269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
csak egy héttel maradtál le :))
kedden azért lehet kapsz egy csomagot tőlem :))) -
crosspeet #244811 Urak... csak halkan kérdezném meg a szokásos forrásaimat, vagy akár más is magára veheti, nem akar-é valaki társat maga mellé Modelissimós témához... ;) -
crosspeet #244810 én még csak az egyikben néztem meg, asszem a kékben, azt is a Miki kedvéért, mert nehezen tudtam kihalászni a kárpitot először, de megnyugodva hallom, a fekete is ugyanaz ott lent.. ;))) -
Télleg ott van a kesztyű 
Kár hogy nem izgulok fel a luxus-limóktól
Mer akkó maradna, de így... -
crosspeet #244808 ja, napot.. ;) -
crosspeet #244807 és a csomagtér plüssborítását is fel lehet emelni, benne a gyári szerszámkészlet, fehér kesztyű! :)
A rácsozása a feketének szép, igazi (alul bizti, felül meg sűrű, de nagyon igazinak tűnik), egyedüli "hibát" én is a féktárcsa egyszerűségét említeném, de nem szembetűnő nagyon... -
labdacs #244806 az FF-cserés megoldásban benne lennék. -
Maradjunk. Imhol néhány kép.
Gondolkodom az FF-cserén is. Jelenleg egy ár környékén mozognak. Így kápé nem mozogna. -
labdacs #244804 maradjunk annyiban, hogy ha nem viszi el az embered a megbeszélt határidőig, akkor jelezz nekem. -
Egyetértek:))
Az ára pedig nagyon baráti. -
zsolti65 #244802 Elfér az bőven a Ghost mellett:) -
Biztos vevő
manapság olyan alig akad. Igaz nem is adogatok el sűrűn, csak most már ritkítani kell az állományt.
De okés persze. -
labdacs #244800 ha van rá biztos vevőd, akkor tiszta sor, egyelőre csak agyalás szinten megy nálam. -
-
Mindjárt kiveszem a dobozából és készítek jobb fotókat. A lényeg, hogy ez egyik elmebajos aukción néhány másikkal sikerült elhoznom nem rossz áron. Azóta is megy az eladónál, jócskán van belőle aukcióban, ötvenegynéhány ojró+postáért hazaérhet bárkihez. Azután hazaérkezett. Mivel nekem egy kivétellel kétajtós verdák vannak a gyűjteményben, azután a motortere is burkolt szegénykémnek és persze mert abszolút nem illik egyik soromba sem, úgy gondoltam nincs rá szükségem.
Van egy kolléga, priviben megkeresett, mivel máshol is hirdettem (nem innen), aki a jövő hét közepe felé ígérte, hogy tud utalni és megvenné. Annyit írt, ha elkel, akkor nincs gond. Azt ígértem, hogy a vatyerkára már nem teszem vissza. -
Nem olyan szépen van kidolgozva a féktárcsa pl.De,nagyon sok hibát nem tudnék felsorolni róla. Szép modell ez.Ha kézbe veszed,meg fogod látni. -
labdacs #244796 mennyire nem tökéletes? a képek alapján nagyon gusztusos, de csalódnék, ha belefutnék egy csúnya kamurácsba, vagy egy nagy zsanérba. viszont a fehér Ghost mellett remekül mutatna. -
Köszi!:)
Napot! -
Nyugodtan vedd meg ha tetszik.Nem egy mai modell,nem tökéletes.De nagyon szép!! Nekem ez volt az első Bentley modellem.Le van akciózva mindenhol,így most még lent van az ára.De ez valószínű csak idő kérdése.
-
crosspeet #244793 az övé, ha nincs itt éppen, szivesen segítek: nagyon szép az a modell, ajándék annyiért, szép darab! Korrekt kidolgozás, és nagyon pozitív meglepi volt számomra az Mc-től!!! (nekem is van olyan feketém)
Na, tényleg menni kék, már Miki is lép, vége mindennek.. :) -
én mán öreg vagyok, sok alvásra van igényem :))))))) -
igen mert mindig olyan morcosan néz az asszonykád
szerintem fél hogy elcsábulsz
merthogy mindig akkor fogadsz amikor ő nincs otthon...már kezdett gyanús is lenni a dolog, félek hozzád járni -
labdacs #244790 te árulod a vaterán a Bentley-t?
mesélj róla. milyen a gép?
miért került eladósorba? -
crosspeet #244789 gyenguc.. :) -
na páá
mostmán tényleg menni köll :))
-
crosspeet #244787 nem, mer te mindég iccaka akarol gyönni, meg kérdezgeted állandójan, hogy az asszony otthon van-ééé... XXD :D ;) -
milyen éccaka vót????
én nappal voltam nálad, te kis homárfajzat :)))) -
crosspeet #244785 iccaka vót ippeg.. :)
Nem a kép számít, hanem amit a nappaliban épp látok! ;) -
crosspeet #244784 901, nem rossz.. élő 1:1-esben is nagyon penge..
-
-
Ilyen gyorsan fényképezni és még mindig süt a nap Nálatok 
Akkó maradok a belinkelt példánynál, annak teccik legjobban a színe
-
ezen a kép minőségen még kéne javítani egy kicsit :))) -
crosspeet #244780 mán meg vót, csak lepasszótam egy helyi "kisfiúnak".. XD :D ;)
-
Nagyon szép ez az autó, nagyon tetszik! 
-
-
hiányzik innen egy szép ződ is még 
-
kifejezetten szép az AA vasa
kár szórni a pénzt a CMC-re
Peet-nek láttam egyet, nagyon korrekt gép, szerintem attól nem kell szebb ebből a típusból -
crosspeet #244775 ja...? :)) -
crosspeet #244774 én vásárlás előtt komolyabban ráhasaltam a témára, és nem szebb a CMC!!! szerintem. én is az AA-nál maradtam így hát..
Ha nem akarod szétszerelgetni ...
-
persze de gyerek még az idő