269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
20490 Ft -
Reggelt!
Aztán FEZ bácsi kérem nem tetszett megkérdezni ottan, hogyé adják a drágát? Sosem lehet tunni éppen mi az aktuális árképzés ottand.
Egyébként ne keseredj el rögtön, előbb utána kéne nézni, hogy lehet-e utólag digitalizálni az autókat. Azt tudom, hogy modellvasútnál működik a dolog és van is utólagos digit modul hozzájuk. Csaik annyi a feltétele, hogy - már nem emlékszem pontosan tán - szinkron motornak kell benne lenni. Azt tudom, hogy a nagyon régi (pl Berliner Bahnen) mozdonyokba motort is kell cserélni a digitalizáláshoz. -
Na mentem aludni.Jó éjt nektek és álmodjatok szép modellekkel. -
meg egyébként is hallod ha zár a retesz :) -
el kell húzni mégegyszer és ha be van,a kkor csak villan egyet a lámpa. Rányitással valóban nem tudod ellenőrizni, mert amíg ott a zsebedben az érzékelő, engedi nyitni... -
Vioszont ez,hogy elhúzod a kezed a kilincs előtt ugy záródik,azért nem jó megoldás,mert nem tudod ellenőrizni,hogy valóban be van zárva az ajtó,nem? -
köszi, tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve :) -
Szóval full extrás.Hát mit mondjak,használd egészséggel. -
Chevys Zsolti #68261 Én is pont ezt csinálom! :) Egyik értékesítőm költözött Pestre, és most a Kerepesin van! Egy gárda, de ő inkább Chevy-zik... Na tényleg megyek, mert reggel nem lesz egyszerű felkelni! Sziasztok! -
1.8
az ajtókárpit is bőr nem csak az ülések. De ami a kedvencem az a nyomógombos indítás, meg az, hogy magától nyílik a verda, ha közel érek hozzá. bezárni is csak úgy kell, hogy elhúzom a kezem a kilincs előtt :D -
Bőrkárpit van benne,ez igen (csak nyáron izzaszt).
Hanyas motor van benne,1.8-as? -
elad, szalonvezető... -
Chevys Zsolti #68257 Ő szerel, vagy elad? -
köszi, inkább szürkés bőr a belső, csak az egyik képen a naptól lesz sárgásabb :) -
Chevys Zsolti #68255 Jó éjt! -
nekem Papp Karcsi a biztos pontom ott :D -
Nagyon szuperül néz ki,gratula.A barna belső nagyon feldobja. -
Chevys Zsolti #68252 Még egy mondat Weed! De érdekes! Nekem is van ott egy jó barátom! Kicsi a világ... -
csácsá -
Chevys Zsolti #68250 :) Megyek aludni, mert holnap meló. Örültem nektek! Holnap ugyanitt! Sziasztok! -
igen, egy jó barátom dolgozik ott :) -
;) -
Chevys Zsolti #68247 Egerben. Jól látom, hogy a Kerepesi úti Opelben vetted? -
Bocsi,akkor maradunk a Weed-nél. -
melyik szalonban vagy? -
amúgy schumi, ne Lajcsikee-zzél mert a végén meghragszom rád és átrongyolok a határon XD Weed, W77D, Lajos vagy akár Bagoly :) -
:DDDDDDDDD
-
Chevys Zsolti #68242 Régóta szemezek az ezüst Mercivel! A másik 3 színben nem jön be. Sokallom a 12E Ft körüli összeget érte. (Vatera) Sztem olyan nyolc körül lenne reális! Vagy rosszul gondolom? -
Sziasztok! 1:43-as modellek talpazatára keresek áttetsző plexitetőt.
Hol lehet ilyeneket beszerezni? Egyáltalán az IXO az Altaya és a többi modell talpazata az egységes méretű? Várom a tippeket. Kösz! -
itt meg lehet tekinteni... -
Forever classics:
-
Chevys Zsolti #68238 Volt szerencsém hozzá! Nekem is bejött! Ha bármilyen szakmai kérdésed lenne a szépséggel kapcsolatban, vagy impotensek lennének a szakszervízben, szólj, és segítek! Opel-Chevrolet szalonban melózok, + kollégának is ilyen TT-je van! -
Tényleg Lajcsikee,az Astrádról tegyél már fel képet,hadd lássuk.(mármint az igaziról) -
Chevys Zsolti #68236 Köszi! Szép gyűjtemény! Holnap én is teszek fel ide "csoportképet". -
igen, egy szép fekete példány :) -
Megjött a digi vezérlő a Slot Car pályához, csak autó nincs hozzá : (
Csak 4 féle hot rodot lehet itthon kapni, így kénytelen voltam a neten szétnézni. Sikerült az USA-ból rendelni egy Z4-est. Felébe kerül postával, mint az EU-ban és nem éri el a vámhatárt. Németországból egy ilyen autóra 15 Font, az USA-ból 10 Font a posta. Nesze neked EU. Fasza.
Ahogy keresgéltem az eBay-n, arra lettem figyelmes, hogy a slot autók ára bizony egy év alatt megduplázódik. Pl: egy tavaly gyártott és már boltban nem kapható Carrera 575 GTC 90 EUR, egy MC12 100 EUR körül mozog.
Hogy miért nem a fasza kis Slot Car fórumba írom mindezt? Mert a kutya nem nézi : ) -
Chevys Zsoltinak akart menni. -
Például itt,lapozz hátrébb és találsz.Vagy Lunatic oldalán.Itt megtalálod az SG-s kollégák egy részének a gyűjteményét. -
Chevys Zsolti #68231 Weed! Neked van Astra TT-d? -
Dofekné!
Nézd mit találtam a VH-ban: