269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • microdimension
    Emmeg jó lenne 1:1-ben
    Igaz, hogy az összes modellemet el kellene adnom a fenntartása miatt..

1/18-ban érdekes, nem tetszik a fekete. Arany színben, fekete felnikkel meg baromi drága, ahhoz képest, hogy MC
  • microdimension
    Mennyire szívesen vennék egy ilyet 1/18-ban

• microdimension
    Sziasztok!

Kis off: bolhán megszabadulnék néhány kacattól
  • bodzamaci
    Tisztelt "DOFEKNÉ" ÚR ! KÜLDTEM ÖNNEK PRIVÁT ÜZENETET, KÉREM TEKINTSE MEG AZ ABBAN FOGLALT KÉRÉSEMET. KÖSZÖNETTEL.
  • crosspeet
    de csak szebb ez azért... ;)

• BMW FAN
    Azé jó ez!:)
  • crosspeet
    én az újjabb pórcsékban csak a GT2-est és a Turbósokat preferálom... ;)
    csak a régebbiekben tetszenek a sima Carrerák. ill azokban a Targák is még..
  • BMW FAN

Meg ez néz ki jól!
  • crosspeet
    ennek még a babakék kabrióját is megnézném élőben. bizti szép lehet..
  • crosspeet
    kicsit gyengécskébb ez az MC az AA-hoz viszonyítva, persze régebbi gyártású is...
  • crosspeet
    mert ezt Carrerában nem gyártotta az MC perosba szereintem, csak az AA!
  • crosspeet
    jah, ilyet pirosban én is tettem be az imént kicsit lejjebb, csak nekem Autoart-ba van meg!
  • BMW FAN
    Ilyen,de pirosat sehol nem találok!
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Nem ez! Az Mc 911 es.Várj keresek képet!
  • crosspeet
    1db-os a nari RS, saját kezűleg limitáltam!
  • crosspeet
    talán ez a képem jobban visszaadja a modell igazi színét. Fan, elég retró Pócsék..? ;) lehet gyűjteni lassan Pócse sorra.. ;)

• crosspeet
    nem szapultunk mi, ne értsd esetleg negatívan, csak beszélgetünk az eredetéről, ritkaságáról stb... modellfórumon vagyunk elvégre.
    a fehér Bentley-nek van 'itthonibb' ára esetleg, vagy nagyon fixes az..?
  • crosspeet
    meg ők amik szép retró AA-k.. ezek is szebbek élőben....

• bodzamaci
    Tisztelt Uraim !
    Segítek Önöknek, mert látom, hogy nem tudnak dűlőre jutni a modelljeimmel kapcsolatban.
    A modelleket nem "piszkálom" ! Minden modellt, számla ellenében Kínából vásároltam. MIVEL EZEKET AZ ÜZLETEMBEN ÁRUSÍTOTTAM, EZÉRT A SZÁMLA, IGAZOLÁS MEGLÉTE KÖTELEZŐ VOLT. (Árusítottam tuning kerekeket is, de átalakítással nem foglalkoztam. Például Kínából jött "kilós" BMW és mindenféle 1:18-as kerék egy nagy reklámszatyorral...) A modellek is mind Kínából jöttek, volt arra kapcsolatom, hogy a gyárból kikerülő HIBÁTLAN próbaszériás darabokból kapjak néhányat. Senki sem állította, hogy csak egy darab fehér Bentley létezik, mert én kettő darabot is vettem onnan. (A fehér Bentley végül gyártásba sem került!)A festés szerintem tökéletes, mert sok más gyártásba került, kereskedelmi forgalomban ma kapható Minichamps modellemnek hibás volt a festése, motorháztető, stb. Az Alpina C1-et szintén Kínából vettem, és mivel tökéletes darab ezért nem érdekel, hogy a Kínai eladó honnan szerezte, vagy, hogy hol és hogyan készült, vagy adott esetben melyik gyári dolgozó és hol csinálta. Engem az érdekel, hogy modell AUTENTIKUS-ÉLETHŰ MÁSOLAT, működik rajta minden, forognak a kerekek, kormányozható, plüss, nyílik mindene, és tökéletes a festése. Én minden modellemet dokumentált, legális tranzakciók keretében és készen vettem, és ha tökéletes volt a minőségük, akkor nem érdekelt soha, hogy ez most hivatalos gyári verzió, vagy csak egy professzionális kis példányszámos kínai kézimunka! A a többi nem érdekel, mert szerintem egy igazi gyűjtő nem ezzel foglalkozik, hanem a megszerzett gyönyörű modellel, amit a pormentes vitrinjében kiállít. A BMW és ArtCar dobozok pedig szintén Minichamps konténerben jöttek, kilós árban. Volt belőlük, vagy 200 darab is, de lassan elkoptak. Az eBay kontót csak "kölcsönbe" használom, amíg a maradék holmim is elkel. Az üzletemet bezártam, modellügyben senkinek sem tudok segíteni, a dolog a továbbiakban nem érint. Ezért külön megkérek tisztelettel mindenkit, hogy ez ügyben ne is keressen! Üdvözlettel, Zsolt.
  • BMW FAN
    Jéé,tényleg a tiéd nem piros! Azt hittem piros a tiéd is:D Akkor se kell neked:D
  • crosspeet
    de, kéne az is!
    csak sajna ez a szín nincs nekem.. ;) (még) vagy esetleg Turbósba majd..
    hozzáteszem, élőben szebb a szinük..

