269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
dinoenzo #245412 Ami szép az szép,és ami ronda az ronda.
A BBR Enzo-mat is lefikáztam,mert szar,és nem fogom azt mondani,hogy 350 ercsiért tökéletes modell,meg így de jó,meg júúúj de szép.
Nem azt kaptam a pénzemért,amit vártam :) -
dinoenzo #245411 Csak a márka érdekel :)
-
érdekes egy csóka vagy te
lehet én sok féle modellt gyűjtök, de csak olyat veszek ami tetszik és 1:1-be is nagyon szeretném birtokolni, nincs egy olyan modellem se ami nem tetszik az életbe, max a minősége miatt vagyok 1-2vel elégedetlen, de sose az adott típussal
olyanért sose adnék pénz amit aztán "lecsuláznék"
minek veszel olyan modellt amit aztán lepocskondiázol????
kicsit mazochista hajlamról tanúskodik

-
itt vagyok no
nem voltam gépnél eddig, csak a gép volt bekapcsolva -
dinoenzo #245408 utálom a Tester Rózsát!
az 1957-est meg meg le is csuláztam :)
Feminin nőies kurvás ferdehajlamú digó buzi tervezhette!
Csak feketében bejövős a CMC-s 124#-es verzió!
Az 1990-es oldalt ekével szántott fésű stájlt szintén langyi tervezők csinálhatták.
A 308-as utálom kategória.
Max,de nagyon max az 512 TR a bejövős,de az is .....
Csak a kell ,mert Ferrari kategóriába tartozik!
Max a fehér Kyosho HE,kell,mert fehér!
OSZT ENNYI! -
crosspeet #245407 meg egy 'd' is.. :D -
crosspeet #245406 kimaradt egy 'r' bötű.. :) -
crosspeet #245405 akkor jól gondolom, a Testaossából kigyűjtöd min három színt.. ;)
Szép lesz! -
crosspeet #245404 sőt! ;) -
dinoenzo #245403 -
dinoenzo #245402 Aztán kb. 3 hét és itt is van a fekete démonom :)
-
dinoenzo #245401 FERRARI 1:18 -
dinoenzo #245400 " NEM CSAK " .....
-
dinoenzo #245399 azért vágom a témát nem :) ?!
nem csak BBR CMC KYOSHO EXOTO HW-ELITE a sztár! -
dinoenzo #245398 Kedden visszatérek a POPSZAKMÁBA :)
csomagom jön!
10 000-ért postával SZÁMLA NÉLKÜL!
GARANCIÁVAL! -
crosspeet #245397 MMMIIIKKKLLLÓÓÓFFF!!! Ne kéressed má magadat, jer elő! :D
Ne búkájjámááá, látom itt vagy egy ideje, béna.. ;))) -
crosspeet #245396 gondolom nem a minőségre gondolsz..
-
crosspeet #245395 Terrrmészetttesennn! ;) -
dinoenzo #245394 AA gépek ezek?! -
dinoenzo #245393 hát nem egy RR Kyo,de legalább fehér :) -
crosspeet #245392 simán! :D -
crosspeet #245391 igaz, használtan feléért is kapni, néha még szőrös a gumijuk egy-két eladó bringának.. :) -
dinoenzo #245390 A KEN belefér?! -
dinoenzo #245389 KONA!!!
Én a Kona Stub deluxe gépemet 370 000-ért vettem használtan,de zsír novi csentó volt.Most kb 3000 dodi az ára. Szerintem érdemes körbenézni kicsikét,mert akad 1-2 Pösti milliomos fatyú dzsentri csemete aki csak karácsonyra kérte a bicót,és azt sem tudja,hogy hol az eleje,és csak faralgatni használta a gépet,és most ár alatt bótóna,mert kéne a zsé a Sziget Feszkóra + dizájnra :) Na én is egy ilyen pondró kis szararctól vettem a vasat! -
crosspeet #245388 Hónap lefotózom az 1:12-es Pócsét, meg a 964-es új jövevényt! ;)
Csak neked! ;))) -
crosspeet #245387
-
dinoenzo #245386 HUUUUUUUU ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JUUUUJUJUJUJUJUJUJ :)
ESTÉT :) -
crosspeet #245385 est..
-
crosspeet #245384 csak érdeklődésképp, mi az ára kb..?
Mikeman kollega is pont bicón törte nemrég a fejét... -
zx280 #245383 éppen most indulok valahová, de pont olyan mint itt a képen:
http://www.mtbr.com/cat/bikes/xc-suspensio/mongoose/wing-elite/prd_363080_1526crx.aspx -
crosspeet #245382 erről a Mongoose Wings Elite gépről dobnál egy képet..? -
crosspeet #245381 A Kyo fehérnek sem nyílik a balos ajtóval a tükör, az A oszlopon van. gyárilag is..?? -
zx280 #245380 köszi a választ. egyébként a ktm is 28 colos kerékkel van, csak rosszul hozza a prosi. megnéztem élőben. én még egy előnyt látok a ktm mellett, vastagabb a kereke. -
crosspeet #245379 itt van egy kis összehasonlítás, alkatrészileg..
sok különbség nincs, ugyanaz a kizárható 63milis első villa, semmi extra, a kerékméretben van 1" átmérő különbség, illetve az egyik 8, míg a másik 9 fokozatú, mindkettő hidraulikus tárcsafékekkel... én szimplán külső tetszés szerint választanék, mivel anyagilag is hasonló, és minden más tekintetben...
pici előny a KTM mellett: elől nagyobb a féktárcsaméret,
pici előny a Cube mellett: 9fokozatú a hátulja...
nehéz döntés.. mindenesetre fehéret! ;)
http://www.k2-bike.hu/shop/kerekparos-termekek/kerekparok/tura-sport/cube-curve-pro-whtblk-prt-kerekpar-12
http://www.k2-bike.hu/shop/kerekparos-termekek/kerekparok/tura-sport/ktm-life-sprint-blk-cr-kerekpar-12 -
crosspeet #245378 erőssen gondolkozok a szín kérdésén.... 
meg hogy bizti lesz-e időben fehér, vagy csak beharangozták azt a decembert.. történt már ilyen a modelltörténelemben..
-
labdacs #245377 bármikor szólhatsz, aztán úgy intézzük, hogy legyen. -
crosspeet #245376 LABDACS!!!
Amit említettél fehér Kyosho HE Testarossát, vajon tényleges a decemberi megjelenés..??
Nálad pl előrendelhető is akár, vagy csak a megjelenésekor? Köszi!!! -
crosspeet #245375 este ránézek a konkrét két modellre, hátha tudok segíteni kicsit.. -
crosspeet #245374 gyors rágugliztam a két kívánatos bringára, látom telósok, ne feledd, hogy a súlyod miatt 

, nem árt ha állíthatóak!
És nem viccből... ;) -
crosspeet #245373 Szia!
Mind két vásárolni kívánt márka komoly márka, csak ajánlani tudom. kicsit jobban cseng a KTM, de a Cube sem kutya, egyáltalán. a kérdés inkább, hogy milyen alkatrészekkel szerelik a két bringát, teló váltó, fék, kerekek stb...
sokszor kiemelik hogy ezen meg ezen a bringán pl SLX váltó van, hogy milyen jó! De rá kell nézni a többi alkatrészre is, mert legtöbbször a váltó mindig egy fokkal feljebb lévő alkatrészcsaládból származik, bár komoly márkáknál nem feltétlen. eladni pedig a Bikemag.hu oldalon az apró rovatba ajánlanám, asszem inygyenes, és kategorizálva vannak.