Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enyém eladó lesz-->ha kiadja újra az 5000QV-t az AA 😉
És persze ha felhúzzák a 25th. szintjére... (karok, telók, stb.-stb.)
És persze ha felhúzzák a 25th. szintjére... (karok, telók, stb.-stb.)
<#nevetes1>#nevetes1><#integet2>#integet2>
a 6.0. hat nemistudom... a 300zx lampaival... meg olyan lekoszono hangulatot araszt az egesz... ugy ertem, hogy mikor meglattak a cantot piechek, akkor meg gyorsan letoroltek a port, hogy legyen mit a piacra vinni a murcielagoig. olyan szomoru a 6.0. ...a nissan lampaival <#nevetes2>#nevetes2> lehet, h en vagyok ilyen beteg csak, de nalam minden lambo modellbol van egy kedvencem es arrol az osvenyrol nem szivesen ternek le. a diablobol pl a VTTT vagy SE30, de ha maskepp nem megy, akkor VT. namarmost, ezek mind nyithato lampakkal rendelkeznek. <#nevetes1>#nevetes1>
<#mf1>#mf1>
Üdv.
Üdv.
na most már elmentek ti a sunyiba.. kell egy ilyen nekem is... :/
akkor a rezsiny cumót neked találták ki!
De jó lesz nekem, lesz egy fekete lyuk a vitrinben <#alien>#alien><#alien>#alien><#alien2>#alien2>
cseréljünk kasznit, nálam lesz a piros kaszni bézs belsővel, nálad meg a full black 😊
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
- Nyíló bukólámpa..? Nekem éppenséggel nem hiányzik, és szinte 100%-ig biztos vagyok abban is, hogy a vitrinben a Diablo-k esetében akkor is zárva maradna a lámpa, ha az éppenséggel nyitható lehetne. <#crazya>#crazya>
Üdv.
Üdv.
Szép! A balhátsó gumit igazítsd meg 😉
És ennek pl. a mai napig remekül áll a bukólámpa. (kinyitva is)
Valóban faxa ezzel a belsővel, de ahogy írtam a faszbukon is, ezeknél a régebbi vasaknál rengeteg részlet elvész a feketén :/ de ha úgy vesszük a fekete belső meg egy kráter....... szóval melyik ujjadba harapj. Ritka nagy faszjankók vannak az AA-nál.... <#gun>#gun> ha valaminek hát egy piros autónak marha jól áll(na) egy világos belső.
És akkor itt a barátja:

És ennek pl. a mai napig remekül áll a bukólámpa. (kinyitva is)
Valóban faxa ezzel a belsővel, de ahogy írtam a faszbukon is, ezeknél a régebbi vasaknál rengeteg részlet elvész a feketén :/ de ha úgy vesszük a fekete belső meg egy kráter....... szóval melyik ujjadba harapj. Ritka nagy faszjankók vannak az AA-nál.... <#gun>#gun> ha valaminek hát egy piros autónak marha jól áll(na) egy világos belső.
És akkor itt a barátja:

Köszönöm!
Ez ütős, grat hozzá. Jól áll neki a fekete!
Nyilván mikor az ember akkor és ott látta, (persze max. egy autósújságban) akkor eszébe nem jutott hogy tré... bár emlékszem a 928-as rettenet béka-bukólámpája a megjelenéstől kezdve olyan volt amilyen... de tény hogy még egy TR-nál is csak azt láttad milyen vagány az a bukólámpa.
Valószínű ez is modern korunk egyik vívmánya... szétguglizod, huh de sz.r....... azt élőbe látnád behugyoznál <#smile>#smile>
Valószínű ez is modern korunk egyik vívmánya... szétguglizod, huh de sz.r....... azt élőbe látnád behugyoznál <#smile>#smile>
no de akkor legyen egy olyan amin működik is a bukólámpa 😊))
mióta kihozta ezt a modellt az AA, sokat gondolkodtam hogy legyen-e nekem is ilyen
Lambo gyűjtőként talán nem is lett volna kérdés, de az AA jelenkori árpolitikájának hála új kiadású AA modell már alig alig tud sajna beparkolni a gyűjtimbe 😞(
megaztán volt is már 3 Countach modellem, úgy gondoltam drága is meg nem is létszükséglet
aztán úgy hozta a sors, hogy két -amúgy nagyon szép, de a gyűjtemény alapszabályom perifériáján lévő- lambo modellt eladtam, így nyílt egy kis anyagi és legfőképp vitrin helyi lehetőség egy kis utánpótlásra
így újra előtérbe került ez a típus
jött a következő probléma, milyen színű legyen? igazából valahogy minden kiadott színnel valami bajom volt: piros szép, de volt már más évjáratban, a szürke béna szárny nélkül, a fekete nagyon sötét vitrinben, a fehér mondjuk rendben van de kicsit sok hogy mindene fehér....
node ha az ember próbál jóval a piaci ár alatt szerezni egy kívánt példányt akkor nem mindig a kívánt szín esik a látómezejébe, persze csak azért mert olcsóbb valami még nem vettem volna meg, de amennyire minden színnel volt bajom annyira mindegyik tetszett is
tehát tetszett a piros és a fehér, ezért vettem egy feketét 😊)))
liciten, jóval ár alatt
és nem bántam meg egy kicsit sem hogy a feketét vettem meg
nagyon durván néz ki feketében, és a világos belsővel nagyon ütős kombót képez
és viszonylag világos helyre került a vitrinbe is és nem is tűnik el, mint ahogy gondoltam előtte
mikor először kézbe vettem az volt az első gondolatom, hogy ez lehetne Darth Vader szolgálati járműve 😊)
szóval a modell:

Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.06.14. 21:32:29
mióta kihozta ezt a modellt az AA, sokat gondolkodtam hogy legyen-e nekem is ilyen
Lambo gyűjtőként talán nem is lett volna kérdés, de az AA jelenkori árpolitikájának hála új kiadású AA modell már alig alig tud sajna beparkolni a gyűjtimbe 😞(
megaztán volt is már 3 Countach modellem, úgy gondoltam drága is meg nem is létszükséglet
aztán úgy hozta a sors, hogy két -amúgy nagyon szép, de a gyűjtemény alapszabályom perifériáján lévő- lambo modellt eladtam, így nyílt egy kis anyagi és legfőképp vitrin helyi lehetőség egy kis utánpótlásra
így újra előtérbe került ez a típus
jött a következő probléma, milyen színű legyen? igazából valahogy minden kiadott színnel valami bajom volt: piros szép, de volt már más évjáratban, a szürke béna szárny nélkül, a fekete nagyon sötét vitrinben, a fehér mondjuk rendben van de kicsit sok hogy mindene fehér....
node ha az ember próbál jóval a piaci ár alatt szerezni egy kívánt példányt akkor nem mindig a kívánt szín esik a látómezejébe, persze csak azért mert olcsóbb valami még nem vettem volna meg, de amennyire minden színnel volt bajom annyira mindegyik tetszett is
tehát tetszett a piros és a fehér, ezért vettem egy feketét 😊)))
liciten, jóval ár alatt
és nem bántam meg egy kicsit sem hogy a feketét vettem meg
nagyon durván néz ki feketében, és a világos belsővel nagyon ütős kombót képez
és viszonylag világos helyre került a vitrinbe is és nem is tűnik el, mint ahogy gondoltam előtte
mikor először kézbe vettem az volt az első gondolatom, hogy ez lehetne Darth Vader szolgálati járműve 😊)
szóval a modell:

Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.06.14. 21:32:29
Szentigaz! A Mira ezt a 348-cal is eljátszotta, ott is alacsonyabb a lámpa, elég jól is néz ki.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
már kezdtem fogalmazni a gondolataimat ahogy visszaolvastam reakciókat a "miért kell nyílnia a lámpának" esszére, erre megfogalmaztad minden gondolatomat 😊))
egy a lényeg, amit mondani is szoktam (bár én is loptam a szlogent <#awink>#awink>) hogy az igazi autók kicsinyített (számszerint 1:18) mását gyűjtöm. Ha az az életben szarul nézett ki nyitott lámpával akkor a modell is nézzen ki szarul, úgy lesz élethű
amúgy meg hogy szarul néz ki.... hát nem is tudom, mai szemmel persze már fura, de emlékeim szerint (lassan 30 éves a típus!!!) akkoriban ez igencsak menőnek számított, nemcsak a testarossa, de az MR2-től fogva minden bukólámpás kocsi a vágyak netovábbja volt, szóval ennyi év távlatából cinkelni stílus jegyeket nem épp frappáns 😊)
és ahogy korábban írtam is, ez egy fontos részlete volt egy akkor Diablonak, tehát igen is működjön, punktum 😊
egy a lényeg, amit mondani is szoktam (bár én is loptam a szlogent <#awink>#awink>) hogy az igazi autók kicsinyített (számszerint 1:18) mását gyűjtöm. Ha az az életben szarul nézett ki nyitott lámpával akkor a modell is nézzen ki szarul, úgy lesz élethű
amúgy meg hogy szarul néz ki.... hát nem is tudom, mai szemmel persze már fura, de emlékeim szerint (lassan 30 éves a típus!!!) akkoriban ez igencsak menőnek számított, nemcsak a testarossa, de az MR2-től fogva minden bukólámpás kocsi a vágyak netovábbja volt, szóval ennyi év távlatából cinkelni stílus jegyeket nem épp frappáns 😊)
és ahogy korábban írtam is, ez egy fontos részlete volt egy akkor Diablonak, tehát igen is működjön, punktum 😊
Persze hogy nagyok, de hozzátartozik az autóhoz, így van ez rendjén 😊 ez a korszak ilyen volt.
Bezzeg a Miránál jól ráéreztek, kisebbre (ill. inkább laposabbra) modellezték a bukólámpát, szebb is mint az 1:1-en <#vigyor1>#vigyor1>
Bezzeg a Miránál jól ráéreztek, kisebbre (ill. inkább laposabbra) modellezték a bukólámpát, szebb is mint az 1:1-en <#vigyor1>#vigyor1>
ez a kép, így ebből a szögből, már mindjárt vadabb! Nekem tetszik naa... De ugye tudjuk, hogy abban az időben NO nappali menetfény meg f@szom, ezt akkor kapcsolták ill. nyitották fel ha besötétedett, esetleg egy idő után bizonyos országokban lehet hogy városon kívül, szóval nagyon nem látták ezt így nyitva anno.. 😄
köszönöm, köszönöm.. 😄
Hát ezt lájkolom, meg minden! <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Ez a bugyi hasonlat! <#eljen>#eljen>
Ez nagyon jó! Ezt az élet más területén is alkalmazni fogom! <#eljen>#eljen>
Ja, és maximálisan egyet értek vele! Ha levehető az a bugyi, le kell venni! <#nevetes1>#nevetes1>
De gyorsan!
Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.06.14. 15:17:34
Ez a bugyi hasonlat! <#eljen>#eljen>
Ez nagyon jó! Ezt az élet más területén is alkalmazni fogom! <#eljen>#eljen>
Ja, és maximálisan egyet értek vele! Ha levehető az a bugyi, le kell venni! <#nevetes1>#nevetes1>
De gyorsan!
Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.06.14. 15:17:34
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Nem volt semmi hátsó szándék, Lambó-lehúzás vagy resin-imádat a dologban. Ha rákeresel arra, hogy "lambo diablo lights", ez a kép az első találat.
Itt egy másik kép, de ez is csak egy hangyafa*nyit jobb jobb. Túl nagyok ezek a lámpák. Ez a 2. kép a Google találati oldalán.
Szerk: teljesen egyetértek vele, hogy egy F40-nek vagy Testarossának se áll jobban a bukólámpa.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.06.14. 15:10:04
Itt egy másik kép, de ez is csak egy hangyafa*nyit jobb jobb. Túl nagyok ezek a lámpák. Ez a 2. kép a Google találati oldalán.
Szerk: teljesen egyetértek vele, hogy egy F40-nek vagy Testarossának se áll jobban a bukólámpa.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.06.14. 15:10:04
Jó helyre hát! Persze még időm nem volt kicsomizni, de meg van már a helye!
Racing vonalba nem kezdek bele, egyedül ezt a redbullosat akartam beszerezni egy ideje, volt ilyenem régen, és most volt rá való h korrigáljam a hibámat.. 😉
Racing vonalba nem kezdek bele, egyedül ezt a redbullosat akartam beszerezni egy ideje, volt ilyenem régen, és most volt rá való h korrigáljam a hibámat.. 😉
igen, én is erre gondoltam, a "legelőnyösebb" fotó így.. 😊 a rezsiny-gyűjtők számára. 😄
Megkerested a legelőnytelenebb fotót <#bee1>#bee1>
Itt nem az a lényeg hogy néz ki, egy rakás autó van ami szarul néz ki nyitott lámpával, van ami tök jól.... (F355, NSX) de akkor ne legyen nyitható a csomagtér se, mert úgy sincs ott semmi... minek azt nézni 😊 meg úgy se nyitogatom, akkor ne legyen nyitható semmi, legalább az illesztések is jók lesznek.... és akkor el is jutottunk az igény-mentes rezsin gyűjtésig.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.14. 11:00:42
Itt nem az a lényeg hogy néz ki, egy rakás autó van ami szarul néz ki nyitott lámpával, van ami tök jól.... (F355, NSX) de akkor ne legyen nyitható a csomagtér se, mert úgy sincs ott semmi... minek azt nézni 😊 meg úgy se nyitogatom, akkor ne legyen nyitható semmi, legalább az illesztések is jók lesznek.... és akkor el is jutottunk az igény-mentes rezsin gyűjtésig.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.14. 11:00:42
Na akkor az ami jó helyre került, most az hozzád került jó helyre 😊
Hihetetlen milyen kicsi ez a szakma, tényleg egy-egy ritkább modell simán lekövethető. <#circling>#circling>
Hihetetlen milyen kicsi ez a szakma, tényleg egy-egy ritkább modell simán lekövethető. <#circling>#circling>
Azaz... Nekem is csak az maradt meg, pedig megvolt az összes AA, + van egy lila Bubu Diablo, mert az gyerekkori 2. modell, és ott nem is zavar a zárt lámpa. <#alien>#alien>
Szép a V-spec... nekem is volt egy ilyen, de a japppán vonal felszámolásánál mennie kellett, de legalább jó helyre került 😉
A verseny 911 vonalba is belefogsz ?
Én is gondolkoztam, qrva jól néznek ki, de marha szerteágazó az is... pedig bitang vagy fél tucat GT egymás mellett, más-más verseny festésben.
A verseny 911 vonalba is belefogsz ?
Én is gondolkoztam, qrva jól néznek ki, de marha szerteágazó az is... pedig bitang vagy fél tucat GT egymás mellett, más-más verseny festésben.
Dettó... a nagydobozos AA Diablo-k régen kifutott, drága modellek, a minimum hogy menjen rajta minden... Ha egy Mira megtudta oldani akkortájt akkor a min. hogy az AA-nak is tudnia kéne, csak baxxtak megcsinálni.
Még az is elképzelhető, hogy az a barom még ott dolgozott aki anno kitalálta hogy az UT-knak se kell féknyereg, meg az se baj ha nem nyitható egy hátsó ajtó v. csomagtartó.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.14. 10:44:43
Még az is elképzelhető, hogy az a barom még ott dolgozott aki anno kitalálta hogy az UT-knak se kell féknyereg, meg az se baj ha nem nyitható egy hátsó ajtó v. csomagtartó.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.14. 10:44:43
Hoppá, még mielőtt szó érné a ház elejét a beszerzési osztályt, a 430-as máshonnan jött..
És valóban... Teljesen hazavágja a nyitott lámpa, így sz'tem senki nem fogja a vitrinbe tenni.

