269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #244213 nap! ;)
-
Modellissimo-s vásárban benne van valaki? Bárki? Akárki? A cuccok Szegeden átvehetők majd ha megérkeznek. -
mondjuk versenyautók közzé állítva biztos furán hat, de ha külön kezeli az ember nagyon szép darab
nekem sem passzol a gyűjteményembe, de a Petiét látva annyira megtetszett hogy nem tudtam ellenállni egynek :))
igaz az zöld, de a lényeg ugyanaz -
Nem nagyon, az már biztos. De kis hazánk piacát ismerve még ennyiért sem fog elkélni, de sebaj. 1 hét az aukció, ha megmarad, akkor polcra kerül
oszt ennyi.
-
a Bentley-t nagyon jó áron adod
nem nagyon fogott meg ha jól érzem a dolgot, pedig nagyon szép darabja a Minichamps-nek -
Hmmm. Ez nagyon ott van a fene enné meg 
Most kicsit kezdem pucolni a polcaimat, hogy a majdaniaknak legyen előmelegített helyük
Ha esetleg valakinek, bár tudom, nem nagy számok:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=udimension69&ob=4 -
Üdv. Mi a véleményetek a Minichamps Mercedes-benz E Class-ról? Mercedes modellen gondolkodok 1/18-ban olyan 10 ezres árkategóriában. -
nahogy kapja be az AA!!!!
nagyon szerettem volna egy szép Jaguar E-type-t, szerintem egy sportkocsi gyűjtő kollekciójából nem hiányozhat, kultikus darab, az AA ki is hozza, úgy néz ki nagyon szépre is sikerül
Na de mennyiért????????????

245$ !!!!!!!!
hogy kapják be
mondjuk a közeli képeket elnézve pl a futómű elég igényesen van megoldva, na de basszus ennyiért nekem sajna mégse lesz
-
olyan átlagos mai Elite masina, és meglepő módon tényleg nem hiányzik a plüssözés, van szőnyeg helyette :)
a majdnem mocitető nálam rendesen működik, nekem a lámpa működik a szokottnál nagyobb erőkifejtésre, de legalább precízen áll nyított ill csukott helyzetben is
korrekt modell, gondoltam gyorsan lecsapok rá mielőtt úgy járok mint a 458-al, most még emberi áron megszerezhető, arról meg már lemaradtam, mert nem vagyok hajlandó egy Elite modellért 25-28 ezrest kiperkászni -
mondjuk ha legközelebb erre jár az a postás szólok neki hogy azt a piros Mustangot csórikálja már el hirtelen tőled :)))) -

Egyébként elég korrekt kis masina. A plüss nem is hiányzik belőle annyira. Az első (nem) motorháztető kicsit érdekesen csukódik, az egyik oldalon picit feljebb van az enyémnél. Nem mertem még erőltetni, de valahogyan vissza kellene hajlítani...
-
köszi
igen, mondta is hogy előttem Szegeden járt és minden rendes embernél hagy egy ilyet :)))) -
Nnna... grat 
Úgy látszik, ugyanaz a postás járt ott is, mint nálam
Nálam már elfoglalta a helyecskéjét:
-
Napot!!
a postás itt hagyott nálam egy csomagot amibe ez volt
ha már itt hagyta meg is tartom

