Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vahúrnál is ez volt a helyzet.. 😊))
microdimension
Gyütt az magától, mikor a pick up-pal vacakoltam:-)

microdimension
És a Fiat. Azt hittem, ez mindent visz. Hát nem. Csak a csomagtér plüssös. Ez egy dolog. Az utastér mondjuk az elõzõeknél jóval szebb, ez tény, viszont pl. a felnik a Highway modellek esetében jobban tetszettek.
A festése meg hogyismondjam. Nem túl szép, nem egységes mindenhol, ráadásul foltos itt-ott, vagyis matt. Erre mindenképpen ráfér egy kis polírozás az tuti. Mondjuk nevetséges áron jött, úgyhogy nem is szótam <#idiota>

Naszóval összegezve eléggé vegyesek az érzéseim. Össze kellene gyúrni a gyártókat, mert egyiknél erre helyeznek hangsúlyt, a másiknál meg arra.

Hátravan még egy.

látom én a kutyát, te meg a gyereket csempészted oda.. 😉
végre publikusan is gratulálhatok, mentek vissza a fotózás után, vagy valami vitrin-féle kilátásban lassan..? 😉
Szép lenne a te gyûjtidet egyben látni!
Grat még eccer!
Nálam ez a PickUp nyert, de nagyon!!! <#eljen><#eljen><#eljen>
tetszik! nyami... 😉
microdimension
A pick up esetében azt hittem megint megszívtam: nem találtam a két oldalsó visszapillantót. Azután persze megvolt az is, a külön csomagolt gumi raktérfedõ mellett egy zacsiban, a kis célszerszám és törlõkendõ mellett:-)

microdimension
A Challenger esetében a hátsó ülések mellett elhelyezkedõ kis ablakokat tették be baromi csúnyán. Inkább ne lenne ott <#szomoru2>

Úgy egyébként rendben van a verda, csak az a hmm..... hátsó oldalsó ablakpár... áááááááááá!!!

Még lösz néhány...

Harly18

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

microdimension
Ennél a dögnél tul.képpen hasonlóan a legnagyobb csalódást (no azééé nem akkora <#zavart1>) a mûanyag alkatrészek krómozása okozta. Illetve azért az illesztések itt-ott a külsõ mûanyag részeknél lehetnének tökéletesebbek is..

Többi is jön:-)

microdimension
Volt egy kis idõm, sorjában ezzel kezdeném. Az ajtók közül az egyiket nem húzták meg rendesen, nyitva kicsit lóg, becsukva is elõl nagy a hézag, de majd megpróbálok valahogy benyúlni az utastérbe és húzok rajta egyet.

A Highwaytõl szép gesztus, hogy kis törlõkendõt és mûanyag célszerszámot ad. Sõt, a motorházat lezáró kis pöcökbõl is van pluszban csomizva még a dobozában:-)

Szóval a beltér. Ülések elõre, hátra, üléstámla mozog, napellenzõ mozog, a kesztyûtartó nyitható. Kicsit lehetne finomabb kidolgozású a mûanyag itt-ott belül.
Motortér: hmm.. nem rossz, ennyi pénzért fõleg nem.
Festés: kivételesen hibátlannak mondanám, nem a legfinomabb a fényezés, de összkép tekintetében meggyõzõ.
És igen: mûanyagok krómozása. Nos, ez 10-es skálán kb. 5-ös. foltos, nem egységes a fénye. Nem nagyom merem megpolírozni, mert félek, hogy le is jön, messzirõl nem vészes egyébként.
Felnik: ennél a modellnél lehetne kicsit mattabb ezüst, de figyelemre méltó, hogy a szelepek ki vannak dolgozva! Tök kassa.

Nagyon örülök egyébként, hogy rábeszéltetek erre a gyártóra, mert összességében 54 ojróért, plusz az egy darabra esõ postáért, (1,2 ojró) jó vétel mindenképpen.

Képek.

