269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • P3TRIC
  • P3TRIC
    hogy mennyi van azt pontosan nem tom. mikor haza költöztem németországból akkor volt 372db (közel volt az e-bay bár autóm 90%-kát most is onnét szerzem.) de az már rég volt már több mint 1 éve, szóval már biztos h több mint 400 van 1:18-asból. Meg van 2db 1:12 Kyosho BMW Z8-as. Húúú de Gyönyőrű darabok.
  • P3TRIC
    Elvileg 30 napig nem szúrhatok be linket..? xal hogylehet még ide képet kreálni???
  • P3TRIC
    http://www.fw.hu/p3tric/DSCF7196.JPG
  • P3TRIC
    Nem tudom ide freewebes linket lehet közvetlenül bevágni?? meert most regisztráltam oda és próbaképp raktam fel néhány kéőet báár formázva nincs meg csak úgy odahánytam szal majd ja... :D
  • labdacs
    tényleg 400 db 1:18-asod van??
  • labdacs
    hello, ha van Ferrarid, akkor lehet, hogy lenne, ami érdekel.
  • Harly18
    Az is érdekel persze :) Ide simán tudsz most gyorsan feltölteni párat :)
  • P3TRIC
    És a porschéoz mitszólsz? közeláll a VW-hez és épp most fejeztem be 1 356b coupe átalakítását. Szerintem jóságos lett. de lehet elfogult vagyok... :D
  • P3TRIC
    vannakk VW-k akkor majd a kedvedért nyomatok képeket csak még a freeweb-el kell meg küzdenem hogy hogyan kerülnek fel oda a képeke...
  • Harly18
    Ha van VW-d, akkor nyomass képeket izibe! :P
  • Harly18
    Akkor nem te árulod őket....Egy oldalon láttam, valaki 800 modellt árul, ha jól emklékszem, potom 8,5 millió forintért :D
  • P3TRIC
    Jaaa Akkor ma én is férreértehető vagyok... bocsi 1szerüen képtelen vagyok megválni tőlük pedig már több mint 400db 1:18-asom van
  • Harly18
    Vatera, Teszvesz, Index fórum, SG Fórum :D
  • P3TRIC
    :) Hogy tudjátok eladni az autókat??? Én is vettem már párat, hogy majd itthon eladom... de mind a sok itt áll a polcokon. Bár ha senki nem adna el autót... az sem lenne jó. Gabamano, diorámát szeretnék építeni 1:18-ast, konkrétan 1 szerelő műhelyt a váza már meg is van fából meg 1 csomó kiegészítő az ebayről (figurák, autóemelő, asztal stb.) csak azt nem tudom hogy a falakat festeni szokás vagy nyomtatni téglamintát és azt ráragasztani láttam neked már van ebben tapasztalatod A környezetet hogy lehet a leg élethűbbre csinálni, szerinted mi a legjobb megoldás? Előre is köszi a választ!

• Harly18
    Most itt olyanra gontoltam, hogy teszem azt van minden márkától 1 vagy több. Most matchboxból is van 50 féle, nekem nincs ennyi, de matchboxból van 5 mondjuk....Szólva kicsit félreérthető volt. Wikingből is 1000 féle van. Nem azt írtam, hogy a Földön kapható több millió kis bogár 90%-a van meg, hanem a legtöbb gyártótól van 1-1 modellem....Szóval mindegy, értem, hogy hogyan gondoltam, de nem tudom kifejteni jobban :)
  • gabamano
    háááát a kapható bogarak 90 %-a? nem erős ez egy kicsit?
    Corgi-Vanguards kb 10-12 féle Dinky 6-7 féle Hot Wheels kb 50 féle Matchbox kb 20 féle Ertl,Jada Toys-Jada Rims,-Jada Dub,Jada Vdubs, Jada Olds kool Jada For Sale kb 25 féle,JOHNNY LIGHTNING kb 20féle,maisto, maisto gridez,Tin Toys,Wiking, Herpa, AMW,Busch,Siku,Minichamps,Tonka,stb stb.stb....
  • Harly18
    Azt hiszed? Ezért fölösleges rögtön licitálni, mert úgyis föléd licitálnak...Nem érdekel egy fehér Lamborghini? Úgyis kiszúrtad a Vaterán :)
  • Lunatic83
    Megnevezés: Ricko Cadillac V16 1:18
    Jelenlegi ajánlat: 1 Ft
    Jelenlegi nyertes: Lunatic666(1)

