269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#267520 arra felé halad a dolog :)) -
#267519 Az lesz a vége, hogy Ignition Model-t fog venni :-) -
#267518 na jó, de ez egy idióta angol
én arra gondoltam, hogy ahhoz képest én mennyiért vettem anno, (már nem emlékszem honnan ) ahhoz képest 4-5szörös áron találtam most -
#267517 szerintem a piros kasznihoz a fehér felni megy esetleg fekete (típustól függően)
a gunmetal szín meg szinte mindenhez, lényeg hogy kontrasztos legyen
-
PP993RS #267516 +jön egy gunmetal verzió is, csak króm peremmel, bár sztem a fehér fog felmenni, de az volt az első benyomás-hogy ez kell rá... szóval meglátjuk ;)
Nekem amúgy így kerek ez az NSX dolog, írtam régen a Lancia Deltánál is, hogy lehet szeretni a gyári kereket, de megint más kérdés mivel adja.... tudom-tudom kinek a papné
-
PP993RS #267515 Ja-ja TE37-es felni jön hozzá ;)
Sajnos 1:18-ban csak peremes verzió létezik, szóval inkább valami ilyesmi lesz, de talán nem is baj hogy nem ugyanolyan mint az iGN féle...
Gondolkoztam ezen is, de akkor megint olyan lenne mint az iGN meg sztem ez a felni inkább már klasszikus irányba megy el, nem olyan brutál sport amiről a TypeR szól.
Szép amúgy a gyári felni, és gyöngyház-fehér fényezése van ami nagyot üt, csak nem ezen az autón... egy korabeli Civic vagy egy S2000 hibátlan vele... sztem :) -
PP993RS #267514 Ha annak az árától a szék mellé ültél... akkor ez ? :) -
PP993RS #267513 Egy kevésbé autóbuzi persze hogy nem, de mi nem vagyunk kevésbé autóbuzik :)
Anno láttam 1:1-be egymás mellett a kettőt, sztem az eleje és a hátulja is szebb, eredetibb -vagy fene tudja mi a jó szó ide- a V8-nak, egyedül az Y dizájn felni volt ütősebb a V10-en... de ízlésről felesleges -
CARtoone #267512 Én régóta szerettem volna már R8-at 1:18-ban, de eddig tényleg azért nem vettem, mert így felment az áruk. Csak most sikerült valaki gyűjteményéből kifognom pont egy kéket az E-bay-en, tök reális áron. :) Érdemes nézelődni.
-
#267511 na ez fasza projekt
ignition féle lesz a te felnid is? mert az nagyon ütős
de mondjuk a r-type verziós gyári AA sem rossz és az is fehér fenis -
#267510 szerintem nincs nagy különbség a két variáció között, egy kevésbé autóbuzi meg se mondaná melyiket milyen motorral gyártották
nekem a legjellemzőbb különbség az oldalkopoltyú kiszélesedése a V10-en
nomeg persze kicsit módosított légbeömlők
én kékmániás vagyok, ezért én kapásból a R8 esetében is a kéket kerestem, de nem is csalódtam benne mikor először kicsomagoltam, piszok jól néz ki kékbe
és most kíváncsiságból rákerestem mi pénzbe kerül manapság egy kék R8 V10..... majdnem a szék mellé ülltem -
#267509 "Én az eredeti híve vagyok." :)))
üdv a csapatban :)))) -
CARtoone #267508 -
PP993RS #267507 Tartani én is tartok, mert drága dolgokat nem szívesen csextet az ember, de egyben kihívás is, és a gyűjtést úgy fogom fel, hogy ami örömet okoz. Az hogy ne merjek hozzányúlni és mint egy múzeumi tárgy hogy még levegő se érje.... nem pálya. Az kicsit már olyan mintha ezek a tárgyak birtokolnának és nem fordítva ;)
Amúgy ha nincs ész nélkül összeragasztózva, egész jól hozzá lehet nyúlni, +én se vagyok egy állat, hogy széttörök, levágok mindent ha nem enged. Sajnos futottam már bele nem egy-nem két modellbe, amit hozzá nem értő, pancser akart átalakítani... én az összes umbaus modellemet úgy visszaalakítom, hogy nem mondod meg hogy hozzá lett nyúlva. Szépen elvannak rakva a gyári alkatrészek.