Hali
jaaa, volt már korábban is 996 rsr itthon, de muszály behozni az országba időről időre rendes nem kommersz darabokat.. 😄 😉
Spec V azazz, beparkolt, már egy éve nézegetem őket, aztán egy kollega adott egy jó ajánlatot! Tőle jött a kék Hwe F430-as is, meg a 308 illetve 250-es is. Sőt, jött tőle egy 1:12-es paripa is, csak az még nem fotózódott le.. 😊
jaaa, volt már korábban is 996 rsr itthon, de muszály behozni az országba időről időre rendes nem kommersz darabokat.. 😄 😉
Spec V azazz, beparkolt, már egy éve nézegetem őket, aztán egy kollega adott egy jó ajánlatot! Tőle jött a kék Hwe F430-as is, meg a 308 illetve 250-es is. Sőt, jött tőle egy 1:12-es paripa is, csak az még nem fotózódott le.. 😊
Így van. 😊
Hát, ha már a Countach esetében van nyitható bukólámpa, akkor örülne az ember a Diablo-nál is...
upsz az egy Vspec GTR?
gratula, szép fogás <#eljen>#eljen>
az redbull porsche ismerős nekem, nem volt már neked olyan korábban?
gratula, szép fogás <#eljen>#eljen>
az redbull porsche ismerős nekem, nem volt már neked olyan korábban?
Te figyu már, ha neked nem számít, hogy nyílik-e egy bukólámpa akkor te mit gyűjtesz, most komolyan, Bburagot vagy mi a szart..? 😄
Ha egy csajon van bugyi, jó ha lehúzható rendeltetés szerűen nem..? Funkcióját csak lássa már el.... 😊
Ha egy csajon van bugyi, jó ha lehúzható rendeltetés szerűen nem..? Funkcióját csak lássa már el.... 😊
Akkor neked ott az Aa 6.0!
Az tökéletes Diablo!!
Az tökéletes Diablo!!
De talán csak irónia,... 😄
Ejjj, de kib@szott szomorú, hogy ezt egy "gyűjtőnek" el kell magyarázni..
És igen, el kell..
És igen, el kell..
Estét!
Gyött egy kis pakk.. 😊
Gyött egy kis pakk.. 😊
en ertem. ezert nem vettem diablot. pedig jo lett volna, de nem barmi aron <#ejnye1>#ejnye1> szerintem ez talan az igenyesseg es a maximalizmus kozotti osveny lehet. de lehet, hogy tevedek. <#nemtudom>#nemtudom>
hát ha nem érted akkor nem biztos hogy el fogom tudni magyarázni, de teszek egy kis próbát 😊
a Diablo típusnak (és még egy jópár korabeli társának) az egyik meghatározó formai eleme a bukólámpa
ezt csukott állapotában nehéz prezentálni
így szerintem teljesen jogos elvárás hogy nyíljon az a lámpa...... szerintem
szép kidolgozású Diablo-m van már három (meg két nem szép <#buck>#buck>), abból egy a 6.0 mondjuk eleve már fix lámpás, de a másik kettő (VT és SV) bukó lámpás.... lenne ha akkoriban az AA már ott tartott volna hogy meg tudja csinálni
na mostan szeretnék még egy SE30 Diablo-t, hogy teljes legyen a sor, de most már örülnék ha legalább egy mozgatható lámpás lenne köztük
..... hát nem tudom mennyire sikerült megvilágítanom az indokaimat, de ha ebből sem világlik ki akkor nem teszek rá több kísérletet 😊)))))

