Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes. A honlapjukon még mindig 26 euro, de az áraik ugyanazok mint az Ebay-en. Lehet versenyképesek akarnak lenni. Szerintem hamarosan a lapjukon is módosítják mert nem olyan régen még az Ebay-en is 26 euro volt
ezek szerint õ volt a lúzer <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Ezért számolom én a modell árát postával. Hiába "olcsó", ha a posta sok.
Lehetséges, de nem jött be neki.
nekem az uccsó gépem 40euró franciából, és 45euró a posta..XD
bár ha összeadom az összeget is jó vagyok, mert hónapok óta nem láttam sehol olyan gépet, szal kecsegtetõnek belökik az óccsó árat, aztán amikor már megfogott, jössz rá hogy hoppá, micsoda posta, de akkor már késõ, a szerelem meglett elsõ látásra! :)
bár ha összeadom az összeget is jó vagyok, mert hónapok óta nem láttam sehol olyan gépet, szal kecsegtetõnek belökik az óccsó árat, aztán amikor már megfogott, jössz rá hogy hoppá, micsoda posta, de akkor már késõ, a szerelem meglett elsõ látásra! :)
trükkös gyerek
gondolta a postaköltséget hátha nem figyeli valamelyik lúzer
gondolta a postaköltséget hátha nem figyeli valamelyik lúzer
ez is megérdemelne egy AA/Kyo kiadást mert gyönyörû testû dög
e modell legnagyobb erõssége a színe, valami gyönyörû bordót kevertek ki Bburgggoooék

e modell legnagyobb erõssége a színe, valami gyönyörû bordót kevertek ki Bburgggoooék
akkor cinkes minden tekintetben...
bár a bringád kora senkit nem zavar, a lényeg hogy guruljon!
bár a bringád kora senkit nem zavar, a lényeg hogy guruljon!
Értem, én még nem láttam ilyet.
Egyszer volt ebay-en egy gép 10 euróért, posta viszont 90 volt. :) Csoda, hogy senki sem vette meg. Azóta megcserélte az összegeket, de még a mai napig nem adta el.
Egyszer volt ebay-en egy gép 10 euróért, posta viszont 90 volt. :) Csoda, hogy senki sem vette meg. Azóta megcserélte az összegeket, de még a mai napig nem adta el.
modellnézõbe egyedül gyere
a bringázás jó lenne csak félõ hogy nagyon kilógnák a képbõl az én géppemel, mert az öregebb mint 1-2 itteni fórumozó <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
a bringázás jó lenne csak félõ hogy nagyon kilógnák a képbõl az én géppemel, mert az öregebb mint 1-2 itteni fórumozó <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
már van következõ kiszemelt... XD
Modellnézõbe, und bringa lett vón.. ;)
Modellnézõbe, und bringa lett vón.. ;)
de elõfordul hogy e-bayen többe kerül némelyik cégnél pl egy tizessel a modell ára..
ilyeneket ne híresztelj Petinek, most reggel kezdett a gyógyulás útjára térni, erre most tuti újra költekezésbe kezd <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
jaaa... nem akarok én zavarni.. ;)
majd legközelebb!
majd legközelebb!
Én azt hittem, hogy csak elírás. Ebayen 10, honlapukon meg 26.
Nem mintha nagyon fenyegetne a rendelés veszélye, de nem lenne rossz megtudni, hogy mennyi az annyi.
Nem mintha nagyon fenyegetne a rendelés veszélye, de nem lenne rossz megtudni, hogy mennyi az annyi.
akár
csak idõben szóljál, mert váltva nézem a WTCC meg a DTM futamait
csak idõben szóljál, mert váltva nézem a WTCC meg a DTM futamait
nocsak-nocsak.... ;)
ideje volt, így végleg nyerõek az ajánlataik!
ideje volt, így végleg nyerõek az ajánlataik!
Szép napot.
Nem tudom láttátok-e a Modellissimo levitte a postaköltséget 10 Eurora a német Ebay-en. :)))
Nem tudom láttátok-e a Modellissimo levitte a postaköltséget 10 Eurora a német Ebay-en. :)))
du megyünk egyik cimbivel bringázni, elnézzünk feléd..? ;)
nem mész Pest fele mostanában..?
Itt egy eléggé megszállott "fan" eredményét látni. :)
Kicsit sok carbon-t használt az illetõ.
Kicsit sok carbon-t használt az illetõ.
AA...

