269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • kem001
    Nézegettem amúgy minichamps és autoart Mercedes-eket, amik hasonló árban vannak, mint Welly-k, csak nem tudom, minőségileg mire lehet számítani náluk ebben az árfekvésben?
  • Voice27
    Élőben nagyon durva kis műszer, én se gondoltam volna.
    Millennium kiadás, van hozzá szürke vászontető is, meg a hátsó kerekekhez ilyen felrakható "dob".
    Az ülések előre hajthatók, a sebességváltóra fel vannak festve a fokozatok, szóval brutális.
    Olasz vasakat gyűjtök, de ennek a német idegenlégiósnak nem tudtam ellenállni, annyira megfogott.
    Meg alapvetően sem vagyok egy BMW fan, de szerintem ez az egyik leghíresebb modelljük.
    Tavaly vettem német ebay-en egy leányzótól új, bontatlan darabként.
    Szállítással együtt került valami 10ezer forintba. :)
    Azóta nem nagyon láttam kéket...
  • crosspeet
    nem is rossz.. :)

• crosspeet
    nem láttam más színben még...
  • mikeman
    szín, felni is más, szerintem megérne egy jó kis összehasonlító fotót
  • crosspeet
    ez kivételesen jó ákcijóban van a CK-nál, asszem 59-ért! meg talán a sedan is! szép gép, most kéne rácsapnom...
  • kem001
    Igen, kicsivel olcsóbb, + mivel fővárosi vagyok nincs postaköltség. Amúgy fehéren, szürkén és feketén kívül más színben is adtak ki?
  • crosspeet
    ja igen.. :)
    de a beépített vasalódeszkán kívül, majdnem ugyanaz.. ;))
  • crosspeet
    ja, amoda pont olcsóbb.. :)
  • crosspeet
    mintha kérdezted volna, hogy a medzsóshoppon kívül tudunk-e..
    náluk van is raktáron, én fehéret választanék:
    (korrekt cég, vettem már tőlük sokszor, lehet postázni, személyesen is akár, de előtte egyeztetni kell időpontot)

http://jatekesmodell.hu/Details.aspx?id=2335

• mikeman
    nem egészen
    pl: Roadrunner vs GTX
  • kem001
    Igen, amúgy is régi vágya volt fehér Q7-es Welly-től 1/18-ban. 1/24-ben meg egyre szebbeket gyártanak azt vettem észre.
  • crosspeet
    nem sokkal többért, már minőségibbet is lehet lőni itt-ott... bár nem rosszak ezek a mai Welly-k sem...
  • crosspeet
    de mind olyan közös fotók lettek vón, amiket végül mindketten be is szereztünk.. XD
  • crosspeet
    szép, féleg a h.kerék előtt a "kőfelverődésgátló", vagy mifene alu mivolta! :)
  • kem001
    Feketéről láttam képet, csak nálunk fehérben és szürkében lehet kapni sajnos..
  • mikeman
    hány közös fotót is terveztünk az elmúlt éveben??? és hány valósult meg belőle ????
  • crosspeet
    lassan itt kéne lennie, lassan...
  • mikeman
    általános körkérdés:
    Münchenben van látogatásra érdemes modellbolt?
  • crosspeet
    majd hozzád viszem fényelni az új Targám! ;)
    ha megjön végre.. Mikrobi, mit szósz hozzá, jön lassan-lassacskán?? :))
  • Voice27
    Autoart
  • mikeman
    amúgy én pirosban akartam volna ezt a 959-et, képen az nézett ki jobban, de látva a te fehéredet élőben az is elég ütős

úton van már a csomagod?
  • Voice27
    Szia!
    A szürkénél elég nagyok a metál szemcsék a festésben, ettől giccses és műanyag hatású az összkép.
    A fehérnél elhiszem, hogy az egy fém kasztni, "van tömege" érzetem van.
    Az autó orrát is szépen kiemeli a fehér szín.
    Viszont az esetleges illesztési hibákat is jobban megmutatja.
    Kár, hogy feketében nem adták ki.
  • mikeman

mind a gép és mind a kép készítője nevében köszönöm :))
    remélem most már hasonló képeket tudok produkálni :)
  • crosspeet
    miféle gyártmány ez?
  • Voice27
    Sziasztok!

