269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#2643 Enyémen sajnos már nincs fent(törölgetés áldozata lett,de megvan a csomijában)ez a AA dobozos fullos verzió. És érdekes módon az ugyan így AA 190-es EVO 2-es Mercin "vastag" fémből csinálták meg a jelvényt. Nem is mondom a SunStar állólámpás Mercit,mert annak aztán igen bika vastag fémből van a jelvénye. -
#2642 Ott a Q7 meg lehet nézni azon stimmt minden igaz hogy nem olcsó de az nagyon ott van .
X3 asom nekem is van ráadásul a ritkábbik Grafitmetál. Dirrekt nem rakom fel a Vaterára mert ugyanezeket nincs kedvem mindennap elmagyarázni... -
#2641 6980 volt nem 5 ezer....
na most ha egy x3-asról hiányzik a lökhárító az már pl.nem olyan feledhető... -
#2640 nabazz XD -
#2639 lehet csak én vagyok ilyen, de nekem egy fillért sem ér meg egy hiányos modell! Zavar a tudat, hogy nem teljes :) -
#2638 De készüljön fel mindenki, gyógyszert, nyugtatót elő, mert egy rakat bogár modellról teszek be képeket :D Nemsokára....Mindenki készüljön...:P -
#2637 Nem elsőbbségi egy egyszerű 1590ft os időgarantált csomag lesz... -
#2636 Jaa, hát ezt nem tudtam :D De meggondolandó, egy kilincs hiány lehet feledtetné, hogy 15 helyett csak 5 ezer :) -
#2635 elméletileg elsőbbségin, gyakorlatilag majd kiderül :) -
#2634 Nem valahol hanem a dunakeszi Osanyban azokkal csak az a problem hogy mind az X3 mind a Mini hibás....
Az egyiknek a kilincse nincs meg a másiknak az ajtaja lóg..
Első kézből tudom ugyanis direkt elmentünk és megnéztük.
Ja...ha nagyon komolyan belemerülsz majd a modellkedésbe rájössz hogy ha kamionszámra veszed is meg,egész egyszerűen nem kerülhet 7000 ft-ba egy nevesebb modell -
#2633 Legalább elsőbbségivel küldi ennyiért? Akkor pénteken gyönyörködhetsz benne, de ha nem, akkor csak hétfőn... -
#2632 Nekem már volt a kezemben egy pár darab belőle....
Na az Full műanyag belülről.... -
#2631 Bevallom én vaterán nem vennék ilyen drága modellt, mert sok esetben máshol olcsóbb...Valahol van is egy bolt, ahol a Kyosho BMW X5 vagy X3 (végülis mindegy) árulnak/árultak, 5-6000-ért, s a vaterán meg dupla ennyiért szokott fent lenni....Szóval érdemes körbenézni, mert ha pár száz forint a különbség, akkor az ember letojja, de több ezer forintnál, azért...:S -
#2630 remélem nem :)
amúgy ma hívott a srác hogy holnap adja fel, majd ha megjön csinálok képeket :) -
#2629 Na majd a KITT-nél hogy fogsz mérgelődni :P -
#2628 Azt Te tudod eldönteni hogy neked mennyit ér meg.
Az ára a jelenlegi kinti árakhoz mérve korrekt.
Én mindenesetre várnék vele. A sima Audik,le szoktak árazódni egy idő után. -
#2627 és sztetek ez megéri az árát? -
#2626 Nem szar!
Csak nem ér annyit amennyibe kerül.
12-13000ft az még reális ár érte.
Én is égtem volna ha eladom 17-ért mert ki sem vettem a dobozból amióta megjött...
De ezek a Dealermodellek is érdekesek, a MB R classt az egyterűt pl a Minichamps gyártja.. -
#2625 azért köszi, hogy szóltál, eskü megvettem volna a tagtól, aztán itthon meg idegeskedtem volna, hogy ilyen szar! -
#2624 No megnéztem....
