269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    mingyá veszek egyet én is :)))
  • KDavid850522
  • mikeman
    hát igen a kartervédőt pont nem a látvány miatt veszi az ember :))
  • KDavid850522
    Na az meg a másik! :D Nem lehet, leszoktatási időszakban vagyok, nem szeretnék elcsábulni, bár vaterán van pár dolog aukció figyelőben, de nem hiszem hogy költekezés lenne a dologból. Most a nagy kocsira vásárolok, csak tényleg úgy van, hogy egy komolyabb Kyosho árát úgy rá lehet költeni, hogy különösebb látszatja nincsen... Most vásároltam egy új alumínium kartervédőt, 25 ezer pénz, és gyakorlatilag senki se látja aki nem fekszik alá, viszont elengedhetetlen védelmet nyújt a motornak és a váltónak legfőképpen.
  • mikeman
    kezdjük ott hogy meg se veszed :)))))
    de erre az odira csak rárepülsz??
  • mikeman
    hát a rácsokkal nincs gondja az biztos, meg minden bizbasz mozog rajta, a visszapillantó tükröktől kezdve a tanksapkáig meg a napfénytetőtől a kartámaszig
    na de a motor!!!! nem is értem a Kyo gyárat, akik olyan gyönyörűséget tudnak alkotni mint a 250GTO motorja, az miért ad ki ilyet a kezéből????
  • KDavid850522
    Az nem az enyém, ha magamnak vettem volna, már rég árúba lenne bocsájtva! :)))))))))))
  • mikeman
    szerintem Dáci már árulja is a kis Brabust :)))

neki ez kötelező darab :))
  • KDavid850522
    De a rácsok úgy látom igaziak rajta! ;) Hát igen, én a "fél"* motorokat sem kedvelem, az az igazi, amit ha megfordítok, alulról fellátok a hengerfejig! :D

*"fél" motor értsd - nagyjából a hengerfej aljáig ki van dolgozva, utána a kaszni két tornya közt sík teli fém van, és arra van ráültetve a cucc. Bár ez még a lapos megoldástól egy fokkal jobb.
  • prussian
    Sziasztok !

Eladó lenne: 1/18 Sunstar Audi Quattro #5 "Marlboro" 1982 Rally Cőte D'Ivoire Safari verzió H.Mikkola/R.Gumpert ; limited edition 1/999 - 17.000 Ft

[email protected]

• mikeman
  • mikeman
    nem tudom mennyire látszódik a képen, de nekem elég nagy csalódás a látványa
    tudom hogy a modern motorterek nem egy nagy élvezet a motor fanatikusoknak, ez azért kicsit kevés nekem egy "master-piece-collection" modelltől, ennyit egy maisto-tól nézek el, nem egy kyosho-tól

• mikeman

már egy pelenkás is tudja mi a jó :)))))
  • ga71bor
    Ajánlom mindkettőt,nagyon szépek.AA-ból a rövid verziót inkább nem erőltetném.
  • KDavid850522
    Ez kemény.

• crosspeet
    nagyon szép vonalvezetés mind kettőnél... de nekem mér nincs ilyenem..? még.. ;))
  • ga71bor
    MC-962 v AA-917L
  • KDavid850522
    Hasonló képen nálunk is! :DDD
  • crosspeet
    Jófélék!!!
    Mc..?
  • crosspeet
    köszi, végülis a kis Roadster sem az enyém, az asszonkámnak vettem anno, ha már élő 1:1-re csórók vagyunk.. ;)))
  • ga71bor
    Üdv!Porsche[/IMG]
  • KDavid850522
    Köszi, de nem az enyim, külön engedéllyel fényképezhettem csak! XD
  • KDavid850522
    Hát, mondom, magamnak sosem vettem volna meg, mert nem tetszik az autó, de mondjuk részleteibe ez a kis modell nagyon szép, pl. a felni és gumi "kompozíció" nagyon szép, akkor a már említett motor (szerintem ebben is csak egy lap a motor, bár a hűtő benne 3D, de alulról csak egy egységet képező műanyag tömb, de végülis ki van dolgozva az is. Rugózik elől-hátul, viszont az ajtaja még karos megoldású. Szerintem 5 rugóért egy nagyon korrekt kis gép, de nem kéne! :D
  • crosspeet
  • hamhusz85
    Sziasztok!

