269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    kihasználva a napfény áldásos hatását kicsit fotóztam a legújabb gépemet
    nem az igazak a körülmények kint, laposan megy már a nap, nehéz jó beállítást találni

• zsolti65
    http://www.fronti-art.com/
  • mikeman
    az is nagyon komoly
  • zsolti65
    A cégről semmit sem tudok.Csak azt hogy ezek 250-300 dolcsi körül mozognak:)
  • mikeman
    komoly munkák
    amúgy van valami közük az AA-hoz?
  • zsolti65
    Jónap!

A FrontiArt nevezetű cég 1:43-EGY NEGYVENHÁRMAS!!!!! termékei.

• BMW FAN
  • 355
    'reggelt!

• Chevys Zsolti #250554
    Köszönöm szépen! Én is hasonlóképp gondolkodok, mint ti. Bár dobozt sohasem dobtam még ki, de semmi jelentősségük nincs, mert még modellt sem adtam el... :-) Meg is veszem a Mercit! :-)
  • oritomi
    Szerintem ha nagyon kell akkor vedd meg doboz nélkül.
    Mondjuk én már korábban kifejtettem, hogy engem nem érdekel a doboz az első dolog amit kidobok (jól le is szóltak páran ).
    Nemrég volt, hogy egy általam nagyon kedves modelt vettem piaci ár alatt és lecsaptam rá mert harmad áron volt,mondjuk a hirdetés nem tért ki a dobozra (és eredeti doboz nélkül kaptam meg)viszont elég volt, hogy az eladó kijelentette, hogy tökéletes állapotban van és nem hiányzik semmije.Szerintem ez a fontos ha kirakod a vitrinbe.
    Ha neked nem fontos a doboz és nem tervezed eladni,akkor minek álljon benne a pénzed amit kidobsz a kukába?
  • 355
    Szőrök, néhány CMC-hír:

A 250 SWB Passo Corto és Competizione vörösben (is) kifogyott, vége.

A Bartolettiből pár darab van csak, és bár nincs limitálva, de elképzelhető, hogy 1-2 évig nem fogják újra gyártani.

A 250 California Spider limitált kiadásaiból elkelt az összes kék, a feketék 90%-a és az ezüstök 70%-a. A vörös nincs korlátozva, de karácsony előtt hiányra számítanak.

A 312P széria érett változata elvileg kint lesz februárban Nürnbergben, gyártás kb. jövő májusban.

Jo'ccakát!

• 355
    Ezért mások le fognak köpni és megrugdosnak, de szerintem csak annak kell doboz, aminek van esélye, hogy egyszer el fogod adni. És ha régóta vágsz arra a modellre, akkor vszleg sokáig meg is tartod majd.
  • Chevys Zsolti #250550
    Sziasztok! Régóta vágyom az UT Ellen Lohr-féle kék Mercijére (1/18), és most akciósan, doboz nélkül 130 EUR. Mennyire fontos a doboz? Szerintetek jó az ára? Persze tudom, hogy attól függ, mennyire akarom a modellt... De a ti véleményetek érdekel. Ha írnátok hsz.-t sokat segítenétek! Köszi előre is!
  • BMW FAN
  • crosspeet
    hála Istennek, ezzel a kérdéssel megkéstél kicsit. nálam van épp egy! De szerintem jó helyen kopogtatsz 355-nél, úgy érzem.
  • crosspeet
    jobb ez, mint amit nekem adtál pár hete..??
    grat, vagy nem is tom akkor... a hibák végett.
  • oritomi
    Van egy buragó testarossám arra elcserélhettük volna
    Annak nem hígitós az oldal ablaka (mert nincs is neki) nameg a kötény is hibátlan pöttymentes!
    Igaz egy picikét máshogy néz ki a motortér meg úgy az egész autó de a lényeg hogy hibátlan! Na????
  • hamhusz
    Jó lenne egy Testarossa, nem feltétlen HE :) Lehet olyat még kapni Kyoshoban?
  • kantorati
    Várom a válaszod privátban. Köszönöm.
  • 355
    Persze, hogy az. Ha csak karcos lett volna, megpróbáltam volna felpolírozni, de itt megmarta az ablakot a cucc.
  • hamhusz
    Hát ilyenkor elég gáz a visszaküldés, gondolom saját költségen!
  • 355
    'reggelt!

A gyárban a baloldali ablakot végighúzták egy festékes-hígítós ecsettel, ettől bemattult az ablak (az a rózsaszínes folt az oldalablakon, a tükör mellett látszik), és van két vörös festékpötty az első kötényen, a bal-első helyzetjelző alatt. Gondolom a kínai MEO-s rájavított, de elkúrta.

Kattintásra megnyílik a kép 1680x1050-ben, úgy jobban látszanak a hibák.

Eddig kb. 3 tucat Kyosho Ferrari járhatott a kezeim között, ebből ez volt a 2. hibás: egyszer egy bontatlan 575 GTC Evónak hiányzott a két első lámpaburája, de úgy, hogy még ragasztónyom se maradt utánuk. Háromszor meg nem a gyári kód szerinti színű modell volt a dobozban, de azt nem biztos, hogy a gyárban cserélték el.
  • hamhusz
    Kàr èrte...
  • oritomi
    Mi volt a gond vele?
  • ga71bor
    [/IMG]
  • 355
    'estét!

Kyo High End Testarossa. Hibás, megy vissza a franszoáknak.

Jo'ccakát!
  • ga71bor
    Estét mindenkinek!
    Mercedes szerelő[/IMG]
  • dinoenzo
    az :D
  • crosspeet
    na, asszem elteszem magam hómapra... písz! :)
  • mikeman
    Lááááááátam :)))
    király film, szétröhögtem magam
  • crosspeet
    jó, akkor most már tudjuk hogy meddig mehetünk el. :DDD
  • crosspeet
    lóf@szt pitykótába, megvette előlem a gépemet.. XD ;)))

• BMW FAN
    Tripperes a Wolfgang:)
  • dinoenzo
    Köszi :)

egy HW-ELITE ára volt a 4 figura
  • dinoenzo
    Wolfgang von Trips
  • crosspeet
    Grat! sokba fájt..?
  • crosspeet
    úton.
  • BMW FAN
    Vagy,amnéziás! És azon gondolkozik,hogy kerültem ide?:DD
  • mikeman
    az utolsó képen úgy néz ki mintha azon gondolkodna: mi a fene lehet ez a vacak itt előttem? :)))
  • BMW FAN
    Az gondolkozik,mint a szaki a szervizben! Vakargatja az állát,és közben azt mormogja,ez sokba fog kerülni!:DDD