269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • w77d
    nézegettem most így neten a no komment felvételeket, ott mindenki pisztollyal vagy géppityuval mászkál, nem lennék a csávó helyében...
  • w77d
    pofád lapos, mert túszul ejtelek...
  • Dofekné
    Az biztos, ha engem sakkban tartanának egy lépcsőházban, én bizony berosálnék XD
  • Willi Betz
    Dehogynem
  • Willi Betz
  • w77d
    te csak ne gondoljál, mert nem áll jól neked XD
  • Willi Betz

• Dofekné
    Azért a Némemet fórumon is megy a pick-up gyártás!

• Willi Betz
    Én nem arra gondoltam...hanem olyan ronda vagy,hogy kijön a pénz a bankból,a rabló meg szívrohamot kap a látványodtól
  • w77d
    ha én csináltam volna a rablást már rég itthon számolnám a pénzt, nem fogócskáznék egy panelházban a zsarukkal XD
  • mihailescu geo
    Super,koszi...a Grant whisky gyarban voltam szallitani...itt mindenki pial a rossz ido miatt...pub ,pub es weekendben is pub...csak mi a soforek nezzuk hogy a masik iszik...
  • Willi Betz
    Bezzeg,ha te ott lettél volna...bemész a bankba kijön a rabló,de még a pénz is
  • GrandVitara
    Üdv! Milyen a whisky?
  • w77d
    hüle XD
  • gabamano
    Én ezt nem értem...
    Hogy a francba fér be a lépcsőházba egy akkora sakk amiben embert lehet tartani.
  • w77d
    bazz apám munkahelye mellett túszejtéses bankrablás volt... apám telefonált, hogy kommandósok még mindig sakkban tartják a túszejtőt a szomszédos panelban..
  • Willi Betz
    De legalább a lábam színe megy a Mercihez
  • mihailescu geo
    Boldog uj Evet mindenkinek, Scotiabol...
  • Dofekné
    Nem. Mert aztán visszajössz és megint ki fox lőni
  • gabamano
    Bassza meg ha még egyszer beáldozok egy pócot porfogóknak csak ilyen ormótlanságokat fogok szedegetni.
  • Dofekné
    Á, igazából tök mindegy. Egysze úgy is akartam egy ilyet venni és a Revellen kívül úgy sincs más.
    Csak "szörfözgettem" az ebay-en, oszt most olcsó volt és megvettem. Majd gatyábarázom egy kicsit.
  • Willi Betz
    Akkor menjek el megint pár napra?:DDD
  • labdacs
    igen, azt cipeltem magammal két börzére is, mire valaki (ezek szerint te ) megszabadított tőle.
  • AndeeWolfy
    Hát nem olcsók :)
  • Dofekné
    Igen. Akarom mondani XD (Gabec visszajött és ki is lőtt)
  • Hornando
    Egy ilyen Nazca-t egyszer én is "elhoztam" tőled, sőt kiegészült az üzlet egy Honda NSX-el is.
  • Willi Betz
    Na ez vad.
  • w77d
    drágák ezek a bábuk nem??
  • Harly18
    Én már az arány szót sem mertem leírni. :)

Pedig tényleg ez az egy baj van vele, hogy olyan esetlen az egész...
  • w77d
    mondta a Laci, hogy voltál bent XD
  • gabamano
    Gabi!
  • labdacs
    fogalmazzunk úgy, hogy nagyon akarni kell, hogy meglásd benne a szépséget.
    az egészet a fura arányok ölik meg, ami az elmebeteg építésmódból adódik: 4 ülés + középmotor.
  • Harly18
    Rákerestem és valószínűleg Mondial lehetett, bár a teteje ennek kicsit máshogy volt, mint amiket találtam interneten. De egy biztos, hogy nem a legszebb Ferrari, így kékben, koszosan olyan átlagos autónak nézett ki, alig lehetett észrevenni, hogy ez Ferrari és nem valami japán cabrio...
  • labdacs
    ilyen volt?
  • labdacs
    nálam volt egy darabig eladó ilyen Revell, megnézhetted volna közelebbről valamelyik börzén.
  • Hornando
    akarod mondani 328 Streamliner Roadster :-)))
  • labdacs
    a 348 Spider ki van zárva, annak szögletesek a lámpái. ha valaki nem tudja időben elhelyezni, az esetleg nézheti 80-as évekbelinek a 355 Spidert is. de én is Mondial-ra gondolnék.
  • Dofekné
    Nekem meg megérkezett ma a Revell Nazca.
    Hát ha még láttatok már posvány modellt!
    Mintha valami kályhaezüsttel lennelekenve, a fényszórók króm lenyomatok, nemilleszkedik sehol......brrrrrr. Hát ezért sok volt a bruttó 18 euró.

És Kedves Weed mester is meghozta a VH-ból a 238 Streamline Roadster-t!
    Hát ha láttatok már gyönyörű modellt!

De majd láni fogjátok mind a kettőt....
  • Hornando
    Lehetséges, hogy egy Mondial Cabriot láttál. A Magnum féle Ferrari egy 308-as volt, de abból csak Targa (GTS) kivitel létezett. Ellenben a Mondial az egy teljes értékű cabrio, vászontetővel, ahogy kell.
  • Harly18
    Ma láttam Pesten egy elég érdekes Ferrarit.

Talán 80-as évekbeli lehetett, olyasmi, mint amilyen a Magnumnak volt, hátul 2-2 karika lámpája volt, ráadásul kékmetál színű volt és cabrio fekete vászontetővel. L-es uniós magyar rendszáma volt, kb 2 másodpercig láttam, kép nincsen, mindenesetre érdekes látvány volt...