Többit is mingyán....<#zavart1>

bulba
Akkor ez egy rövidített nap lesz mert most én is kijátszom az összes kártyámat 😊

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Jaja, Imprezából még az egyes kombi kívánatos nagyon, meg a McRae-féle kétajtós.

Utóbbiból van Vanguards/Corgi, de a félreméretezett kerekei szerintem tönkreteszik az egészet, nagy kár 😞.

értem! 😊
de nekem csak egy Lancerem van.. 😉
bulba
Én benne vagyok 😊
Azt a két (van egy elöl is) kis rugót én csak "Neo-Scale-dolgozó-édesanyuka-csuklatónak" hívom, már annyiszor szidtam érte az ominózus kitaláló/felszerelõ kva annyát' 😄D. Egyébként az autót a talapzathoz rögzítõ csavarra húzzák rá mint egy lukas kotont XD
Az egyetlen célja az lehet, hogy megnehezítse a modell leszedését a talapzatról, újabban már inkább le se veszem a fotózáshoz...

köszi.. 😉))
és nem vicc, 40euró volt a Wagonom! És 42euró a posta Franciából.. XXXD
Viszont ritka ebben a színben kombi verzsönben..
nagyon szép élõben, szép a fényezése, a metálsága is megfelelõ, korrekt!
Nagy Subaru rajongó vagyok, és ehhez képest van két Imprezám... Na majd! 😉
bulba
Nnna, ilyen képek után már tényleg szép a mai nap!
Ez a kék, így a napsütéses képeken is brillírozik, másrészrõl azért kicsit irigy vagyok kutyádra...szeretnék én is ilyen közel lenni a Bubuhoz 😊)

KDavid850522
Ilyet szeretnék a sajátom alá is, csak hát alap hangon 120 ezret kérnek egy garnitúra széles peremû 13-as ATS-ért, aztán a 195/50 R13-as gumi se sûrû, pedig azzal mutatós! 😄

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

az a rugó mi célt szolgál a felfüggesztésnél??
Lancer nap van..? 😉
köllene egy olivazõd ..... nem jó ez így... tartanom kell magam, nem gyengülhetek el...
bulba
Szép napot!

És gondolom nem az Autoartos pakkban találtál kidolgozási problemát.. 😉
Miki átveszi jó áron azt a fehér Challengert... 😉))
Jóeee!!! korrekt! 😉
Kib@szott sokat dob rajta a változtatásaid, neten nem találni jobb 1:18-as IST gépet! Eltalált ez az ATS felni hozzá, nagyon! 😉
nem nyalizásból.. 😉
KDavid850522
Venni kell! Az oliva zõdet' majd én átveszem ha megunod! <#nyes>

Új szlogen: "Ha van Ladád, lesz csajod!" <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

KDavid850522
Nem hazudok! Egyébként a háttér sokat javít vagy ront a képen! Most nézd meg, én egy rossz kettényitható ezer éves konyhaasztalra raktam a szarjaim, és tök ratyi az egész.... De ha valami igényes polcon lennének (mint pl. microdimension vitrine) sokkal jobban mutatnának! XD

de annak meg nem ciril-betûs a rendszáma... 😞
Vannak itt gondok.. XD
csak az a baj, hogy akkor már kéne egy Trabi is a SunStartól, ott meg szintén tetszik a kombi kék, illetve a "karton-színû" limo is, szal a döntés nehéz lenne.. 😄
egy oliva Zsugor gyühetne azért....
microdimension
Mindenkinek grat meg a szokásos <#wave>

Lesznek képek hamarosan. Az érzéseim vegyesek a kidolgozással kapcsolatosan, de én mán csak ilyen manusz vagyok. Majd írok bõvebben, de most az utódomat pesztrálom, ill. nemsoká jön Mike ösmerõse egy ici-pici dobozért:-)

Ladácska engem is majdan eccer érdekelni fog, de olyan tunyingos fajta kéne...<#hawaii>

KDavid850522
Köszi! <#wink> Nem sok darabos a gyûjti' de ha 20 ezresekbõl raknám ki a kollekciót, az se lenne valami sok! 😄