• BMW FAN
    Nekem a régi sima 911 es tetszik! Nem tudom mi a száma:) A piros amit az Mc gyártott,meg az AA Rs ami neked van

Na de várj:D
  • crosspeet
    Fannak, mer tom hogy oda van értük, csak nem meri bevállalni őket.. ;)

• BMW FAN
    Ez a legszebb Porcse!
  • BMW FAN
    Peet,neked ez nem kell!:D
  • BMW FAN
    Sőt! Hoppá:D Dofek te is festettél Bentleyt! Milyen színű lett a Flying Spur? Van fotód?
  • BMW FAN
    Dehogy gyári,az is festve van:)
  • BMW FAN
  • crosspeet
    olyat láttam, asszem 650i kollegánál modellben! vagány!!! De az sem gyári, ugye..?
    szép az! nem láttam még nálad! új???
  • BMW FAN
    Van itthon egy gyűjteményben egy matt fekete is:)
  • crosspeet
    de igazad lehet, tuti festve van.. XD :D ;)
    így vagy úgy.. ;)
  • crosspeet
    nem rossz azért.. nem..?? ;)
    lehet prototipusról lévén szó, ha tényleg az, nem is figyeltek mindenre oda, láttunk már ilyet ugye..
  • BMW FAN
    Szerintem a Bentley Festve van.Az antennák is fehérek pl.De az is lehet hogy tényleg gyárból kiszerzett autó,ami tényleg csak prototípus volt.
  • crosspeet
    én az ilyen ide nem illő reklámokat meg sem nyitom..
    mi van benne..? XD
  • crosspeet
    ha sikerül megszerezned a bömbit, segítenél az elérhetőségében esetleg majd..? érdekelne a hófehérke, hátha lejjebb lehetne vinni kicsivel azt az árat.. esetleg.... thx! ;)
  • crosspeet
    ja, műanyag küszöbspoiler... így már érthető, mért volt alatta félig a csavar. sok sikert, aztán a kész munkát megmutathatnád majd!!
  • crosspeet
    Napot!
    Jéé, tényleg magyarul is írt oda, és téged is felmagasztal! ;)
    Nagy és elismert név lettél nemzetközileg is ám! Érdekes hogy egy darabot gyártottak abból a fehér Arnageből... kikerült a kínai gyárból okosba vajon..? :)
    Viszont annak az Alpina bömbinek a doboza is ott figyel, és igen korrekt gyárinak tűnik még az is... hmm. kíváncsian várjuk a tapasztalataid vele kapcsolatban!
    Vajon ennyi magyar megkereste és fárasztotta, hogy inkább kiírta magyarul is az ebay-re a válaszait...? :)))
  • Dofekné
    Szép Napokat!!
    Hát, ha már így megemlít a kolléga a leírásban, akkor én ráugrok arra az Alpina Bömösre, egy "személyes átvétellel". Aztán, ha a kezemben lesz, úgyis megmondom, hogy az gyári-é, vagy piszkálva volt.
    Ha gyári, akkor viszem, ha "piszkált", akkor marad.

(akármennyire is Kínai darab, azt nem tudom elképzelni, hogy csak egy darab készült belőle. Viszont, ha egynél több született, akkor meg az elképzelhetetlen, hogy még soha sem bukkant fel ezelőtt egyetlen egy sem a ebay-en.

• Gis80s
    A küszöbspoilert kénytelen voltam lebontani, csak így lehetett hozzáférni. A lényeg, hogy könnyen lejött, mostmár szétszedett állapotban van a gép...a visszarakást meg megcsinálom majd igényesen, könnyen bonthatóra. Köszönöm azért azoknak, akik próbáltak segíteni!