269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Hát ez napsütést max nyomokban tartalmazhat, de ettől függetlenül nagyon jó képek lettek!
    Nem tudom hogy csinálod, de a felületek tükörsimák, az élek pedig mint a beretva :)
  • bulba
    D-lutánt!

• mikeman
  • mikeman
    és melyikre jut kesztyű? a kiverősre?????
  • mikeman
    Ferrarikat tekintve a HW nem hogy átvesz tőle üzleteket, hanem egyszerűen letarol mindent mindenkitől
    nem lenne ez baj, ha legalább Kyo szintű járművei lennének, azonkívül ez a kizárólagosság elég nagy árfelhajtó erejű is sajnos, hisz közepes minőségű elite modellek bőven kyo áron futnak
    hogy kapja be barbi
  • mikeman
    köszi drusza

valóban gyönyörű modell
    a típus meg egy nagy klasszikus brit sportkocsi, egyszerűen kihagyhatatlan egy sportkocsi gyűjteményből szerintem
    még egy régebbi turbo motoros "szögletes" verziót szeretnék beszerezni, de elég ritka modell és ennek megfelelően drága is
  • crosspeet
    akkor a Kyo vezetőségében nem nagyon működik valami, a Norev is, a HW is átvesz tőle üzleteket....
  • crosspeet
    tyű... Tetszik ez a Testarossa (illetve 512TR is)!
    már nincs hely a vitrinben... :(((
  • crosspeet
    ja, és nem is egy párat, hanem csak egy darabot ráadásul, az egyik kezemet meg vágjam le, vagy mifene..? ;)))
  • crosspeet
    Köszi, így már érthető...
  • Miskota
    Drusza, ez gyönyörű! Nekem is megvan! Én is meglestem ma! Csak épp lencsevégre nem kaptam...én nem vagyok az a fajta lencsevégre kapós, mint az itteni ügyesemberek....!:)

Need For Speed 1 PC játékban is volt egy ilyen ha jól emlékszem...
  • mikeman
  • mikeman
    egyik kedvenc autóm és modellem is, és most jöttem rá hogy nincs is róla csak régi fotóm
    gyorsan orvosoltam is a problémát ebben a szép napsütéses időben :))

• mikeman
    csak egyet???????

sóher
  • labdacs
    itt van róla egy bemutató
    nem mondom, hogy minden szavával egyetértek, de van benne igazság.
  • labdacs
    ez az egész Kyosho HE Ferrsari sor egy kényszermegoldás szerintem. amikor kijött a Mattel az Elite sorral, hamar rájött, hogy a Kyosho cuccokkal nem versenyezhet (akkoriban kb 70 euró volt egy Elite és nagyjából 80-90 egy Kyosho). csodák-csodája, a lejáró al-liszenszet nem is hosszabbították meg a Kyosho-val. akkortájt került piacra a Kyosho-tól a 250 GTO, a Testarossa, az 512 TR. ez utóbbi kettőnél ha jól emlékszem, az is bizonytalan volt, hogy egyáltalán lesz-e belőlük valami, a '84-es, egytükrös Testarossa is ennek az áldozata lett. volt is nagy felzúdulás, meg ejnyebejnye minden síkon. a Kyosho sem hagyta annyiban, mindig kommunikálta, hogy dolgoznak megoldáson. nos, a megoldás láthatóan az lett, hogy kiadhatnak Ferrarikat, de árban jól elkülönítve az Elite sortól (a papírra 160 dollár volt írva, ha jól emlékszem). azt is lefogadom, hogy benne volt a megállapodásban, hogy nem fejleszthetnek teljesen új modellt.
    ezért van ez az egész HE sorozat. a régi Kyosho-kat kapjuk meg, picit felfrissítve, a HE felirat meg azért van a dobozon, hogy úgy érezzük, hogy ez mégis valami extra.
    nagy különbség pedig nincs. szebb emblémák, néhány új felirat itt-ott, bőröndszett, néhány típusnál, ahol ez megoldható olcsón, ott nyitható tanksapka.
  • KDavid850522
    Szebb napot mindenkinek...!

