269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Köszi, én is ilyesmire tippeltem. A 3000Ft-os ára is erre utalt.
  • BMW M5
    Valószínűleg az olaszoknál megjelent újságos Ferrari sorozat modellje . Gyártó IXO / Altaya .

• 355
    1/43 1953 Ferrari 340 MM. Megvettem kicsiben, mert (eddig) senki se csinálta nagyban. Doboza nincs, az alján sincs rajta, hogy ki gyártotta.

• bulba
    Szép estét, szép hétvégét!

Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.09.09. 19:52:39
  • PP993RS
    Láttam egy ilyet kedden a Vácin... mármint nem 1:24-es bubut hanem az igazit :) a dunapláza utáni lámpánál rúgta el a belváros felé, már az autót se lehet látni, de mennydörgés még mindig volt :)
  • 355
    Jó hír!!! Bburago Ferrari F12tdf!!!!

Rossz hír: csak 1/24-ben...
  • 355
    Kész a Bubu Ferrari F70H. Nem nagy szám, de tizedannyiba kerül, mint a BBR.

• schumimodells
    Ezt el tudnám viselni 1/18-ban is.
  • bulba
    Köszi! Amúgy érdekes téma a filmes szereplés! Az IMCDB szerint jó pár egyéb filmben is szerepelt, illetve sokban éppen csak feltűnt

Sőt, kicsit más néven még egy mangasorozatban is szerepelt.
  • ndns
    most mond meg, hat nem eredeti? ha elmondom nekem mik tetszettek.... chevy van volt a kedvencem meg ez. maig rejtely miert. marmint a van. de erdekes nem a ford van, vagy a dodge ram, csak a chevy van. matrabol se a murena, a bagheera vagy a djet, hanem a rancho. valamiert azt az erzest adja, hogy ezzel a vilag vegere is. pedig ahogy korabban mondtak, nem is volt 4wd. dehat mit tudtam en akkor 5-6 evesen. a tercel is tetszett, de csak a 4wd kombi. talan a hatso ablak miatt, volt benne valami szokatlan. mint amikor kijott a 928 es ledobbent az autosvilag, h jee ilyet is lehet? aztan mindenki igyekezett beepiteni a formavilagaba (ugye sierra es tarsai) regebb (legalabbis nekem) ami szokatlan volt, ujszerunek tunt. viszaterve a vezervonalra, a franciak nagyon karakteres, legies jarganyokat rajzoltak egesz sokaig. most is probalkoznak, neha sikerul is egy egy vonalat eltalalni, de azoknak a karakteres idoknek talan vege. egyedul a ds-ben es neha a citroenben pislakolt vmi tuzecske, meg az alpineban szorvanyokban - de ez csak sajat velemeny - a tobbiek annyira kiszamithatoak...
    Te/Ti hogy latjatok?
    Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.09.06. 17:06:34
  • bulba
    Még tavalyi darab, csak nem nagyon tettem fel még róla képet :)
  • bulba
    Köszi! Én gyerekkoromban abszolút semmilyen, karakter nélküli autónak láttam a Tercelt, de pár éve valami bennem is elromolhatott, mert egy ideje valami megfogott benne. A Rancherot pedig akkoriban nem is ismertem, de ma nagyon karakteres autónak tartom. Az volt az egyik első modellem, olyan 2008 körül :)

• 355
    X-Tomi Ferrari Portofino Basic :)))

• zsgaby
    1,4-es 80 lovas benzinmotor volt benne. Meg se mozdult volna összkerékhajtással. Inkább az egyterűek közé sorolnám :)
  • ndns
    igen, egyfajta be nem teljesult vagykent tekintek ra. amikor akkora voltam, hogy csak a tukorig ertem labujjhegyen, vagyakozassal teli tekintettel neztem, hogy a vegsebessege 200kmh volt. persze nem annyi, de akkor ezt nem tudtam. annak a cegnek szinte nemi tulzassal vilagvero technikaja volt (legalabbis abban az idoben). emlekszel a dangel peugeotra ami meghoditotta a fel sivatagot? meg calvet elnok elott, akinek a szamlajara irjak a ceg tonkretetelet, fantasztikus (nyilvan korszellemnek megfeleloen) modellek jottek onnan. meg ott volta matra....
    igen, en is ugy emlekszem, h a simca 2wd volt. de nem emlekszem pontosan. azok a dieselek....megteremtettek a hirnevet a cegnek.
  • Missa
    A Matra Simca Rancho annak idején nekem is nagyon tetszett. Tulajdonképpen még ma is elfogadnám.
    De úgy tudom, a Tercel-lel ellentétben csak első kerék meghajtású volt.
    Tudom, dilis vagyok, de azt is sajnálom, hogy diesel nem volt belőlük. Pedig a cégcsoportnak már a Rancho idejében is volt ütőképes diesel erőforrása.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.09.06. 10:34:25
  • 355
    Azok a felhőtlen, betépett '80-as évek... :) Akkor ez polgárpukkasztó színösszeállítás lehetett. Most már csak ízléstelen :)
  • Hornando
    Bitang jó! Gratula hozzá! Nekem is régóta tetszik a Tercel. Másrészt pedig rögtön ez ugrott be róla: Jesse Pinkman - Breaking Bad :-)
  • Hornando
    A bal első index és helyzetjelző lámpaegység már most leesett a helyéről. Mégis milyen minőségű ragasztót használ a gyártó?
    Gyermekkorom kedvenc lendkerekes Skoda Mikrobusza is volt ennyire kidolgozott játékautó, mint ez a König Countach.
    Nem is beszélve az Ites és Piko drótos járgányokról... :-)
    Egyszóval, ez a portéka egy olyan öreg gyűjtőnek, amilyen én is vagyok, ingerszegény.
    Pedig a Lamborghini amúgy erősen célkeresztben van nálam is.
  • mikeman
    mint egy rossz matchbox :) elég gagyinak néz ki
    max feketében néz ki jól, a többi szín elég béna, hogy a felni is egyszínű a kasznival.... szerintem :)
  • schumimodells
    Nem érdekes, lényeg, hogy rám gondoltál. Jól esett.
  • schumimodells
    Ha lesz egyáltalán.
  • schumimodells
    Na, ez érdekes. Új?
  • 355
    GT-Spirit König Lambo Countach Twin Turbo.

