Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a Vaterára néhány eladó 1/18-as autót. Ha érdekel valakit keressen rá az eladóra (PLaci77).
Viszont remek elfoglaltság és ügyességfejlesztõ. majd meglátod a különbséget az elsõ és az ötödik modelled között és el fogsz csodálkozni, mennyivel tökéletesebb, szebb kivitelü lett az ötödik. És persze a saját alkotás örömét, a sikerélményt sem szabad elhanyagolni.
Egyszóval kétélû dolog ez a modellezés is. Azért javaslom vágj bele, de ne egy makettel kezd a vásárlást, hanem a megfelelõ szerszámokkal, ecsetekkel és némi festékekkel. (bõvebben egy makettes oldalon) <#eljen>#eljen>
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Az a fehér dög ami reggel még valami 4 kerekû tajiga volt,az most kezd hasonlítani egy Pözsóra! Holnap már kész állapotban tudok képeket mutatni róla.
Akkor meg ollan mindegy...
Neked meg nem mindegy hogy Sebringen futott vagy Lömanban?
Tréfa nélkül......nekem ilyen van.
Most lesz a nürnbergi Toy Show gondolom ott tud õ is tárgyalni a beszállítóival.
Nekem az idén sajna kimarad....
A Passat...Köszi! Nekem igazán az ajtó nem tetszik, hogy lóg és nagyon megtöri az ivét az oldalán, gondoltam fekete szinben nem olyan feltûnõ, mint ezüstben, de tévedtem 😞 De 6e-ret talán megér igy is, bár fekete autót nem szivesen veszek, azon nagyon látszik minden por meg újjlenyomat...Bár a Welly New Beetle Cabriolet feketében nagyon király, csak ez sajnos 7,5e körül van 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Véleményeket szívesen fogadok😊
Rendeltél már port?
Ha még nem, lenne egy kérésem ami igen apró<#vigyor0>#vigyor0>