Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeman
jobb mint homárnak lenni :))

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

vagy az esti kékfényben! :D
Ha még létezik olyan... :)
mikeman
azért van egy max életkor ami felett nem vizsgálódok :)))

KDavid850522
Kíváncsi vagyok mikor látjuk viszont a Fókusz-ban! XD

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofõr választ autót, az autó választ sofõrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

egy gerontofil állat! <#eplus2>
KDavid850522
Oda kell figyelni Mikleman-ra! :D

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofõr választ autót, az autó választ sofõrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

anyósom mesélte is, hogy a minap egy kéjenc a sétálón stírölte a kufferját... <#eplus2>
KDavid850522
Azok mögé/alá szerintem nem csak Te! :DDDD

mikeman
én is szeretek a dolgok mögé látni
ma is láttam egy bombanõt a sétálón és szerettem volna a ruhája "mögé" nézni :))

KDavid850522
Ja-ja! Te azért átláttad a lényeget lejjebb is a hozzászólásodban! ;)

De mondom, nem akarok senkit se meggyõzni, csak magam részérõl magyarázatot adni, mert ezen így még én sem gondolkoztam el, mi is tetszik ezekben, de azt hiszem a lényeget leírtam. :)

Erre már csak plusz, hogy egészen szép a kidolgozásuk (bár túl sok viszonyítási alapom nincs, csak fényképek):

a történetük/történelmük!
az faca!!! na épp ez szép a régiségekben! ;)
KDavid850522
Nekem tetszik a Horch! :) Szeretem a háborús és háború utáni autókat/teherautókat, ráadásul a történetük még inkább szerethetõvé teszik õket számomra! Pl. gondolná bárki is hogy ebbe a kis "szürkeségben" Maybach motor volt? :) Szerintem tök érdekes. Igaz harckocsiból származott, de azért nem sok autóban (fõleg teherautóban) dobog Maybach szív! (:

Szóval csak azt akarom kifejezni, hogy engem nem csak a látszat érdekel, hanem szeretek a dolgok mögé is látni, és így teljesen másként értékelem a látottakat.

De megértem az itt elhangzott véleményeket is! ;)

vagy talán a 10ezer körül a Yatming gyárt bogarat rendõrségit, itthon persze szerintem sehol sincs, illetve nekem van egy Mercim, állólámpás SunStar Platinum, abból is gyártottak német jelöletlen rendõrségit, de legalább huszas, illetve itthon ritka az is már.. :(
az nehéz, mert 1:18-as méretarányban vagy 30ezer, vagy semmi (Vatera Zsiguli, vagy Makett és modell bolhapiac amerikaiak szintén minimum 30ezer, vagy több), és ezzel majd hogy nem be is zárult a kör.. kisebb méretben viszont szerintem talán inkább a gagyi benzinkutas 2-3ezres kategória...
szóval nehéz ügy, de ha valakinek eszébe jut valami, ne tartsa magában!
Hát Max 10000 huf-ig
milyen árfekvésre..?
Hali!!Tudna nekem valaki olyan oldalt mondani ahol rendõrségi modell autókat lehet venni?Elõre is köszi!
mit szeretnél, attól függ, NSX, avagy 300zx? :)
ja... XD ez egy nsx... :DDD XD
felni..?
mikeman
illetve mi nem!!

mikeman
mi stimmel itt?????

Osztom... de lehet Dácinak tetszik, van ebben is egy szépség szerintem, lehet nézegetni, hogy miféle monstrumok voltak a régi szép idõkben, mûvelõdni, miegymás.. ;)))
Töky 007
Persze ebben is van valami, meg persze így tuti meg lesz az összes darabod. De pl. amit most kaptál... Hát szerintem beraknám a vitrinbe és soha többé rá se néznék + mivel amugy is gyüjtöm az 1:43-as modelleket 5000Ft-ból már azt veszem meg amelyik tetszik. Így meg ha látok valami jót megveszem vaterán vagy a másik fórumról.

