Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.kepfeltolto.hu-ra regisztrálsz,felteszed oda aztán ide be.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Törölt felhasználó
Bassssszus!! Nem tudok képet felrakni!!!!
Pedig leesne az állatok!!!
Pedig leesne az állatok!!!
Aham.
Angol gépegben sok minden tönkre tud menni,német minõségtõl messze vannak nagyon. Csak ennyi a bajom az angol autókkal. De ettõl függetlenül bármikor betenném a seggem egy Range Roverbe😄
Mondjuk egy ilyenbe

Angol gépegben sok minden tönkre tud menni,német minõségtõl messze vannak nagyon. Csak ennyi a bajom az angol autókkal. De ettõl függetlenül bármikor betenném a seggem egy Range Roverbe😄
Mondjuk egy ilyenbe
Igen aza baj,hogy a Golf 2 piszok jó autó még mindig,ha jó állapotban van,viszont az árát is megkérik rendesen.
a nõvérem farkáé még, de ha minden jól megy, akkor pár hónap múlva az enyém, beszámítja a Corsát nem is rosz áron...
Egyébként kié ez a Jaguar?
Akkor neked is volt szerencséd S-typal...jólvan. Bennem is keltett egy hányinger érzést,mikor megnéztem. Akárhogy is vesszük az X-type az kisebb->olcsóbb is,tehát minõségi javulást nem igazán láthatunk.
De így fehérben sok wiskyvel elmegy<#hehe>#hehe>
Világos belsõ kéne bele és lehet más lenne a véleményem,de így fekete szörnyeteggel belül ajjajjjj<#szomoru1>#szomoru1>
De így fehérben sok wiskyvel elmegy<#hehe>#hehe>
Világos belsõ kéne bele és lehet más lenne a véleményem,de így fekete szörnyeteggel belül ajjajjjj<#szomoru1>#szomoru1>
Törölt felhasználó
IGEN!!!!!!
Megjött a legújabb szerzeményem!!!!!
Megjött a legújabb szerzeményem!!!!!
Nagyon szép autó én csak kíváncsiságból néztem belõle összkerekest naon állat!!
Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!
elõször erre gondoltam én is. ennyi pénzért ezekbõl csak bontószökevény van.
http://ferrari18.blog.hu/
Én nagyon nagyot csalódtam egy S-type-ba, és ez rányomta a bélyeget az összes Jaguárra nálam...
Nekem mindig az csengett a fülembe, hogy Angol luxus, angol kényelem... Ehhez képest gusztustalan volt a beltér, kopogós mûanyag, mûbõrhatású bõr <#idiota>#idiota>, mûanyaghatású faberakás... 3.0 V6-os 260paci volt, mégse ment annyira mint amit képzelt hozzá az ember! Utána volt szerencsém rögtön egy 528-as Bömössel menni, hát röviden szebb volt a BMW beltere, és jobban ment a 180lovával! És kb a felébe kerül a Jaguár árához képest! Nagyon ledöbbentem ezek után, és elásta a Jaguár a szemembe magát, pedig kiskorom egyik kedven autója volt!
Nekem mindig az csengett a fülembe, hogy Angol luxus, angol kényelem... Ehhez képest gusztustalan volt a beltér, kopogós mûanyag, mûbõrhatású bõr <#idiota>#idiota>, mûanyaghatású faberakás... 3.0 V6-os 260paci volt, mégse ment annyira mint amit képzelt hozzá az ember! Utána volt szerencsém rögtön egy 528-as Bömössel menni, hát röviden szebb volt a BMW beltere, és jobban ment a 180lovával! És kb a felébe kerül a Jaguár árához képest! Nagyon ledöbbentem ezek után, és elásta a Jaguár a szemembe magát, pedig kiskorom egyik kedven autója volt!
azé nem csúnya ez a paripa, elég sokan meg is nézik. Amikor az István, a király-ra mentem, kimondottan e miatt kaptam helyet, ugyanis a Hotel Stadion-ból beintettek az elkülönített parkolóba, hogy nyugodtan letehetem a verdát 😊
Múltkor láttam egy 307-es faberakásos beltérrel, kívülrõl világoskék volt... Nem tudom ki az a f*sz akinek ilyen ízlése van...
oké hogy luxus meg minden, de az a faberakás oda: okádás
én inkább a kicsit ridegebb, fekete-aluminium párosokat szeretem, amiben pl audiék a mesterek 😄
én inkább a kicsit ridegebb, fekete-aluminium párosokat szeretem, amiben pl audiék a mesterek 😄
.: mobilize.hu :.
Akartam is mondani, hogy a lényed pont takarásban van, csak nem akartam dicsérni az orrod elõtt 😊
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
amire kétszer ráverném minden oldalról, amennyiben az enyém lenne <#vigyor3>#vigyor3>
.: mobilize.hu :.
Láttam...Nem érzek semmit...Ez csak egy egyszerû piros autó <#alien>#alien>
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/