• microdimension
    Mekkora a High-end, vagy hi-end, (tudjafene a modelleknél hogyan jelölik) és az alap Kyo közötti különbség? Fekete nekem is kell, ha tudtam volna, hogy jön Néked, akkor beneveztem volna én is egyre és akkor a cserepakkba belefért volna. Talán majd a jövő heti modelissimos pakkban..
  • crosspeet
    komoly, szépek... ha nagyon kukacoskodni akarnánk, a csomagtértető szélvédő felőli oldala picit eláll, de lehet csak a fotózáskor nem engedték vissza a helyére rendesen..
    De ezek csak fotók, illetve ettől függetlenül is nagyon szépek!!! Akkor nem vesznénk össze rajta, nekem a piros picit jobban bejön a világos belsejével, de van egy olyan érzésem, neked az már meg van! ;)
    A Kyosho sem kukacoskodik az áraival, reménykedtem benne, hogy nem rugaszkodnak el nagyon a 100eurótól, dehát az élet drágul itt is sajna...
    Legalább a gyűjtők kezeiben lévők nem értéktelenednek el! ;)
    Van különbség ezek, és a régebben kihozott Kyosho-k között, valami FaceLift, vagy évjárat különbség??
  • labdacs
    a fekete nemsokára elindul felém.
  • Harly18
    Ez a golf sem lesz nagyon dobozon kívül, de hát lehet a tudat az ami jó, hogy megvan, nem pedig az, hogy éjjel-nappal figyelgessem, hogyan is néz ki...erre jók a képek róla, amiket csinálok, igaz interneten ingyen vannak képek, de az, hogy bármikor lefotózhatom az a legjobb.
  • Harly18
    Életemben újonnan, boltból véve talán 5 modellt vettem a golffal együtt...mindig alaposan, olykor évekig gondolkodtam a vételeken...de itt nem volt értelme, ha most nem veszek, később csak sokkal drágábban lehetne, az meg pazarlás fölöslegesen.
  • crosspeet
    Tudom! A boltban nem vigyáznak a gépekre úgy mint te, ki sem volt bontva a VR6-os.. :D
  • crosspeet
    igen, azt hisszük ritka, aztán amikor el akarjuk mégis adni, a kutyának sem kell, pedig lehet tényleg ritka. itthon kevesen vagyunk erre...
    pedig nem úgy veszünk, hogy majd eladjuk egyszer... :)
    Én legtöbbször megpróbálok egy-egy beszerzésre aludni rá néhányat, mert hirtelen felindulásból képes vagyok bármire, rájöttem egy ideje már.. ;)))
  • Harly18
    átvitt értelemben kell venni a porosodást..soha egy modellem sem volt poros a dobozok miatt :)
  • crosspeet
    pormentes vitrin! ;)
    Vagy marad a dobozában! ;)
  • Harly18
    A ritkaság relatív :) Mindegy mi van a polcon, ritka vagy sem, ugyanolyan poros lesz. Ráadásul ez azon modellek közé kerül, amit nem szeretnék eladni, hanem megtartani véglegesen.
  • crosspeet
    Magyarországon ritkább lesz ez az ezüst MCW kiadás szerintem..
    ha ez nyugtató egy picit is.. ;)
  • Harly18
    hát nem tudom...a türkiz is szép...ha az 10-essel olcsóbb, és ezt előre tudom, lehet nem csapok le erre....de végülis a színe is tetszik.
  • crosspeet
    hasonló árkategóriában kb 10 euróval szokott drágább lenni a limitált MCW kiadás álltalában, nem a rendszám, hanem a limitáltság az a 10euró.. ;)
    szerintem! ;)
  • crosspeet
    meg a színe..
  • Harly18
    10 euro-s felár a rendszámért kicsit sok...
  • crosspeet
    csak a rendszáma.. ;)))
  • Harly18
    ez is norev dobozos...semmi sem utal az mcw-re.
  • crosspeet
    csak adnak hozzá egy kétésfélkilós 35centis bránert is.. :DDD
  • crosspeet
    na, te kis (olim)piás, rendeltem egy kesztyűt ám! :D

• crosspeet
    van a CK-n 75euróért MCW-s Norev Golf... :DDD
    MCW-n 49.. XD
    a Norev dobozos meg majd 39.. ;)

• crosspeet
    meg az Ottó, a tóthottó:

• crosspeet
    és fehérben a Paragon F30-as..: nocsak.... :O

• crosspeet
    megjelent..
    nem is kevésért sajna... a Modelissimo nem tud mostanában sötét modelleket fotózni, ejnye....