269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
labdacs #3003 az új C-s Mercit két változatban gyárják. van egy fiataloknak szóló nagy-csillag-a-hűtőmaszkon változat, meg egy klasszikusabb, álló csillaggal a motorháztetőn. -
#3002 a merciknek nincs már ideje, mivel baleset esetén gyalogos nyársaló -
#3001 megnéztem a merci honlapját, és az új c-nek nincs kiemelkedő csillag az orrán!!! -
#3000 azt nézem, hogy itt a T-modellnek van kiemelkedő csillag az orrán, de a sedanon nincs (legalábbis gabamano által berakott képen)! ez most hogy van? -
#2999 Nekem is az kéne, de hát, ennyi pénzem nincs :D -
#2998 asszem a T-modellt beszerzem a Sedanom mellé! Jól fognak együtt kinézni :) -
#2997 Mercedes C-Klasse T-Modell Elegance 1:18 - 17880 Ft AUTOart
Mercedes 280SE Cabriolet 1:18 Norev - 19550 Ft
Mercedes 280SE Coupe 1:18 Norev - 19550 Ft
-
#2996 Pontosan...eltaláltad...:)
Amúgy mindenkinek a magán ügye, nem kell elmondani. Külöben is poénból kérdeztem, meg jegyeztem meg ezeket, s egy smile-val le is lehet rendezni, nem kell válaszolni sem :) -
#2995 harly felmérést tart, hogy mivel kéne inkább foglalkoznia ;) -
#2994 harly irtam privátot -
#2993 Neked ez rögeszméd?
Spéci suli de ugyanolyan közalkalmazott vagyok mint más kollégáim.
Van egy bizonyos összeg, amiből modellügyileg gazdálkodok.Külön számlán és abból a keretösszegből vásároltam be.
No remélem kielégítettem a kiváncsiságod. -
#2992 Milyen tanár vagy? Vagy valami spéci suli ez és ennyire túlfizetnek? :P -
#2991 Én sajnos annyi képet linkelgettem ide oda, meg töltöttem fel, hogy komolyan már fájnak az ujjaim. Ha ti nem húztok rá, akkor csak lejjebb csúszunk :( -
#2990 vettem az imént 20db rallyautót, hát hogy hogy nem,valahogy belekeveredett
két LM. autó....
Egész egyszerűen nem is értem hogy történhet ilyen.... -
#2989 egy helyet csúsztunk a népszerűségi listán :S -
#2988 akkor még rágódjatok kicsit ;) -
#2987 Ha nem hagytál volna minket kétségek között, akkor már rég túllennénk rajtad :) Sajnos nagyon kíváncsi természet vagyok...ez van :P -
#2986 má megint én vagyok a téma? :D -
#2985 Ilyesmire gondoltam én is :) Nem szégyen ez... :P -
#2984 akogazdagokvagytokmore:D -
#2983 van hogy rohadjon meg XD -
#2982 Aki megengedhet ennyi modellt, annak erre is futja :P Gondolom :) -
#2981 Nézz privát üzeneteket!!! :) -
#2980 van takaritonőtök?:D -
#2979 na pont ilyen vitrin kéne nekem is!
tulajdonképpen a porosodás ellen is, de főként a mindent letörölgetni akaró takarítónő ellen :D -
#2978 hehe de a kamion sztem nemannyira csak a pótkocsi mert ami van kamcsi az jó csak a kerék nem valődi hanem amcsi meg a pót is de olaszba miket láttam:) ilyen modelleket vagy 50 darabot egy agip kúton és nem welly volt hanem valami kirély cucc egy pótos scania volt 55EUR -
#2977 Van amihez jár vitrin
Én a Shelby-t pl. azzal vettem. -
#2976 pedig az 1/18-as alatti Welly is wuhoncsing rendesen.... -
#2975 mármint a modellvitrinnek.... -
#2974 hohhhó lehet vételre kerül a cucc vagy a bogár de előbb harly cuccait megelsemXD -
#2973 15 öjró darabja + a posta -
zoolee #2972 Vagyél ólom bábút..
Amúgy nem tudom.:S Szerintem ha bemész voltba és mondod, hogy repülödbe vagy nem toom mibe akarsz 1/48 méretü teljes pilótát aminek lába is van adnak..:D
De lehet nem...Rég voltam modell boltban. -
#2971 Ilyen is meg olyan is :) -
#2970 és külön hol lehetne kapni? -
#2969 Köszi, de szerinted nem ismerem? :P -
labdacs #2968 de létezik ilyen -
#2967 harly mit találtam neked:Degyébként milyen márkájúak a modelljeid? -
zoolee #2966 Szép a CLK-d, neked nem lötyög a hátsó szárny? -
#2965 amúgy 1:18-as modellekhez nem tudtok olyan plexi búrát amiben a minichamps 1:43-asok vannak? (gondolom alapból nem jár az ilyen 1:18-asokhoz) -
#2964 ezek 1/32-es welly modellek(enyém)nemtudja valaki hollehet mostanság ilyet kapni?nemmuszály wellynek lenni de ne wuhongcsing legyen:P