a Diablo típusnak (és még egy jópár korabeli társának) az egyik meghatározó formai eleme a bukólámpa
ezt csukott állapotában nehéz prezentálni
így szerintem teljesen jogos elvárás hogy nyíljon az a lámpa...... szerintem
szép kidolgozású Diablo-m van már három (meg két nem szép <#buck>#buck>), abból egy a 6.0 mondjuk eleve már fix lámpás, de a másik kettő (VT és SV) bukó lámpás.... lenne ha akkoriban az AA már ott tartott volna hogy meg tudja csinálni
na mostan szeretnék még egy SE30 Diablo-t, hogy teljes legyen a sor, de most már örülnék ha legalább egy mozgatható lámpás lenne köztük
..... hát nem tudom mennyire sikerült megvilágítanom az indokaimat, de ha ebből sem világlik ki akkor nem teszek rá több kísérletet 😊)))))

- De könyörgöm, miért baj az, ha nem nyitható egy Diablo lámpája..? A lényegi részek precízen kidolgozottak és tökéletesen láthatóak. Ez számít, nemde..? Ha igen, akkor mi a toszé' vergődtök egy ilyen apróságon? Komolyan nem értem... 😄
Üdv.
Üdv.
Néha a világpiacnak is elgurul a gyógyszere… (gyk: $505 az kb. 140eFt) Hogy mondják azt menő nyelven, hogy LOL × 1E+11? LOL level százmilliárd?
Én is megtorpantam mikor írtad hogy örülj vs. szomorkodj, azt hittem az AA adja ki, és végre lesz egy full nyitható, igényes Diablo... és "csak" az a baj, hogy kompozit és drága.
De így tényleg csak nettó szomorkodás marad......
De így tényleg csak nettó szomorkodás marad......
nem tudom, hogy örüljek vagy szomorkodjak
kihozzák a Diablo SE30-at a Maisto után ismét
először örültem hogy végre ez is meglehet egy szép kidolgozásba, illene a Diablo soromba, márcsak egy szép GT hiányozna
erre látom ez is valami nyithatatlan verzió 😞(((
így sose lesz nyitható lámpás Diablo-m ..... grrrrr

kihozzák a Diablo SE30-at a Maisto után ismét
először örültem hogy végre ez is meglehet egy szép kidolgozásba, illene a Diablo soromba, márcsak egy szép GT hiányozna
erre látom ez is valami nyithatatlan verzió 😞(((
így sose lesz nyitható lámpás Diablo-m ..... grrrrr

azt hiszem ez meg bokert kezjegyet viseli magan. szerintem szep. <#taps>#taps> formailag egyszerre kotodik a palya-versenysporthoz es utal a rallye vilagara. nagyon karakteresre sikeredett az orra. szerintem
marmint a porsche
Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.06.12. 13:43:17
marmint a porsche
Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.06.12. 13:43:17