269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Willi Betz
    Akkor vedd,senki nem tart vissza:)
  • Willi Betz
    Furcsán szép:DDD
    Gyenge próbálkozás a Kyosho részéről a működő vászontető. Maistonak se jött össze,gondolom nem véletlenül. Annyira összetett szerkezet igazából egy ilyen tetőnyitó mechanika,főleg a keménytetős kabrióknál.
  • Garva03
    Hát 17 euróért az összes színkombinációt megvenném a coupe-ból, és a cabrioból is:)
  • Garva03
    :) Sajna nem tökéletes, dehát ez van, ezt kell szeretni... Szépen lassan le kell kezdenem keresgetni a ritka darabokat, mert sose lesznek meg...
  • Daniel BMW
    az túl hülye ötlet hogy Maisto 3-asból van a tető?
  • Willi Betz
    De szerintem,hamár CLK,akkor ez
  • Garva03
    volt
    http:////www.freewebs.com/mercedesbenz1-18/1998clk320cabrio.htm
  • Daniel BMW
    ez meg milyen?
  • N3TuddKi
    a kormány is elég botrányos
  • Willi Betz
    Azt nem tudom,ezt egy gyűjteményben találtam.
  • Willi Betz
    Most kapható CLK. Régibe nem is tudom,hogy volt-e kabrió. Mármint modellben.
  • N3TuddKi
    második széria
  • Garva03
    Nem baj, akkor sincs még ilyenem, merre lehet kapni?
  • N3TuddKi
    jáj
  • vrossi
    ez régi clk?
  • Willi Betz
    Minek nevezzelek?

Ennek olyan a teteje,mint a Maisto 3-as BMW-nek:)
  • Garva03
    elvileg ez az

http:////www.freewebs.com/mercedesbenz1-18/2002clkcabdeal.htm
  • Willi Betz
    Mutass már egy olyat,mert nem tudom melyikről beszélsz. Ha az amelyikre gondolok,az kicsit idétlenül néz ki a vastag gumijaival:DD
  • Garva03
    Labdacs kérk Tőled egy szívességet, Ha tudsz 17 Euróért clk-kat beszerezni, akkor kérlek szerezz be nekem egy clk cabrio-t dealer edition-ben (a bőr üléses működő tetős változatot)!!
  • Garva03
    Figyelj, én szoktam szívességeket kérni, és volt már dolgom néhány fórumozóval is, köztük Labdaccsal is, és természetesen minden rendben ment, és nem kérdeztem meg, hogy a 288 gto miért 18000-ra volt kitéve, és hogyhogy kirakta 1-ft-osra, hanem örültem mint majom a farkának, hogy 13000-ért megvettem, és leszartam mennyiért szerezte be, mint ahogy most is, eddig bárkitől bármit kértem teljesítettem az ígéretem!!! (Most nem tudtam egyet teljesíteni sajna önhibámon kívűl, mert elfogyott az Evo II ahonnan rendelni akartam. Van egy másik srác, akitől venni szoktam, először megkérdezem mennyi, majd vagy megveszem, vagy nem, és nem rendeli le hiába, de abban igazad van, hogy van néhány szemét, aki csak ígérget...
  • Dofekné
    Az ebay+licit az egy külön téma.
  • Garva03
    Értem, csak valamelyikőtök írta, hogy a 12 sok érte, mert tud olcsóbban (és kézhezvételről volt szó!)
  • Dofekné
    Nem. Ez nem kifejezetten neked szólt, ez általános érvényű.
    Egyébként Én nem kereskedek modellekkel, de hoztam is, és rendeltem is már "kollegáknak" autókat és semmi gondom nem volt (még) senkivel.
    De roppantul rühelltem volna, ha pl. kérdőre vonnak, miért ennyi az autó, mert amikor kértem "X" forint volt az euró. Igaz, hogy amikor Én meg megvettem két nappal később, már "Y" árfolyamon kaptam az ojrót, de ezt a kedves szívességkérő már nem acceptálja.
  • Willi Betz
    Az,hogy én 10-ért jutottam hozzá,az más kérdés,mert megnyertem a licitet. De a teljes->azonnal elvihető ára 40 euro körül van.
  • Willi Betz
    Szép ez a bordó is!
  • Garva03
    Gondolom ez most nekem szólt, és egyetértek Veled, nem számoltattam el senkit, nincs is hozzá jogom. Tisztában vagyok Vele, hogy az eladó vállalja a rizikót, nem én, ezért tisztában vagyok azzal is, hogy lesz rajta haszna, és ez így is van jól, legyen rajta haszna, a többi az Ő lelkiismeretének a dolga...
  • Dofekné
    Na meg egyáltalán, hogy lehet elvárni bárkitől is, hogy beszámoljon róla, mennyi autót rendelt per most és fillérre ossza le, hogy mennyi az egy modellre eső postaköltség.
    Az a helyzet, hogy aki berendeli az autókat, annak foglalkozni kell az üggyel, pénzt kell beletennie és rizikót is vállal.
    Mert mi van, ha pont az az autó sérül meg, amit kértél, vagy mégrosszabb esetben eltűnik az egész pakk valahol a posta útvesztőiben?
    Ott fogsz sorban állni, hogy kifizesd a sérült autóért a teljes vételárat, vagy hogy az eltűnt csomagba beleadd a részedet?
    Arról már nem is beszélek, amikor a megrendelt modellt nem veszi át valaki, mert meggondolta magát és hát mégsem kell. Akkor még lehet szopni az eladással, hogy a jóhiszemű ember legalább a pénzénél legyen.
    Azt aláírom, hogy legyen "sporttársiasság", de hogy szigorúan elszámoltassunk valakit, akitől mi kértünk szívességet az nem fér bele.
    Persze ez oda-vissza érvényes.
    Valahogy ez úgy van, hogy mindíg akkora szívességet várj el, amekkorát te nyújtanál hasonló helyzetben.
  • Garva03
    Jah, a képen úgy látszott, mintha lenne vele vmi...
  • Willi Betz
    Semmi,ez gyárilag ilyen.
  • prussian

• Garva03
    Most viszont Te vagy a hülye, sehol nem esik arról szó, hogy az Autoart, vagy hogy pullman, még csak nem is válasz a Tiedre!!! Amúgy mennyi most egy AA pullaman, 120$ +posta?
  • labdacs
    igen. te írtad. pont a Pullmant hoztad fel példának, hogy bármi, akár Pullman is beszerezhető ennyiért...
    fáradt vagyok ehhez.
  • prussian
    Na a képek meg "kútba" estek....
    megpróbálom még1x
  • Garva03
    Én írtam, hogy AA, és hogy a pullman beszerezhető ennyiért??? Vagy hogy pullman, Tisztában vagyok vele, hogy az AA pullmanok horror áron futnak, és azt hiszem a szinte bármi nem egyenlő a bármivel!!
  • prussian
    Hogy egy kicsit csökkentsük a feszültséget:
    RALLY FOR EVER!
  • w77d
    csak képen láttam...
  • labdacs
    nahát ez a probléma. nekem pár darab megfordult már a kezemben..
  • labdacs
    van olyanod? élőben még förtelmesebb.
  • Garva03
    Elhiszem, még sosem láttam...
  • labdacs
    szerintem most nevettetted ki magad...
    olvasd el a gyártót légyszíves.. ott van a Manufacturer után.
    aztán meg ez nem is a Pullman, ez a Landaulet.