BMW 328 Roadster

• crosspeet
    Pósét sem találok...
  • kem001
    Sziasztok. Szerintetek melyik színben szebb az 1/18-as Welly Audi Q7? Fehér vagy szürke?
  • 355
    Nem jó az oldal! Ha beírom a keresőbe, hogy Ferrari, ne szívasson 0 találattal, ha egyébként ismer 1743 Ferrari modellt.
  • BMW FAN
    Nem jól használjátok

1 : Borwse the hug list

2: Manufacturer

3 :kiválasztod pl autoart.

4: Make autómárkát kiválasztod.

5: Display items

ennyi.:)
  • crosspeet
    Nagyon szép ez a gép, sőt, a kép is igen korrekt!!! Jól sikerült!
    A 959-esen meg ne agyalj sokat, azt a színt vedd meg, amelyik tetszik, attól hogy nekem fehér van, még ne vígasztaljon, úgyis a saját vitrinjeink vannak a nappalinkban, a sajátunkat látjuk.. ;)
    szerintem a felni fehérsége miatt vadabb a fehér 959-es, szerintem...
  • oritomi
    Ez nem lenne rossz,de tény hogy néhány itteni kollega vitrinjében több model van mint a weboldalon.
    Én találtam 1 kínai oldalt,de csak kínai nyelvű úgy meg nem igazán tuti.Nameg a keresés se egyszerű,pedig elég részletes infókat közölnek (ár,gyártott darabszám stb..)
    Na meg ferrarijuk is van
    Erről van szó.Klikk
    Valami olyasmi kellene ahol a régiek is fent vannak és akár színre gyártóra márkára tudjál keresni.
    Ebay nem tökéletes erre a célra.
    A gyártó cégek katalógusait el lehet érni valahol? (ebayen kívül ) Akár privátba is jöhet valami megoldás.
  • 355
    Nem vagyok én rasszista, de modell bolt 0db Ferrari modellel..? Mint egy erdélyi húsbolt Ceaușescu korában: csak áfonyalekvárt lehetett kapni.
  • BMW FAN
    Itt kereshető gyártó és kép is.töltik fel folyamatosan az autókat.
  • 355
    'reggelt!

Ferrarira (meg pár olaszra) itt van ez: Scuderiamodelli, csak Ferrarira meg ez: DCPixels, ahol sokkal több infó van, de nem kereshető, csak böngészhető.

Ha mást keresel, nem'tom mi a jó megoldás... Ebay? Kár, de a legtöbb webshop leszedi, ami már nem kapható, így a régiek eltűnnek a süllyesztőben.
  • kittgt500
    Köszi, a lego jó nagy 1:10-es méretarány,így az még a vitrin legalján is mutat. A murci sv Norev igen
  • oritomi
    Találkoztatok már olyan weboldallal,hogy rá lehet keresni hogy egy adott modelt melyik cég adta ki,esetleg fotók is vannak róla?
  • 355
    Igazából nem'tom. Nem láttam őket együtt, mert ezt indítottam is vissza, de ha jön cseredarab, előveszem az oldszkúl Testarossát és mellé teszem. Első blikkre egy olyan nagyonegybenvan-érzésem volt tőle, bár pl. az első géptető meg a lökhárító között HW Fapad-stílusú illesztési hézag van. Kicsit még dolgozhattak volna rajta. Ha nem megy az öntészet, sajtolhatták volna lemezből azt a géptetőt és tizedre passzolna az alkatrész.
  • 355

Ez nagyon tetszik!
  • BMW FAN