269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Nézegettem amúgy minichamps és autoart Mercedes-eket, amik hasonló árban vannak, mint Welly-k, csak nem tudom, minőségileg mire lehet számítani náluk ebben az árfekvésben? -
Voice27 #250641 Élőben nagyon durva kis műszer, én se gondoltam volna.
Millennium kiadás, van hozzá szürke vászontető is, meg a hátsó kerekekhez ilyen felrakható "dob".
Az ülések előre hajthatók, a sebességváltóra fel vannak festve a fokozatok, szóval brutális.
Olasz vasakat gyűjtök, de ennek a német idegenlégiósnak nem tudtam ellenállni, annyira megfogott.
Meg alapvetően sem vagyok egy BMW fan, de szerintem ez az egyik leghíresebb modelljük.
Tavaly vettem német ebay-en egy leányzótól új, bontatlan darabként.
Szállítással együtt került valami 10ezer forintba. :)
Azóta nem nagyon láttam kéket... -
crosspeet #250640 nem is rossz.. :)
-
crosspeet #250639 nem láttam más színben még... -
szín, felni is más, szerintem megérne egy jó kis összehasonlító fotót -
crosspeet #250637 ez kivételesen jó ákcijóban van a CK-nál, asszem 59-ért! meg talán a sedan is! szép gép, most kéne rácsapnom... -
Igen, kicsivel olcsóbb, + mivel fővárosi vagyok nincs postaköltség. Amúgy fehéren, szürkén és feketén kívül más színben is adtak ki? -
crosspeet #250635 ja igen.. :)
de a beépített vasalódeszkán kívül, majdnem ugyanaz.. ;)) -
crosspeet #250634 ja, amoda pont olcsóbb.. :) -
crosspeet #250633 mintha kérdezted volna, hogy a medzsóshoppon kívül tudunk-e..
náluk van is raktáron, én fehéret választanék:
(korrekt cég, vettem már tőlük sokszor, lehet postázni, személyesen is akár, de előtte egyeztetni kell időpontot)
http://jatekesmodell.hu/Details.aspx?id=2335
-
nem egészen
pl: Roadrunner vs GTX
-
Igen, amúgy is régi vágya volt fehér Q7-es Welly-től 1/18-ban. 1/24-ben meg egyre szebbeket gyártanak azt vettem észre. -
crosspeet #250630 nem sokkal többért, már minőségibbet is lehet lőni itt-ott... bár nem rosszak ezek a mai Welly-k sem... -
crosspeet #250629 de mind olyan közös fotók lettek vón, amiket végül mindketten be is szereztünk.. XD -
crosspeet #250628 szép, féleg a h.kerék előtt a "kőfelverődésgátló", vagy mifene alu mivolta! :) -
Feketéről láttam képet, csak nálunk fehérben és szürkében lehet kapni sajnos.. -
hány közös fotót is terveztünk az elmúlt éveben??? és hány valósult meg belőle ???? 

-
crosspeet #250625 lassan itt kéne lennie, lassan... -
általános körkérdés:
Münchenben van látogatásra érdemes modellbolt? -
crosspeet #250623 majd hozzád viszem fényelni az új Targám! ;)
ha megjön végre.. Mikrobi, mit szósz hozzá, jön lassan-lassacskán?? :)) -
Voice27 #250622 Autoart -
amúgy én pirosban akartam volna ezt a 959-et, képen az nézett ki jobban, de látva a te fehéredet élőben az is elég ütős
úton van már a csomagod? -
Voice27 #250620 Szia!
A szürkénél elég nagyok a metál szemcsék a festésben, ettől giccses és műanyag hatású az összkép.
A fehérnél elhiszem, hogy az egy fém kasztni, "van tömege" érzetem van.
Az autó orrát is szépen kiemeli a fehér szín.
Viszont az esetleges illesztési hibákat is jobban megmutatja.
Kár, hogy feketében nem adták ki.
-

mind a gép és mind a kép készítője nevében köszönöm :))
remélem most már hasonló képeket tudok produkálni :) -
crosspeet #250618 miféle gyártmány ez? -
Voice27 #250617 Sziasztok!
BMW 328 Roadster
-
crosspeet #250616 Pósét sem találok... -
Sziasztok. Szerintetek melyik színben szebb az 1/18-as Welly Audi Q7? Fehér vagy szürke? -
Nem jó az oldal!
Ha beírom a keresőbe, hogy Ferrari, ne szívasson 0 találattal, ha egyébként ismer 1743 Ferrari modellt.
-
Nem jól használjátok
1 : Borwse the hug list
2: Manufacturer
3 :kiválasztod pl autoart.
4: Make autómárkát kiválasztod.
5: Display items
ennyi.:) -
crosspeet #250612 Nagyon szép ez a gép, sőt, a kép is igen korrekt!!! Jól sikerült!
A 959-esen meg ne agyalj sokat, azt a színt vedd meg, amelyik tetszik, attól hogy nekem fehér van, még ne vígasztaljon, úgyis a saját vitrinjeink vannak a nappalinkban, a sajátunkat látjuk.. ;)
szerintem a felni fehérsége miatt vadabb a fehér 959-es, szerintem... -
oritomi #250611 Ez nem lenne rossz,de tény hogy néhány itteni kollega vitrinjében több model van mint a weboldalon.
Én találtam 1 kínai oldalt,de csak kínai nyelvű úgy meg nem igazán tuti.Nameg a keresés se egyszerű,pedig elég részletes infókat közölnek (ár,gyártott darabszám stb..)
Na meg ferrarijuk is van
Erről van szó.Klikk
Valami olyasmi kellene ahol a régiek is fent vannak és akár színre gyártóra márkára tudjál keresni.
Ebay nem tökéletes erre a célra.
A gyártó cégek katalógusait el lehet érni valahol? (ebayen kívül
) Akár privátba is jöhet valami megoldás.
-
Nem vagyok én rasszista, de modell bolt 0db Ferrari modellel..?
Mint egy erdélyi húsbolt Ceaușescu korában: csak áfonyalekvárt lehetett kapni.
-
Itt kereshető gyártó és kép is.töltik fel folyamatosan az autókat. -
'reggelt!
Ferrarira (meg pár olaszra) itt van ez: Scuderiamodelli, csak Ferrarira meg ez: DCPixels, ahol sokkal több infó van, de nem kereshető, csak böngészhető.
Ha mást keresel, nem'tom mi a jó megoldás... Ebay? Kár, de a legtöbb webshop leszedi, ami már nem kapható, így a régiek eltűnnek a süllyesztőben. -
Köszi, a lego jó nagy 1:10-es méretarány,így az még a vitrin legalján is mutat. A murci sv Norev igen -
oritomi #250606 Találkoztatok már olyan weboldallal,hogy rá lehet keresni hogy egy adott modelt melyik cég adta ki,esetleg fotók is vannak róla? -
Igazából nem'tom. Nem láttam őket együtt, mert ezt indítottam is vissza, de ha jön cseredarab, előveszem az oldszkúl Testarossát és mellé teszem. Első blikkre egy olyan nagyonegybenvan-érzésem volt tőle, bár pl. az első géptető meg a lökhárító között HW Fapad-stílusú illesztési hézag van. Kicsit még dolgozhattak volna rajta. Ha nem megy az öntészet, sajtolhatták volna lemezből azt a géptetőt és tizedre passzolna az alkatrész. -

Ez nagyon tetszik! -