269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • KDavid850522
    Kiszállni semmi képen, mondjuk én nem tartom magam annyira gyűjtőnek, sok mindenbe belekapok, viszont annyira nem ragaszkodom semmihez, de azért a versenyautóimat nem szívesen adogatnám el, még akkor sem ha nagyon kellene az áruk. Pl. a DTM-eseket nagyon sajnálnám. De a többit is, még a gagyibbakat is, bár azok azért nem lennének nagy veszteségek de nagy nyereségek sem.
  • mikeman
    azt sosem lehet
    aki beült egyszer a gyűjtök mókuskerekébe az többé nem szállhat ki :))
  • KDavid850522
    Igen! Nekem nagyon tetszenek, de már most nem nézegetem őket, jel volt ez az égiektől hogy le kell itten állni. :D
  • mikeman
    pedig szebbek attól amilyen áruk van
  • KDavid850522
    Nekem meg volt belőle kettő - vagy inkább egy-egy! :D Ez is tetszik, mikor van, ez is 13-15 rugó körül mocorog:

• mikeman
    nekem is tetszenek
    van belőle kettő :))))
  • hackker
    Online Dollars
  • hackker
    http://www.pénzcsinálás.4u.hu/
  • KDavid850522
    Jah! De a fehér is tetszik amúgy, meg úgy általában a GTB4-esek, nagyon megfogtak a kidolgozásukkal, formájukkal, és nem utolsó sorban kedvező árukkal.
  • mikeman
    jobban is illik a gyűjtidbe
  • mikeman
    mifélékről?
  • mikeman
    az az M8 nagyon durva lett volna
    kár hogy nem láttak benne fantáziát
  • KDavid850522
    Valahol annak is a pótlása lett volna, meg ha élőbe szebb, akkor a fehéret valószínű elpasszoltam volna. Jobban tetszik hogy rajtszámos. :D
  • microdimension
    Szijasztok, holnap képeket nyomok a hetiekről
  • KDavid850522
    Amúgy milyen érdekes, hogy a Kyosho hiányos modelleket visz kiállításra, már megfigyeltem, nem csak ennél a modellnél, hogy a kerekek közepét rend szerint lehagyják (akárcsak nekem a Stratos-on). (:
  • mikeman
    neked volt már egy majdnem ilyened :)))
    csak csokis bránerré változott
  • microdimension
    http://www.autopult.hu/magazin/40-eves-a-bmw-m-reszlege-eltitkolt-inyencsegek-a-szinfalak-mogul.html
  • KDavid850522

• KDavid850522
    Ferrádi 365 GéTéBé4 a 64-es rajtszámú Paul Newman féle.
  • mikeman
    erről van valakinek tapasztalata?

• mikeman
    amúgy ennyi közélet után megkérdezhetem milyen modellről van/volt szó??
    most már érdekel
  • bodzamaci
    SZIASZTOK,

SZÜLINAPI AJÁNDÉKNAK KERESEK BMW 323i (e21)[IMG][/IMG] AUTOART MODELLT, 1:18-AS MÉRETBEN. A SZÍN MINDEGY ! 25.000 FT KP-T ADOK ÉRTE, HA VAN VALAKINEK EGY ELADÓ EZÜST, VAGY FEHÉR. ÜDV, JANI.
  • KDavid850522
    Hali! Oksi, már én is lenyugodtam, kitomboltam magam, elnézést kérek ha megsértettelek, keresztbe tenni meg végkép nem szeretnék se Neked se másnak.

Sajnos az árát már elköltöttem, de olcsóbban amúgy sem kérném mint ahogy megbeszéltük, Dinoenzo szerintem meg fogja venni, csak még nem telt le neki az egy hét cigi nélkül! :D;)
  • mikeman
    milyen fiad???????
    az még neked zacsiban van
  • mikeman
    nem fogja elfogadni :)))
  • hamhusz85
    Szia! Aogy már irtam tényleg sajnálom a dolgot! Lásd mennyire megértő vagyok , ha még mind érdekel odaadom olcsóbban mint amit megbeszéltünk! Aznapi postázással ;)
  • KDavid850522
    Zsír-fasza, már akartam írni, csak túl nagy volt az indulat!