Egy Ladát szerintem nyugodtan megengedhetsz magadnak, szerintem az bárki gyûjteményébe megfér! 😉 Nem is olyan drága, meg aránylag még szépen is van kidolgozva. Egyedül azt sajnálom, hogy a hátsó két ajtó nem nyitható.

igazából nem szeretek sokat hokizni sem a fotózáskor, sem utánna, szal max képkivágás van nálam, sajna látszik is a képeimen hogy szarok minden másra, nálam a lényeg a modell!!! 😉
Szal azér jól esett, még ha tudom is hogy hazudsz.. 😉))
KDavid850522
Na mostmár hogy mindenki meg van dícsérve, kezdõdhet a mínuszolgatás!!! <#eplus2>

Kivel is kezdjem...<#fejvakaras> Legyen mondjuk a crossos suhanc?! <#hehe>

Hi!
Thx! 😉
A te gyûjtid is alakulgat azért szép számmal! 😉))
Kezdem nézegetni a Ladákat, a krém/bézs illetve az olivazöld tetszik.... sóhajjj... 😉
KDavid850522
Grat. a szerzeményekhez, a Szpájder' meg a furgon kiváltképp tetszik nekem! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

KDavid850522
Faszák a gépek, és komolyan mondom a képek is jók! <#wink><#eljen> Jó az a köves talaj nekik! <#taps>

KDavid850522
Szép napot! <#wave>

Ritka pillanat...szét pakoltam amim van. <#vigyor2>

energy 52
Sziasztok!

Az enyém lenne az eladó AA evo 7-es,ha valakit érdekel itt megtalál:
[email protected].

WRC & GR.B forever!

szépek ezek a gépek, hamar-hamar, hadd szóljon, csattogjon az a vaku, lássuk hát õket doboz nélkül is! 😉
na mi a here van mán..? Mit irogatsz itt..??? Most vagy dógozzá, vagy halaggyá a gépejinkér eccsééém! 😄
mikeman
na ezt az egy képedet megjelenítette
ez meg nem saját
nyílván nem tudok rá +-t adni 😊)))))

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
na az tényleg nagyon jó lenne
gyárt olyat valaki egyáltalán ???

egy kis kedvcsináló.. <#wink><#nevetes1><#vigyor3>

De szerintem minõségileg is akár, de még jobb "befektetés" a Lancer ám! 😉
legalábbis nekem még jobban tetszik itt a pócon, korrekt kis Autoart, az a Kyo 300zx játékszer az evohoz képest, pedig az sem mai darab már..
microdimension
Ja láttam, gondolkodtam is rajta, befektetésnek jó. Tudom, hogy régi és ritka, de a kidolgozása nem nagyon tetszik. Kint 130-150 Font környékén mozog, ha jól emlékszem, tehát ennyiért dobozában eltárolgatja az ember és eladja eccer ebay-en kintre....

Igaziban kellene, vagy egy 3000 GTO... nyúlna a szájam rendesen<#beka2>

nem rosszak ezek.. 😉)
szeressük ám errefele itthon õket! 😊

1500-ért neeem..? XD
Nézz csak rá a Vaterára, fater!!! 😉
sõt, baccátok mög, van k@rva jó áron a pityerkán ugyan olyan AA kék evo7-es, mint az enyém!!! Ez is ritka, és jó árban fixen!!!

mikeman
a tiedet max 2500-ért
okés??
😊)

mikeman
egy igazi vadállat 😊)
én alig merek bemenni hozzátok, olyan mint a gyalog galoppba a nyúl, mindig nyakra támad 😊))

van egy faca Kyo 300ZX-em, vadászat volt kintrõl 2éve kb, ha valakit érdekel ilyen, van most egy sárga a bolhán, ritka darab! 😉
mikeman
nem a géppel van a baj, hanem egy csomó dolog le van tiltva benne, már az is csoda hogy egyálétalán a fórumra beenged, és valamiért a picr.de képeit nem jeleníti meg
érdekes hogy a vsg.4 képfeltöltõrõl betett képeket meg símán megnyitja