Nekem eredeti felnivel nem tetszik az NSX, mert egyszerűen kicsi rá a 15/16-os felni, persze megértem ha valakinek úgy tetszik, itthon amúgy se népszerű az umbau, és az AA is -persze nyilván nem a hazai mikrópöcs piac miatt - inkább efelé húz, sőt néha sportot űznek abból hogyha van lehetőség mindig a legbénább-legkisebb gyári felnit rakják a modellekre.
Bár mostanság kezdenek egyre több tuningolt modellt kiadni, igaz ilyen béna mesefilmes kiadásokat, úgy látszik még mindig nem merik 1az1be bevállalni, pedig láthatnák hogy pl. a Ignition modelleket is szétkapkodják (1,5-2x-es áron) és nyilván nem azért mert milyen szép a zárt rezsin, hanem mert brutál penge, tökéletes kiállásuk és marha jó aftermarket felniket pakolnak rá.
Jó a rajzod! De te is a 16/17-es kereket rajzoltad rá, nem az alap gyári 15/16-ot -
CARtoone #267506 Az Ignition nagyon durva, én is csak nemrég találkoztam ezzel a márkával.
Szép projekt csak én mindig félek egy ilyen modelt szétszedni. Külföldön viszont sokan pimpelik más felnivel. Én az eredeti híve vagyok.
NSX régen nekem is tetszett, ezt vagy 25 éve rajzoltam. :)
-
PP993RS #267505 Közbe készülget egy ilyen... történt ugyanis hogy Ignition R35-öst kerestem egy cimborának, és közbe beleszerettem az Ign féle NSX-be, (ucsó kép) de az kizárt hogy én 250€-t kiadjak egy rezsinért, úgyhogy lőttem egy AA-ot + jön hozzá két szett Volk felni, mert látnom kell élőben milyen fehér felnivel, ha nem bejövős akkor kap egy króm/gunmetal szettet, azzal nem lehet mellélőni :)
Szedtem már szét bukólámpa szerelés miatt AA NSX-et, egész könnyen szétjön, az első futómű-kerekek is 2csavar is kiesnek, de a hátulja horror..... bele se kezdtem volna, de ha már megy a dolog akkor nehéz leállni, végül sikerült roncsolás-mentesen leszedni, -ha úgy alakul-
visszaalakítani már sokkal könnyebb lesz... fura amúgy az AA, az egyetlen gyártó aki teljesen értelmetlen helyekre tesz marha sok ragasztót, mintha direktbe menne hogy ne tudjál semmit variálni, javítani... Mindegy, nyaljanak sót... "téglán" az NSX :)
-
PP993RS #267504 Nah szóval :) szép ez is természetesen, jó a szín ;) de amitől V10 az R8, (a kötelező variálások, hogy megismerjék a plázában) sztem nem tettek hozzá, én erre értettem hogy csak túljátszották... de természetesen ez csak az én véleményem, nem kell osztani, de azért had írjam le -
PP993RS #267503 -
#267502 hát sajnos nekem "csak" az eredeti túljátszott verziója van meg :))
-
CARtoone #267501 lássuk.
-
CARtoone #267500 Köszi a segítséget a feltöltésre! -
CARtoone #267499 Szép a tied is, gratulálok hozzá. Ezzel a felnivel az igazi az R8-as! :) -
PP993RS #267498 Köszi, szép az R8 is, becsületesen megcsinálta a Kyo, az egyik -ha nem a legjobb "újkori" munkájuk. És ebben a színben az egyik legszebb kombó mind közül. Sztem ez az "ős" 4.2-es a legtisztább dizájnra, a V10 a GT meg a második generáció is már csak annak a túljátszása.
Nekem suzuka-grey van de V10 felnivel, az is gyönyörű szín, elsőre mattnak tűnik, de valójában metál.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.07.21. 09:59:53 -
PP993RS #267497 Köszi, a Laferrari nekem már túl "modern", igazándiból egy picit az Aventador is, de olyan szépen megcsinálta az AA, hogy muszáj volt parkoltatni. -
#267496 Fincsa cucc az R8, nekem leginkább a kis részletmegoldások jönnek be rajta, például, hogy a lámpaburákhoz vertikálisan kapcsolták a hűtőrácsot.
