269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#2083 az első merci engem is érdekel -
#2082 Az első mercinek mi az ára?:) -
#2081 ha valaki csillagos autót keres szóljon nyugodtan: -
labdacs #2080 -
#2079 Oké,keress lécci nekem egy ilyen Maybachot 1/1-ben,már ott is vagyok:DDD
Egyébként nekem mind1 milyen méretarány,ez van ráírva és én ebben a tudatban éltem,hogy 1/18-as.. de így is akkora mint a ház,szóval..:) -
labdacs #2078 tényleg egész korrekt... bár a motortéren lehetne szépíteni, de nem rossz. -
labdacs #2077 van ilyen. ha egymás mellé tesszük pl egy Bburago és egy HW 250 TR-t, a Bburago jóval nagyobb. pedig mindkettő 1:18-nak van eladva. de a Bburago inkább 1:16. de a vita eldöntésének legjobb módja: centivel lemér, 18-cal beszoroz, eredeti mérettel összevet.. -
#2076 Mért lenne 1/20-as? ott van a dobozán is,hogy 1/18.... -
#2075 Ez 1/20-as Nem 1/18as
(Összemértem az AA-tal) -
Eladó Hot Wheels 1/18-as Maybach,érdeklődni priviben vagy a [email protected] címen lehet:)
-
#2073 Ezüst is van:)
-
#2072 Köszi!
Közben szereztem képet erről a welly-ről,szerintem teljesen korrektmax egy mutatósabb felnit kell majd eszközölni alá előbb-utóbb
-
labdacs #2071 ment a válasz privátba -
ricka #2070 Egy fekete Fxx-et mi árban tudnál szerezni?Mert a képeken ez most nagyon átjött.:-)) -
labdacs #2069 nemnem, csak két FXX-em van. de 550 Maranello-ból van öt. :-) -
labdacs #2068 fehér FXX:
-
labdacs #2067 fekete FXX:
-
labdacs #2066 nekem FXX-ből a fekete tetszik legjobban. a piros olyan semmilyen. de a feketén végigfutó zöld-fehér-piros csík nagyon ütős. :-) a másik kedvencem a gyöngyházfehér. -
#2065 bizony!:D
okés köszi, várom a képeket! -
ricka #2064 Még egy Ferrari fan?:-)
Én most készítettem el a vitrinemet, elég jó hétvégén készítek majd egy két képet aztán felvarázsolom.
Labdacs a vaterán mindig megnézem az eladó modelljeidet, valszeg jövőre rendelek is Tőled pár darabot.
Az fxx-el nagyn szemezek, csak kérdés még milyen színvariációban vegyem meg....A múltkori sárga példányod is elég vad.Tényleg Neked 3 Fxxed van??.-) -
#2063 itt mindenképpen nézz körül! -
#2062 ahham köszi:)
Elsősorban a ferrari modelleket szeretném összegyűjteni:)
de f1 es verdák is érdekelnek(akinek 1967 es lotus 49 ese van az szóljon), meg mondjuk még jó pár:)
na körülnézek vaterán meg teszveszen! -
labdacs #2061 ha meg konkrét elképzelésed van, szerintem is vagyunk itt páran, akik tudunk segíteni. -
labdacs #2060 akkor gondolom, most kezdenéd a gyűjtést.
netes megoldásként elég jó a vatera, meg a teszvesz.
de ha szeretnéd megtapogatni, mielőtt megveszed, akkor Viktor Hugó utca. vagy Újpesten Szenci boltja. de be lehet menni a legelső normálisabb játékboltba, ahol vannak modellek (sajna nem sok ilyen van).
az árakról: az 1:43-asok kb 4ezer, az 1:18-asok 6ezer forinttól indulnak. a határ mindkettőnél a csillagos ég. az ár nagyban függ a minőségtől, attól, hogy mennyire ritka az adott modell, vagy, hogy mennyi liszenszdíjat fizetett a gyártó, stb.. -
#2059 Venni sok helyen, pl. akár itt is...
Hogy mennyi pénzt lehet értük kiadni?Én vettem már 1/43-as autót 200Euróért is a gyűjteményembe.Annyit amennyit neked megér...
Kérdezz,sokan vannak itt akik tudnak segítemi. -
#2058 sziasztok!
érdekelnek engem is a modellek.
Hol lehet venni ilyeneket?
akár netes akár rendes boltot ha tudtok segítsetek légyszi.
ja és hogy mennyi pénzt szabad értük kiadni:)
köszi! -
labdacs #2057 5200 körüli áron láttam -
#2056 Hát nem tudom, ha baromi olcsó akkor biztos érdekelne, bár szerintem kicsit furcsa...
-
labdacs #2055 csak azért kérdem, mert láttam valahol baromi olcsón és érdekelt volna, mennyire gagyi. elvileg a GATE és az AUTOart valahol egy cég. de ha az is olyan, mint a HotWheels és az Elite, akkor sok jóra nem számítok. -
#2054 Nincsen....Egyszer láttam olcsón, de nem nagyon tetszett...Kicsit aránytalannak tűnt....Gondolom tudnál szerezni, ha akarnék esetleg :D Egyébként próbálok csak Bogárra fókuszálni és Beetle-ket pedig mellőzni...Ezt is csak azért vettem meg, mert baromi olcsó volt...Persze ezüstben ezerszer szebb lenne, kicsit unalmas már sárgában, de ez van... -
labdacs #2053 köszi! :-) nekem is nagyon tetszik, egyik kedvencem most. annyi kis részlet van rajta, mi a képeken nem látszik...
igen, növekedtem, de sajnos a vitrinem már rég nem bírja követni a szaporulatot, a többség még a dobozában pihenve várja, hogy beköltözzön valami üveg mögé. -
labdacs #2052 a Wellynek vannak normális áron új 3-as sorozatú modelljei. szerintem nagyobb játékboltokban érdemes keresgélni. meg persze van Kyosho is, 70 és 90 euro közötti árakon. E30-at Minichamps-t láttam 75-80 euróért. -
ricka #2051 labdacs ez megint nagyon gyönyörű!!!!
Csinálhatnál egy két képet a vitrinedről, mert a múltkori képek óta jelentősen növekedtél nem?:-) -
#2050 #2045 valaki? -
labdacs #2049 szép ez.
GATE bogarad nincs? -
#2048 Legújabb modellem.....Tudom, hogy tömeghisztéria fog kitörni a modell láttán és mindenki elaléll a gyönyörtől, de én személy szerint örülök ennek....márcsak azért is, mert egy átlagos 1:24-es modell árába került :)
Később majd csinálok egy Bburago - Maisto összehasonlitást, mivel Bburago-ban is van egy sárga Beetle-m már... -
#2047 hát a csíkszeműekről el tudom képzelni,hogy kitalálnak valami ilyen állatságot -
#2046 alitolág van egy hong kong kiadás...Enzo zőld
-
#2045 Új 3-mas vagy régi E30M3 1/18-as modellhez hol juthatok hozzá jó áron,nem tudja valaki?:)
-
#2044 Éreztem.. köszi:)