269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    súlyos jelenség lesz az biztos
    de ahogy a Kyo halad mostanság idén aligha jelenik meg
  • mikeman
    napot!

grat az új szerzeményedhez, pláne milyen jó áron sikerült hozájutni

de látom egyúttal meg is fertőződtél luxusautó kategóriában, ez sem lesz olcsó irányvonal, ez a kategória még inkább kívánja hogy csak prémium gyártótól szerezzen be gépeket az ember
  • zsolti65
    Ő is Maybach 62 hosszúságú lesz,csak sokkal magasabb és vaskosabb:)
    De mikor mááár!

• zsolti65
    szééép!Pl:az a tetőablak illesztés!!!Milyen finom már!!!
  • BMW FAN
    Igen,az 57 se gyenge.Kidolgozásra sem,méretre sem. De a 62 simán rátesz a 36cm hosszával:)

• labdacs
    57-esem volt, tényleg szép. csak akkor még szóba sem került, hogy megtartsam.
  • BMW FAN
    :)

Ez,talán még szebben kidolgozott modell,mint a Bentley.
  • labdacs
    láttam a fészen.
  • BMW FAN
    Én ezzel gyarapítottam a Luxus gépeimet:)

• labdacs
    igen, nagyon tetszik.
  • BMW FAN
    Ugye hogy frankó kis jószág?:)) Nem mai csirke de nagyon ott van.

Napot!
  • romboni
    Ha vásárolnál innét,beszállnék én is.A 2es rajtszámú érdekelne engem.Ha benne lennél megbeszélhetjük a részleteket.Helyileg merre vagy?Üdv!
  • labdacs
    hozzám is megjött a Bentley, gyorsan körbe is kattintgattam:
    http://ferrari18.blog.hu/2012/08/04/minichamps_bentley_arnage_r
  • mikeman
    zárásként egy szép porsche
    remélem lesz modellbe is :))

• mikeman
    akkor téged lenyúltak :)))
  • microdimension
    Én csak úgy tudtam feltölteni, ha küldtem sms-t emeltdíjasost..
  • mikeman
    ???
    én SMS nélkül is tudok feltölteni képet
    fizetni is kellett érte??
    valaki már írta itt korábban ezt a VIP témát, de már akkor sem láttam benne sok előnyt, pláne ha pénzért megy a dolog
    ...na mingyá utána nézek a dolgoknak :)))
  • mikeman
    oszt ezt csak úgy el lehet tüntetni, hát milyen csillagok ezek???
    most nézem már csak közkatona lettél :))))))
    jó nagyot buktál :)))
  • microdimension
    Nem tudom mit jelentenek, de a beállításoknál most bejelöltem, hogy VIP csillagok kikapcsolása.... Próbáld meg bekapcsolni a sajátodat, oszt lássuk a Tijedét

Nem ösmerek én senkitsenem.. nem azé van, merhogy előre olyan sms-t küldtem, ami pl. egy évig biztosítja a képfeltöltés lehetőségét

Bolhán most kiárusítanak egy kisebb AA porse-gyűjteményt.. kár, hogy az 1964-es példány nem vörös színű
  • mikeman
    a rendeléses dolgot már megbeszéltük múltkor szerintem, azt gondoltam le is zártuk a témát, de nyújthatod mint a rétestésztát ha neked úgy jobb
    az alpári stílusodért meg én kérek elnézést a fórum többi olvasójától
    ezennel én befejeztem a dolgot
    lejjebb már kértelek hogy fejezzük be, de te csak spanolod magad, lelked rajta
    azt hittem jóban vagyunk, de lehet csak egy oldalú volt ez a téveszme
    kicsit sajnálom a dolgot
  • mikeman
    valakinek nagyon szimpi lehetsz a főnökségben :))))
  • microdimension
    Nem 'tom. Beregeltem, oszt ezt kaptam. De komolyan.

