269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW FAN
    Szépek!
  • KDavid850522
    Ja-ja, mert felvilágosodtam melyeket csinálták meg igényesen, aztán most beszerzem amíg lehet, ugyanis az új kiadások egytől-egyig hagynak maguk után kívánni valót (főleg ha nem tud az ember személyesen válogatni). :)
  • BMW FAN
    Hw elite.

• mikeman
    Hi!

látom ráizgultál a SS termékeire :))
    amúgy grat
  • mikeman
    csak most nézem a képeid, nos én egyébként is ha egy modellnek szép, igényes motortere van, akkor nagyon elnéző tudok lenni az egyéb hibái felett, és amiket itt prezentáltál attól min erekciója van minden motorbuzinak
    az ilyenek láttán nő meg a birtoklási vágyam :))
  • mikeman
    ez milyen gyártmány?

nekem egy HW van, ami (a F430-cal ellentétben) egész jó, legalábbis annyira jó hogy ne akarjak 200eur felett kiadni egy BBR-ért :))
  • mikeman
    vigyázz, mert élni fogok a meghívással :)))
    amúgy bár a kezembe nem volt még se BBR se Exoto, vitrinbe "élőben" már láttam, és persze én is nagyon szeretnék egy ilyen valódi High End gépet, főleg egy BBR F430-at, mert a jelenkori Ferrarik közül ez az egy kedvencem van (már az 1:1-et tekintve)
    de -és ilyenkor jön mindig egy DE :) - kurv@ sok pénzért mérik őket
    de ha egyszer arra járok, szívesen megnézem a hófehérkédet
  • KDavid850522
    Szép estét!

Az elmúlt napok "termése":

• labdacs
    belebeszélek. ez így mind igaz.
    viszont lehetne még itt órákig írni, hogy egy BBR az mitől különleges, meg miket tud. de egyszer gyere majd el hozzám, és megmutatom mondjuk a fehér F430-ast. mert igaz erre is az a kicsit elcsépeltnek tűnő megállapítás, hogy élőben kell látni.
    az ugyanis a tapasztalatom, hogy amíg írtam-írtam a rizsát az ilyen minőségről, meg az olyan hiper-szuper "egybenvan" érzésről, a legtöbb ember csak udvariasan hümmögött. de amikor letettem eléjük az asztalra, hogy tessék, itt van, nézd meg, akkor általában áll-leesés volt a vége.
    ...és igen, én is így voltam vele az első találkozásig.
    ...és pont azért az F430-cal jövök, mert azon jóval kevesebb az ilyen nyitható-forgó-tekerhető parasztvakító megoldás.
  • dinoenzo
    Köszi :)

Nagyon szép az Exoto,de mint mondtam......ha hibátlan lenne a modellem,akkor is túmács a részletessége. Nem tudod tapogatni,fogást kell rajta keresni,minden bizbaszba mini csavarok tengere.
    Csak akkor lehetne az én 246-os gépemet igazán élvezni optikailag,ha lenne egy csupasz verzióm is.

A régi Exoto-k ellenben nagyon jó kis gépek.Ott a sok Porsche....Ford GT 40-es.Brutál szépek élőben.Volt szerencsém az összes Exoto-t látni élőben.

Csak az XS sorozat a nem bejövős nekem.
  • dinoenzo
    Nekem a legdurvább gépeim darabokban vannak a vitrinemben,és külön polcot is kaptak ezért. Én szeretem sasolgatni,hogy mennyire durva ,és részletes a gépem. Természetesen a limited 299-es BBR fehér Enzo-m nem hoz lázba darabokban (vagy az 512 BB LM). Egy modern autó nem okoz akkora katarzist szétszedve,mint pl. egy öreg 1957-es autó ( ez lehet Merci,Porsche,BMW-is).

• BMW FAN
    azért a Hw elite se hazudik:) Na,majd jól lefotózom újra az enyémet is:)Igaz az sárga:)))
  • mikeman
    ciao amigo mio!

nos lehet hogy téged megint átb@sztak?? XDDD
    segítek rajtad, egy huszasért átveszem tőled azt a vackot ;-))
  • BMW FAN
  • dinoenzo
    a 3-as szett + a 2-es szett + a sima Ferraris tag mennyi lenne?!
  • dinoenzo
    Hello!

Az igazság odaát van Múlder :)

Írtam én,de nem tudom hol van a kommentem (lehet,hogy valaki törölte)!

Mozogni kellene!

Csak az én modellemen nem mozog semmi pillangószelep,gázbovden huzogatásra,pedál taszigálásra sem,sőt.....még ha felülről izgatom,birizgálom a szelepet.....még akkor sem szárnyal a kis lepke :)

Én nem vásárlok többet Exotot.