remélem kihuzom január 13ig :)))))))))
  • labdacs
    nem hiszem, hogy ennyire jófejek lennének... :-(
  • Harly18
    Már csak ő hiányzik a gyűjteményemből, s akkor elmondhatnám, hogy a kapható bogarak 90%-a megvan...(Persze nem számitva a végtelen sok szinvariációt például a Cararama-knál és hasonlóknál...)

• Harly18
    Nagyon bátor vagy....nagyon....de több, mint valószinű, hogy villámáron elviszi valaki...Talán anélkül kellett volna feltenned, s talán a végén még többért vitték volna el, bár igy több az esély rá, hogy a villámárat elérni a végső összeg...

Esetleg elküldik ingyen, amit eredetileg kértél? :)
  • Lunatic83
    nagyon szép
  • Willi Betz
    Új szerzeményem

• Willi Betz
    Hoppá engem ez érdekelne,ha nem gond.
  • Willi Betz
    Hát ez a busz nem gyenge eresztés.
  • labdacs
    1 forintos aukción van fent a vaterán.
  • gabamano
    mibe fáj?
  • labdacs
    ha valaki vonzódik a 30-as évek nagyvasaihoz, van egy eladó V16-os Cadillac-em. akkora, mint egy... hát batár, nnna. olyan nehéz, mint egy féltégla. már a benne levő anyag miatt is megéri :-)

• Harly18
    Most én modellautók tekintetében gondoltam, de jogos :)
  • gabamano
    Ezek többnyire egy helyen gyártódnak...
    A szerszám ugyanaz marad, a termék pedig vándorol egyik cégtől a másikhoz.
    Így sokszor lehet ám ua. a bőrt lehúzni egy modellről.
    Teszem azt : a Rio-Vitesse mint olyan már megszűnt,(ez két bőr) a Bogár továbbvándorol az EG-hez aki becsomagoltatja modellvitrinbe és eladja (3,bőr) beáll,a maradékot átcsomagolja bliszterbe mehet ujságmellékletnek stb.(4,bőr) aztán majd ha ez is beáll eladjuk papírdobozos olcsó játéknak 5,bőr....
  • labdacs
    naja, láttunk ilyenre példát. VW Polo Classic - Seat Cordoba én sem értem...
  • Harly18
    Mondjuk gondoltam ilyesmire, bár nem értem miért jó ez, hogy ugyanazt a modellt mindig más márkanév alatt adják ki, ráadásul az áruk is különböző...
  • gabamano
    A DeA és a Edison az egy cég....
  • labdacs
    jó ár. :-) én anno Victoria márkanév alatt láttamilyesmit.
  • Harly18
    Kikiáltási áron 1500, de elvittem 1800-ért villámáron a biztonság kedvéért :) Érdekes mert ezeket láttam már tök sok márka alatt (Edison, Vitesse, Rio...), de most mindkettő De Agostini volt...
  • labdacs
    a Hebmüller mennyibe fájt?
  • labdacs
  • Harly18
    Legújabb szerzemények....Limitált darabok, bár nem Minichamps egyik sem, de ettől függetlenül szépek...

Volkswagen 1302 Cabriolet 1968 - 1:43

(A gáz, hogy nem volt 1968-ban 1302-es Bogár...jól utánanéztek :S)

Volkswagen Hebmüller - Germany - 1949 - 1:43

(Ezzel a Hebmüller dologgal is vitatkoznék, mivel sok helyen Kübelwagenként szerepel, de ez csak részletkérdés....)

• labdacs
    ennek is hasonló sorsot szánok: