269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Hornando
    A faszi, akire én gondolok, a piros Diablo gazdája úgy nézett ki, mint a Modern Talking-ból az énekes. Amúgy ez a piros Lambo német rendszámú volt. Remélem nem a Thomas Anders élt Pécsett
  • Garva03
    Nem is arra gondoltam, egy kis sípályán fel, meg egy kis sárdagasztás.
  • w77d
    hülye XD
  • GrandVitara
    Ilyen tippet ne adj, mert szétszedi az összes golyóstollát!
  • Garva03
    Hát igazából még nem vettem meg, csak elhozzák, és mivel Neked megígértem, úgy ha gondolod, a Tiéd veszem meg (ha nem gondolod úgy, akkor a másikat)
  • Hornando
    Nem tudom milyen Megyerre gondolsz? Pécsnek is van Megyer nevű városrésze, de szerintem ez a Tag nem ott lakott. A pesti Megyert meg nem ismerem. Szóval nem tudom...
  • gabamano
    Hornando! Az a piros diablo állt mindig Megyeren az egyik Erdei u-i bérház parkolójában?
  • GrandVitara
    Olyan igazi offroad helyeken még nem próbáltam. Megelégedtem a videókkal. Egyébként is drága volt ahhoz, hogy összebarmoljam. Nincs pénzem másikra. Különben meg nem tudom, hogyan kell "terepezni". Azt is tanulni kell, nem olyan egyszerű, hogy csak úgy nekimegyünk a hegyoldalnak. Gyenge szárnypróbálgatásokat azért már tettünk, de a vásárláskor nem ez volt a fő szempont. Ha vígasztal egy kicsit: a borospincénkhez azért nem gond vele eljutni!

Ja, függetlenül függesztett felfele.
  • gabamano
    Miért nem vettél?
  • Garva03
    Hi sikerült eladnod a smart roadster cupét??
  • Willi Betz
    Van neki mindene...Badár Sanyi
  • Garva03
    :) Mármint sárban, dombra fel, dombra le, ilyesmi, de Bp is elég jó terep, a Vitara hátul ugye független felfüggesztéses!?
  • w77d
    jó nagy része benne maradt a megtalált darabban... a másik emg valahova elrepült, de kibaszottul nem találom. Ott nincs ahol földet ért... Mind1, ha ennyitől megnyúvadok legalább nyugtom lesz tőletek a sírban XD
  • Hornando
    Anno Pécsett (én itt élek) a Solisun cég tulajdonosának volt egy piros Diabloja. Sőt, egy időben élt nálunk egy Bader Al Roudhan nevű kuwaiti üzletember, neki egész sor szépsége volt. Fekete Testarossa, Piros 512TR, Sárga Diablo stb. A városban szóbeszéd tárgya volt, hogy vajh mi lesz a következő masina? Egyszer egy Bugatti EB110 volt beharangozva. Aztán elköltözött Pécsről, de azóta tudomásom szerin már a Pagani Zonda-nál jár... :-)
  • GrandVitara
    Persze: Budapest :)
  • NSTSpider
  • Garva03
    Egy aprócska gömböt keress, ami ezüstös színű.
  • Garva03
    Egy kalappal hozzá. Terepen próbáltad már?
  • GrandVitara
    Kellett neked hőmérőzni!
  • Willi Betz
    Keresd,mert megdöglesz tőle.
  • NSTSpider
    Ha nem írsz egy idő múlva akkor tudjuk mi lett
  • Willi Betz
    Hátulról nyeli be ez a toll király?:DD
  • w77d
    menj a faszomba XD

amúgy eskü nem találom.. semmi baj,csak egy halálos méreg XD
  • Garva03
    Akkor keressed vazze, mert a magadfajták a gőzétől is kinyiffannak (na jó, ha sok ideig párolog még mi is...)
  • NSTSpider
    Lehet a seggedben maradt
  • GrandVitara
    Az igazi? Hát, én megszerettem hamar. Valahogy olyan emberléptékűre sikeredett. Nem versenyautó, de nem is baj. Én már kiöregedtem abból, hogy a pirosnál legyorsuljam az ifjú titánokat! Arra ott volt a Galant! :) Szóval, strapabíró jószágnak mutatkozik, kell is ezekre a szuper magyar utakra. A fogyasztása 10 lityi itt a városban, ami szerintem nem olyan rossz adat egy állandó összkerekestől. Hosszabb úton megelégszik 9 literrel is. Kapcsolható felező és diffizár, meg minden olyan "szolgáltatás", ami kell. A kasztni kellően merev a létraváznak köszönhetően. Van benne hely bőséggel hátul is, a csomagtartója is kellő méretű (nekünk 5-ajtós, benzines van). A szaksajtó ír róla hideget-meleget, de én eddig nem panaszkodhatom rá. Nem szabad mindent elhinni az újságoknak. Nem olyan Suzuki, mint amit a többiről híresztelnek.* Teszi a dolgát...
    A lényeg: ne hasonlítsd a csillivilli Hummer-hez, a dögös X5-höz vagy Q7-hez, de még a Nissan X-Trail sem azonos kategória! Ez egy szegmenssel lejjebb van. A RAV4 nem jobb nála egy fikarcnyival sem, állítom, csak drágább...

* Többi Suzuki: keress még egy olyan autót, amely ilyen profin tudta átvenni a Trabantok, Ladák, Skodák szerepét! Nekem volt pár autóm az évek alatt a VW-től, az Opelen át a Toyotákig.
  • Garva03
    Már megtörtént, sajnos az S mercik mindig az ilyen embereké lesz (kivétel néhány normális)
  • kemszi2
    úgy látom már keringenek róléam a képek XD
  • Willi Betz
    Már csak az kéne,hogy az új S imidzsét is elrontsák ezek a rétinégerek...
  • schumimodells
    Lehet,hogy nem csak Luna vesz Labdacstól Tractorét,hanem Józsi is.
  • w77d
    meg a nénikéd XD a higanyos része valahova elrepült
  • Willi Betz
    Volt...
  • Garva03
    Egyél higanyt belőle, nem mérgező!! A szervezetnek kifejezetten hasznos!!
  • Garva03
    Hát igen, szerintem a személyiségéhez egy X5 illene, vagy a bálnamerci, esetleg az új s-osztály.
  • w77d
    úú gyerekek földhőz basztam a hőmérőt XD
  • petya34
    biztos vaterán szerzi be őket
  • kakt
    1/10 - 1/18 :)
  • Hornando
    Pedig ahogy elnézem a faszit, nem is lehet olyan könnyű belepréselődnie a Murciba. Egy szuszra biztos nem megy neki. Szerintem LM002-est kellett volna vennie.
  • labdacs
    ha jól tudom, nem Józsi vezette, hanem egy alkalmazott
  • w77d
    ez stem az amelyik elszállt az M7-esen..