De egye fene, eltüntettem
  • KDavid850522
    És itt ha lefelé görgetsz megtalálod a "leakciózás" kommentemet is:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=984928709&index=29&cat=1

Csak azért, mert nem szeretem ha fasznak állítanak be, és ez esetben szerintem tényleg nem érdemlem meg, mert amit tudtam az ügy érdekében, megtettem. Könyörögni meg senkinek nem fogok!

A múltkor a rendelésért kaptam, aztán mikor felajánlom a közös rendelést, akkor meg le vagyok szarva... Most meg ezért.

Befejeztem.

Jó éjt mindenkinek.

• mikeman
    amúgy miért vagy te századosi rangban (3 aranycsillag) ????
  • mikeman
    az FF-re????
    köszi nem kell
  • microdimension
    Ne mán. Télleg. Felajánlom a vételi lehetőséget mikeman kollégának
  • mikeman
    mivel nem látsz a fejembe, ne is fojtasd az okfejtést, mert ez már tényleg a sértés kategóriának veszem, és kezd rosszul esni, nagyon rossz irányba indultál el, ezért kérlek fejezzük be, nem szeretnék veled összeveszni
    mint már többször leírtam, nem bánt a dolog, de ha ebben a stílusban folytatod, már másképp állok én is hozzá, csak épp válaszolni nem fogok, mert nem veszem fel a kesztyűt
    kérlek ezt tedd mérlegre
  • KDavid850522
    És engem meg az zavar, hogy én vagyok segglyuknak beállítva...
  • KDavid850522
    Mint lentebb is írtam, mindenkinek 25-ért ajánlottam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aztán ide SG-re írtam ki (fel sem tettem index-re) hogy leakcióztam az árat! Nem jött rá válasz.

Aztán indexre kitettem ár nélkül ajánlatokra várva.! Nem jött ajánlat.

Majd ma kitettem index-re fix áron, olcsón, szaré-húgyé.

Szerintem én maximálisan korrekt voltam, és mindent megtettem, hogy bárki szabadon eldönthesse, kell e neki a modell, avagy sem.
  • microdimension
    Köszönöm a tippet
    Az egyik kollégám perfekt beszéli a nyelvet, majd megfogalmazom a kérdésemet. Tényleg jobb lenne európai eladótól venni.
    Régebben szemezgettem az oldalon, de most naggyon jó, hogy felhoztad, mert teljesen kiment a fejemből
  • mikeman
    én csak gratulálni tudok hozzá (de tényleg)
    ha lett volna más potenciális vevő, akkor licit is lett volna rá, de mivel nem volt, így kijelenthető hogy más vevő sem volt rá, így jó áron tudtad megvenni
    grat hozzá
  • KDavid850522
    Nem. Bár nem látok a fejedbe, nekem inkább úgy tűnik azért nem, mert annyira nem is kell, csak most hogy nem szóltam jól esik ezen lovagolni. De mondjuk nem is szerepelt kikötésben, hogy akár hányszor csökkentem az árat, mindenkinek külön szólogassak.

Persze tudom, én vagyok a fasz, mert egyáltalán pénzt mertem kérni érte, és ráadásul annyi pénzt, amennyibe nekem is benne volt, és én vagyok a fasz, mert beszerzési ár alatt el mertem adni.
  • microdimension
    Más: Labdacs cserére kínált FF-je megjött. Én nagyon meg vagyok elégedve a kicsikével. Tényleg.
    A másik inkaming a héten egy piros Revell Scirocco volt. Az eladó kifogástalannak titulálta, a bolhán leltem rá, viszont az egyik ajtó mögött le van pattanva a festék róla. Ennyi erről
    Ettől függetlenül szép az is, ráadásul zöldben nem is tetszik, azokat árulgatják most az elmebajon. Csak az a lepattanás...