mikeman
MókaMisi :))

mikeman
egy szép gyári állapotú II-est még élõbe is elfogadnék
volt is egy, csak szegénykém mindig nagyon szakadt volt, meg egy 1,6D volt, nem egy gyorsulógép, de a formája mindig is nagyon tetszett
egy GTI pedig istenkirályság van/volt

úgy látom van egy MókaMikink... <#hehe><#mf2><#eplus2>
nem voltak drágák ezek a Revell Corradók, annyit megérnek.
kettest elõ akarom rendelni valakivel közvetlen az Ottótól, méghozzá, szerintem az eddigi legszebb kettes kivitelt..
az egyesbõl kabrió nagy lökössel köllene, de az valahogy elszarta az Otto... majd ha kiad egy szép verziót pl fehérben, akkor azt is beszerezném, de addig is gyöhet a kettes GTI! ;)
mikeman
amúgy a Corrado nagyon tetszik
bizti szép a golf is, csak nekem alapból a 3as nem tetszik, szerintem a legjellegtelenebb a sorozatból
a 2es a legkarakteresebb, a 6os a legszebb
az 1es a legszarabb
szerintem!!!!!!

mikeman
már megint seggelsz!!
kezdesz gyanus lenni :))
te kis fürdõtürcsis

ja-jaaa, VR6-os mindben.. :D
nyasgem kis nyomi.. XD ;)
mikeman
de jó kép!!!
két VR6 egy képen
nézted már, hasonló a két motor bennük?
<#nevetes1><#nevetes1>

mikeman
te kis perverz!!
mit mutogatod a hátsód itt nekem ???
homi napok vannak ?? <#nevetes1><#nevetes1>

<#action>
mikeman
valami képpel nem akarod feldobni ezt a nagy hangulatot
az se baj ha szar a kép csak modell legyen rajta :))
ilyenbõl neked sok van :))

na igen.. <#vigyor>
mikeman
azóta is azt tologatod a homokozóba :)))

okés, de nekem már van egy Kraz-om 5rongyé... <#hehe><#nezze><#eplus2>
<#wink>
KDavid850522
Persze, nem akarom megmagyarázni, de mégis megteszem! XD Az a gond, hogy pl. az IFA 8500 Ft-ért kibaszott drága, plusz posta, ugyan ott vagy hogy persze, így azért adod ki a pénzt, ami nagyon tetszik, de arra majdhogynem duplán... Én ha lehet, minden darabját szeretném magaménak tudni, szóval nekem ez ebben a formában nem ráfizetés, ha törötten érkezne, vagy hiányosan, az az lenne, de lekopogom ilyen még nem volt! :))

mikeman
ne bátorítsd
mondtam már :))
csak ha versenyautót vesz <#nevetes1><#nevetes1>

mikeman
Napot!

2 nap alatt 12 hsz!!
elég szegényes :)))

De azért grat! <#eljen><#wink>
Napos..
Nem bántani akarlak, de Töky-nek igaza van. legalábbis én sem vennék ilyeneket 5rongyért, vagy nem is tom mennyikért... max 1-2 modell ami nekem is bejön annyira hogy annyit fizessek érte.. de senkit meg ne bántsak, különbözõek vagyunk, és ez így jó! ;)
KDavid850522
Hali!

Idõvel lehet én is vissza fogom, de egyenlõre még tetszik! :)

Egyébként nem kötözködésbõl, de én vaterán nem igazán találtam olcsóbban Atlas-os modelleket... Még a szaros Csepel is legolcsóbban 2500-ért van kitéve, meg ami olcsó az a Garant (mert senkinek se kell :D). Aztán van még tartályos "csõrös" IFA 4000-ért amire ha még rászámolja az ember a postát, ugyan ott van, mint ha megrendeli. A többi kelendõ dolog mind eredeti ár fölött van minimum egy 1000-essel + posta.

Ami tényleg elõnye a dolognak, hogy csak azt veszed meg ami tetszik! :)))

Töky 007
Én visszamondtam :) Vaterán meg lehet venni már szinte olcsóbban mint az ujságos változat. És csak azt fizetem ki amelyiket akarom.

mikeman
nekem mindig azok :)))

KDavid850522
Miért van olyan érzésem, hogy most nem teljesen õszinték a szavaid..?! <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>