Képet amúgy IDE is fel tudsz tölteni, aztán csak át kell másolni a kódot amit felöltés után kidob. -
CARtoone #267495
na sikerült! -
CARtoone #267494 még mindig 36,6... ezzel el lehet vacakolni egy ideig... -
CARtoone #267493 Sziasztok!
Szerintem is szép lett a Lambo és gratulálok hozzá!
Még csak nemrég csatlakoztam, de a modelleket már jó pár éve gyűjtöm. 1/72-vel kezdtem, majd 1/43-as és 1/18-asokkal.
Ezúton is köszönöm Péter segítségét a BBR vitrinért!
Próbaképpen én legújabb szerzeményem, egy R8-at raktam bele egy fotó erejéig.
Mi ez, hogy "A maximális fájlméret: 35 Kbyte" képfeltöltésre? :S
-
#267492 Gyönyörű darab. Én már nem gyűjtöm őket, de ezzel a "testvérrel" már szemezek egy ideje:
-
PP993RS #267491 Köszi! Én is ahogy többet nézem... ezzel a felni-dizájnnal egész jó, eleve nem mutat annyit a nyeregből.
---
Közbe született egy ilyen is, ne két fekete szett legyen már :)
Még régebben mikor vacilláltam melyik szín jöjjön, ez a kép volt a pirosról, nekem tetszik fekete papuccsal is, de tény hogy ez látványosabb, amíg nem volt tartalék-nem volt merszem lefesteni
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.07.20. 17:26:16 -
#267490 Jó munka, szép eredménnyel végződött! A full-fekete kerék nekem bejön a piros nyereg nélkül is. -
PP993RS #267489 Ave új papucsokkal...
Közbe rájöttem azért -is- tetszik ezzel a kerékkel, mert az összes Aventador modellen, (mármint a 18asokon; bubu, welly stb-stb.) a hagyományos felni van, így egy picit különcködünk
Sajna a piros nyerget viszont buktam, nem lehet átrakni, 1egységet képez az aggyal.... lefesteni meg nem akarom, mert akkor meg a lambo-ceramico feliratot bukom... vagy valami ilyesmi :)
-
PP993RS #267488 Ami jó, használható motyó az pár óra / max. egy nap alatt leütik, szóval résen kell lenni ;) -
crosspeet #267487 Fasza! Én is szemezgetek ott néha, 10eurókért komplett kaszni miegymás.. Valami Zonda motorteret kéne kifogni!!! :D ;) -
PP993RS #267486 Ez most érkezett, a kedvenc szállóigém; nagyon szépen kivan dolgozva :) ha megnézitek minden látható egészen az alvázig
Nah a viccet félretéve, ez valóban most jött, gyorsan lecsaptam rá az AA alkatrészes oldalán....na jó ez így ferde, megkértem egy nagyon kedves gyüjti-ismit hogy üsse le nekem, mivel én totál amatőr vagyok... és elég hamar elmennek ezek, mivel az AA Aventadorok alváza 6 szem csavart-kicsavarva jóformán magától leesik, aztán 2-2 csavar az első-hátsó futómű és mehet a csere...
Viszont itt alvázzal együtt adták, tiszta luxus, gyakorlatilag pár perc alatt cserélhető... Sztem sokkal agresszívabb ezzel a felnivel a sima Ave -is-, a felni amúgy nagyon szép már önön magába is, a "csavart része" karbon sajna rám esteledett közben, de lövök majd pár képet ;)
-
crosspeet #267485 Igen, elég korrekt darab..! -
#267484 -
#267483 Neo Scale a gyártó, szerintem is jó lett, igaz a Neo csak nagyon ritkán hibázik :) -
PP993RS #267482 Ez jól néz ki... ki csinálta ? -
#267481 355 helyettesítőszolgálat aktivál :)
Az ausztriai poszternél kicsit félredobták a szokásos koncepciót, de szerintem mindkét plakát jó lett, a hungaroringit már nagyon várom :)