269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #244972 nem érek én fel a nagy mesterekhez!
-
löksz valami jó képet??? -
meg néhány fotó a többi jövevényről is mert úgy tudom több is :))
ne sajnálj minket, bombázz a képekkel
-
crosspeet #244969 Ezek nem a te napjaid... lehet túl jók a szemeid..? ;)
Na majd én megszaktekintélyezem!!! :D
azért gyöhetne egy light gruppen pikcsőr.. :D -
arról is írjál milyen szép modellek jöttek
ne csak a vackokról

egyébként Peet-el mi is akartunk Bullit Chargert venni, de bennünk is volt némi kétely a képeket látva, így várakozó állásponton maradtunk, de akkor ezek szerint mi már bele se vágunk a dologba...sajnos
úgy is lehet mondani te voltál a próba alany :))
azért sajnálom a dolgot
no de milyen a Paragon????????? -
értem, minden építő jellegű kritikát elfogadok, ami jobbá teheti a dolgokat
nos az élességgel valóban küzdök, és ezen a progi is csak segíteni tud, teljesen kiküszöbölni nem fogja, amennyire én tudom használni ezeket az a tapasztalatom, hogy csak a jót tudja jobbá tenni, a szar képből csak valami használható közepest, nyilván ezek sem csoda dolgok
valószínű állvány sokat segítene, van is, csak jobb szeretek kézből fotózni, úgy gyorsabban tudok több szemszögből fotózni
amúgy az hogy csak bizonyos részei élesek mások nem, ez néha tudatos, most nagyképűen azt mondanám művészi játék :))), de azért többször csak így alakul, azért mert közelről fotózok és és az élesség tartomány csak egy bizonyos részét fogja be a képnek
megoldás lenne ha messzebbről fotóznék, hogy telibe legyen éles, de akkor meg ki kell vágni a felesleges részeket, de akkor meg romlik a felbontás, megoldás 10 feletti Mpixelel dolgozni, hogy maradjon tartalék
gondolom én
a háttérrel kapcsolatba meg voltak már levél váltásaink, nem igazán tudtam magamévá tenni a technikát, nem értem pontosan a mikéntjét, amivel meg most dolgozok progi meg egészen biztos nem tudja, ez ahhoz túl egyszerű
olyan mint én :))))))
különben is egy helyi srác egyszer azt mondta ez nem fotó topik, mit verem magam ezeken a dolgokon

rájöttél ki lehet ez a srác???
-
Válóok:-)
http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/most_jon_vagy_megy_-_igy_hozza_a_fraszt_felesegere/2291184/ -
Sziasztok.
Pakkom jött. Ami ugye jó. Viszont megint többet vártam valamitől. És igen. Greenlight Bullitt Charger. Az ajtó felső ívén lévő krómozás nem egységes, a fehér műanyag centikre kilátszik, nincs rajta króm, az ajtók nem záródnak, elállnak. A krómos részek egyébként is egyszerűen katasztrófák.
Asszem több amcsi modellt nem kívánok beszerválni, majd csak ha az AA arra vetemedik, hogy végiggyártja a Greenlight-ERTL-stb. palettát.
Most megyek fülészetre, mert persze mikor nem, mint a nyáron gyulladjon be, de mint az őrület
-
Az,egy hasonló képszerkesztő,ahhoz amit használsz.Azt hittem ezt tolod.
Nekem,a képeidben igazából az nem tetszik,hogy nem 100% élesek. Az autók hátulja,hátsófelni,stb,gyakran életlennek tűnik.Amúgy nem lennének rosszak!Nem beállítás fail:)Ja,meg a hátteret tedd egységessé!Ahol más a színe,fest be. -
ez rövidités vagy ez a progi neve
amúgy a photo scape nevűt használom
egyszerű, hatékony, ingyenes, messze nem olyan profi mint a PS, de ezt legalább tudom használni
amúgy mi nem tetszett a képeimen? mert szerintem nem olyan rosszak, vannak itt sokkal szarabbak is
a beállítás meg direkt csak a szemből egyenesen profilt választottam, mert úgy ritkán vannak képek feltéve itt -
A kép szerkesztést:))
Azért le ne harapd a fejem:)
Töltsed le a Zm et;)
-
egyiket sem tudom mi az
kifejtenéd jobban -
hasonló is az anyaga, nem vacak műanyag :))
nekem nagyon bejövős a modell, persze maga az autó is nagy kedvencem -
mit kell gyakorolni??? -
Meg ne a Zp használd,hanem a Zm et.Sokkal szebben dolgozik:) -
Nem egyedi,előrekért:) 3 betű 3 szám.az normál rendszám:) -
-
-
-
-
-
Te tudod,én csak javasoltam:)
-
crosspeet #244950 ez olyan, mintha igazi velúr lenne az ülés.. :)
Fanra meg ne halgass, mert nincs rossz fotó, csak szar modellautó! ;) -
Hát,elnézve ezt a képsorozatot,ezt még gyakorolni kell:)
Estét! -
crosspeet #244948 Esprit and McLaren F1: like! ;) -
-
-
-
tovább garázdálkodok egyedül
továbbra is brit vonalon
-
-
-
brit arcok
-