Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Hol a Fosbagoly????

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

RoR zsozso
Hiddel szívesen jáccanák úgy ahogy te írod h. még checklist-et is nyomtacc...Csak még azt a buzi autopilot-ot sem tom beprogramozni...<#sir>
Nem tudok annyit angolul ahoz h. így jáccak <#shakehead>
meg nincs lóvém kieg-ekre...
De szoktam normálisan jáccani csak az bossszant h. 2órán át nekem kell irányítani a gépet mer az ap-t nem tom beállítani <#falbav>
Eltudnád mondani h. hogyan kell??<#confused>Akkor már azért tudnák komolyabban jáccani <#nyes>
Így annyit csinál az ap h. abba az írányba repül amikor állt a gép mikor bekapcsoltam...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

NSTSpider
Vagy a nyúzó<#eplus2>

Willi Betz

Willi Betz

w77d
na kuss, me átrepülök te XD

Willi Betz
<#eplus2>

w77d
de csak ha bagolykodok XD

NSTSpider
Mé te az ablakon ugrálsz ki<#eplus2>

w77d
kapunál fölszálsz XD

úgy látom nem igazán a komoly fs.ezést szereted, csak lazulni szeretsz 😊 Ami nem baj, csak egyszerûen nem életszerû, nem szimulátorozás.
Én a géptípusokhoz külön nyomtattam checklisteket és szeretek mindent szabályosan csinálni. Idõigényes és macerás, de legalább életszerû 😊

RoR zsozso
Énse röhögni szoktam <#vigyor2>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
mikor hogy.
A Cessna-val van h. a kapunál felszállok <#idiota>
Attól függ van-e kedvem tökölni <#smile>

w77d
azok tényleg jók, bár mondjuk én nem szoktam nagyon röhögni rajta..

RoR zsozso
Amúgy szoktad nézni a NATIONAL GEOGRAPHY-n a légikatasztrófákat??
Tök jó <#smile> Szombaton reggeltõl este 11:00-ig csak azt adtak mindet meg is néztem + a különkiadást <#vigyor4>

w77d
amúgy ugye kaputól szoktál indulni, nem vandál módon egybõl kifutóról?

RoR zsozso
talán be kéne kapcsolni a törést <#mf2> Amúgy robbani nem robban csak olyan hangot ad.

w77d
faja 😊

w77d
állat XD

RoR zsozso
Apropó!!Azt nem mondtam h. egy Concorde-m má van <#smile>

Willi Betz
Én is játszottam ezzel a játékkal. De engem az zavart,hogy baszott felrobbanni a gép mikor emberesen odacsaptam Budapesthez<#hehe>

w77d
és egyébként is miért én adjak pénzt? Majd megyünk közösen tágra nyitott szemekkel kunyerálni anyudhoz XD

w77d
elég komolyakat lehet leszedni az avsim.com-ról is ingyen. Az alap Fs gépek fizikája és repmodellje egy nagy nulla. Egy komolyabb kieget beszerzel és érteni fogod, hogy mirõl beszélek. Ha a default gépekkel van már bajod, akkor egy normális géppel egyenesen szenvedni fogsz 😄
De ne add fel, kitartás. Ez nem az a "játék", hogy az elsõ perctõl lehet komolyan menni vele. Én kb 2 év játék és próbálkozás után tudok már a realisztikushoz közel repülni.

RoR zsozso
Máskor is szoktak OFF-olni hát most én jövök <#nyes><#vigyor>

RoR zsozso
Pogányba van de az lófasz<#rinya> Nincs is sugárhajtású <#shakehead>
Adjá pénzt WeeD és akkor majd lesz kieg-em <#sir>

w77d
ellméletilleg XD

Goruck
jaa ez a modellautó topic 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

w77d
nem is használsz kiegeket hozzá??? Anélkül egy nagy szar az fs2004. Minimum kell egy PMDG 737-es pack és egy Project Fokker pack. no meg Budapest 2007 scenery illetve My Traffic, hogy igazi légiközlekedés legyen!

Willi Betz
Pécsen nincs repülõtér? Ugy emlékszem mintha lenne.

RoR zsozso
Viszonylag jól szoktam jáccani de vmiér nem megy ma <#shakehead>
Normálisan szoktam repkedni 15000m magasan kb...
Csak soha nem szktam ott leszállni ahol kéne mert nem tom beprogramozni az autopilot-ot <#sir> Amúgy nekem 737-400-asom van csak és nincs Fokkerem...
És Pécs mellett lakom 25Km-re.

w77d
amúgy Ferihegy nekem sincs túl közel 😊 te merre is laksz??

w77d
egyáltalán milyen szinten nyomod? a hozzászólásaidból, ilyen told a kart elõre aztán uzsgy módszerrel repkedsz, semmi realitás. Mindíg kis géppel kell kezdeni. Én nem repkedek 747-essel, mert örülök, hogy a 737-700-at kezelni tudom. ez elõtt meg csak Fokker 100-al repültem.

RoR zsozso
Na,jó neked én ha minden másnap kimennék ferihegyre... háát elég messze van <#sir> Amúgy énis a 2004-el jáccok..
Most meg átestem a Jumbo-val <#falbav> ez nem az én napom <#boxer>

w77d
én szoktam. Megvettem a flight sim x -et is, de még többet fs2004-ezek. Amúgy minden másnap megyek ki Ferihegyre 😄

RoR zsozso
Na,mek repülök még 1kört<#smile> remélem most nem áll le az a köcsög hajtómû

Willi Betz
Arra még ráérsz 12 évesen,hogy becsajozz😊

RoR zsozso
jól tudod <#nyes> Meg buknak rájuk a csajok <#banplz><#idiota><#vigyor>

RoR zsozso
<#vigyor>

Willi Betz
Az jó! Jól lehet keresni pilóta ként(ugy tudom).

RoR zsozso
énis repülõbuzi vagyok<#vigyor> Sõt,pilótának megyek ált. után továbbtanulni <#vigyor2> Nyíregyházára <#smile>

Willi Betz
Igen! Én is onnan bugáztam.

Willi Betz
Weed még repülõbuzi,gondolom a fajtájából kifolyólag<#hehe>

RoR zsozso
Ez az autómoddell szalonon van <#vigyor4>

RoR zsozso
A rohadt életbe <#falbav><#boxer> repültem a 737-essel erre nemleállnak a hajtómûvek??!!<#sir><#boxer> Aúgy van itt még vki ebbe a topikba a szokott Flight sim-ezni??

Willi Betz

Hát...nem készül belõle olyan észveszejtõen sok darab.

Willi Betz
Na Weed,akarsz tejet inni?<#eplus2>

NSTSpider
Póktej is van<#eplus2>

Willi Betz
Én tudok adni tejet<#hehe>
Gabec tejet<#eplus2>

w77d
te most sem számítasz, mert nem tejelsz nekem XD

Willi Betz
Meg te...
De rajtad kívül még vannak páran!

RoR zsozso
meg én <#sir><#gonosz2>