269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #244413 nagyon szép pl egyes golfokat is kiadnak, kettes rally-t, meg tényleg sok különlegest a modellek világában... -
upsz..... remélem nem
-
Sajnos így igaz, és ráadásul a NEO-nál nem elsősorban a minőséget kell megfizetni, hanem (talán?) a limitáltságot (bár konkrét példányszámot nem tudok) és azt, hogy olyan típusokat adnak, ami más cégnek nem nagyon jut eszébe. -
crosspeet #244410 De emberünk nem ment el nyaralni ma..?? -
crosspeet #244409 harly centizik.. ;)) -
Konkrétan hol vanak rajta aránytalanságok? Nem értek a II-es Golfhoz (se) csak mint laikus kérdezem,mert nekem nem igazán tűnik fel semmi. -
már csak idő kérdése :))))) -
crosspeet #244406 vágom, kár azért a Caddyért, mert annyiért 1:18-as géposztályban kell már utazzak... :(
Na majd eccer 18-asban, hátha! ;)
A golfot is faszán megcsinyáta az Mc ám. -
crosspeet #244405 akkor tehát még nem V.M. ..? :) -
Háát, nem túl olcsó, a MC nemrég emelt árat, aminek hatására a régebben kiadott darabok árai is meg-meg emelkedtek, bár a kombiból pont van egy 1eurós licit ITT
A Caddy pedig a szokásos NEO áron van valahol 45-50EUR környékén, kivárással nem tudom mennyie lehet használtat találni, ill. mennyire akarnak tőle a tulajok megszabadulni -
befészkelte magát az agyamba
érlelődik bennem hogy KELL!!
és erről is Peet tehet
-
Igen a Lambót láttam képeken, le is merevedtem egyből, mert igencsak odaszabósra meg lett csinálva...! -
crosspeet #244401 korrektek amúgy, nagyon! Drága téma ez a két modell?? -
ha elég messziről nézed :)))))) -
crosspeet #244399 neked is irányba lett állítva végülis a rendelés..? -
crosspeet #244398 tényleg, a felnik nagyon MondoMotors style.... :)
a többi nem rossz azért, képről legalábbis. -
crosspeet #244397 a caddy naon bégyön, de nézegettem egy időben az 1:18-as kasznit, nem kis összegért, de ugye ahhoz be kell áldozni legalább egy Chrono mk1-est, hogy összeálljon az umbau... megvárom, hátha kihozza valaki fém 1:18-ban, talán a Norev a barátom lehetne ha vállalná.. ;) -
képről jól néz ki, de ismerve a Shelby Coll. modelljeit többet nem is ér ez se
a kaszni rendben van, de azok a műanyag hatású felnik elég gagyinak tűnnek
de aki nem akar egy vagyont költeni az Exotora, de szeretne egy GT40-est annak azért jó lehet -
crosspeet #244395 kösszi-kehhh.. ;) -
crosspeet #244394 este! ;)
Mit szólsz az AA új 1:43-asaihoz..? Nyitható anyámpí-csája is rajta... bár azt néztem hogy pl régi M535i-nek csak a motr házteteje nyitható, de az új Countach-oknak full.. bár az meg háromszorosa anyagilag.. -
Ahhoz bizony el kell csábulnod és betérned az 1/43 templomába ;)
Előbbi Minichamps, utóbbi NEO :) -
jobb mint a piros
kivételesen jól döntöttél -
Köszi! Igen a Minic követte el, nagyon "éles" maga a modell, az az egy baja, hogy nincs 5 ajtós változat. -
Esteledésest!
-
crosspeet #244389 azt kell hogy mondjam, tényleg korrekt gép! Már csak egy pl 3-as kombit, vagy egy mk1-es Caddy-t szeretnék, de azt nagyon.. ;) -
crosspeet #244388 estét amúgy.. ;) -
crosspeet #244387 na kinek gyön egy ilyen cépcségesség-eee...? 

-
Voice27 #244386 Én is ráhergeltem magam.
Ideje volt már, hogy ebben az árfekvésben is megcsinálja valaki, mert az Exoto nem halandónak való kategória.
Szerintem nagyon jól sikerült. :) -
crosspeet #244385 jelentem utánna jártam, és a rendszámok nem hajaznak az MCW-nél a GMP-re sajna, egyik modellüknél sem.. -
crosspeet #244384 Nos, a Zsigán a rendszám bár MCW-s, a számok nem a sorszámról árulkodik... de lehet VW-tájékon más a helyzet, kíváncsian várjuk! ;) -
ko1122 #244383 ez a "vitrinembe de azonnal!!!" kategória :) -
ko1122 #244382 minden esetre nagyon szép! némi nosztalgikus érzésem is támadt!... :) -
Voice27 #244381 Sziasztok!
Viszonylag friss megjelenés.
A német ebay tele van vele, 45-50 euró + posta áron.
Shelby Collectibles - Ford GT40 MKII (1966)
Kép a többi változatról -
Erre nem is gondoltam, hogy olcsóbb lesz a sima...Kaptam e-mailt, hogy rendelhető, és ahogy a számláló mutatta, amint egyre fogy, erős felindulásból megrendeltem, nem is gondoltam arra, hogy azért 2500 db baromi sok és nem viszik el mind egy óra alatt, de valahogy nagyon meg akartam venni...ez lett inkább a Jeans Bug helyett. Persze németül nem tudok igazán, nem derült ki, hogy most csak előrendeltem, vagy szállítják is ki, mert érdekes módon angolra átváltva kilépett az oldalról a böngésző. Korábban augusztus-t olvastam, hát az mindjárt itt van, talán hamar megérkezik.
Sebaj, az az acélkék, amit említettél, az inkább türkizzöld, de lényegében mindegy, szép az is, de nekem bőven elég lesz ez a szürke-metál is bőven. Az OTTO GTI Golf nem annyira jön be most, ez sokkal inkább foglalkoztat. -
crosspeet #244379 ha kijön Norev dobozzal, úgy 10euróval olcsóbb lesz, és lesz szép acél-kék színben is! ;) -
crosspeet #244378 Nekem IST Zsigulim vaqy limitált MCW-s darab, de hogy őszinte legyek a rendszámtáblát nem figyeltem, viszont a talpazatra és a dobozra is fel van jelölve hogy menyiből hanyadik darak épp a kezünkbe, de haza mék, megsasolom a rendszámtáblát... -
crosspeet #244377 Napos!
na bassz, ez jól néz ki! tetszik....
bár asszem megvárom az Otto új GTI-jét, mert itt a srácok ragaszkodnak a resin-technologiáért..

de ha nagy vw-őrült lennék, úgy tuti beszerezném ám!
-
Szerintem a rendszámtáblája ad rá magyarázatot mint a GMP nél.Valszeg a fotón a 2015 ös van:) -
Ezt a grafit-metál verziót az MCW árulja, mint limitált 2500-as szériát, ami csak itt kapható. Aki vett már ilyen fajtát, attól kérdezném, hogy ez igazából limitált? Vagyis rajta van, hogy hányadik a 2500-ból, s adnak erről papírt is? Vagy csak kijelentik, hogy 2500 készült és ennyi, semmi jelzés rajta? -
Szép lett...igaz van rajta néhány elég látványos aránytalanság, de összességében odab*sz :D Viszont a kárpitot ebből is kispórolták, úgy néz ki az csak a 30 ezres kategóriától jár, 50 euro-s modellbe nem.