Szép szín!
Nekem még a YellowHat Tomika GT-R R35 tetszik nagyon.
Még jó, hogy az nincs modellben, mert elég húzós lenne.
Nekem még a YellowHat Tomika GT-R R35 tetszik nagyon.
Még jó, hogy az nincs modellben, mert elég húzós lenne.
de mé' ilyen dörága..? sóhajjj...

Akkor nem kell aggódni. :)
végülis van itthon a nyugdíjas idõkre 997-esbõl néhány darab.. ;)
de ingyé, vagy attúl óccsúbban.. ;)
Attól még a késõbbiekben lehet umbauzni. Fõleg, ha olyan gép tetszik, amit nem is gyártanak olyan kiadásban. Én például így vagyok.
Majd ha nagyon unatkozok, beleásom magam az átépítés mélyebb bugyraiba. :)
Majd ha nagyon unatkozok, beleásom magam az átépítés mélyebb bugyraiba. :)
Hi!
Thx! Egyik meg is van, a másik Norev Custom sajna nem, de meg lenne ha gyártanák ebben a színben! ;)
Thx! Egyik meg is van, a másik Norev Custom sajna nem, de meg lenne ha gyártanák ebben a színben! ;)
Valamiért nem sikerült a beszúrás. Sajnos nem saját, így nem tudom feltölteni.
Akkor marad a link. Azt nézd meg Peti!!!
Akkor marad a link. Azt nézd meg Peti!!!
Sziasztok!
Látom, hogy Peti búsul egy picit. Na itt egy kép, ami remélem picit felvidít! :)
Itt pedig a link, ahol a képeket találtam.
Kellemes napot!
Látom, hogy Peti búsul egy picit. Na itt egy kép, ami remélem picit felvidít! :)
Itt pedig a link, ahol a képeket találtam.
Kellemes napot!
Állítólag a mai börzén 3-4 raklapnyi Supra lesz eladó, mert mindenki a HÕS kedvében akar járni! :D
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofõr választ autót, az autó választ sofõrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
na, lebeszéltem magam errõl a k@rva Supráról, mire emberünknek lecsengetem a dellát a mostaniakra, elfogy az asszony lóvéja! XD
No meg az eredeti tervek alapján közel 7-10ezerrel olcsóbb lett volna a Supra, szal lemondok róla egyelõre, míg nem lesz valami licites akció, vagy örökre... tetszik a Toyota Supra, de utcaiban szebb lenne, viszont a Kyoshonak nagyon gagyi az a régi kreálmánya... :(((
Szal jövõ héten gyön nekem kettõ, neked egy dobozka, ha minden ok.. ;)
No meg az eredeti tervek alapján közel 7-10ezerrel olcsóbb lett volna a Supra, szal lemondok róla egyelõre, míg nem lesz valami licites akció, vagy örökre... tetszik a Toyota Supra, de utcaiban szebb lenne, viszont a Kyoshonak nagyon gagyi az a régi kreálmánya... :(((
Szal jövõ héten gyön nekem kettõ, neked egy dobozka, ha minden ok.. ;)
na, már holnap is van.. :)
szervókban gazdag szép álmokat neked :))
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
nem rossz.. ;)
Na, asszem elteszem magam holnapra... ;)
Na, asszem elteszem magam holnapra... ;)
számomra így is kevesebb mint egy "snassz" Autoart...
mondjuk Swaroski kristályokkal van kirakva, de akkor is csak egy giccsparádé, szerintem :))
nyilván viszik mint a cúkórt... XD
egy Maisto modellt esetleg 500 euróért???
1200-ról leárazva?? a hülyének is megéri :)))

1200-ról leárazva?? a hülyének is megéri :)))

úgy ám... ;)
Ez faca nagyon!
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofõr választ autót, az autó választ sofõrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
na mosmá' elég legyen.. ;)

<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>