Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci77
Sziasztok!

Feltettem a Vaterára néhány eladó 1/18-as autót. Ha érdekel valakit keressen rá az eladóra (PLaci77).

Dofekné
A modellezésnek sincs vége, mert amint összeratál valamit, máris állnál neki a következõnek. És az értéküket sem tartják, viszont a port azt igen. Aztán felpöndörödnek, megrepedeznek a marticák, letörnek és elvesznek alkatrészek.......
Viszont remek elfoglaltság és ügyességfejlesztõ. majd meglátod a különbséget az elsõ és az ötödik modelled között és el fogsz csodálkozni, mennyivel tökéletesebb, szebb kivitelü lett az ötödik. És persze a saját alkotás örömét, a sikerélményt sem szabad elhanyagolni.
Egyszóval kétélû dolog ez a modellezés is. Azért javaslom vágj bele, de ne egy makettel kezd a vásárlást, hanem a megfelelõ szerszámokkal, ecsetekkel és némi festékekkel. (bõvebben egy makettes oldalon) <#eljen>

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Valamivel olcsóbban,de a festékek nem olcsók ahhoz sem meg a ragasztó és egyéb kiegészítõk.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mama2
Hát én aszthiszem, várok még az autómodellek gyüjtésével, pár évig(5-6 évig😄), mert nem az én anyagi körülményeimnek való. De azt remélem, hogy 6 év mulva is lesz még sg😊. Inkább addig makettezek, abbol olcsóbban kijövök(vagy tévedek?)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Willi Betz
Most gyártottam,már meguntam a régit.

NSTSpider
De,új a logod 😄

Dofekné
Ennél a tipusnál nem vagyok igényes a rajtszám tekintetében. Tök mindegy milyen a reklám rajta és ki vezette. Kyosho legyen, ép legyen és kész.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Tényleg nem látsz semmi különbséget?<#wow2><#szomoru1>

w77d
két teljesen különbözõ nézõpontból készült képrõl nehezen lehet bármit megállapítani 😞

Willi Betz
Sokat nem is mondanék,csak hasonlícsd össze a két állapotot.

w77d
értem. a külsõ feljavítását részleteznéd? bocsi hogy így kérdezgetek, de érdekel a dolog 😊

Willi Betz
Belsõ szín,plüssözés és a külsõ feljavítása. Eddig nem nagyon hasonlított egy Pözsóra.

NSTSpider
Jól néz ki az teljesen feketében is 😊

w77d
a felni különbég tényleg szembetûnõ az s elõnyére 😊

w77d
jó lett!! miket is változtattál meg??

NSTSpider
Na itt talán látszik a különbség, minõségben nincs különbség mindkettõ tökéletes.

w77d
szerintem a maybachnak éppen az adja a karakterét, hogy kétszínû a fényezése 😊

Willi Betz
Elöbb elkészült teljesen a Pözsó így csináltam is két képet.

NSTSpider
Pl az 57S egyszínû fekete míg a másik kétszínû az 57S nek sokkûllõs a felnije és sportkipufogója van.

w77d
szebb? kidolgozásban, vagy az autó karakterében?

NSTSpider
A simára gondolsz nem? Annál a az 57S nagyságrendekkel szebb.

NSTSpider
swb?

Willi Betz
Van egy jó hírem!!
Az a fehér dög ami reggel még valami 4 kerekû tajiga volt,az most kezd hasonlítani egy Pözsóra! Holnap már kész állapotban tudok képeket mutatni róla.

gabamano
pedig az 57 swb sokkal szebb

w77d
istenem, ha tényleg lehetne egy ilyenem.... 😊

NSTSpider
Megtaláltam egy régi képemet maybach 62 vs smart 😄

gabamano
Bssza meg azthittem 15 ös a tied....
Akkor meg ollan mindegy...
Neked meg nem mindegy hogy Sebringen futott vagy Lömanban?

gabamano
Még semmit sem tudni róla....

w77d
jah és még 1 kérdés: áráról lehet tudni valamit? amennyiben 20ezer ft-ból kijön egy darab, akkor egy 57-est még nem tud mellé intézni? tudom, hogy ez most így most hirtelen van, de hátha 😊

w77d
amúgy esetleg színt is lehet kérni, vagy örüljek ha egyáltalán van valamelyik színbõl? 😊

Willi Betz
ÁÁÁ neeeem,jó ez így fehérben.

Dofekné
NNNNEMMM cserélek!<#schmoll2>
Tréfa nélkül......nekem ilyen van.

w77d
én meg már kezdtem letenni róla 😊

gabamano
montam hogy utána lesz nézgélve nem?
Most lesz a nürnbergi Toy Show gondolom ott tud õ is tárgyalni a beszállítóival.
Nekem az idén sajna kimarad....

gabamano
Szép lesz nagyon.... Bár azt hittem átfújod. Valami félfényes setét szín álna nagyon jól neki...

w77d
ez nagyon király!!!! tényleg dúrva jó lenne 😄

gabamano
Viszont haladás állott be M62-es ügyben. A németem ma írott és megígérte hogy megpróbál egyet intézni neked....

gabamano
Lacííííííííííííííí!
Cserélsz velem Kyosho BMW V12-est Kyosho BMW V12-re?

Harly18
Alakul, de véleményt csak a végén lehet mondani 😊 De nem lesz rossz....

A Passat...Köszi! Nekem igazán az ajtó nem tetszik, hogy lóg és nagyon megtöri az ivét az oldalán, gondoltam fekete szinben nem olyan feltûnõ, mint ezüstben, de tévedtem 😞 De 6e-ret talán megér igy is, bár fekete autót nem szivesen veszek, azon nagyon látszik minden por meg újjlenyomat...Bár a Welly New Beetle Cabriolet feketében nagyon király, csak ez sajnos 7,5e körül van 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

w77d
fillérekért adják 😄

gabamano
290 öjró

w77d
ez gyönyörû! nem igazán vonzódok a lambokhoz, de egy ilyet elfogadnék, már csak amiatt is mert 1:12-es!

Willi Betz
Még a részletek hiányoznak meg az elsõ lámpák!
Véleményeket szívesen fogadok😊

PLaci77
Ez pedig a gyûjtemény ékköve. Lamborghini Murcielago 40th Anniversary Edition (1:12, Autoart)

PLaci77
Ezt is ma lõttem. Lamborghini Islero (1:43, Minichamps)

PLaci77
Mai beszerzés. Lamborghini 350 GTV (1:43, Starline)

gabamano
Még nem.

Willi Betz
Ez a Highway 61 Hummer nem gyenge<#wow1>
Rendeltél már port?
Ha még nem, lenne egy kérésem ami igen apró<#vigyor0>

gabamano
Lehet gyakorolni itt a limit:<#nyes>

Willi Betz
Trabiba gyárilag nem volt szövet,hanem gumi,bár tök mind1 mert a Fiat 500-ban sem😄