Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként több minden is van a kosárban
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
És visszatérve hû önmagamhoz, végre ismét stuttgarti boxer lészön a pakkba, ha minden igaz.. :)
a fiatal asszonkánál ecsém még teljesíteni kõ! :D
max a bolha zsákot<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ma annyira má nem jó, mer fürdetni kell a gyereket, hnap du valamikor leghamarabb.. csörögj majd!
<#papakacsint>#papakacsint><#nevetes1>#nevetes1>
amúgy nem tûnik rossznak
mikor nézhetem meg a VR6-ot????

valaki bejönnek a kövér nõk, neked a fiúk, nem vagyunk egy ízlésûek, nincs ezzel baj<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Az M1 200 fölött, a Z1 már más tészta, nem tetszik és ha van, akkor is túl drága, az új Jeff Koons modell, nos az 200 környéke és hát ez meg több száz ojró lenne.... már akinek megéri:
http://www.ebay.de/itm/RAR-BMW-V12-LMR-1999-Art-Car-Jenny-Holzer-16-Neu-OVP-BMW-DAILER-1-18-/310377985955?pt=Spielzeugautos&hash=item4843f837a3
Ami nekem itthon lötyög, az már marad is, de nem mindegyikért dobbanna meg a szívem ismét. Elõször arra gondoltam, hogy majd mindet beszerválom, de a fent említett darabok iszonyat áron mennek, úgyhogy leálltam velük.
van ott a VantageV12-rõl is jó néhány gyönyörû kép
abba is bele vagyok esve<#nevetes1>#nevetes1>
csak szerintem ez a pingálás rajta csak ront az értékén <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>

és ezen akadt meg a szemem
tényleg 500 euro?????????

de rohadt drága is egyben
pipa vagyok
gyönyörû darab
egy újabb szépség amim sose lesz :(((

nekem sem passzol a gyûjteményembe, de a Petiét látva annyira megtetszett hogy nem tudtam ellenállni egynek :))
igaz az zöld, de a lényeg ugyanaz
nem nagyon fogott meg ha jól érzem a dolgot, pedig nagyon szép darabja a Minichamps-nek
Most kicsit kezdem pucolni a polcaimat, hogy a majdaniaknak legyen elõmelegített helyük<#hawaii>#hawaii>
Ha esetleg valakinek, bár tudom, nem nagy számok:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=udimension69&ob=4
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
nagyon szerettem volna egy szép Jaguar E-type-t, szerintem egy sportkocsi gyûjtõ kollekciójából nem hiányozhat, kultikus darab, az AA ki is hozza, úgy néz ki nagyon szépre is sikerül
Na de mennyiért????????????
<#wilting>#wilting><#sir>#sir><#szomoru1>#szomoru1>
245$ !!!!!!!!
hogy kapják be
mondjuk a közeli képeket elnézve pl a futómû elég igényesen van megoldva, na de basszus ennyiért nekem sajna mégse lesz

a majdnem mocitetõ nálam rendesen mûködik, nekem a lámpa mûködik a szokottnál nagyobb erõkifejtésre, de legalább precízen áll nyított ill csukott helyzetben is
korrekt modell, gondoltam gyorsan lecsapok rá mielõtt úgy járok mint a 458-al, most még emberi áron megszerezhetõ, arról meg már lemaradtam, mert nem vagyok hajlandó egy Elite modellért 25-28 ezrest kiperkászni