Hát rendesen fapados az autó.
Nincs benne az AAtól megszokott plüss szerű borítás, Elég műanyagos hatása van belül a dolgoknak.
Jó is hogy szóbajött Átértékelem már az enyémet is a Vaterán annyira amennyit ér (sajnos)mert nem akarok égni hogy eladtam 17 ért egy 13000ft os autót. -
#2623 Nem hiszem hogy fognak ennél jobbat csinálni.
mindjárt kiszedem a dobozból és elmondok róla mindent.... -
#2622 aham, pedig hogy megörültem, hogy egy full kidolgozott S osztály :(
-
#2621 Mert az valószínűleg előbb utóbb átcsomagolva rendes AA dobozba a boltok polcára fog kerülni. Úgy látszik ennél a modellnél erre nem gondoltak.
Valószínűleg nem is fog 70 euróba kerülni...
Most magam ellen is beszélek, de őszintén megmondva 14000ft nál nem ér többet az S. -
#2620 de a C-klasse is az nem? annak mégis nyílik az ajtaja! -
#2619 Mert ez Dealermodell...
Kereskedéseknek készül, ha papi vesz egy bálnát adnak a gyerekének egyet ajándékba.
Mint a Kyosho... elvileg nem is lehetne boltok számára árulni 1/18-as cégemblémás modellt -
#2618 Huhh....
egy ilyen kaliberü modellnél mi a fenének nem csinálják meg a hátsó ajtót :( -
#2617 Csak ezüstben van, de ha érdekel megszámítom olcsóért. DE!!!
Mielőtt elkezdesz gondolkodni a megvételén, szólok hogy ennek a sorozatnak nem nyílik a hátsó ajtaja!!!! -
#2616 Ennek most momentán nincsen :D De szerencse, hogy nem azért nincsen, mert lefelejtették róla :D -
#2615 Elvileg....
De ha letörik a körnél (márpedig ott fog)nincs az az isten
hogy megcsináld. -
#2614 de szted egy ilyen elhajlást rendbe lehet hozni anélkül, hogy letörjön a csillag?
amúgy látom neked ezüstbe van, feketében nincs? -
labdacs #2613 nincs is teteje :-) -
#2612 Annak a csillagnak oda lett csapva, valószínűleg törölgetés közben....
megnéztem az enyémet,nagyon vékony az anyaga alig tartja valami. -
#2611 holnap feladom, kb 1-2 nap -
#2610 nah jah, csak nem biztos hogy jót tesz neki, ha nyomkodják! Ha letörik necces újraragasztani anélkül, hogy ne látszódna meg a ragasztás -
#2609 Gondolom olyan gyenge műanyagból van, hogy könnyen el lehet állítani, ha csak hozzá ér az ember, már akkor is... -
#2608 ezen a merdzsán sztetek nincs nagyon előre dőlve az embléma az elején? annak nem inkább hátradőlve kellene egy kicsit lennie? -
#2607 Ha már a márkák és a kidolgozás minősége a téma, akkor itt egy kép, jól látszanak az apró eltérések...Mondjuk a szög nem a legjobb, s így nem olyan vészes, de oldalról látszódna leginkább az eltérés, hogy a motoráztető más szögben van, így teljesen megtörik az íve a tetőnek...
-
#2606 amúgy Gabamano szted mikor jön meg a csomag? -
#2605 (De ez titok :D) -
#2604 Hát....Az esetek 99%-ban csak olyat veszek, ami nagyon olcsó, pl korábban mutatott Welly Golfot kb fele annyiért, mint amennyi a boltban....
Ha meg olyat veszek, ami nem VW, akkor egyfajta befektetés, mivel azokhoz is olcsón jutottam hozzá...Jó cserének vagy csak simán eladni...És kb úgy állok, hogy a VW modeljeimet a nem VW modellekből származó haszonból veszem....:)