-
Norev Peugeot D4A
-
Minichamps Ford Sierra RS 1988
-
olyan 1:18-ra kéne feltölteni :))))))))) -
Köszi!
Feltölthetem nagyobb méretben is, bár asszem az se sokat segítene rajta
-
napot!
szép kis gép
kár hogy kicsi :))) -
crosspeet #244194 Hi!
Te már menthetetlen vagy, kábszeres...
Üdv akkor újra itthon! ;)))
-
Na ez egy érdekes modell, nem tudom kinek adjak igazat.
Szépnek biztos, hogy nem szép, viszont egy élmény nézni -még így képen is.
Ezek a formák... kavargó ívek, néhány egyenessel, derékszöggel, néhány 20-as évek beli forma, néhány meg a mai kistehereken is még megvan...szem nem marad unalomban :)
Az is biztos, hogy az "ár/idő ameddig leköt" aránya igencsak jó ennek a modellnek :) -
Napot!
-
labdacs #244191 persze itthonról hátrányból indulsz a magas postaköltség miatt, szóval igazán csak akkor jó a dolog, ha olyanod van, ami senki másnak nincs. -
Legalább van benne gyakorlatod 
-
labdacs #244189 én adtam már el egy csomó olyan dolgot a német és angol ebay-en, amiről tudtam, hogy itthon nem érné meg. -
Én más, off, de ritka gyűjteményemmel vagyok így. Sajna itthon nem fog kelleni a kollégáknak, illteve csak kevés pénzért.
Még soha nem adtam el semmit kint, csak vettem. Így nem is merek nekivágni.... bár a jogosultságom meg is lenne hozzá, csak nem értek annyira angolul és németül, hogy nekiinduljak.
Modellekből még jó áron szerváltam pl. az Art-Car sort, némelyik abból már jó áron van kint
de azoktól meg nem válnék meg. Még.
-
labdacs #244187 ez pont így van, nálunk nem tudod megkapni a kinti árát.
ha nekem lenne egy ilyen modellem, biztosan feltolnám a német ebay-re. -
Lehet, én vagyok rosszul összerakva, de az eladónál a Polistil és Maisto porsék is 18-19 körül mocorognak. Persze lehet, hogy egyedi darabok..vagy télleg ennyi az áruk? 
Mellesleg a külföldi oldalak árai, nos hogyismondjam csak, nem az itteni keresetekhez és kereslethez igazodnak, mégha vannak is standard és elfogadott dolgok a gyűjtői körökben. Én is tisztában vagyok vele, hogy ha meg akarnék szabadulni néhány kacatomtól, akkor itthon nem lehet eladni annyiért, amennyiért kintről bejöttek, csak ha valami kuriózumról beszélünk és VAN rá kereslet. -
labdacs #244185 én is az ebay-esre gondoltam. -
romboni #244184 Igen tudom persze, a sorszám amit megadott az eladó az E bay-en és a dobozon is rajt van igazolják,hogy az eredeti Marlboro-s kiadás.A Vaterás modellnél erről szó nincs.... -
Miskota #244183 Sziasztok! Sokan tudjátok (vagy nem sokan), hogy eladtam 45 modellemet. Amióta eladtam őket, sajnos nem bírtam magammal és a következő modellek érkeztek a gyűjteményembe:
Mercedes 190 SL Autoart fehér, 220 D /8 Autoart fehér, C Klasse Elegance Limousine Autoart fehér, 240 D Revell olivazöld
Volt egy BMW 535i E34 boston zöld metál Minichamps 1:18 modellem is, amit BMW Fannak adtam el. Ő régen elajándékozta az övét és megbánta és be akarta újra szerezni. Én is megbántam, hogy eladtam, tegnap érkezett meg, ismét beszereztem. Nagyon örülök, hogy megvan! :) Akkor amikor eladtam modelleket, az motivált hogy pénzt gyűjtsek 1:1 autóra. CSak régi japán vagy németet tudtam volna venni, azt meg nem akartam. Húú pedig mai napig vmi miatt tetszik egy 1997-es Toyota Corolla...de lebeszélnek róla... rá akartak beszélni Suzuki Swiftre (régi 90-es évekbeli), hogy keveset fogyaszt, meg hogy olcsó az alkatrész... kell a francnak régi autó. Újra meg nem lesz soha pénzem, ezért folytatom a modellgyűjtést...ami sok ismerősöm szerint értelmetlen, szerintem meg nem!
-
labdacs #244182 te is tudod, hogy nem teljesen mindegy, hogy utólagosan került rá, vagy eredetileg ilyen. -
romboni #244181 http://www.ebay.com/itm/1-18-FILL-IN-DECAL-for-PMA-McLAREN-MP4-6-/230738537600?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b916ac80
Nem gondoltam volna,hogy egy 26 dolláros matricakészlet megötszörözi egy modell árát....
-
labdacs #244180 ez szerintem a Marlboro matricák miatt kerül ennyibe.
nem értek hozzá, hogy mennyire irreális ez az ár, mert ugye az, hogy "fent van az ebay-en 400-ért", az még nem jelenti azt, hogy ennyiért el is viszik. csak azért tettem ide, mert erre hivatkozik a vaterás hirdető. -
zsolti65 #244179 Nem látom szebbnek mint egy MC F1-est.És az ennek a töredékébe kerül
-
az a vicces benne, hogy arra hivatkozik, hogy külföldön csak 500 dolcsi...akkor miért tőle vegyem meg 650 dolcsiért? -
romboni #244177 Gondolom az eladó is ezt az aukciót látva kapott vérszemet
Ezt az árat ha megfeszül sem fogja itthon megkapni,szerintem hiába is erőlködik a manyus.....
-
labdacs #244176 http://www.ebay.com/itm/F1-1-18-Ayrton-Senna-1991-McLaren-Honda-MP4-6-w-TOBACCO-World-Champion-MINT-ASC-/251097998191?pt=Diecast_Vehicles&hash=item3a769b636f -
tök jó áron van
mindjárt meg is veszem
-
romboni #244174 http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/1_18_mclaren_mp4_6_ayrton_senna_1619454299.html
Megint elgurult a gyógyszere valakinek.....