Ilyen hibákat nem engedhet meg magának az Exoto,még selejtben sem!
  • mikeman
    amiket összeírtál az mind szép és jó, de ezeknek jó részét tudja a konkurencia is...jóval olcsóbban
    pl.: a forgó kardán meg kardánycsuklók működnek a 18-20 ezres HW61 modelleken is, nyitható tanksapkát kapsz Kyo modelleken is már 25-ért (CTS-V) ezen már mozog a kartámasztól fogva a napellenző meg a napfénytető is
    tudom az általános minőség hatás meg aprólékosság adja a varázst ezen modelleknél meg a nagyon limitált kiadás számok, de nagyon durva árakról bszélhetünk 1-1 ilyen modell esetében, főleg az Exotonál
    Amúgy a leszedhető kerékben sem látok nagy fantáziát, miért jó?
    egy dioráma elkészítésénél még ok a dolog, ott kifejezetten pozítiv, de amúgy alig tudok elképzelni olyan élethelyzetet amikor erre szükség lehet, csak max a tudat hogy megtehetnéd hogy leszedd ha akarnád
    amúgy az ilyen kiszedhető, mozgatható műtyűrökkel, apróságokkal kapcsolatban nekem mindig az a tapasztalatom, hogy mikor megérkezik, akkor kipróbálom, elcsodálkozok rajta, büszkén mutogatom a családnak, aztán nagyjából már sose piszkálom őket, mert vagy félek hogy letörik, vagy egyszerűen csak értelmetlen dolog pl. egy kartámaszt nyitogatni le-fel
    nekem sokkal fontosabb a pontos illesztések, az arányos test és kerék, magyarán az összhatás meg a motortér kidolgozottsága, a többi már csak hab a tortán
  • mikeman
    na most tegyen végre valaki igazságot!
    a minap írtam hogy az Exoto honlapján írták hogy mozognak a pillangószelepek, erre Dino írta hogy kamu az egész ?!?!
    akkor most hogy is van ez??
  • mikeman
    húúúú már itt tart minőségben a BBR??? tisztára mint az igazi :)))))
  • mikeman
    offroados?????
    ez egy terepjáró???
    húúú akkor még jó hogy szóltál, így tényleg nem kell :))))
  • 355
    Az igazi bőr a modern autókra nem vonatkozik, csak a régiekre, ahol sokkal egyszerűbb az ülések formája.
  • 355
    Azt a bőrvarrást nem kellene erőltetniük. Az nem megy nekik.

Igazi cockpit:

• 355
    'reggelt!

Az Eliteket messze túlszárnyaló általános "minőségérzeten" túl (panelrések, festés, felhazsnált anyagok) apróságokat tud: sokkal részletesebb alkatrészek (pl. futómű, motortér, stb.), nyitható tanksapkát (régebbi modelleken olaj, hűtővíz, stb. sapkák), működő napellenzőt, kesztyűtartót, csomagtérbe passzoló táskakészletet, sorszámozott limitkártyát, és a tudatot, hogy a világon még 50-100-299 gyűjtőnek lehet csak ilyen modellje. Olyan modelleken, ahol van ennek értelme (pl. BBR 375) a hátsó kereket megtekerve működik a hátsó híd a difivel, forog a kardán, működik az összes kardáncsukló, stb. A 375-ön mozgatható a sebváltókar és frankón működik a retesz, ami megakadályozta, hogy menet közben hátramenetbe kapcsoljanak. Az üléseken valódi bőr borítás van. A motortérben az olyan alkatrészek, amiknek fémszínűnek kell lennie (pl. kipufogódob), igazán fémből vannak, nem krómozott műanyagok. A kerekeken a szárnyas anyák oldhatók és a kerék levehető. A legdurvább e téren az Exoto. Ott a gázbowdent meghúzva nyitnak a pillangószelepek, a modellen MINDEN megvan, az is, amit kintről nem látsz, pl. a 246 F1-ben a tanksapkát kiemelve bent van az üzemanyagszűrő is, a rozsdásodó alkatrészek rozsdásak (pl. 156 F1 kipufogócső). Az újabb F1-es gépeknek komplett motorterük van, nem úgy, mint a Barbigyárnál.

• labdacs
    http://ferrari18.blog.hu/2011/02/21/bbr_ferrari_f430_1
  • labdacs
    http://ferrari18.blog.hu/2011/02/21/bbr_ferrari_f430_1
  • BMW FAN
    Áhh,nem szeretném egy ilyen offroados Ferrarival elrongálni a gyűjteményed:)
  • ko1122
    bocs az OFF-ért:
    Tud nekem valaki segíteni Vaterás "ruhacsipesz80" kontaktjában?

Előre is köszönöm!

(Jöhet priviben is)
  • crosspeet
    :D
  • mikeman
    nekem jó lesz extrák nélkül is ennyiért :)))
  • romboni
    Megírná nekem valaki a vaterás mamma49 e-mail címét? kösz előre is.....
  • BMW FAN
    Eladnám neked egy 10esért az enyémet.De mivel,ezekkel az extrákkal nem bír,tuti nem kell:) Így nem is ajánlom fel:)
  • crosspeet
    vagy állítható első futómű.. XD
  • crosspeet
    Napos! :)
    Nem rossz gép, és az ár sem rossz igazából..
    A pirosvásznú az káprázatos!
    Van ezeknek a BBR-eknek valami különlegessége..? Igazi bőr kárpit, tekerhető ablakok..stb..? :)
  • 355
    A múltkori BBR F430 Berlinetta elkelt, a Spider még eladó, iá: 82eFt

• 355
    'reggelt!

Csomagom jött. Kicsi barna meg szürke emberkék vannak benne. Klikkre nagyítás.

A két német (a szürke ruhások) eladók, 8000Ft/db.
  • zsolti65
    Jaja.100 db.készült belőle.Ez meg csak úgy megy vele közértbe......
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Zagato Aston?
  • crosspeet
    rájafizetök..? ;)
  • zsolti65
    Időnként rászabadulok a google earth-re.Ma Londonban "sétáltam".Figyelem mindíg a kocsikat is.Volt egy rakás Bentley,jónéhány Ferrari,stb.
    Aztán egy pici utcában meg ezt találtam.:)