269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • labdacs
    én látom őket.
  • BMW FAN
    Valamit nem jól csinálsz.Nem jelennek meg a képek.
  • labdacs
  • BMW FAN
    Látod,én ennyire nem ismerem őket:)
  • BMW FAN
  • labdacs
  • labdacs
    valamiért nem jók a képek...
  • labdacs
    a színösszeállítás az létezik, csak nem pont ezzel a karosszériával, hanem egy korai prototípussal:

nálam az verte ki kicsit a biztosítékot, hogy a Mattel simán átfesti, és eladja új variánsként.
    a kéttónusú az rendben van formailag:

• BMW FAN
    Köszi! De Ferrariból csak az lesz,ami nagyon megtetszik:)) Több nem:)
  • BMW FAN

Köszi!

Pont a blogodon láttam meg ezt a gépet.Elképesztő milyen ívei vannak,és formája.Szinte egy egyenes rész nincsen rajta.Csak emiatt vettem meg.Az hogy létezik e? Azt nem tudom.De elképesztően néz ki! Egy kicsit talán azt sajnálom,hogy nem két tónusú a festése. De nekem tetszik.Meg kell szokni a formát az tuti,de nagyon szép Ferrari.
  • labdacs
    szépez. régebben több is volt belőle a vaterán, szinte ingyen.
    gondolkodtam rajta, hogy veszek egyet, de csak az tartott vissza, hogy a valóságban ez az autó így nem létezik.
  • mikeman
    grat a géphez
    egyre több a Ferrarid, kezdesz hűtlen lenni az amcsi vasakhoz :))))
  • BMW FAN
    Grat Peet az új géphez:)

Én ma ezzel gazdagodtam:)

• crosspeet
    Labdacsnak ezúton üzenném, tetszik a némileg rendhagyó "bemutató" a blogon a sárga sárkányról!
    Tényleg Bencúr is eltünt mostanában... :(
  • crosspeet
  • crosspeet
    Szép GT2-es sor.... nagyon nyami. :)

• crosspeet

• crosspeet
    A piros 996 Turbósomon kívül, ezek vannak színben (Turbo).
    a fekete az 'S'

• crosspeet
    Köszönet, nagyon tetszik, egyre jobban! ;)
    De épp azon gondolkozok, hogy a 964-esemet ha pirosban rendelem, akkor majdnem kész egy piros Porsche sor... Persze 997-esben nem gyártott az AA perost..
  • crosspeet
    egen, ződ a teteje ám..
    But DALLAS!!! :)
  • mikeman
    amúgy ebből van Turbo S verzió is??
    annak van színesítve a szélvédő felső széle, ugye?
  • bulba
    nyálcsorgat nyálcsorgatnyálcsorgat... kiszáradok!!
  • mikeman
    Dácinak biztos tetszene, de megorrolt rám, nem jelentkezik mostanság :(
  • bulba
    Nicsak, egy újabb széplámpás! Örülök a térnyerésének a gyűjteményedben, gratula hozzá!!
  • bulba
    essssstét

• hamhusz85
    Kívánatos darab :D

• crosspeet
    ahonnét jön a következő két modellünk, tudod van ilyen, bár picit drágábban, de van... eljössz, megnézed, és ha kell beszélek az emberünkel.. ;)
    Szerintem megéri az árát! Kár hogy nem az 'S' verzsön feketében, vagy a GT2 ezüstben, no de ne legyünk telhetetlenek! ;)
    A TechArt-od meg mehetne Dácinak, hadd játszon a futómű beállításokkal.. ;))) Bár nagyon eltűnt egy ideje...
    De a HotWorks verzsönt nem adnám el a helyedben...
  • mikeman
    grat hozzá
    képről jól néz ki, majd szeretném élőben is megnézni, mert lehet elcsábulok én is egy ilyen tekintetében
    akkor persze lehet eladó lesz Techart verzió, mert két dudás egy csárdában sajna nem maradhat, és hát mégis csak ez a gyári verzió :)))
  • mikeman
  • zsolti65
    Kár volt helyesbíteni.....Elgondolkodtam volna milyen az a "karmentes"modell.Továbbá dícsértem volna a pedantériádat is,hogy hosszas mikroszkópos vizsgálat után 1 db.porszemet találtál a dobozán.
  • crosspeet
    na, asszem kezdhetek gyűjteni, a fészre kitette az AA ezeket a képeket, innen már nincs messze a kiadás! :)
    Yesss!

• crosspeet
    Most csomagoltam ki teljesen, kinyitogattam..... minden eddigi általam feltárt "korai gyártású hibát" semmissé kell hogy tegyek, Kib@szott szép modell, és a belseje, csodás!!!
    7végén lövök képet róla, persze lesz muskátli is meg minden.. ;)))
  • crosspeet
    egy porszem sem volt rajta... ejj ezek a bakik.. :)
  • crosspeet
    karcmentes.. ;)
  • crosspeet
    No, ő lenne az, azt kell hogy mondjam, először is le a kalappal az eladóval, mert ha boltból rendelem sem csomagolják enyire gondosan, másrészt teljesen karmentes még a doboza is, egy porszem volt rajta. Maga a modell pedig évek óta csupán kiszemeltem volt, vártam a Turbo S illetve a GT2-es verzióra, de mint a fehér holló... De örülök hogy rászántam magam, mert ahhoz képest nem mai AA, nagyon szép a kidolgozása!!!
    Persze aki nem szereti a huzatot, ne vegyen ilyet, mert nincs ablak, karos, és az oldalrácsozás a légbeömlőnek nem valódi (hátsó kerék előtt), de annyira jól meg van csinálva, hogy egyáltalán nem feltünő. ezek kivételével teljesen megállja a helyét a mai gyártású AA-k között! Egyszerűen SZÉP kívül-belűl!!!

• crosspeet
    Naposat!
    Egy meseszép pakkal gazdagodtam ma! :)
    néhány előkép hamarosan.
  • zsolti65
    Friss árú a VH-ban:

• mikeman
    tele van arannyal a koffer?????
  • mikeman
    nem!
    az jobb :)))
  • mikeman