Eladó modellek:

1:18 HotWheels Elite Ferrari 348 TB - piros - 18.000 Ft

1:18 HotWheels Elite Ferrari FF - piros - 18.000 Ft

1:18 Hotwheels Elite Ferrari 250 California - fekete - 12.500 Ft

1:18 Kyosho Ferrari 365 GTB/4 Competizione #64 - 24.500 Ft

Érdeklődni: hamhusz85(kukac)gmail(pont)com
  • mikeman
    majd személyesen
    most mennem kell
  • crosspeet
    azon a kis robin a fék, csak kizárólag lassításra való, a bringámon komolyabb van, a többiről nem is beszélve.. XD
    életveszély, nagy figyelem és önmegtartóztatás szükséges vele, viszont cserébe k@rva kis fogyasztással ajándékoz meg! ;)
    Tegnap írtad, komolyabb márkák is eleshetnek a jövőben a gyűjtid realizálása közben, mik azok..??
  • mikeman
    ja hogy bólintottál?? azt hittem a sisak csúszkál a fejeden :))))))
    láttam hogy lassítottál, le is húzódtam hogy hátha vissza fordulsz, de mivel nem , így mentem én is tovább az asszonyomért

most is gondolkodtam hogy rád húzom a kormányt, de mondom még azt hiszed haragszom rád, nem vettem volna jónéven ha miattam esel el

• crosspeet
    bólintottam, nem láttad..? Amúgy meg mindig meg ijedek tőled, azt hiszem valami őrült el akar állandóan ütni, vagy rámhúzod a kormányt, vagy rámdudálsz, én meg a kis védtelen robikámmal a nagy forgalomba.. :)))
    Majdnem vissza is fordultam, de átfutott az agyamon hogy végtére éppen sietős a dolgom, na meg nehommá felhozza az R35 kérdést az igen nagyra tisztőt kollega...
  • mikeman
    természetes hogy külön darabba van az 1:1es autón, hiszen ez állítható volt, pályától függően leszorító erő igényében
    ez evoII mergában belülről elektromosan, a bömiben nem tudom, lehet csak mechanikusan, de bizti állítható volt
  • crosspeet
  • mikeman
    a warsteiner meg a jageres a kedvencem továbbra is
    szép gyüjti, de csatlakozom Dácihoz, külön vitrinekbe jobb volt az összhatás, persze az nagyon helyigényes is
  • crosspeet
    nagy grat tesa, nekem egy Roadster-em van a Kyotól, aranyos kis darab, hát még így Brabus felirattal a tiéd!
  • mikeman
    a részletmegoldásai tényleg tutik, kár hogy maga a jármű nem hoz lázba
    pedig ha arra gondolok hogy a Caddilac CTS-V, ami egy prémium modellje a Kyoshonak, a motortere egy egybe fröccsöntet lap, ami kicsit elkeserített amikor először vettem kézbe, és az nem ennyibe került, akkor egész jó kis modell ez
    van Csabán egy narancs-fekete brabus gép, antracit felnikkel, na azt még el is fogadnám, az dögösen néz ki, ja és egy kigyúrt tarkóig homlokos faszi járkál vele :)))
  • mikeman
    szépen kidolgozott skyli...izé járgány annyi szent, és nekem is ez jutott eszembe hogy milyen vagány fekete felnivel, mert hogy nekem ez a forma felni jobban tetszik mint a későbbi Vspec verziós
  • mikeman
    csak a betűk nem stimmelnek batya meg :))
    hogy jön össze ez a rövidítés??

na jól van már, kissé unom már

te meg mér nem integetsz vissza az úton, pedig még dudáltam is
    csak nem utálsz ennyire??
  • microdimension
    OFF: keresnék 1:1-es méretben szobadekorációnak szaxofont és trombitát. Pont nem baj, ha nem műxik, de legyen dekoratív.

On.
  • microdimension
    Hinnye de gyors vót vki Ölég jó ár volt érte.
  • microdimension

Le is vagyok kötelezve.

Kicsi off:
    Sajna mióta apu meghalt, anyu eladta a házat, ott volt egy nagyon szépen berendezett műhely. Az autó-hifit is ott szereltem be, eléggé klafa is lett, szeretem a precíz dolgokat
    Most apósomékhoz mentettem el a szerszámok javát, már amit jóanyám nem ajándékozott el a szomszédoknak de anyósommal hogyismondjamcsak, szóval jobb ha nem megyek arrafelé, mivel külön élek a családom másik felétől, bár ma is együtt shoppingoltunk és kajáltunk. Szal, a jó viszony megvan, csak hát az a jó...anyósom
  • KDavid850522
    Meg próbálok a napokban egyet összehozni, és meglátjuk hogy sikerül.