269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
nézegettem most így neten a no komment felvételeket, ott mindenki pisztollyal vagy géppityuval mászkál, nem lennék a csávó helyében... -
pofád lapos, mert túszul ejtelek... -
Az biztos, ha engem sakkban tartanának egy lépcsőházban, én bizony berosálnék XD -
Dehogynem
-
-
te csak ne gondoljál, mert nem áll jól neked XD -
-
Azért a Némemet fórumon is megy a pick-up gyártás!
-
Én nem arra gondoltam...hanem olyan ronda vagy,hogy kijön a pénz a bankból,a rabló meg szívrohamot kap a látványodtól
-
ha én csináltam volna a rablást már rég itthon számolnám a pénzt, nem fogócskáznék egy panelházban a zsarukkal XD -
Super,koszi...a Grant whisky gyarban voltam szallitani...itt mindenki pial a rossz ido miatt...pub ,pub es weekendben is pub...csak mi a soforek nezzuk hogy a masik iszik... -
Bezzeg,ha te ott lettél volna...bemész a bankba kijön a rabló,de még a pénz is
-
Üdv! Milyen a whisky? -
hüle XD -
Én ezt nem értem...
Hogy a francba fér be a lépcsőházba egy akkora sakk amiben embert lehet tartani. -
bazz apám munkahelye mellett túszejtéses bankrablás volt... apám telefonált, hogy kommandósok még mindig sakkban tartják a túszejtőt a szomszédos panelban.. -
De legalább a lábam színe megy a Mercihez 
-
Boldog uj Evet mindenkinek, Scotiabol...
-
Nem. Mert aztán visszajössz és megint ki fox lőni
-
Bassza meg ha még egyszer beáldozok egy pócot porfogóknak csak ilyen ormótlanságokat fogok szedegetni. -
Á, igazából tök mindegy. Egysze úgy is akartam egy ilyet venni és a Revellen kívül úgy sincs más.
Csak "szörfözgettem" az ebay-en, oszt most olcsó volt és megvettem. Majd gatyábarázom egy kicsit. -
Akkor menjek el megint pár napra?:DDD -
labdacs #68809 igen, azt cipeltem magammal két börzére is, mire valaki (ezek szerint te
) megszabadított tőle.
-
Hát nem olcsók :) -
Igen. Akarom mondani XD (Gabec visszajött és ki is lőtt) -
Egy ilyen Nazca-t egyszer én is "elhoztam" tőled, sőt kiegészült az üzlet egy Honda NSX-el is. -
Na ez vad. -
drágák ezek a bábuk nem?? -
Én már az arány szót sem mertem leírni. :)
Pedig tényleg ez az egy baj van vele, hogy olyan esetlen az egész... -
mondta a Laci, hogy voltál bent XD -
Gabi!
-
labdacs #68800 fogalmazzunk úgy, hogy nagyon akarni kell, hogy meglásd benne a szépséget. 
az egészet a fura arányok ölik meg, ami az elmebeteg építésmódból adódik: 4 ülés + középmotor. -
Rákerestem és valószínűleg Mondial lehetett, bár a teteje ennek kicsit máshogy volt, mint amiket találtam interneten. De egy biztos, hogy nem a legszebb Ferrari, így kékben, koszosan olyan átlagos autónak nézett ki, alig lehetett észrevenni, hogy ez Ferrari és nem valami japán cabrio... -
labdacs #68798 ilyen volt?
-
labdacs #68797 nálam volt egy darabig eladó ilyen Revell, megnézhetted volna közelebbről valamelyik börzén. -
akarod mondani 328 Streamliner Roadster :-))) -
labdacs #68795 a 348 Spider ki van zárva, annak szögletesek a lámpái. ha valaki nem tudja időben elhelyezni, az esetleg nézheti 80-as évekbelinek a 355 Spidert is. de én is Mondial-ra gondolnék. -
Nekem meg megérkezett ma a Revell Nazca.
Hát ha még láttatok már posvány modellt!
Mintha valami kályhaezüsttel lennelekenve, a fényszórók króm lenyomatok, nemilleszkedik sehol......brrrrrr. Hát ezért sok volt a bruttó 18 euró.
És Kedves Weed mester is meghozta a VH-ból a 238 Streamline Roadster-t!
Hát ha láttatok már gyönyörű modellt!
De majd láni fogjátok mind a kettőt....
-
Lehetséges, hogy egy Mondial Cabriot láttál. A Magnum féle Ferrari egy 308-as volt, de abból csak Targa (GTS) kivitel létezett. Ellenben a Mondial az egy teljes értékű cabrio, vászontetővel, ahogy kell. -
Ma láttam Pesten egy elég érdekes Ferrarit.
Talán 80-as évekbeli lehetett, olyasmi, mint amilyen a Magnumnak volt, hátul 2-2 karika lámpája volt, ráadásul kékmetál színű volt és cabrio fekete vászontetővel. L-es uniós magyar rendszáma volt, kb 2 másodpercig láttam, kép nincsen, mindenesetre érdekes látvány volt...