleg egész korrekt... bár a motortéren lehetne szépíteni, de nem rossz.
  • labdacs
    van ilyen. ha egymás mellé tesszük pl egy Bburago és egy HW 250 TR-t, a Bburago jóval nagyobb. pedig mindkettő 1:18-nak van eladva. de a Bburago inkább 1:16. de a vita eldöntésének legjobb módja: centivel lemér, 18-cal beszoroz, eredeti mérettel összevet..
  • greg benz
    Mért lenne 1/20-as? ott van a dobozán is,hogy 1/18....
  • gabamano
    Ez 1/20-as Nem 1/18as
    (Összemértem az AA-tal)
  • greg benz

Eladó Hot Wheels 1/18-as Maybach,érdeklődni priviben vagy a [email protected] címen lehet:)

• greg benz
    Ezüst is van:)

• greg benz
    Köszi!

Közben szereztem képet erről a welly-ről,szerintem teljesen korrektmax egy mutatósabb felnit kell majd eszközölni alá előbb-utóbb

• labdacs
    ment a válasz privátba
  • ricka
    Egy fekete Fxx-et mi árban tudnál szerezni?Mert a képeken ez most nagyon átjött.:-))
  • labdacs
    nemnem, csak két FXX-em van. de 550 Maranello-ból van öt. :-)
  • labdacs
    fehér FXX:

• labdacs
    fekete FXX:
  • labdacs
    nekem FXX-ből a fekete tetszik legjobban. a piros olyan semmilyen. de a feketén végigfutó zöld-fehér-piros csík nagyon ütős. :-) a másik kedvencem a gyöngyházfehér.
  • oneal1
    bizony!:D
    okés köszi, várom a képeket!
  • ricka
    Még egy Ferrari fan?:-)
    Én most készítettem el a vitrinemet, elég jó hétvégén készítek majd egy két képet aztán felvarázsolom.
    Labdacs a vaterán mindig megnézem az eladó modelljeidet, valszeg jövőre rendelek is Tőled pár darabot.
    Az fxx-el nagyn szemezek, csak kérdés még milyen színvariációban vegyem meg....A múltkori sárga példányod is elég vad.Tényleg Neked 3 Fxxed van??.-)
  • w77d
    itt mindenképpen nézz körül!
  • oneal1
    ahham köszi:)

Elsősorban a ferrari modelleket szeretném összegyűjteni:)

de f1 es verdák is érdekelnek(akinek 1967 es lotus 49 ese van az szóljon), meg mondjuk még jó pár:)

na körülnézek vaterán meg teszveszen!
  • labdacs
    ha meg konkrét elképzelésed van, szerintem is vagyunk itt páran, akik tudunk segíteni.
  • labdacs
    akkor gondolom, most kezdenéd a gyűjtést.
    netes megoldásként elég jó a vatera, meg a teszvesz.
    de ha szeretnéd megtapogatni, mielőtt megveszed, akkor Viktor Hugó utca. vagy Újpesten Szenci boltja. de be lehet menni a legelső normálisabb játékboltba, ahol vannak modellek (sajna nem sok ilyen van).
    az árakról: az 1:43-asok kb 4ezer, az 1:18-asok 6ezer forinttól indulnak. a határ mindkettőnél a csillagos ég. az ár nagyban függ a minőségtől, attól, hogy mennyire ritka az adott modell, vagy, hogy mennyi liszenszdíjat fizetett a gyártó, stb..
  • gabamano
    Venni sok helyen, pl. akár itt is...
    Hogy mennyi pénzt lehet értük kiadni?Én vettem már 1/43-as autót 200Euróért is a gyűjteményembe.Annyit amennyit neked megér...
    Kérdezz,sokan vannak itt akik tudnak segítemi.
  • oneal1
    sziasztok!

érdekelnek engem is a modellek.
    Hol lehet venni ilyeneket?
    akár netes akár rendes boltot ha tudtok segítsetek légyszi.
    ja és hogy mennyi pénzt szabad értük kiadni:)
    köszi!
  • labdacs
    5200 körüli áron láttam
  • Harly18
    Hát nem tudom, ha baromi olcsó akkor biztos érdekelne, bár szerintem kicsit furcsa...
  • labdacs
    csak azért kérdem, mert láttam valahol baromi olcsón és érdekelt volna, mennyire gagyi. elvileg a GATE és az AUTOart valahol egy cég. de ha az is olyan, mint a HotWheels és az Elite, akkor sok jóra nem számítok.
  • Harly18
    Nincsen....Egyszer láttam olcsón, de nem nagyon tetszett...Kicsit aránytalannak tűnt....Gondolom tudnál szerezni, ha akarnék esetleg :D Egyébként próbálok csak Bogárra fókuszálni és Beetle-ket pedig mellőzni...Ezt is csak azért vettem meg, mert baromi olcsó volt...Persze ezüstben ezerszer szebb lenne, kicsit unalmas már sárgában, de ez van...
  • labdacs
    köszi! :-) nekem is nagyon tetszik, egyik kedvencem most. annyi kis részlet van rajta, mi a képeken nem látszik...
    igen, növekedtem, de sajnos a vitrinem már rég nem bírja követni a szaporulatot, a többség még a dobozában pihenve várja, hogy beköltözzön valami üveg mögé.
  • labdacs
    a Wellynek vannak normális áron új 3-as sorozatú modelljei. szerintem nagyobb játékboltokban érdemes keresgélni. meg persze van Kyosho is, 70 és 90 euro közötti árakon. E30-at Minichamps-t láttam 75-80 euróért.
  • ricka
    labdacs ez megint nagyon gyönyörű!!!!
    Csinálhatnál egy két képet a vitrinedről, mert a múltkori képek óta jelentősen növekedtél nem?:-)
  • greg benz
    #2045 valaki?
  • labdacs
    szép ez.
    GATE bogarad nincs?
  • Harly18
    Legújabb modellem.....Tudom, hogy tömeghisztéria fog kitörni a modell láttán és mindenki elaléll a gyönyörtől, de én személy szerint örülök ennek....márcsak azért is, mert egy átlagos 1:24-es modell árába került :)

Később majd csinálok egy Bburago - Maisto összehasonlitást, mivel Bburago-ban is van egy sárga Beetle-m már...
  • greg benz
    hát a csíkszeműekről el tudom képzelni,hogy kitalálnak valami ilyen állatságot
  • mihailescu geo
    alitolág van egy hong kong kiadás...Enzo zőld
  • greg benz
    Új 3-mas vagy régi E30M3 1/18-as modellhez hol juthatok hozzá jó áron,nem tudja valaki?:)

• greg benz
    Éreztem.. köszi:)