269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #244013 okés, de nekem már van egy Kraz-om 5rongyé... 

-
Persze, nem akarom megmagyarázni, de mégis megteszem! XD Az a gond, hogy pl. az IFA 8500 Ft-ért kibaszott drága, plusz posta, ugyan ott vagy hogy persze, így azért adod ki a pénzt, ami nagyon tetszik, de arra majdhogynem duplán... Én ha lehet, minden darabját szeretném magaménak tudni, szóval nekem ez ebben a formában nem ráfizetés, ha törötten érkezne, vagy hiányosan, az az lenne, de lekopogom ilyen még nem volt! :)) -
ne bátorítsd
mondtam már :))
csak ha versenyautót vesz
-
Napot!
2 nap alatt 12 hsz!!
elég szegényes :))) -
crosspeet #244009 De azért grat! 
-
crosspeet #244008 Napos..
Nem bántani akarlak, de Töky-nek igaza van. legalábbis én sem vennék ilyeneket 5rongyért, vagy nem is tom mennyikért... max 1-2 modell ami nekem is bejön annyira hogy annyit fizessek érte.. de senkit meg ne bántsak, különbözőek vagyunk, és ez így jó! ;) -
Hali!
Idővel lehet én is vissza fogom, de egyenlőre még tetszik! :)
Egyébként nem kötözködésből, de én vaterán nem igazán találtam olcsóbban Atlas-os modelleket... Még a szaros Csepel is legolcsóbban 2500-ért van kitéve, meg ami olcsó az a Garant (mert senkinek se kell :D). Aztán van még tartályos "csőrös" IFA 4000-ért amire ha még rászámolja az ember a postát, ugyan ott van, mint ha megrendeli. A többi kelendő dolog mind eredeti ár fölött van minimum egy 1000-essel + posta.
Ami tényleg előnye a dolognak, hogy csak azt veszed meg ami tetszik! :))) -
Én visszamondtam :) Vaterán meg lehet venni már szinte olcsóbban mint az ujságos változat. És csak azt fizetem ki amelyiket akarom. -
nekem mindig azok :))) -
Miért van olyan érzésem, hogy most nem teljesen őszinték a szavaid..?! 

-
nem a részletessége miatt soroltam volna a sor végére, hanem az orrba baszott kasznija miatt 

de én nem értek az ilyesmihez -
ok, bocs
meg se szólalok
egy igazi szépség, a formatervezés csúcsa, Farina és Giugiaro elszégyellné magát ha látná ezt a csodát, hogy hová lehet volna fejlődni egy kis kitartással

-
Na jó, egy Scania Topline vagy egy csőrös Kenworth azért tényleg szépnek nevezhető! :) -
Végre egy hozzáértő! :D Egy teherautó nem a szépségével hódít, viszont a modell viccen kívül kicsi méretei ellenére (no meg az ár figyelembevétele mellett) nagyon részletesen ki van dolgozva! :D -
zsolti65 #243999 Miért? Rendben van az szerintem.A kabin se rossz,de a plató meg a kerekek nagyon frankók. -
hát....izé...mondanám hogy de csudi szép...dehát nem áll rá a kezem hogy leírjam
maradjunk annyiban hogy grat hozzá, és tedd a sor végére :))) -
Sziasztok! 
Ma egy ilyet kaptam az atlas-túl'. Hát ez sem Kraz...meg sárga IFA-nak is eléggé szürke, de azért szép kis modell ez is! :))
-
A legújjabb a kék Dacia Pick up, a következő, meg a Lada Samara lesz. -
Pick-upok és a drapp ARO 
Melyik a legújabb, és mi lesz a következő? -
Jelenleg igy fest az 1/43áas gyűjteményem.
-
Lehet értetlen vagyok, de ezek a képek (Corrado, III-as Golf, Lada, Bogár) mind egy fedett erkélyen készültek?? -
Nismo GTR #243992 Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni : Megtudná nekem mondani valaki a Vaterás Mpower200 -as felhasználó elérhetőségét ? Tavaly vásároltam tőle, de azóta elkeveredett a telefonszáma.
A vaterás felahsználómat se tudom már, így letudná valaki írni a számát, vagy az e-mailjét ?
Előre is köszönöm ! -
Úúú gecc...... 

-
Na,ezt majd lefotózom újra:)) Eléggé érdekes egy kép ez:DD -
Ja-ja! Most se a modelissimo-n se a CK-n nincs Aa kiadásban. Na de majd egyszer! :D -
a középső mindent visz :))) -
-
Ezekből is szeretnék a későbbiekben beszerezni (festés, rajtszám mindegy):
CSL-ből AUTOart kellene, csak nem volt fent róla kííp. -
jaja
lásd E39 M5
pillanatok alatt 3szorosára ment fel az ára
mert mindenkinek kéne egy sajna
de ha elkezdeni gyártani az AA vagy a Kyo
pillanatok alatt lemenne az ára
hogy kapja be mindenki akinek jutott jó áron

-
anélkül nem élet az élet :))) -
Azé' mondom hogy köcsögség! :D És ezért fogom én inkább a legolcsóbbat vagy az olcsóbbat megvenni!
Mert egy E21-es azért kell legyen a háznál!
-
crosspeet #243982 Ja-jaaa... a kereslet határozza meg az árat! 
-
jaj Dáci, ne légy már naiv
a kereslet határozza meg az árat, ha a nari kell mindenkinek, akkor azt adják a legdrágábban
biztos vagyok benne, hogy a gyár egy áron adta el a kereskedőknek az összes szín variánst -
crosspeet #243980 én is így vagyok vele... XD :D ;) -
neki minden van ami Porsche :))
bár nem tudom hogy él e még, mert nagy csönd van felőle
a pénztárcámba meg egyre kevesebb pénz :)) -
crosspeet #243978 náluk simán lehet! ;)
10% minimum!!! -
crosspeet #243977 ez korrekt, Gado-kolegának van is.... -
Ez is szép!
-
Lehet! :DDD De amúgy milyen köcsögség, hogy csak a festés miatt ennyivel drágább legyen egy modell...pedig nem hiszem hogy több festéket, vagy bár mit igényelne mint a másik kettő! Jog díjakról se nagyon lehet beszélni, mert akkor az Omega-nak is 200 körüli ára kellett volna hogy legyen...Annyira ritkának se mondanám, mert az eBay-en is van fent nem egy darab. -
ez se csúf