Ne legyen lelkiismeret furdalásod, házas ember vagy (ehhez is utólag is grat., inkább ide írom mint face-re hogy az aláírós képednél első gondoltam az volt, hogy most írtad alá önszántadból a halálos ítéleted :D) szóval meg kell gondolni mire költ az ember, olcsóságokra nem lehet! XD
  • crosspeet
    helyes, inkább azt nyomd, mit szólsz az új Imprezámhoz..? ;)
    Holnap a kezemben!
    Én meg azért vagyok lelkiismeretfurdalásos, mert beszéltük régebben, hogy majd lehet elviszem a SunStar Imprezád, oszt mégsem vittem...
  • KDavid850522
    Én meg befejeztem Hamhusz kolléga "bántását", amúgy sem bántásként meg gec*zésként szántam, csak nah, bennem maradt azóta is (bár ezt így nagyjából már leírtam neki is emailben) de a DCH Bolhapiacon általad tapasztaltakhoz hasonló történet ez is.

Én itt nem tudok sokáig haragudni senkire, annyira nem tud megsérteni egy fórumozó sem, pár napig vagy hétig duzzogok, utána leszarom az egészet. :D
  • crosspeet
    nem akarok állást foglalni ez ügyben, értelek én ....
    mint ahogy neked dubuval jó volt a tapasztalat, nekem nem. Neked volt ez a gebasz, én részemről viszont tényleg csak csupa jókat mondhatnék Hamhuszról ettől függetlenül. Nekem korrektek a személyes tapasztalataim róla, sajnálom hogy nálatok így alakult, nem is értem...
    Én több modellt köszönhetek neki, plexivitrint, vagy akár közös rendelést is, stb... én valami féle félreértések tömkelegére gondolnék így láthatatlanban... De tényleg nem szeretnék állást foglalni, szeretném mindkettőtökkel megtartani a jó kapcsolatot. Mert ki állna mellém egy Skyline vitában, ha nem Te..? ;)
  • crosspeet
    ha fiam hazaérkezik a nyaralásból, szeptemberben beszélünk róla... de kezd tetszeni a cserealapom.... ;) majd látjuk.
  • KDavid850522
    Engem nem kell védeni, meg szerintem Hamhuszt sem. Peet. Te tudod a legjobban, mivel Te is úgy tudom hasonlóan vélekedsz, ha elutalod a pénzt (főleg egy idegen számlájára, de még ha ismered is - nekem első vásárlásom lett volna nála) akkor ha a késedelem lehetőségére nem hívják fel külön a figyelmed, gondolom elvárhatom, hogy azonnal ki is szolgáljanak. Hülye példa, de a kenyeret se sütés előtt szokás kifizetni... És mondom, ezzel se lett volna probléma, de kb. 2 hétig én abban a hitben voltam ringatva, hogy a modell azonnal átvehető, ráadásul megegyeztünk hogy vaterán kívül veszem meg. Azért én azt hiszem egy ilyen élmény után, bárki negatívot adna az aukciós oldalon, mert még nekem meg lehet magyarázni hogy késett, stb. de ahhoz kell némi pofátlanság, hogy olyas valamit hirdessek hetekig, ami nálam sincs, arra sincs garancia hogy nálam lesz (mert postán elveszhet - bár ez vásárlás után is előfordulhat - vagy esetleg sérülten érkezik) és ami abszolút elfogadhatatlan számomra, hogy ha valaki egy "nem létező" modellért pénzt fogad el!

Korrekt ember ilyenkor azt mondja: Figyelj, ne utald még a lóvét, mert itt sincs az autó, majd ha itt lesz, és minden rendbe, elutalod!