• ndns
    ez igen! gyerekkorom egyik nagy kedvence. tercel 4wd. fogalmam sincs mit szerettem benne annyira, de nagyon megfogott. a matra ranchoval egyutt. barnaban szerettem bele :) ne kerdezd, az izlesemet neha en se ertem.
    gratulalok hozza!!
  • bulba
    Bakker, tényleg, így a képről egyből beugrott, hogy már korábban mutattad is...nem tudom alapból miért nem emlékeztem, pedig a működő tetőnyitó-mechanika igen különlegessé teszi.
  • bulba
    Napot!

• 355
    Ferrari Portofino. Finom... Elsőre azt hittem, hogy ez a 812 kabrió, de V8-as, inkább a California utódja lehet.

Annak idején a Bubu F360 hamarabb megjelent, mint az 1/1. Na erre most várhatunk...

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.09.05. 09:45:03
  • crosspeet
    Az egyik egy befektetés, a másik pedig egy kidobott nagy valag pénz, amit sosem kapsz vissza! Te döntöd el, hogy melyiket választod! ;) Ne állj be a sorba! ;)))
  • PP993RS
    tyja, keményen megkérik az új autók árát... választasz egy tökös motort, felszereled rendesen és pörögnek a milliók.... Brutál és van egy középkategóriás autód........ ami semmi xtra, 3jön szembe még 2 kerülettel arrébb beérsz dolgozni....

A 350Z zsír, aludhatnék is benne ha vennék egyet
  • crosspeet
    Annyiból inkább egy használt Nissan 350Z fater!!! ;)
    Több örömöd lenne benne..
  • PP993RS
    Jaja, és abból van erősebb is, 160ló körül... hát ez az én formám, gyakorlatilag csak ők kínálnak ilyet... a motor amúgy nagyon pöpec, a 6-ost is tök jól mozgatja, kíváncsi lennék milyen lehet a 3-asban, olyannal még nem mentem. Viszont az zavar, hogy kivették a hagyományos kézifékkart, az elektromosat egy ritka nagy baromságnak tartom.
  • 355
    A Mazda3-ból még akad 2.0 szívó. Elsőre a 120LE nagyon vérszegénynek tűnik, de tud 8.9s 0-100-at és városban, jóidőben elvan 7.5l-rel. A Totalcarnak tetszett.
  • PP993RS
    Á az nekem drága megvenni is........ fenntartani -kötelezők- meg pláne...
  • crosspeet
    Városba kis 2-es coupe Bmw..? Van belőle 6hengeres is ám, nagy köbcentivel is!! ;)
  • PP993RS
    Nincs... kihaltak... ez a bajom

Van azért jó új autó, csak kevés.... kizárt hogy Astrát v. Focust vegyek, minden céges autó ez a kettő.... Fókából max egy RS kéne... mondjuk az nagyon... +abba az a mókás hogy a többség egy céges alapnak nézi :) én az ilyeneket imádom..... csak meg kéne játszanom akkor a keretet dupla v. semmire :)

Új Jazz-t kivárom, azzal a 1.5-ös mocival sztem jó kis gép lesz, még egy szívó 1,8-as Yaris is jó lenne, de persze megint egyből egy kompresszorost kell kiadniuk 10millióért............. ugyanezt csinálták régen is, volt két alapmotor, meg -jobb esetbe- egy széthegyezett valami, de most már az sincs... nem értem a Tojglit, 2 évtizede ezt csinálják, vagy tényleg nincs igény ilyesmire..........(?)
  • crosspeet
    Uj auto, nagy szivo benzin, de varosi meret..? Van ilyen.? Elmondom neked, ha az uj autoba nem lesz hiba,..... Inkabb nem mondom. Olyan 15evvel ezelott megallt a tudomany, azota a "mernokok" elfelejtettek jo autot villantani. No meg szerelhetőt!! De ha városba kell, akkor vmi Astra kommersz kell neked, de ma mar nem divat nagy kobcentis szívó benzines, sajna..
  • PP993RS
    "Érdekes" dolgok mindig lesznek, de fura hogy pont a Toyotánál jöttek elő egy ilyennel... egy darab sok, annyi sportos kis-középkategóriás autójuk nincs... és akkor bumm, egy Yaris 10misiért
  • 355
    Előbb-utóbb egy dilis amerikai a Civic Type-R 300LE-s szívét is át fogja ültetni egy Jazzbe :)
  • schumimodells
    Köszi, de már megvan.