Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

microdimension
Mondjuk az elsõ szoknyát színre fújnám:-) és egy brutál szárnyat rendelnék hozzá ebay-rõl, plusz: leültetném és már lenne egy jó kis utcai umbaus gépsárkányom. (csak jó felniket kellene hozzá szerválni)
De akkor már ott tartok árban, hogy vehetnék MC-t is. Nekem valahogy az utcaiból hiányzik a vadság <#szomoru1>

Bár ez az umbau nem rossz: igaz a hátsó kerék csálé, nincs színre fújva az elsõ szoknya, meg szárny se nincsen rajta <#zavart1>

A Norev M1 valami brutálisan faca gép, Mikinek van, vetekszik már-már egy AA-val, de Kyosho-t felülmúlja véleményem szerint, az egy nagyon jó ár/érték arányban van! Bár utcai, de gyönyörû gép kívül-belûl!
KDavid850522
Minichamps-nél vannak szép M1-es rééészingek (nekem személy szerint nem jön be a Norev és nem csak azért mert utcai). 😊

Én lelkiismeret furdalást szoktam érezni ha megjön egy drága modell, de azért mindig sikerül felülkerekednem rajta! <#nyes>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

microdimension
Nnna gyüvõ héten még szabin vagyok, van valahol apósomnál hõlégfúvó is, úgyhogy <#violent>

A legutóbbi exemnek ilyen kis Twingója volt, szerintem baromira jól eltalált kis ótó ez, vidám, jól fekszi az utat, nem drágán tartható, szóval jó kis élménydudu.

Az 560sel Norev kellemes, megéri szerintem, nagyon korrekt darab élõben. Ha 911-es Porschét szeretnél, elsõként az Autoart-ot ajánlanám, bár a Norev 930 Turbo sem rossz, némi futómú korrekcióval.
microdimension
thx <#worship>

Jó lenne még egy M1-es, de nem a Norev, mert az az utcai verzió. Ezek azok, amelyeket NEM lehet jó áron beszerválni sajna<#szomoru1>
Egy-két sör mindig kell, hogy húzósabb modelleket vegyek, úgy merészebben nyomkodom az ENTERT <#vigyor>

Másnap meg: <#falbav> mikor meg megérkezik: <#beka2>

De manapság már inkább takarékosan nyomogatom a klaviatúrát.

Töky 007
Köszi <#worship>

Töky 007
Kb. 2 óra hossza volt a lökös meg a motorháztetõ, semmi extra, le kell szépen zsírtalanítani, aztán 60fokon melegíteni és nyomni fel, de csak ha oszlopot akarsz meg van 15 perc alatt, sima felület 100* könnyebb mint egy lökös 😊 no para 😊 elszarni nem lehet, visszaszedheted amennyiszer akarod, plusz ha légcsatornásat vettél még csak buborékos se lehet.

cuki! 😉
KDavid850522
Zsir ez a kis Twingi'! <#eljen><#wink>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

microdimension
Klafa <#eljen>

Nehéz volt? Vettem fóliát én is, elsõsorban az oszlopokat szeretném átkarbonozni, de lehet, elviszem májsztróhoz....

KDavid850522
Szép a gyûjteményed, a BMW-idért odáig vagyok meg vissza! <#worship><#eljen>

microdimension
Dehogynem, egy 911-es jöhetne mindenképpen. De annyi gyártó gyártja, hogy.... nem tudtam még választani. Tetszik még az 560 SEL merci, a 300-350 SL merci is a Norevtõl, meg még sok dolog, de a rájuk valót is meg kellene keresni, úgyhogy <#szomoru1> egyenlõre nézegetek, illetve vadászok a jókor lejáró aukciókra, akciókra <#eljen> mert úgy olcsóbban jön ki az ember.

Art Car-ból is hiányoznak az igazán drágák, de azokhoz nem is lehet hozzájutni... affene fog kiadni egy varholos M1-ért postával vagy 300 ojrót???? Én nem az tutter.

Ez viszont már itt vanek: (többek között:-)

Töky 007

KDavid850522
Estét'! <#wave>

mit karbonosítottál rajt..? 😊
Töky 007
Maradt ki a Twingo-ból 😄DD

<#action><#mf1><#gunyos1>
Ez a bömbi itt az elején is ûber.. 😉
Ha láttunk, ha nem, inkább a tiédet, mint az enyémet! 😉))
Csak bátran.. 😉
Kikönnyítetted a hátteret..? 😉)
na, sorolom.. 😉
Countach, Testarossa, a Porschéid, a zöld Bullit Mustangod, és persze az E30-asokból is tudnék válogatni.. 😄
De nem bántásként kérdem, rendes úgynevezett hagyományos "igazi" Porsche hogy-hogy nincs a birtokodban..??? (901-930-964-993-996-997-991)..???
Azok nem tetszenek?
Töky 007

microdimension
Azért ezekbõl is tudnék válogatni<#circling>

microdimension
Asztakúúú.. ez nagyon ott vanek <#beka2> <#beka2>

Elõször kevertem a Mako Shark modellel, de eeeez valami naon klafa. Nem is nagyon lehet kapni sehol ugye? Merhogyakkó...