Ezzel szembe nekem kb, úgy volt beállítva a dolog, hogy már többen pályáznak rá, és igyekeznem kell, nehogy elvigye más hangsúlyozom, a még képzelet beli modellt!

Én elhiszem hogy korrekt csávó, de nem kell ilyenekkel kísérletezni, főleg első vásárlásnál! Én ilyet azért sosem mernék megcsinálni, aki nekem utal, annak mindig a megbeszéltek szerint küldöm a cuccot, ha pedig mégsem tudom valamiért, azt azonnal közlöm, ha már belém fektette a bizalmát azzal, hogy egy vad idegen ember számlájára pénzt utalt (még ha itt tudjuk is kiről van szó).
  • mikeman
    ako lesz TR vagy nem lesz??
  • crosspeet
    Nem akarom én, hogy védeni kelljen Dácit! ;)
    Mint említettem, nem ismerem a konkrét jelen esetet, csak gondoltam ha mondunk 'á'-t, lássuk a 'B'-t is.....
  • mikeman
    én meg Dácit kell hogy védelmembe vegyem
    csak egyszer vettem tőle modellt és akkor is egy csokis bránert küldött helyette, amúgy minden rendben volt vele
  • crosspeet
    Mivel hogy Hamhusz kollega sokszor árul modellt itt-ott, némileg védelmébe kelnék... a mostani konkrét esetről eltekintve, mert azt nem ismerem, de nekem mindig első osztályúra sikeredett a biznisz vele, sőt, rendkivül rugalmas, segítőkész, és a többi! Csak azért írnám le, nehogy valaki elhamarkodottan ítéljen, és az eladásai rovásaira menjen, nem tudom mi lehetett az ok a problémára, mert nem egy bizniszben volt részem vele, mind hiba nélkül, rendkívül gyorsan, és hálás is vagyok a sok segítségéért!!! Én korrekt, megbízható embernek ismerem.
    De nem is Dáci ellen vagyok, hisz őt is jó embernek ismerem.. ;)
    Nyilván valami komoly félreértés lehetett ez...
  • KDavid850522
    Nem fikáztalak volna be! Pontosan ezért nem írtam nevet... Csak a mai napig nem értem, hogy miért nem lehetett nyíltan megmondani, hogy a vaterán olyasmit árulsz, ami nincs is nálad. Direkt pénzé tettem mindent amit tudtam hirtelen, hogy minél előbb fizetni tudjak és minél előbb nálam legyen a cucc. Nem egy nap alatt beszéltük ezeket, hanem kb. 1 hét volt csak az a folyamat, hogy megegyezzünk az autó végleges árába, én elutaltam a pénzt, aztán úgy kellett a leveleidből kisilabizálnom, hogy valójában nincs is nálad!

Ha azt mondod eladtad másnak, vagy azt mondod már nem eladó, az nem érdekel, én ilyenekért sosem hisztizek, ha valami nem nálam köt ki. Viszont ha valamiért már pénzt adok (nem is keveset) akkor elvárom hogy legalább tisztán lássak! És itt sem a késéssel volt baj, mert előfordul, csak legalább elmondanád őszintén mi az ok. Ráadásul mikor írtam, azt is oda írtam, hogy két napot még várok, Te berágtál egyből vissza küldted a pénzt, aztán meg másnap írod hogy ott a modell (pont az általam "szabott" határidőn belül.

Egyébként megnyugtatás képen most is ajánlottam Dinoenzo Lacinak hogy vegye meg nyugodtan tőled, szóval nem fikázlak, még ezek ellenére sem, csak arra szeretnélek rávezetni, hogy más pénzével ne játsz, mert rosszul is el sülhet.
  • hamhusz85
    Mielőtt más előtt befikáz...én voltam, egyetlen egyszer késett a csomag. A pénzt visszakapta!
  • crosspeet
    Hi!
    Ne már..! ki volt az???
  • KDavid850522
    Még szerencse, hogy a pénzt visszaadta!