• mikeman
    ha nekem 25ért ajánlanak valamit és aztán felajánlják hogy alkudjak rá, eszembe sem lenne 15öt ajánlani mert azzal úgy gondolom hogy vérig sérteném az eladót, ez az üzleti életben átlépi a pofátlanság határát
    de lehet a te árképzésed másképp épül fel, én fordított esetben finoman elküldeném a fenébe aki velem ilyet tenne
    úgyhogy bocs de nekem eszembe se volt alkudni rá egy ekkora licitkezdés után, főleg azok után hogy azt írtad a szürke áráért semmiképp nem akarsz megszabadulni tőle, mert neked is többe van, ahhoz képest annyiért adtad
    de hagyjuk a témát, már bánom hogy egyáltalán felhoztam a dolgot, mondtam már részemről nincs harag, te se orrolj rám amiért felhoztam a dolgot
    inkább rakj fel valami jó képet
  • microdimension
    Uppsz
    Én nem is nagyon vetettem rá szemet korábban, de a mostani ár csábító volt. Ráadásul a szín nekem nagyon bejön. Bocsi a potenciális vevőktől
    Viszont ha esetleg eladó lesz, akkor ennyiért biztos lesz rá vevő
  • mikeman
    ezért nem is veszek :))
  • KDavid850522
    A szürke meg megint nem 25-lesz, mire hozzád ér, ezt Te is tudod. És bár szürkét kapsz a boltban, addig krémszínűt szinte tuti nem, ezért bátorkodtam magas árat kérni érte, de láttam, hogy annyiért itthon nem adom el.
  • KDavid850522
    Közszemlén is 25-ről indult!

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=118931259&t=9132953

Majd felajánlottam, hogy bárki szabadon tehet rá ajánlatot:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=119107757&t=9132953

Természetesen egy darab email sem jött!

Úgyhogy légyszi NE engem hibáztass, mert ha kellett volna, akkor már rég a tiéd lenne (nem 25-ért).
  • mikeman
    semmi gond, legalább nem vertem magam újabb adósságba
    bár vissza néztem a levelezést és örömmel konstatáltam hogy nem vagyok benne abba a négybe akikre durcás vagy :)))))
    Microbinak nagy gratula, egy szép modellel gazdagodott jó áron...és ez most őszinte volt :))
    amúgy valóban 1 héten belül vettem x modellt x összegért, ezért nem is néztem sem vaterát sem bolhát nehogy kísértésbe essek, de mivel mindkettő megjött, ezért csak belestem a bolhára, így fedeztelek fel
    de nem az bánt hogy lemaradtam róla, mert ez tényleg nem bánt, inkább az hogy privátba megvehettem volna 25ért, közszemlén meg 20 ill 15 ért árultad, mindegy
    még egy korrekció: a vaterán egy ezüst fut, nekem a szürke tetszik
    de kösz a tippet lehet benevezek rá.....attól függően hogy sikerül e megnyerni holnap az ebayen egy régi kedvencemet, amire kicsi az esély mert kicsit elszállt árakon fut a kicsikém
    ne érts félre nincs harag, csak gondoltam megosztom veled mi nyomja lelkem :)))
  • KDavid850522
    Én írtam a múltkor is, hogy leakcióztam 20-ra! Senkit nem érdekelt. Ma leakcióztam 15-re így pár percen belül gazdára lelt. Úgy gondoltam, ha nagyon kellene ez a modell, már levateráztad volna (mert még mindig fenn van az ezüst (ami neked tetszik). Ráadásul azt a választ sem szerettem volna hallani hogy: "Most vettem X modellt, X összegért..." stb.

Egyébként microdimension csapott le rá, és kb. 4 ember jelezte annak idején, hogy ha eladó lesz, nekik mindenképen szóljak, na most a 4-ből 4-nek ajánlottam, nem kellett, én meg annyira nem vagyok az a másik nyakára járó típus, így felraktam bolhára, aki kapja, marja alapon.

És ezért én meg 4 emberkére vagyok durcás, de egyikre sem haragszom, csak ilyenkor meg én vagyok a hibás...