microdimension
Köszönöm, de szerintem ez csak az alsó szekcióban foglal helyet kis hazánkban:-)
Egyébként kábé úgy hatvan darab a normálisabbja, a többivel lehet ütközõset játszani <#eplus2>

bulba
Gyönyörû teremtés! Az enyém a legutolsó pakkommal (január) jött, de csak most kerítettem alkalmat a fényképezésre.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

schumimodells

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

mikeman
és egy Corvette különlegesség
egy C3-as egyedi átalakítás (gyári!!)
egy MantaRay '68-ból

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

schumimodells
Nagyon szép gyûjtemény, gratula.
Hány darabnál tartasz?

schumimodells
Nagyon szép ez a Brera. Mostanában vetted?

Nekem is van egy gyönyörú kék Norev személyében.

KDavid850522
Sziasztok! <#wave>

microdimension
'tok titkot tartani <#zavart1>

mikeman
amúgy itt mindenki nagyon jó képeket szokott csinálni, egyedül Peet lóg ki a sorból egy kicsit, az Õ botanikus-rácsos képei borzasztóak, de meg ne említsd neki, mert nagyon érzékeny rá <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nezze><#hehe><#hehe>

mikeman

mikeman
én is már kétszer, de nem fogom nagyon erõltetni a dolgot mert félek hogy lepattan valami róla vagy a fényezés sérül, nem ér annyit az egész

fotósátram nincs, csak ha ilyen napsütéses idõ van, akkor ki a teraszra és rajzlapok közzé berakom a modellt és már lehet is fotózni
utómunka minimális, képenként max 2 perc
ahhoz nem értek annyira, ha szar a kép már nem tudom jóvá tenni PS-el, csak a színmélységet, meg az élességen egy kicsit meg a felirat és ennyi
amúgy kösz ha tetszik néhány képem, de a tieid se rosszak, sõt ha nekem a beltéri képeim meg se ütik a tieid szintjét, télen majd megesz a fene, hogy mikor lehet már kimenni fotózni 😊)))

microdimension
Gyönyörû képeket csináltok itt a fórumon: <#worship>
Csinálnom kellene nekem is egy fotósátrat vagy mit, mert gépem még talán megüti a mércét, de a fények ugyebár.... Gondolom kell utószerkeszeteni ugye?

Én levettem <#eplus2>
Persze vissza is került rá.

mikeman
csak az a baj hogy a tetõt nem merem levenni, mert kurva nehéz visszatenni, ennek eredményeképp viszont nagyon stabil és akár a modell súlyát is simán bírja

mikeman

microdimension
Bezony, nekem is <#taps>
Mikor megjött fehérben, le sem akartam tenni, majd megettem, olyan kis zabálnivaló <#beka2>

microdimension
Köszi urak.

Nos igen, GT500. Fincsi kis darab. Talán erõsödik a Forintunk, viszont nem nagyon látom ebay-en aukcióban. Csak villámáron. Egyenlõre.

Toyota: nékem is az egyik kedvencem lett, valóban szép kis jószág <#nevetes1> 91 ojró plusz postától indulnak az utcai gépek, a verseny-festettek kissé olcsóbbról. De mintha itthon is lenne a vatyerkán..

mikeman
Corvettek közül az egyik nagy kedvenc:
C3 Stingray '70

mikeman
ejj az a GT500-as de kéne nekem
sajna nem egy filléres darab

mikeman
ezzel én is nagyon szemezgetek
pofás kis verda, és még modellként is tetszetõs, részletes finom munka
<#eljen>

bulba
Köszi, nagyon jól néz ki
Nincs az a tipikus "japánautókinézete", viszont az európaiaktól is távol áll, de pont ez teszi igazi nyalánksággá!

microdimension
Tessék hát:-)

bulba
Az arany színû Toyota valami lélegzetelállító! Ha van még róla képed szívesen elnézegetném...<#worship><#worship>

microdimension
Meg még:

microdimension
Köci. Néhány közeli, bár gondolom unásig láttatok már ilyeneket...

microdimension
Off: Dízelt én csak újban mernék bevállalni, de meg ne kövezzen érte senki. Nekem is a világos belsõ jött be korábban, meg persze olvasgattam a totalcar Népítéletét. Ott jó sok dolgot elõre ki tud szûrni az emberfia. Sok-sok balesetmentes és élményekben gazdak km-t! <#eljen>

én igen, de jöhetne kép még róluk, ne sajnáld a népet! 😉